Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 30.11.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage: Biuro GM siedzą w nim Edge i Kane. Rozlega się pukanie.

Kane: Wejść!

Wchodzi...Stone Cold Steve Austin General Menager z Raw!

Edge: O kurwa...

Kane: Po co przychodzisz?

Stone Cold: Złożyć Ci pewną propozycje. Właściwie przychodze z kimś kto chce złożyć Ci pewną propozycje.

Kane: Słucham więc.

Za Stonem Coldem do biura wchodzi Triple H!

Edge: Robi się ciekawie.

Stone Cold: Zbliża się ostatnie PPV w tym roku. Chcieliśmy zoorganizować naprawdę ciekawą walke.

Kane: Ja vs HHH? Zgoda!

Triple H: Nie o taką walke chodzi.

Kane: A o jaką?

Triple H: Ty i Ja...w zespole! A przeciwko nam WWE Championship Contender i WHC Contender.

Kane: Niby że Big Bad Bastards i E-X razem?

Stone Cold: Sam przyznaj że to będzie ciekawe.

Kane: Okay. Jest jednak warunek.

Triple H: Warunek?

Kane: Dzisiaj Ty i ja przeciwko przeciwnikom których jeszcze wybiore. Zobaczymy czy to nie podstęp.

Triple H: Okay mi pasuje.

Kane: Czyli do main eventu.

Match#1 Deuce vs Rey Mysterio

Końcówka: Rey wykonue dropkick ale Deuce odsuwa się i mały Latynos uderza o ring. Deuce wykorzystuje to i aplikuje przeciwnikowi elbow drop. Podnosi go i chce wykonać suplex, ale Rey wyślizguje się wskakuje na liny i przewraca Deuca moonsaultem. Pin 1..kick out. Deuce powala Reya big bootem potem podnosi go i znów sprowaca na mate cutterem. Czeka aż latino machismo wstanie i wtedy kończy walke crackem in da mouth. Pin 1..2..3! Były mistrz cruiser division pokonany przez najpoważniejszego pretendenta do European Championship.

Winner: Deuce

Backstage: Widzimy Sonnyego Marelle który wychodzi przed budynek, na fajke. Zapala i zaciąga się. Naraz zauważa że przy śmietniku siedzi jakiś typ z flaszką.

Sonny: Ej, bastardo nie zimno Ci?

Typ zaczyna bełkotać coś po hiszpańsku.

Sonny: Nie kumam co mówisz,wiesz?

Typ podnosi głowe....jest to Chavo Guerrero!

Sonny: Vaffanculo!

Chavo: Wszytko...wszystko stracone! A było tak pięknie!

Sonny: Taa najlepiej się rozpłacz. Fakt faktem miałeś niezłą posadke a teraz masz gówno. Ale żyć trzeba dalej.

Chavo: Ale...po co?

Sonny: Weź się kurwa w garść i wróć na ring. Tyle Ci powiem bo nie mam zamiaru Cię pocieszać.

Sonny gasi fajke i znika w budynku.

Chavo chwile patrzy na drzwi, potem wyrzuca butelke wstaje i otrzepuje ubranie.

Match#2 US Champion Umaga(with Armando Estrada) vs Paul Burchill

Końcówka: Burchill całą walke stara się unikać ataków Samoańczyka. Sam mam problem: większość jego repertuaru ciosów jest nieskuteczna na Umage, jest on bowiem za ciężki. Pirat wykonuje missile dropkick, Buldożer jednak nie przewraca się, mało tego sam powala Burchilla superkickiem. Wchodzi na top rope i skacze z samoan splashem, Burchill odsuwa się jednak i Umaga zalicza bolesne uderzenie w mate. Paul od razu wykonuje second rope leg drop, potem top rope moonsault i pinuje 1...2..kick out. Wstaje wraz z przeciwnikiem i próbuje irish swip...był to zły pomysł, Umaga zakręcił piratem i sprowadził do parteru spinning heel kickiem. Pin 1..2...shoulder up. Umaga wzniósł do góry swój kciuk, potem podniósł Burchilla i uderzył go samoan spik'em. Pin 1...2...3! Umaga tryumfuje, wtem na ring wbiega Regal, Taylor i McIntyre! Brytyjczycy mają w rękach krzesła i zaczynają nimi okładać Umage! Ten długo trzyma się na nogach, próbujący ratować swego pupila Estrada dostał spike piledriver od Szkota. Umaga w końcu upada na kolana. Regal bezlitośnie wymierza chairshot w twarz Samoańczyka który ostatecznie zalicza parter. Team Britain tryumfuje, wtem na rampie pojawia się Kane z mikrofonem!

