Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Armaggedon

Biggmac

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  21.03.2007
  • Status:  Offline

Welcome evrybody! It's time for the last PPV in this year-Armaggedon 2007!!!

Backstage: Szatnia Umagi.

Estrada: Jesteś gotowy?

Umaga kiwa głową z wściekłością.

Estrada: Pokonywałeś już tego typka wiele razy. Dziś to tylko formalność.

Umaga krzyczy.

Estrada: Obronisz US Championship...a potem trzeba będzie się zająć ambitniejszym celem. Wiesz co mam na myśli,prawda?

Umaga uderza w drzwi i dostaje szału.

Estrada(ze śmiechem): Następnym PPV będzie Royal Rumble. Wszyscy jeszcze zobaczą WHC w samoańskich rękach!

US Championship Match.

Umaga(with Armando Alejandro Estrada) vs William Regal

Końcówka: Umaga cały mecz ma przewage. Wykonuje samoan drop, potem jeszcze jeden. Wściekle ryczy i wchodzi na top rope. Wild Samoan Splash! Anglik jakimś cudem odsuwa się i Umaga uderze o ring. William przy pomocy lin powoli wstaje, Estrada chce go uderzyć ale Regal unika i częstuje menadżera przeciwnika Regal cutterem. Umaga jest już na nogach. Obaj zawodnicy mierzą się wzrokiem i zaczynają walczyć. Regal próbuje three quarter nelson suplex, jednak Umaga wyrywa się i powala Anglika superkickiem. Rzuca go w narożnik sam zaś idzie w przeciwny. Wściekle ryczy po czym wykonuje samoan wreckin ball. Umaga zaciąga Anglika na środek ringu wchodzi na top rope i dostarcza Regalowi diving headbutt. Pinuje 1...2....shoulder up w ostatniej chwili! Samoańczyk patrzy ze zdziwieniem na Williama wstaje potem podnosi swego przeciwnika i robi irish whip. Regal zawiesza się na linach. Samoańczyk naciera na niego, ten jednak odsuwa się i Umaga ląduje po za ringiem. Regal schodzi do niego chwyta krzesło, Umaga jednak uchyla się i rzuca Anglikiem w schody. Potem jeszcze samoan drop i powrót na ring. Regal z trudem wstaje Umaga od razu aplikuje mu samoan spike. Nie pinuje jednak a podnosi przeciwnika i raz jeszcze uderza swoim finisherem. Dopiero teraz schodzi do liczenia. 1...2...3! Umaga broni tytuł! Zaraz też chwyta swój pas uderza nim w twarz Anglika ten zaczyna krwawić. Estrada wznosi na ring krzesło i rzuca je na środek. Umaga wykonuje na nieg swinging side slam. Regal jest kompletnie bezsilny! Na rampe wbiega jednak jego wierny druh Dave Taylor. Umaga od razu zeskakuje z ringu i wdaje się w walke z starym Anglikiem. Taylor chce załozyć abdominal stretch, ale Umaga wykręca mu ręke i rzuca nim w bande. Potem samoan spike i US Champ wraz z menadżerem udaje się do szatni.

Winner: Umaga.

Backstage: Matt Hardy z pasem zmierza na mecz. Nagle wpada na niego Cody Rhodes.

Matt: Hej stary, uważaj jak chodzisz!

Cody: Przepraszam.

Matt: Następnym razem po prostu na mnie nie wpadaj!

Cody: Okay, okay.

Matt: Zaraz Ty jesteś Cody?

Cody: Tak.

Matt: I za chwile walczymy o mój pas.

Cody: Zdaje się że tak.

Matt(mierzy go wzrokiem i parska pod nosem): To będzie łatwiejsze niż myślałem.

Mijając Rhodesa klepie go w ramie, Cody nie wie za bardzo co jest grane.

Attitude Championship Match

Matt Hardy© vs Cody Rhodes

Końcówka: Matt obija Rhodesa w narożniku, potem zakręca nim i wykonuje side-effect. Pinuje 1...2..kick out. Obaj wstają, Cody blokuje uderzenie mistrza i sam częstuje go sierpowym. Potem dokłada jeszcze kilka punchy i robi bulldoga. Pin 1...2...kick out. Cody wchodzi na top rope i gdy Hardy podnosi się dostaje diving crossbody. Znów pinuje 1...2..kick out. Cody kolejny raz wchodzi na top rope, tym razem jednak Matt wstaje w pore i robi corner sitout powerbomb. Wstaje i zaczyna tauntować, niespodziewane Cody wykonuje roll-up! 1...2....3!!! Cody Rhodes zostaje mistrzem Attitude! Na ring wbiega D.H. Smith i gratuluje mu zwycięstwa, potem pojawia się Hbk i Triple H i cała czwórka E-X tauntuje.

Winner and new Attitude Champion: Cody Rhodes

Backstage: Shane McMahon idzie z wózkiem sklepowym wypchanym wszelakiego rodzaju rzeczami spotyka po drodze Dreamera

Dreamer – Widzę, że ładny zapas gotujesz na mecz z Mickiem

Shane – Nie ma co oszczędzać. Będzie ostra walka.

Dreamer – Oby ale nie miej do mnie urazy założyłem się, że przegrasz

Shane – Acha dzięki ale na ringu pokaże na co mnie stać

Dreamer – Mam taką nadzieję.

Hardcore Match

Shane McMahon vs Mick Foley

Końcówka: Obaj zawodnicy krwawią i ledwo co utrzymują się na nogach. Shane idzie w stronę Micka i sprzedaje mu Chair shota, Mick pada na ziemię jak deska, Shane rozkłada stół stojący przy narożniku i wrzuca na niego Micka jeszcze parę machnięć Kendo i Shane wchodzi na narożnik Leap of Faith ale Mick usunął się i Shane wylądował na stole Mick kładzie rękę na McMahona pin 1..2..Shoulder up Mick bierze formę do ciasta i kładzie ją na ziemi DDT Shane ląduje głową na formie. Mick wyrzuca Shane za ring ciągnie go w górę rampy i wskazuje ręką na stoły które są na dole Mick robi Body Slam i przyciąga wózek sklepowy wkłada do niego Shana i wpycha go w ścianę, wózek zostaje zdeformowany tak samo jak Shane. Mick łapie Shana na barki i idzie z nim w stronę stołów chce go zrzucić ale ten wymyka mu się i sprzedaje Low Blow. Shane łapie jakiś kabel i dusi nim Micka ostatecznie popycha go na leżące stoły. Shane udaje się na ring rozstawia kolejny stół ale tym razem blat stołu jest zrobiony ze szkła na dodatek wysypuje na nim pinezki. Mick powoli zmierza w stronę ringu Shane wbiega po niego i wrzuca go na ring z kieszeni wyjmuje kajdanki, bierze ręce Micka za plecy i zapina kajdanki po czym wrzuca go na stół wchodzi na narożnik i Leap of fiath pin 1..2..Shoulder up Shane chodzi po ringu i patrzy z niedowierzaniem kładzie Micka w narożniku i kładzie na nim krzesło wchodzi na narożnik i Coast 2 Coast trafiony pin 1...2..Shoulder up McMahon idzie po krzesło podnosi Micka ale ten wgryza mu się w bark, Mick zaczyna kopać Shane wyrzuca go za ring Shane powoli wstaje ale Mick kopnięciem wbija go w metalowe schody podbiega do komentatorów i wyrywa Tazzowi okulary kręci nimi przy kajdankach i udaje mu się uwolnić ręce. Foley łapie Shana i uderza o gong jego głowa coraz bardziej krwawi wrzuca go w publikę ciągnie go na jakąś platformę sędzia podąża za nim. Mick zaprowadza Shane po piramidy ze stołów ale jeszcze go tam nie wrzuca Double Arm DDT, Mick wyjmuje kanister i wylewa na stoły jego zawartość bierze zapałki i krzyczy ECW! Wszyscy zaczynają skandować Mick rzuca zapaloną zapałkę łapie Shane i wrzuca go na stoły. Shane nie leży i się nie rusza Mick kładzie się na niego 1....2....3

Zwycięzca: Mick Foley

Backstage: Maria przeprowadza wywiad z Jessem i Festusem

Maria: Hej chłopaki!

Jesse(do Festusa): Ale lala malowana! Trzeba nam ją na kolacyjke zaprosić(do Marii)Hej, hej panienko!

Maria: Dziś czeka was ciekawy pojedynek z Big Daddym V i jego partnerem Chavo. Nikt nie wiem jak będzie układała im się współpraca.

Jesse: Łoo boziu dziewczyno już Ty się nie martw! Ty myślisz że Daltony się bojom jakiegoś grubaśnego Murzyna?

Maria: Hmmm V jest uważany za bardzo niebezpiecznego zawodnika.

Jesse: Hehehe! Niebezpieczny to on może jest jak mu na czas Bigmaca nie usmażą.

Maria: Czyli jesteście pewni zwycięstwa?

Jesse: To pewne jak to że dwa plus dwa da nam pięć! Grubas i jakiś pijaczek co od stu lat nie walczył!

Maria: No tak..

Jesse: A po za tym...spójrz na niego(wskazuje na Festusa) oto prawdziwa twarz mistrza!

WWE Tag Team Championship

Jesse & Festus vs Big Daddy V & Chavo Guerrero

Rednecki są już na ringu, uderza muzyka i pojawia się Big Daddy V. Obok niego kroczy Chavo Guerrero ubrany w identyczny kostium co wielki Murzyn! W ręce trzyma butelke tequilii.

Końcówka: Chavo robi ddt na Jesse potem wskakuje na top rope i częstuje go missile dropkick'iem. Pin 1...2..kick out. Chavo kopie przeciwnika w głowe po czym pokazuje środkowy palec w kierunku Festusa. Ten próbuje wejść na ring, zatrzymuje go jednak sędzia. Nowy Guerrero podnosi Jessa i wykonuje three amigos. Mniejszy z Daltonów próbuje dotrzeć do narożnika, Chavo sprzedaj mu pare low kicków, potem wykręca ręke i idzie do swego narożnika. Tam Big Daddy klepie go w plecy i wchodzi na ring. Robi kilka forehand chopsów, potem corner body splash. Jesse upada na ring, V podnosi go wysoko w góre prezentując swoją siłe po czym uderza o ring. Jesse czołga się w kierunku Festusa, kiedy jest już blisko V, kładzie mu stope na plecach. Jesse zwija się z bólu. Wielki Murzyn uderza się w piersi, podnosi przeciwnika i ciska nim w kierunku narożnika. Jesse z ulgą zmienia się z Festusem. Duży Dalton unika chlothesline V i wykonuje big boot. V owiesza się na linach. Dalton znów robi big boot, V odsuwa się i Festus zostaje z nogą na linach. Chavo wskakuje na top rope i robi dropkick w twarz przeciwnika. Festus zatacza się i nadziewa na chokebomb. Teraz Big Daddy wchodzi na top rope. Jesse próbuje ściągnąć swego partnera, Chavo robi na nim brainbuster. V wykonuje frog splash! Pin 1...2...3! Niesamowite mamy nowych mistrzów! V chwyta swój pas i wznosi wysoko w góre, Chavo najpierw bierze solidnego łyka tequili i dopiero prezentuje swój pas. Rednecki schodzą z ringu a nowy tag team tryumfuje!

Winners and new WWE Tag Team Champions: Big Daddy V & Chavo Guerrero.

Backstage: Edge rozmawia ze Snitskym.

Edge: Za chwile mam mecz z tą kupa mięśni Leviathanem. W jego narożniku stoi ten cwany lis Flair.

Snitsky: Spraw im BÓL!

Edge: Wiesz Snits, taki mam właśnie zamiar.

Snitsky: Bastardzi nie boją się nikogo!

Edge: Nie chodzi mi o to że się boje. Chodzi mi o to że mógłbyś stanąć w moim narożniku.

Snitsky(chwila milczenia): Ale co...mam być jakąś Twoją divą?

Edge(patrzy na Snitsa ze zdziwieniem): W sumie jakby Cię ładnie ubrać to byś dorównywał urodą Victori.

Snitsky(wyszczerza żółte zęby w uśmiechu)

Edge: A tak serio. Jak Mr. Mam Sto Lat Na Karku Ale Nadal Się Pcham Na Ring zacznie kombinować Ty Panie Psycho Snits co zrobisz?

Snitstky: Sprawie mu....(Edge kiwa głową) BÓL!

Edge: Dokładnie tak!

Snitsky: W takim razie możemy iść choćby teraz.

Edge: Hmmm...tylko jeszcze sukienke musimy Ci znaleźć.

Snitsky(rechocze)

Edge:Okay, okay. Big!

Snitsky: Bad!

Razem: Bastards!

Single Match

Leviathan(with Ric Flari) vs Edge(with Snitsky)

Końcówka: Leviathan obija Edge w narożniku, irish whip i shoulderblock. Demon z głębin wchodzi na top rope i czeka. SuperSpearStar wstaje i przyjmuje kolejny tym razem diving shoulderblock. Levy pinuje 1...2...kick out. Leviathan zakręca Edgem, ten odbija się od lin....obaj zawodnicy chcą wykonać spear co kończy się zderzeniem! Obaj upadają na ring i dłuższy czas nie wstają. Pierwszy podnosi się Leviathan, pomaga wstać Edgowi i wykonuje demonbuster! Będzie po walce? Pin 1...2..kick out. Edge wstaje, Leviathan odbija się od lin ale SSS robi spinning heel kick! Potem wspina się na top rope i częstuje Batiste diving crossbody. Pin 1...2...Levy zrzuca z siebie przeciwnika. Obaj mierzą się wzrokiem, Edge bezczelnie pokazuje Demonowi środkowy palec. Tymczasem widzimy że Ric Flair chce zakraść się na ring, powstrzymuje go jednak potężny chairshot w tył głowy; dostarczył mu go Snitsky. Wściekły Leviathan próbuje dopaść Edga, ten wchodzi na top rope. Levy wchodzi za nim...przez chwile obaj stoją na narożniku...Levy chwyta Edga do demonbomb!! Jednak Bastard kontruje i wykonuje hurricanrane! Co za akcja! Edge ustawia się w narożniku, Leviathan wstaje...spear! Edge pinuje 1...2...w ostatniej chwili krwawiący Flair kładzie noge swego podopiecznego na linie! Snitsky podbiega do niego, running big boot, potem pumphandle slam prosto w schody. Edge tymczasem spokojnie wywleka przeciwnika na środek ringu i zakłada Edgucation! Demon z głębin szarpie się desperacko, SSS jednak zaciska uchwyt! Leviathan daje za wygraną i tapuje! Edge puszcza swój morderczy chwyt i tryumfuje! Snitsky przestaje znęcać się nad Natem i cieszy się wraz z partnerem z BBB.

Winner: Edge

Backstage: Mr. Kennedy idzie korytarze, zatrzymuje się przy szatni w której rozmawia Shelton Benjamin z Mvp. Ken zaczyna przysłuchiwać się rozmowie.

Mvp: To jak stary? Rozumiem że moge na Tobie polegać?

Shelton: Pewnie, nigga. Mamy wieczną sztame a dziś zdobędziesz IC!

Mvp(przybijają piątke): Dzięki, Shelton.

Kennedy(z niesmakiem): Panowie...

Obaj obracają się i patrzą na niego.

Shelton: A ty czego?

Kennedy: Ehh...nieładnie tak się zmawiać. Chcecie podstępem odebrać tytuł jedynemu prawowitemu właścicielowi, jakim jestem ja?

Mvp: Nie, bo tytuł należy do Carlita.

Kennedy: W sumie to już należał. Następnym mistrzem będe ja. Okay, kombinujcie sobie dalej.

Shelton pokazuje mu środkowy palec, Kennedy idzie dalej. Tym razem z dalek widzi Carlito i Super Crazy'ego. Zatrzymuje się i zaczyna słuchać rozmowy.

Carlito: To jak compadre? Jakby co to pomożesz?

Super Crazy: Si. Amigos forever!

Carlito: Wiedziałem że moge na Ciebe liczyć!(przybijają piątke) I to jest cool!

Kennedy: Naprawdę Ty też potrzebujesz pomocy? To co z Ciebie za mistrz, Carlito.

Carlito: O, Mr. Kennedy. Zaczynasz się bać?

Kennedy: Nie. Jak dla mnie możecie ściągnąć sobie całą meksykańską armie. Dzisiaj poznamy nowego mistrza, a będzie nim...

Carlito: To nie jest cool. Chodźmy.(Latynosi odchodzą)

Kennedy: Mrrrrrr. Keeeeeennnnnedy!.................KENNEDY!

