Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

WWF: Attitude X

estevez

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

WORLD WRESTLING FEDERATION: ATTITUDE X

Na ringu jest Johnathan Coachman.

Coach: jak zapewne pamiętacie tydzień temu kilku naszych cruiserów zarządało walki. Ich życzenie zostało spełnione i jestem tu by zapowiedzieć ich walkę! Powitajcie ich, oto: Black Machismo Jay Lethal, X-Pac oraz Santino Marella!

Wrestlerzy pojawiają się na ringu.

Coach: dziś walczycie we trójkę w jednym zespole.

Santino: Świetnie. Trzech na trzech!

Coach: Lepiej! Trzech na jednego! A waszym rywalem będzie... Big Red Machine! Kane!

3 ON 1 HANDICAP MATCH

Kane vs Santino Marella, Jay Lethal & X-Pac

Opis:

-od razu trójka zawodników rusza na Big Red Machine, ale ten jest silniejszy i rozrzuca rywali po całym ringu!

-Santino i X-Pac w końcu powalają Kane'a stosując kombinacje Spinning leg sweep i Spinning heel kick! We trójkę przyciskają rywala podczas pinu ale Kane mimo to wybija!

-Lethal wchodzi na narożnik i robi Elbow Drop... ale Kane łapie go za szyje, wstaje i robi Chokeslam!

-X-Pac robi Springboard hurricanrane ale gdy ląduje na barkach Kane'a, ten kontruje z Powerbomb!

-Kane aplikuje Chokeslam także Santino i pinuje rywala!

Zwycięzca: Kane

Po walce wbiega na ring Kurt Angle! Aplikuje Olympic Slam Marelli oraz X-Pacowi, natomiast Lethalowi zakłada Ankle Lock! Na koniec bierze mikrofon.

Angle: Następnym razem się zastanowicie zanim przeszkodzicie w rozegraniu walki Kurta Angle! Traktujcie to jako ostrzeżenie! Następnym razem będzie ostrzej! I to jest prawdziwe! Cholernie prawdziwe!

Todd Grisham przeprowadza wywiad z Kenem Kennedym.

Grisham: Ken, awansowałeś do drugiej rundy King of The Ring, a dziś musisz połączyć siły ze Stevem Austinem i walczyć przeciwko Edge'owi i Christianowi!

Kennedy: wiem że to nie jest komfortowa sytuacja dla mnie walczyć razem z Austinem, ale skoro muszę to będę walczył i wygram bo jestem Misteeer...

Przerywa mu sam Stone Cold, jego dzisiejszy partner!

Austin: Zamknij się i słuchaj! Też nie chce być z tobą w jednej drużynie ale dziś będziemy współpracować czy ci się to podoba czy nie! Odpadłem z turnieju więc dziś sobie to zrekompensuje! Więc skończ gadać i pozwól Stone Coldowi przygotować się normalnie do walki wypijając kilka piw!

Stone Cold odchodzi, zostawiając Kennedy'ego.

Kennedy: Może rzeczywiście powinien zostać w szatni i wypić te kilka piw, a nie kompromitować się w ringu!

6-MAN TAG TEAM MATCH

Kaz & WWF Tag Team Champions Cryme Tyme vs Mexicools (Super Crazy, Psicosis & Attitude Champion Juventud Guerrera)

Opis:

-Super Crazy i Psicosis robią na Shadzie kombinacje Tandem leg drop (Psicosis)/Standing moonsault (Super Crazy)!

-Kaz serwuje Wave of The Future (Swinging reverse STO) Psicosisowi, robi pin, ale liczenie przerywa Super Crazy! Super Crazy jednak od razu nadziewa się na Diving leg lariat w wykonaniu JTG!

-Juventud zakłada Juvi Lock na JTG, ale submission przerywa Shad i obaj mistrzowie Tag Team wykonują na Juvim G9!

-Cryme Tyme czyszczą ring wyrzucając z niego Psicosisa i Super Crazy a Kaz wrzuca Juventuda na narożnik i serwuje mu Flux Capacitor! Pin... 1...2...3!

Zwycięzcy: Kaz & Cryme Tyme

Jesteśmy na backstage gdzie do walki szykuje się Shelton Benjamin owijając sobie dłonie taśmą. Idzie korytarzem gdzie spotyka Carlito!

Shelton: Więc, to mój dzisiejszy rywal, Carlito. W poprzednin tygodniu byłeś pewny, że awansujesz do drugiej rundy King of The Ring, a tu taka niespodzianka! Shelton Benjamin!

Carlito: Hej, nadal jestem pewny, że awansuje!

Shelton: Oczywiście, tymbardziej, że na ogonie siedzą ci Lashley i MVP.

Carlito: Spokojnie, umiem sobie radzić ze swoimi problemami!

Shelton: Tak? To spójrz za siebie!

Carlito robi lekko przestraszoną mine, powoli odwraca się... ale nikogo za nim nie ma!

Shelton (śmiejąc się): Oczywiście, że umiesz sobie z nimi radzić!

Tym razem jesteśmy w szatni Christiana i Edge'a!

Edge: Dzisiaj kolejna wielka walka partnerze!

Christian: Partnerze? Mam nadzieje, że tym razem nie wykończysz swojego partnera tak jak tydzień temu.

Edge: Daj spokój, to był przypadek, wszyscy o tym wiedzą.

Christian: Tak? Ten twój przypadek kosztował mnie odpadnięcie z turnieju, rozumiesz? Obiecuje ci, że jeśli to ty zdobędziesz tytuł, to ja będe pierwszą osobą, która zgłosi się po titleshot! I lepiej, żebyś był wtedy gotowy!

Edge: Wyluzuj. Skup się na dzisiejszej walce!

KING OF THE RING ROUND 1

Carlito vs Shelton Benjamin

Opis:

-do komentatorów dołącza Montel V. Porter

-Carlito próbuje Backstabbera, ale Shelton łapie się lin i unika ciosu!

-Shelton pudłuje Superkick, Carlito kontruje z DDT, próbuje pinu, ale Shelton kickoutuje!

-Shelton jest na turnbuckle, Carlito doskakuje do niego i robi Suplex!

-MVP wstaje od stolika komentatorów, próbuje podejść do ringu, ale zauważa to sędzia i zaczyna dyskutować z próbującym interweniować Montelem.

-w tym czasie nieuwagę sędziego wykorzystuje Bobby Lashley, który wbiega na ring z drugiej strony i serwuje Carlito Dominatora!

-Shelton pinuje, sędzia się odwraca i klepie 3 razy o matę!

-Po walce Carlito jest wściekły, pokrzykuje coś w stronę Lashleya!

Zwycięzca: Shelton Benjamin

Jesteśmy w gabinecie Shane'a McMahona! Do gabinetu wchodzi Kaz!

Shane: W czym moge ci pomóc Frankie?

Kaz: Szefie, mam nadzieje, że dziś udowodniłem, że zasługuje na jeszcze jeden titleshot o Attitude Championship!

Shane: No rzeczywiście pokazałeś klase, ale... to jeszcze nie przekonuje mnie do końca!

Kaz: Nie? To co ja jeszcze musze zrobić?

Shane: Niewiele. Za tydzień odbędzie się 4-Way Ladder Match o tytuł pretendenta i wystarczy, że go wygrasz!

Kaz tylko kiwa głową z rozczarowaniem i wychodzi z gabinetu. Zostaje w nim Shane, któremu zaczyna dzwonić komórka. Shane spogląda na wyświetlacz... dzwoni jego ojciej Vince McMahon! Shane chwile się zastanawia... i rozłącza połączenie!

Widzimy video pokazujące urywki z zeszłotygodniowej walki Kane'a i sędziego Mike'a Chiody, a także wieści na temat zdrowia sędziego. Dowiadujemy się, że szybko nie powróci do pracy!

KING OF THE RING ROUND 1

Ron Killings (with Marcus Cor Von) vs Rob Van Dam (with Sabu)

Opis:

-Van Dam próbuje Rolling Thunder ale ląduje na wysuniętych kolanach Killingsa!

-Killings podnosi rywala i aplikuje mu Truth or Consequences (Vertical suplex stunner)! RVD jednak wybija podczas pinu!

-RVD irish whipuje Killingsa, a gdy ten odbija się od lin, Sabu łapie go za nogę, co powoduje upadek Rona!

-Sędzia zaczyna dyskutować z Sabu, w tym czasie RVD schodzi z ringu po krzesełko z którym wraca na ring. W tym momencie Sabu dostaje Pounce od Cor Vona, sędzia spowrotem spogląda na walkę i zatrzymuje RVD przed chairshotem na Killingsie, przypomina mu, że to nie jest Extreme Rules Match!

-RVD wrzuca rywala w narożnik i robi Monkey Flip! Następnie wchodzi na narożnik i szykuje się do Frog Splash! Gdy Van Dam się wybija, niespodziewanie leżącego Killingsa za nogę ściąga na bok CM Punk! Extreme Champion ratuje Rona Killingsa! RVD uderza w ziemię!

-The Truth wchodzi na narożnik i robi Hang Time (450° splash) na leżącego RVD! Następnie pinuje rywala i awansuje do następnej rundy!

-CM Punk zadowolony schodzi na backstage, a za nim biegnie Sabu!

-Killings i Marcus Cor Von celebrują wygraną!

Zwycięzca: Ron Killings

Jesteśmy na backstage gdzie Sabu goni CM Punka. Obaj biegną korytarzami, aż w końcu zza rogu wyłania się Colt Cabana i niespodziewanie dla Sabu uderza go krzesłem w głowę! Sabu zaczyna krwawić! CM Punk podnosi go i rzuca nim o ścianę, a Colt poprawia kolejnym chairshotem! Obaj zostawiają na wpół przytomnego Sabu! Po chwili obok Sabu przechodzi, Booker T wraz z Sharmell.

Booker: Hej, czy ja nie walcze za chwile właśnie z nim?

Sharmell: Sabu? O tak. To z nim teraz masz walkę w pierwszej rundzie King of The Ring!

Booker: Nie wygląda jakby był zdolny do walki!

KING OF THE RING ROUND 1

Booker T (with Sharmell) vs Sabu

W ringu pojawia się Booker T wraz z żoną i oczekuje na rywala. Rozbrzmiewa theme Sabu... ale ten nie pojawia się! Pojawia się za to Johnathan Coachman!

Coach: Niestety Booker, twoja walka się nie odbędzie. Sabu został przewieziony do szpitala i nie będzie mógł walczyć! W związku z tym przechodzisz do następnej rundy!

Booker: Cholera, już drugi tydzień z rzędu nie odbywa się moja walka! Jestem z tego powodu bardzo niezadowolony!

W tym momencie przerywa theme 'Take what's mine' i na rampie pojawia się Legend Killer Randy Orton!

Orton: Ty jesteś niezadowolony Booker? Ty? Dostajesz awans bez ani kropli potu i jesteś niezadowolony? To ja jestem niezadowolony! Ja musiałem się ciężko namęczyć żeby awansować!

Coach: Chyba raczej nakombinować Randy! Chyba nie musze przypominać jak awansowałeś?

Orton: Nie musisz Coach! Sęk w tym, że Booker jest już w drugiej rundzie turnieju a nawet nie wiemy jaką formę prezentuje, bo od reaktywacji federacji jeszcze ani razu nie walczył!

Booker: Jestem w świetnej dyspozycji, możesz być tego pewien! A jeśli nie wierzysz, możemy się zmierzyć w drugiej rundzie turnieju! Co ty na to Coach?

Coach: Dobry pomysł, ale jeszcze nie teraz! Nie zmierzycie się drugiej rundzie! Za wcześnie na taki pojedynek. Dziś ogłosimy wraz z Shane'm McMahonem pary drugiej rundy turnieju!

Orton: Lepiej dla ciebie, Booker! Mam nadzieje, że się spotkamy w ringu!

Coach: Spotkacie się i to za tydzień! (duży pop od fanów) W zwykłym pojedynku 1 na 1!

Booker: Świetnie! Przekonasz się na własnej skórze w jakiej jestem formie! Can you dig that, sucka!

MAIN EVENT

TORNADO TAG TEAM MATCH

Edge & Christian vs 'Stone Cold' Steve Austin & Ken Kennedy

Opis:

-od początku Kennedy i Austin niechętnie współpracują.

-Kennedy próbuje clothesline na Edge'u ale ten unika ciosu i kontruje z Edge-O-Matic! Pin przerywa Austin!

-Austin próbuje Stunnera na Christianie, ale ten rewersuje i robi Unprettier! Próba pinu ale Austin wybija!

-Christian wyrzuca Austina poza ring, łapie Kennedy'ego i instruuje swojego partnera Edge'a by ten zrobił Spear!

-Edge w narożniku szykuje się do finishera, Christian podnosi Kennedy'ego, Edge rusza... ale Kennedy ostatniej chwili się oswobadza i Spear przyjmuje Christian!

-Kennedy powala Edge'a, który próbował przeprosić Christiana, następnie łapie go i robi Green Bay Plounge! Pin... 1...2....3!

Po walce Christian ma ogromne pretensje do Edge'a, dochodzi do przepychanki między nimi, ale obaj schodzą do szatni kłócąc się podobnie jak tydzień temu!

Tymczasem Kennedy bierze mikrofon.

Kennedy: Widzisz Steve? Jesteś bezużyteczny. To ja wygrałem tą walkę i to ja będe mistrzem! I to jest sedno sprawy... Bo Mr. Kennedy tak powiedział!

Austin pokazuje Kennedy'emu middlefingers, pokrzykuje coś do niego, po czym schodzi do szatni! Kennedy jeszcze chwile celebruje zwycięstwo i tauntuje imitując posiadania pasa mistrzowskiego!

Na koniec pojawia się klip zapowiadający pary drugiej rundy King of The Ring:

-Randy Orton vs Montel V. Porter

-Kurt Angle vs Shelton Benjamin

-Ken Kennedy vs Edge

-Booker T vs Ron Killings

Jak zawsze zachęcam do komentowania gali Attitude!

https://forum.wrestling.pl/topic/8572-wwf-attitude-x/

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Fajna, fajna gala ;) Roster masz ciekawy wyniki spoko a druga runda king of the ring prezentuje się bardzo smakowicie :D :D
https://forum.wrestling.pl/topic/8572-wwf-attitude-x/#findComment-77899

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...