Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Elimination Chamber, Big Show na zapleczu WWE, Ashley Massar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W 2008 roku ponownie zobaczymy Elimination Chamber Match. Będzie to Main Event gali No Way Out. Wiadomo już, że zwycięzca Royal Rumble będzie mógł wybrać wrestlera, z którym chciałby walczyć o mistrzostwo. Champion, który nie zostanie wybrany zmierzy się wówczas ze zwycięzcą EC.

Balls Mahoney został ojcem. Jego dzie...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-elimination-chamber-big-show-na-zapleczu-wwe.html
  • Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
EC walka nie o pas? kretynizm ;/
Opublikowano
Kretynizmem byłoby zrobienie EC o pas na miesiąc przed WM, bo i tak byłoby wiadomo, że mistrz zachowa pas. Walka o No 1 Contender wydaje się być dużo ciekawszą opcją, przynajmniej według mnie.
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Opublikowano
Ciekawe czy pojawią się na sieci jakies aktualne zdjecia showka ..

915802072594e34bce782c.jpg

Opublikowano
Scythe: tak, zrobienie takiej walki na No Way Out byloby bez sensu ale ja mowie ogolnie o fakcie, ze EC nie bedzie walka o tytul, w koncu nie trzeba tego matchu organizowac koniecznie przed WM.
Opublikowano
w koncu nie trzeba tego matchu organizowac koniecznie przed WM.

I to już zupełnie inne podejście. Zgadzam się z tym całkowicie, ale zakładając, że jednak WWE ma zamiar zorganizować ten pojedynek przed WM, wolę go w formie walki o no 1 contender niż o WWE, lub World Heavyweight Title.

Do It Like A BOSS !

Opublikowano
Kretynizmem byłoby zrobienie EC o pas na miesiąc przed WM, bo i tak byłoby wiadomo, że mistrz zachowa pas. Walka o No 1 Contender wydaje się być dużo ciekawszą opcją, przynajmniej według mnie.

a skad to wziales ze mistrz koniecznie musi zachowac pas ? :) zawwsze na WM moze dojsc do rewanzu nowego mistrztrza i tego kto stracil tytul ;)

2 lata trzeba bylo czekac na EC, bo tej parodii z ecw nie licze.

129287286446c8a666924a3.jpg

Opublikowano
zawwsze na WM moze dojsc do rewanzu nowego mistrztrza i tego kto stracil tytul

No to gratuluję pomysłu. Zamiast emocjonującej walki na WM, mielibyśmy rewanżowego gniota z NWO, bo to byłoby oczywiste, że mistrz po miesiącu nie straciłby pasa (chociaż skąd ja to biorę? Przecież według takiego znawcy jak Ty, pas może zmieniać właściciela co tydzień)

Od rewanżowych pojedynków jest Backlash, nie WM.

Po 3. Na 9 gal NWO, najważniejszy pas zmienił właściciela AŻ dwukrotnie. Faktycznie, masz rację. To nawet sporo. Ale szansa istnieje zawsze, prawda, specu? :)

Do It Like A BOSS !

Opublikowano
idac tym tropem to zadna walka o pas (najwazniejszy) nie jest na WM emocjonujaca bo zawsze wygrywa zwyciezca royal rumble plus face :lol: przebij to. szpecu :)

Opublikowano
bo zawsze wygrywa zwyciezca royal rumble

"zawsze", choć 3 razy było inaczej

you're going away with me alright... in a garbage bag..

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu.” Stanisław Lem

Opublikowano
Ale możemy powiedzieć, że raczej w RR wygra ktoś z SD bo tam nie widzę zawodników którzy mogliby zrobić dobrą walkę w EC no chyba, że Kalas, Henry no i Hornswoogle. Na RAW z tym nieco lepiej więc IMO RR wygra ktoś z SD
Opublikowano
bo zawsze wygrywa zwyciezca royal rumble plus face przebij to. szpecu

Ciebie ciężko "przebić", bo masz swój świat, który nie akceptuje cudzych argumentów, po drugie, nie rozumiesz, o czym mowa. Nie rozmawiam tutaj o RR, tylko o pojedynku na NWO. Ale ale...idąc Twoim genialnym tropem, jeśli na prawie każdej WM wygrywa zwycięzca RR, a na NWO pas zmieniłby właściciela to mielibyśmy 2 gnioty bez emocji, bo w każdej najważniejszej walce znalibyśmy osobę, która wygra :) Na tym etapie urywam z Tobą konwersację, bo działasz mi wyjątkowo na nerwy, a nie chcę znowu obudzić w sobie złego ducha :D Powodzenia :]

Do It Like A BOSS !

Opublikowano
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: udany jestes :lol: