Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

UCW - Ultraviolet Championship Wrestling

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wiem wiem ... pewnie myślicie znowu ten Sickman... Prowadził jedną federacje, później drugą był członkiem Fed Fantasy i teraz zakłada kolejną... No w sumie racja ale tym razem wpadłem na nowy pomysł... W innych federacjach musiałem pisać gale co tydzień, tak jak w Fed Fantasy, teraz będę stawiał galę raz na 3 albo 4 tygodnie. Dlaczego? Ponieważ wprowadzę tylko zawodników ze sceny niezależnej. Czyli nikt z TNA ani WWE wszystko CZW, ROH, IWA-MS i WSX... Mam nadzieje że wam sie pomysł spodoba i będziecie czytać moje gale. Pierwsza gala już niedługo :)

ROSTER :

The Sandman

RVD

Sabu

Ruckus

Sabian

Joker

Eddie Kingston

Robbie Mireno - Manager

Chrissy Rivera – Manager

Brain Damage

Derek Frazie

Nick Gage

Justice Pain

Drake Younger

J.C. Bailey

Scotty Vortekz

Danny Havok

Ricky Reyes

B-Boy

Noel Harlow – Manager

Bryan Danielson

Chris Hero

Delirious

El Generico

Jack Evans

Jay Briscoe

Mark Briscoe

Nigel McGuinness

Human Tornado

Matt Sydal

Matt Hyson

Pasy :

UCW Heavyweight Championship

UCW Evolution Championship

UCW Hardcore Championship

UCW Tag Team Championship

Edytowane przez The Sickman
  • Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Sickman

5

• estevez

2

• Scythe

2

• Biggmac

2

Top użytkownicy w tym temacie

Powiem tak: pomysł bardzo ciekawy i dobrze bo lubie oryginalnde diary a nie DX i Triple H jako champ po raz setny :D Z drugiej strony pewnie będziesz przez to miał niższe ratingi i mniej komentó bo wiele osób nie będzie wiedziało o co biega ;) Ale we mnie masz już czytelnika :D Roster baardzo szeroki więc albo długie gale albo po prostu niektórzy dostaną mało czasu na antenie :P
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Za krótko siedzę w wrestlingu , żeby znać wszystkich panów :P ale niektóre nazwiska mi co nieco mówią :P

Spoko loko będę czytał i komentował :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Jeśli można, to osobiście uszczupliłbym nieco roster do 20 - 25 zawodników. Ciężko będzie jakoś sensownie wykorzystać większość wrestlerów z twojego rosteru, bo każdemu przeca trzeba poświęcić trochu miejsca na gali. Poza tym feudy i storyline'y też muszą się rozkręcać i swoje trwać. Więc wydaj mi się, że w takim tłoku łatwo będzie można się zgubić czytając twoje diary. Nie odbierz tego źle Sickman, po prostu to była moja pierwsza myśl po zobaczeniu rosteru. Życzę powodzenia i wytrwałości.

4143166924a5dc43430e70.jpg

W sumie majonez ma rację... zawodników jest sporo a niektórzy są po to by mieli z kim przegrywać XD więc zredukuje to niedługo ;D

EDIT :

27 osób bez managerów ;) Teraz możęmy zacząć :D

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Biggmac_DBC napisał(a):
Z drugiej strony pewnie będziesz przez to miał niższe ratingi i mniej komentó bo wiele osób nie będzie wiedziało o co biega

Moje diary ma prawie same osoby z WWE/TNA a jakoś mało kto czyta, nie wspominając o komentowaniu:)

Tyle że Twoje diary jest oryginalne i dlatego nie jest tak czytane ;)

A tu się nam kroi kolejny oryginalny pomysł :D

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   1

Wyrazam wielkie zianteresowanie diary. Roster dobry, rzeczowy... ciekaw jestem jak to się wszystko rozkręci.

Kurde będę miał więcej czytających niż fed fantasy?? :) Fajowo mam nadzieje że przez więcej niż 2 gale ;)

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

jak takie zainteresowanie to może i ja czytne ...może lizne jakies info o ludziach których nazwisk w życiu niesłyszałem 8-)

915802072594e34bce782c.jpg

No spoko też będę czytał i niedługo zrobię swoje diary. Myślę, że ktoś będzie czytał... :smile:

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

A ja ubolewam nad tym, że w tym gronie nie znalazło się miejsce dla Homicide'a ;) Z pewnością kibicowałbym mu w Twoim diary najbardziej :)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Homicide ma kontrakt z TNA no i dlatego nie jest tutaj tak samo jak Samoa Joe, CM Punk czy AJ Styles których chciałem umieścić.