Intercontinential Championship

Carlito© vs Mvp vs Mr. Kennedy

Końcówka: Ken leży po za ringiem po ddt Carlito w schody. Zawodnik z Karaibów i najdroższa gwiazda WWE walczą na środku ringu. Mvp wykonuje irish whisp, Carlito wskakuje na liny i aplikuje przeciwnikowi moonsault. Pin 1...2...kick out. Obaj wstają i zaczynają się okładać. W tym czasie Kennedy wstaje i zauważa biegnącego w strone ringu Sheltona Benjamina. Chwyta więc krzesło i naciera na niego. Shelton wykonuje jednak superkick w krzesło, potem zaczyna walke z Kenem. W tym czasie Mvp zrobił na Carlito belly to belly suplex i football kick. Chce pinować, ale Carlito od razu wstaje i niespodziewanie uderza dropkickiem w Montela. W tym czasie Kennedy powalił Benjamina Green Bay Meatpacker i już chciał wejść na ring, gdy z tyłu nadbiegł Super Crazy. Kennedy wdaje się w walke z Meksykaninem, Mvp tymczasem chce wykonać playmaker ale mistrz wyrywa się i robi na przeciwniku reverse sto. Crazy uderza głową Kena o narożnik i ten zaczyna krwawić. Mvp przyjmuje springboard elbow drop i Carlito pinuje. 1...2...kick out. Kennedy obiega ring, chwyta krzesło częstuje nim kilka razy Meksykanina, potem wstającego Benjamina wyrzuca je i wchodzi na ring. Tam Carlito robi właśnie backstabber from nowhere na Mvp! Wstaje z uśmiechem ale cofając się trafia na barki Kena któy wykonuje Green Bay Plunge! Pin 1...2..3! Mamy nowego mistrza! Sam Ken jest chyba troche zaskoczony, przecież tak długo musiał walczyć po za ringiem! Mr. Kennedy bierze pas do ręki i wznosi go w góre z tryumfalną miną, zas Montel i były już mistrz Carlito nie mogą uwierzyć w to co się stało!

Winner and new Intercontinetal Champion: Mr. Kennedy.

Backstage: Kevin Thorn przygotowuje się przed walką: podnosi hantelki potem kilka razy uderza w worek treningowy wreszcie zaczyna zakładać koszule. Słychać pukanie.

Thorn: Otwarte.

Wchodzi Mickie James.

Mickie: Cześć, Thorn. Masz chwile?

Thorn: Za chwile mam mecz...

Mickie: Wiem, wiem. Walczysz ze Stonem Coldem.

Thorn: To będzie chyba najcięższy solowy pojedynke w mojej karierze, wiesz?

Mickie: Wiem. Dlatego(całuje go w policzek) powodzenia.

Do szatni wchodzi Torrie.

Torrie: Cześć, Mickie. Można wiedzieć co robisz?

Mickie: Życze mu szczęścia.

Torrie: Widziałam właśnie jak to wyglądało.

Thorn: Wybaczcie dziewczyny. Vampire Lord idzie spotkać się oko w oko z Rattlesnakiem.

Torrie: Nigdy więcej tego nie rób, dobrze Mickie?

Mickie: Będe robiła co mi się żywnie podoba.

Torrie: Kevin jest mój.

Mickie wzrusza ramionami.

Torrie: A teraz ide stanąć w jego narożniku!

Torrie wychodzi, obok Mickie pojawia się Ron Simmons.

Ron: DAMN!

Extreme Rules Match

Kevin Thorn (with Torrie) vs Stone Cold Steve Austin

Końcówka: Thorn i Austin walczą obecnie na rampie. Wampir krzesłem zasłania się przed SCSA który dzierży kij do baseballa. Thorn cofa się aż do titantronu, tu niespodziewanie robi big boot którym powala przeciwnika. Uderza jeszcze krzesłem po czym idzie w kierunku ringu. Chce już wchodzić, ale Stone Cold jest już na nogach, dogania wampira i powala go Lou Thesz pressem. Zasypuje go ciosem potężnych punchy, Fanged Freak zrzuca go jednak z siebie. SCSA próbuje wstać i wtedy dostaje kopnięcie w twarz. Zaczyna krwawić a Thorn szuka czegoś pod ringiem. Wyciąga w końcu kij obwiązany drutem kolczastym, ale kiedy wstaje i obraca się Austin częstuje go stunnerem! Wrzuca go na ring potem z okropnym uśmiechem patrzy na broń. Chwyta ją, Thorn jest już na nogach, to znaczy trzyma się lin. Austin wskakuje z kolczastym kijem na ring i uderza nim Thorna w twarz potem w brzuch i w plecy! To musiało boleć! Wyrzuca broń i pinuje 1...2..shoulder up! Austin rozkłada ręce i znów schodzi szukać innej broni. Vampire Lord wstaje, patrzy na podziurawioną koszule i zdejmuje ją. Austin chce wracać z krzesłem, ale wampir przeskakuje nad najwyższą liną i spada na Rattlesneaka planchą! Potem wraz z SCSA wchodzi na stół komentatorów i nisczy go wykonując spinebuster! Obaj zawodnicy dość długo się nie podnoszą, w końcu Kevin wrzuca Steve na ring. Sam bierze spod ringu śmietnik i wraca. Zostaje od razu powalony a SCSA zakłada na niego śmietnik i wykonuje texas piledriver! Pin 1...2...czy to koniec...nie mamy kick out! Bardzo hardcorowy ale i wyrównany pojedynek. Stone Cold podnosi Kevina, ten jednak aplikuje mu gutbuster i elbow drop. Potem wnosi stół na ring! SCSA dostaje crucifixion wporst na niego! Stół pęka w drzazgi, Thorn z uśmiechem schodzi do pinu! 1..2...nie! kick out! Thorn nie może uwierzyć! Obaj zawodnicy są zmęczeni, obaj solidnie krwawią. Thorn podnosi Austina zakręca nim i robi big boot. Jednak Austin chwyta jego noge, wywraca go i zakłada reverse figur four leg lock! Czy wampir będzie tapował? Klepie w mate 2 razy...powstrzymuje się jednak przed trzecim i jakoś doczołguje do lin. Sędzie prawie że ściąga Austina z wampira. Ten wstaje. Widać że boli go noga, Steve nie bacząc na to podbiega do niego i robi spinebuster. Potem sadza na top rope i przynosi krzesło. Ustawia je a sam dołącza do Thorna, chce wykonać superplex na krzesło! Fanged Freak jednak wyrywa się, uderza przeciwnika i zeskakuje z top rope. A potem wykonuje na Stone Coldzie original sin tak że SCSA uderza w krzesło! Wampir pada bezwładnie na równie bezwładnego Austina a sędzia pinuje! 1....2...3! A więc jednak! Vampire Lord pokonał Rattlesnake'a! Po naprawdę równej i emocjonującej walce. Obaj zawodnicy są nieprzytomni, sędzia unosi jednak w góre ręke Thorna!

Winner: Kevin Thorn

Promo Royal Rumble

ECW Championship

Ladder Match

Holly Devil © vs CM Punk

Końcówka: Holly i Punk leżą na ziemi po Double Clothesline, Punk ma rozwaloną głowę od uderzenia drabiną. Holly chwytając się lin podnosi się i rozgląda się po ringu, podchodzi do Punk i chwyta go za rękę Irish Wip i Back Body Drop, Holly opuszcza ring i wyciąga drabinę wrzuca ją na ring. Holly wchodzi po schodach na ring i ustawia drabinę w narożniku idzie w stronę Punka ale ten sprzedaje mu Low Blow i DDT, Punk podnosi Devila i wbija go w narożnik z drabiną atak kolanem chce wykonać Bulldoga ale rzuca Hollego na ziemię kładzie na nim drabinę i wchodzi na narożnik i skacze nogami na drabinę która przygniata Devila. CM rozkłada drabinę i zaczyna się wspinać po pas Devil jednak podnosi się i łapie Punka za plecy i Back Supersuplex z drabiny, Holly jednak też odczuł skutki tego ciosu, powoli podnosi się i przynosi drugą stawia ją koło pierwszej i wchodzi na jej szczyt Punk wchodzi na drugą na górze następuje wymiana ciosów oboje chwytają pasa i drugą ręką zaczynają okładać się po głowach Holly odpycha drabinę Punka ten jednak wskakuje na drabinę Hollego nie potrafią utrzymać równowagi, obaj spadają z pasem w rękach Punk jednak puszcza pas

Zwycięzca: Holly Devil obronił tytuł

CM Punk wstaje i zaczyna kopać Devila podnosi jego pas i uderza go nim schodzi z ringu bierze kajdanki i przypina Hollego do narożnika bierze krzesło i sprzedaje Chair shoty Holly zaczna ostro krwawić Punk bierze pas przypina go do pasa sprzedaje jeszcze jedne kick i opuszcza ring.