Kane: Jako jeden z GM Smackdown chce Wam coś przekazać. Otóż rozpiera Was energia. Dzisiaj William Regal i Dave Taylor zmierzą się ze mną i Triple H w main evencie. Licze, że cieszycie się równie mocno co ja.

BRM znika zostawiając Brytów ze zdziwionymi minami.

Winner: Umaga

Backstage: Stone Cold idzie korytarzem, nagle na jego drodze wyrasta.....Fanged Freak Kevin Thorn!!

Thorn: No prosze...

Stone Cold: What?!

Thorn: Mój zaprzysięgły wróg zawitał na Smackdown! Wierz jak to się skończy?

Stone Cold: Wiem jedno. Stone Cold nie ma dziś czasu żeby walczyć.

Thorn: Doprawdy?

Stone Cold: Doprawdy.

Thorn: Może wielki Steve boi się stanąć twarzą w twarz z Lordem Wampirów?

Stone Cold: Nie żartuj, okay? Każdy inny termin ale nie dziś.

Thorn(po chwili milczenia): Na Armaggedon. Ty i ja. Rozwiążmy to jak mężczyźnie.

Stone Cold: Okay. Na Armaggedon.

Ściśnięcie dłoni i spojrzenie w oczy...potem obaj się rozchodzą!

Match#3 No.1 Contedners Match for WWE Tag Team Titles.

The Highlanders vs Nunzio & Chuck Palumbo.

Obie drużyny są już na ringu, wtem rozbrzmiewa muzyka Big Dadd'yego V! Zaraz potem sam olbrzym pojawia się na rampie.

Za nim pokazują się Big Bad Bastards : Edge i Undertaker.

Edge: Zaraz, zaraz! A ty dokąd?

V: Ja chce te pasy!

Edge: Obawiam się że są to pasy drużynowe. Rozumiesz? D-R-U-Ż-Y-N-O-W-E!

V: Ja jestem silniejszy niż każda drużyna! I'm Big Daddy V!

Edge: Cóż...We are Born to Be

Undertaker: Big!

Edge: Bad!

Razem: Bastards!

Taker: Dlatego więc(wskazuje ręką droge do szatni)

V: No!

Edge: Hej, Phenom czy ten gość chce znów dostać po dupie od Bastardów?

Taker: Nie wiem. Możliwe.

Pojawiają sie Highlanders.

Robbie: Ohh dość tych głupot!

Rory: Gruby, właź na ring i walcz!

Robbie: Klan McAllister radził sobie z gorszymi potworami!

Edge: Skoro tak...

Taker: Okay idź. Jeśli jednak wygrasz....

Edge: To do czasu Armaggedon....masz znaleźć sobie partnera.

Taker: A jeśli nie... to spoczniesz w pokoju!

BBB odchodzą i rozpoczyna się walka: Highlanders vs Nunzio & Chuck Palumbo vs Big Daddy V!

Końcówka: Kiedy sędzia nie widział, po za ringiem, Robbie powalił V schodami. Teraz obaj Szkoci obijają Włochów. Rory trafia Chucka missile dropkickiem, Robbie dokłada top rope leg drop i pinuje 1...2...kick out. Palumbo rzuca się w kierunku swego narożnika i zmienia z Nunzio. Mały Włoch jednak nie stanowi zagrożenia dla kuzynów. Szybko powalają go double dropkickiem, Rory wykonuje lifting side slam backbreaker i spokojnie schodzi do pinu. Nie zauważa jednak V który wlazł na top rope...Szkot pinuje 1..2..nadlatuje Big Daddy V z frog splashem, Robbie ściąga z Nunzio Roryego i cały impet przyjmuje właśnie mały zawodnik. V każe sędziemu pinować 1...2...3! Olbrzym wstaje i uderza się w piersi, wściekli Szkoci schodzą do szatni, tymczasem Chuck podkrada się od tyłu i wykonuje na wielkim Murzynie big boot. Jak łatwo się domyślić, nie robi to na nim żadnego wrażenia. Chuck zaczyna się usprawiedliwiać, Big Daddy nie słucha go tylko wykonuje ghetto drop i schodzi z ringu.

Winner: Big Daddy V.

Backstage: Wywiad z Ric'iem Flairem i Leviathanem przeprowadza Maria.

Maria: Ric, Twój zawodnik zmierzy się z Edgem na Armaggedonie. Jak oceniasz jego szanse?

Ric: Edga? Szanse Edga są zerowe.