To wykup go z TNA :P W Sumie AJ też by się przydał, bo w swoim gimmicku kretyna marnuje się totalnie w TNA :)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

e no to ja chyba musze zaprzestac pisania bo przy tej ilosci diary co sie ostatnio pojawia (i co ma sie pojawic) to moje ratingi beda (w sumie to juz sa) bardzo mizerne. byle by nie bylo z toba tak jak z 90% diary, ktore upadaja po gora dwoch odcinkach:)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MissApril
      Szczerze mówiąc bardziej w roli nowej mistrzyni widziałabym Jaide Parker lub Lole Vice niż Jacy, ale zobaczymy co tego będzie w następnych tygodniach. Może Jacy się wykaże, czas pokaże.  Super że Ethan w końcu zdobył jakiś tytuł.  Jestem ciekawa jakim będzie mistrzem.  Ogólnie odcinek na plus. 
    • IIL
      Kontrakt Abadon nie został przedłużony Sam nie wiem czy to brak prawdziwej szansy czy może zbyt wyrazisty gimmick stanął tutaj na jej drodze do awansowanie wyżej w karcie. Przyda się jej jednak zmiana otoczenia. 
    • MattDevitto
    • Bastian
      Czas nadrobić NXT. Sol Ruca vs Kelani Jordan - walka o midcardowy pas kobiet NXT i pod względem poziomu i emocji zjada na śniadanie "popisy" Jasiów, Yeetów i Punkóww 😀 Sol Ruca broni tytułu, a ja już bym ją widział z głównym pasem NXT kobiet. Jest wygląd, jest skill. A i ten gimmick surferki mógłby dawać rozrywki, gdyby nie HHH i HBK przestali serwować "wrestling poważny na serio". 6 Men TT Match - Hank i Tank to gwarant solidnego wrestlingu. Tutaj tak było. W kolejnych tygodniach należy spodziewać się kolejnych walk mistrzów TT ze stajnią Spearsa. Walka klanu Corleone z Temu ciągnęła się niczym ser mozzarella. Pewnie będzie rewanż w jakimś No Dq.  Stephanie Vaquer vs Jordynne Grace - uroczy był moment, gdy Grace zablokowała ruch, na który czekała cala hala na czele z Bokerem T  Niezła walka, ale Sol Ruca i Kelani Jordan skradły show. No i Grace malo pokazała tego, z czego słynie, czyli sily. Purple Steph 💜 Oba Femi vs Myles Borne - w NXT i tak nie ma wiarygodnego rywala dla mistrza, więc WWE postanowiło zbudować sobie solidnego zawodnika w osobie Mylesa na kolejne miesiące. Miał swoje momenty, ale wiadomo było, że przegra. Joe Hendry vs Trick Williams - niezła walka z zaskakujacym finalem. To co, Hendry na stałe w NXT, a Williams ogra się w TNA przed przejściem do głównego rosteru WWE? Ricky Saints traci pas. Stephanie Vaquer też Mam nadzieję, że za tymi zaskakującymi zmianami kryją się konkretne plany. Czyżby Saints szedł na NXT Championship? No a Vaquer obrała kierunek na główny roster. Tylko czy Jacy Jayne to dobry wybór jako mistrzyni? Śmiem wątpić. Bardziej w roli nowej mistrzyni widziałbym pushowaną do niedawna Parker czy nawet Jordynne Grace, która - szczerze pisząc - nie zasłużyła swoim pobytem w NXT na główny roster. Wracając do nowej mistrzyni - zyskała mocno już na starcie swojego runu, przerywając mocarny run Vaquer.
    • PTW
      ZAPROSZENIE NA GALĘ OD IKONICZNEGO GŁOSU! Paweł "Boryss" Borkowski to doskonale znany wszystkim fanom pro wrestlingu komentator, który przez lata komentował między innymi WWE dla kanału Extreme Sports Channel Polska, a obecnie jego głos można usłyszeć także na Netflixie. Poza tym jest twórcą portalu WF, który od 1998 roku dostarcza fanom naszej ukochanej rozrywki tego, co lubią najbardziej Jako, że Paweł znalazł chwilkę podrzucamy sympatyczne zaproszenie na jutrzejszą galę, a także... dodatek w postaci zajawki o której więcej wkrótce! ODLICZANIE DO GODZINY ZERO TRWA, GALA JUŻ JUTRO! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...