Backstage: W szatni rozmawia Triple H z Hbk.

Triple H: Ależ to będzie mecz! Zobaczysz kibice długo będą wspominać dzisiejszy wieczór!

Hbk: Ta.

Triple H: A Ty co znowu fochy stroisz? Co tym razem Ci się nie podoba?|

Hbk: Nie zastanawia Cię że Kane który nie przegrał walki od ponad półroku daje się spinować tylko po to żeby udowodnić Ci swoje czyste intencje?

Triple H: Szukasz dziury w całym Shawn naprawdę.

Hbk: To raczej Ty jesteś ślepy, stary.

Triple H: Daj spokój. Zaraz mam walke chce się skupić żeby dać dobre widowisko a Ty mnie rozpraszasz.

Hbk: Dla pewności stane w Twoim narożniku, okay?

Triple H: Po co? Ja nie jestem Cody Rhodes znakomicie sobie poradze.

Hbk(chwile milczy): Jak chcesz.(wychodzi)

Triple H bierze butelke z wodą i również wychodzi. Najpierw spotyka Ortona.

Triple H: Co gotowy na Main Event?

Orton: Jasne. Licze że to będzie bardzo dobra walka.

Triple H(ściska jego dłoń): Z pewnością.(idzie dalej i widzie kłócących się Takera i Kane)

Kane: Zobaczysz że dzisiaj skopie Ci dupe Phenom!

Taker: Mówisz tak zawsze...a kończy się zupełnie inaczej.

Kane: Insane. Pain. Kane. Zapamiętaj!

Taker: Za chwile Kane....spoczniesz..w..pokoju!

Triple H: Cześć Bastardzi!

Kane: Cześć Hunter. Idziemy na ring nie chce mi się gadać z nim gadać.

Odchodzą, Taker uśmiecha się bezczelnie.

Film przrdstawiający jak doszło do dzisiejszego ME.

Main Event: WWE Champion Triple H & World Heavyweight Champion Kane vs Legend Killer Randy Orton & American Bad Ass The Undertaker.

Przebieg: walke zaczął Kane i Orton. Wszystko przebiegało dobrze aż do czasu pierwszej zmiany; Orton klepnął w ręke Takera a gdy ten wszedł na ring Kane uścisnął jego dłoń po czym ostentacyjnie zmienił się z Triple H! Taka sytuacja zdarza się zawsze gdy na ringu są obaj bracia, Hbk miał więc racje BBB nie będą walczyć przeciwko sobie.