Maria: Eee...chodziło mi o szanse Levathana.

Ric: Jego szanse analogicznie są stu procentowe. Innymi słowy Mr. SuperSpearStar nie wyjdzie cały z tej walki.

Maria: Brzmi groźnie.

Ric: Spójrz na niego.(wskazuje Levego) To Demon z Głębin. Nikt go nie zatrzyma.

Leviathan: I wanna destroy!

Levy odpycha Maria i zaczyna nisczyć kamere, Ric nic nie robi tylko się śmieje więc oznacza to koniec relacji.

Match#4 Undertaker vs Jamie Noble.

Końcówka: Squash. Noble nie miał żadnych realnych szans na nawiązanie najmniejszej choćby walki z najnowszym członkiem BBB. Taker od razu powala go big bootem i zakłada triangle choke. Noble z cudem dosięgna lin. Undertaker aplikuje mu snake eyes, oldschool po czym last ride i pin 1..2..3.

Winner: Undertaker.

Backstage: Kane rozmawia z całym BBB.

Kane: Za chwile będe walczył w teamie z reprezentantem E-X....w teamie z Triple H.

Edge: E-X? To znaczy Edge-Xtra? Albo może Edge-Xman? O już wiem: Edge-Xtragavaganza!

Kane: Mniejsza o znaczenie. Sprawa jest prosta. Nie ufam takim typom. Zwłaszcza że jest tu też Stone Cold.

Thorn: Ustaliłem już z nim naszą walke.

Kane: Okay. Chodzi mi o to żebyście byli pod ringiem. Wszyscy.

Undertaker: Nie ma sprawy, bracie.

Snitsky: W razie czego sprawimy mu...BÓL!

Kane: Okay Bastards! Chodźmy!

Match#5 World Heavyweight Champion Kevin Thorn,Torrie,Snitsky,Edge & Undertaker) & WWE Champion Triple H(with SCSA) vs William Regal & Dave Taylor (with Drew McIntyre & Paul Burchill)

Końcówka: Taylor próbuje założyć abdominal stretch na Game, ten jednak wyrywa się, irish whip i spinebuster! Pin 1..2..przerywa William Regal. HHH wstaje i mierzy go wzrokiem, wtem Taylor uderza low blow i wykonuje roll-up! 1..2..kick out. Obaj zawodnicy wstają i wymieniają ciosy, Hunter powala Anglika potężnym chlotheslinem i zakłada indian deathlock. Taylor szarpie się desperacko, na ring wbiega Regal i kopniakiem w twarz przerywa chwyt. Zaraz potem sam przyjmuje sidewalk slam od Big Red Monstera. Drew McIntyre próbujący interweniować przyjmuje Stone Cold Stunner a Burchill'owi Thorn aplikuje crucifixion. Sytuacja uspokaja się. HHH jest na nogach, Taylor zmienia się z Williamem. Anglik robi Regal roll i pinuje. 1..2..kick out. Zakłada więc surfboard stretch! Widać potworny ból na twarzy mistrza WWE, udaje jednak mu się przerwać chwyt i klepnąć dłoń Kane! WHC wchodzi spokojnie na ring, wstający Regal po spotkaniu z big bootem znów ląduje na macie. Potem zrzuca z narożnika trójke pozostałych Brytyjczyków i czeka aż Regal się pozbiera...chokeslam! Kane schodzi do pinu 1...2...3! Mistrzowie wygrywają! Kane bierze mikrofon.

Kane: Okay, Hunter. Okay, Austin. Na Armaggedonie będzie walka mistrzów i contenderów.

Triple H wyciąga ku BRM dłoń, ten jednak odwraca się i przy "This is Halloween" najbardziej kontowersyjna grupa w dziejach Smackdown! schodzi do szatni.

Winners: Kane & Triple H

Smackdown! schodzi z anteny.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

2

• Vaclav

1

• nekrophage

1

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gala trochę spóźniona , ale świetna :)

Widzę , że na Armaggedonie nie zabraknie RAW :P.

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Hehe... zajebiaszczo xd Kane i Triple H razem ;] Super! Gala też niczego sobie! :shock:

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Gala dobra, tylko na co mi się tu E-X panoszy? Damn it, Samckdown to gala bastardów.

Vaclav wiesz jak jest :P Marki kochają E-X :D

A tak przy okazji...nadal nie ma chętnych do objęcia RAW? ;)

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Właśnie takie mieszanie brandów chciałbym widzieć w realnym WWE, a nie to gówienko co serwuje nam Vince:)