Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ile federacji (i jakie) planujesz oglądać w 2026 roku?

Klasyk...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Początek roku to i pojawia się znany nam wszystkim temat. Każdy wie o co chodzi, ale pochwalcie się też przy okazji z czego rezygnujecie, co może dodajecie względem lat poprzednich etc. Możecie też napisać czy obejrzycie coś z retro, może z naszego podwórka - pełna dowolność:D Poniżej dodaję do wglądu temat z poprzedniego roku:

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Planuję oglądać AEW. Poza tym będę oglądał starocie - zarówno te które znam, jak i te których nigdy nie widziałem. Na produkt nochalsko-TKOwski, nazywany dla zmylenia przeciwnika (czyli widza) WWE, sz

• Mr_Hardy
    Mr_Hardy

AEW, STARDOM, TJPW, NJPW?, MARIGOLD, ROH. NJPW pod znakiem zapytania wiadomo dlaczego, ale w tym roku będę próbował oglądać regularnie i zobaczy się do czego dojdzie. Może wleci jeszcze coś innego do

• Michcio
    Michcio

Zasadniczo w 2026 roku dalej zostaje WWE i od czasu do czasu coś innego, jeśli mnie zainteresuje. Najpewniej coś z NJPW, choć po ostatnim zakończeniu kariery będzie mniej powodów, aby do regularnego o

Opublikowano

AEW, STARDOM, TJPW, NJPW?, MARIGOLD, ROH. NJPW pod znakiem zapytania wiadomo dlaczego, ale w tym roku będę próbował oglądać regularnie i zobaczy się do czego dojdzie. Może wleci jeszcze coś innego do regularnego oglądania. Oprócz tego zapewne jakieś pojedyncze gale innych fedek. A retro? Małe szanse ponieważ oglądam dużo bieżącego wrestlingu oraz rzadko mam ochotę na coś starego. 

AEW | STARDOM | TJPWNJPW | MARIGOLD | ROH |

Opublikowano
  • Autor
32 minuty temu, Mr_Hardy napisał(a):

A retro? Małe szanse ponieważ oglądam dużo bieżącego wrestlingu oraz rzadko mam ochotę na coś starego. 

Samo to, że porywasz się na oglądanie tylu fedek już zasługuje na uznanie - szczególnie jeśli mówimy o federacjach japońskich i związanych z nimi licznych turniejach.

Opublikowano

Zasadniczo w 2026 roku dalej zostaje WWE i od czasu do czasu coś innego, jeśli mnie zainteresuje. Najpewniej coś z NJPW, choć po ostatnim zakończeniu kariery będzie mniej powodów, aby do regularnego oglądania NJPW wracać.

Jeśli chodzi o retro, to dostęp do archiwalnych gal WWF/WWE na Netflix w zeszłym roku pozwolił mi przynajmniej w części kontynuować oglądanie Attitude Ery. Obecnie jestem na SummerSlam 1999, a zaczynałem w czasach pandemii, jeszcze na WWE Network, od SummerSlam 1997.

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, Michcio napisał(a):

Jeśli chodzi o retro, to dostęp do archiwalnych gal WWF/WWE na Netflix w zeszłym roku pozwolił mi przynajmniej w części kontynuować oglądanie Attitude Ery. Obecnie jestem na SummerSlam 1999, a zaczynałem w czasach pandemii, jeszcze na WWE Network, od SummerSlam 1997.

Ehhh sam kiedyś nadrabiałem ten okres (jak wielu innych), ale na szczęście robiłem to jeszcze w czasach szkolnych, gdzie w wakacje potrafiłem do rana oglądać gale:D Też dużym plusem było to, że innego wrs nie było tyle do oglądania, bo nie był tak dostępny. Dzisiaj na pewno takie nadrabianie gala po gali jest cięższe, a już jak człowiek jest dorosły to wszyscy wiemy jak to wygląda:icon_wink:

Opublikowano
Cytat

Ile federacji (i jakie) planujesz oglądać w 2026 roku?

Jedną. Tylko i wyłącznie. Pozostaję przy oglądaniu WWE, ale wszystko inne w temacie wrestlingu odstawiam całkowicie.

LQM.png

Opublikowano

Ja pozostaje przy AEW, WWE i TNA oraz okazjonalnie ROH bo trafiają się tam niezłe perełki na PPV.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Opublikowano

Czas pozwala tylko i wyłącznie na jedną. Z przyzwyczajenia jest i będzie to (niestety) WWE. :D 

Cena.jpg

Opublikowano

Planuję oglądać AEW. Poza tym będę oglądał starocie - zarówno te które znam, jak i te których nigdy nie widziałem. Na produkt nochalsko-TKOwski, nazywany dla zmylenia przeciwnika (czyli widza) WWE, szkoda czasu, więc pewnie ograniczę się do skrótów i newsów.

11419143584d2847a0e25f5.jpg

Opublikowano

Tak jak od kilku lat. Wszystko od AEW, z doskoku TNA i sporadycznie na przewijaku wybrane ppv wwe.

www.boxingnews.pl - najlepsza polska strona o boksie.
Opublikowano

Z pewnością AEW wszystkich tygodniówek nie jestem wstanie obejrzeć bo czas mnie goni ale z pewnością będę oglądał gale PPV, zastanawiam się też nad powrotem do GCW, no i sporadycznie WWE w skrótach ogólnie z tego co widzę to sporo gal od nich będzie w rozsądnych godzinach czasowych więc Royal Rumble obejrzę na żywo. 

image-3.png