Końcówka: Orton brawluje z Kane po za ringiem, próbuje nim rzucić w żelazne schody, ale Kane przyciąga go do siebie i zwala z nóg big bootem. Wrzuca go na ring i wchodzi na turnbuckle, gdy Randy wstaje przyjmuje flying chlothesline. Pin 1...2...kick out. BRM zmienia się z Triple H. Ten podnosi Ortona i szykuje sie do Pedigree! Randy jednak nie daje się i wykonuje back drop, zaraz potem zakłada zaś headlock. Game szybko się wyrywa wstaje i uderza Ortona kolanem w twarz! Orton upada, pin 1...2...shoulder up. Triple H podnosi przeciwnika, ten jednak wyrywa się i skacze w kierunku swego narożnika. Zmienia się z Takerem, Phenom powoli wchodzi na ring, unika chlothesline HHH i robi na nim sidewalk slam. Leg drop i pin 1...2..kick out. Obaj wstają, wymiana ciosów, Undertaker wyrzuca Game za ringi a potem wykonuje skok przez liny i przewraca H. Obaj leżą jakiś czas po za ringie, w końcu powoli wstają i zaczynają walczyć. Wracają na ring, Triple H niespodziewanie robi spinebuster i zmienia się z Kanem. Big Red Machine patrzy na leżącego brata i spokojnie czeka aż ten wstanie i zmieni się z Randym. Widać że Tryplowi powoli puszczają nerwy, Orton też jest zirytowany zachowaniem Bastardów. Zaczyna atakować Kane ten próbuje scoop powerslam, Randy jednak nie daje się i powala BRM potężnym standind dropkickiem. Pin 1..2..kick out. Kane wstaje rzuca Ortonem w narożnika, potem jego głową kilkakrotnie uderze o ten narożnik. Orton zaczyna krwawić! Kane daje znać że szykuje się do chokeslam, czeka aż Randy się podniesie....nie udaje mu się jednak, Legend Killer unika bowiem finishera i znów aplikuje mu dropkick tym razem w plecy. Zmienia się z Takerem, ten podchodzi do Kane, i spogląda mu w oczy. Publika cheeruje, Triple H krzyczy "Hit him, Kane, hit him!". Kane jednak się obraca i idzie w kierunku narożnika... Game wyskakuje mu naprzeciw i popycha go! Kane staje i oddaje Game'owi i ten uderza plecami o narożnik, w ich kierunku idzie Taker...ale dostaje niespodziewane RKO!!! Kane obraca się zdziwiony, Triple H z wściekłością uderza go w tył głowy a potem wykonuje pedigree!! King of Kings i Legend Killer podają sobie ręce i zaczynają tauntować na top rope! Nie jest to jednak dobry pomysł ponieważ bracia podnoszą się w swoim niepowtarzalnym stylu! A chwile potem Taker aplikuje last ride Ortonowi a Kane Tryplowi!

Teraz to oni tauntują! Ale to nie koniec bo na ring zmierza Heartbreak Kid Shawn Michaels! Wbiega na środek i wykonuje sweet chain music na Takerze a potem na Kane, jednak jednocześnie BRM wykonał big boot więc obaj padają. Co za pobojowisko! Tymczasem uderza nieznana nam muzyka....ktoś pojawia się na rampie...ale kto to? To Chris Jericho! Y2J wchodzi na ring....i zaczyna kopać Triple H! Potem zrzuca go z ringu i zaczyna masakrować krzesłem. W tym czasie BBB wstali i zaczeli walczyć z Michaelsem i Ortonem! Na rampie pojawiają się Smith i Rhodes wbiegają na ring, ale tuż za nimi wbiega Edge i Snitsky! Na ringu straszne zamieszanie, widzimy tylko kłębowisko walczących ze sobą Big Bad Bastards i członków Evolution-X! Wtem Hbk zauważa Jericho który zakrawionemu Hunterowi zakłada Walls of Jericho na stole komentatorskim! E-X rusza na pomoc swojemu liderowi, Bastardzi zostają na ringu. Chris Jerciho zauważa chłopaków z E-X, pokazuje im środkowy palec i ucieka w publike. Hbk i Orton ściągają ze stołu H a potem wraz z resztą kłócą się z BBB. Kiedy jednak najbardziej kontrowersyjna grupa w historii WWE chce zejść do nich z ringu, E-X wycofuje się....co będzie dalej?

Winner: No contest.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  13.08.2007

Te PPV są coraz lepsze ! Dużo nowych champów , i jeszcze ten Main Event ... Mniam :)

• Dołączył/a:  13.04.2005
  • Urządzenie:  Windows

segment z rozwmową Snitsky'ego i Edge'a wymiata a już tekst: Snitsky rechocze - mistrzowstwo, chciałbym to zobaczyc:)

Walka Austin vs Thorn bardzo dobra, i fajnie, że cały ten feud wypromuje Thorna do Main Eventu:)

A co do tego ME to świetna walka, dużo emocji, powrót Y2J i dołączenie Ortona do E-X!!

Czyli kroi sie feud BBB vs E-X!

• Dołączył/a:  25.09.2004
  • Urządzenie:  Android

Dobre PPV. Ale walka Thorna z Austinem, nie była tak dobra jak Ambulance match. Segmenty dobre i zarysowuje nam się ciekawa sytuacja na linii BBB i E-X (z domieszką Jericho). Bądźmy szczerzy - na Triple H i spółkę podpisano już wyrok :twisted: .

• 4 tygodnie później...

• Dołączył/a:  02.06.2007

Ja pierdu....jakby tak gale wyglądały...zwłaszcza ostatnia walka...szacunek.