Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWF: Attitude VII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Od autora: Z WWE Fantasy rezygnowałem z braku czasu, więc oczekujcie, że to diary ukazywać będzie się nieregularnie, zależy jak będe miał czas pisać! Diary, które przeczytacie, to kontynuacja mojego dawnego diary, które postanowiłem reaktywować. Oczywiście odświeżam roster i wprowadzam troche zmian, ale będzie to kontynuacja diary WWF: Attitude! Zapraszam do lektury, mam nadzieje, że się spodoba.

WORLD WRESTLING FEDERATION: ATTITUDE VII

Rozbrzmiewa theme „Here comes the money”. Na ring charakterystycznym krokiem kieruje się Shane McMahon! Co on tu robi? Shane-O-Mac bierze mikrofon.

Shane: Napewno większość z was zastanawiała się dlaczego od pół roku nie było żadnego show Attitude. Odpowiedź jest prosta. Mój ojciec Vince nie podołał oczekiwaniom! Dziś, ja podejmuje się reaktywacji World Wrestling Federation! (lekki cheer) Pora naprawić to, co zepsuł mój ojciec. Należy jednak wprowadzić sporo zmian! Po pierwsze, ostatni raz gdy byliśmy tutaj, WWF Champion Stone Cold Steve Austin z powodu kontuzji musiał oddać tytuł. Pora więc znaleźć nowego mistrza... dlatego od dziś rozpoczynamy turniej King of The Ring, którego zwycięzca zostanie nowym championem. 16 wrestlerów rozpocznie turniej, a tylko jeden zakończy go jako WWF Champion! Kolejną zmianą będzie zunifikowanie czterech różnych tytułów mistrzowskich w jeden Attitude Championship. Tego mistrza poznamy już dziś, w 15-Man Over The Top Rope Battle Royal! Dodatkowo postanowiłem wzmocnić Extreme Division zatrudniając kilku wrestlerów specjalizujących się w tego typu pojedynkach!

Przerywa mu theme Roba Van Dama! RVD pojawia się z mikrofonem w dłoni witany dużym cheerem!

RVD: Naprawde doceniam to Shane! Naprawde! Ale mam nadzieje, że Extreme Division będzie prowadzona w odpowiedni sposób?

Shane: Co masz na myśli?

RVD: Co mam na myśli? Extreme Division to nie miejsce dla mięczaków! W związku z tym nie widze innej możliwości jak rozgrywanie każdego pojedynku tej dywizji w Extreme Rules!

Shane: Hmm... Brzmi logicznie. W związku z tym niech tak będzie! A korzystając z okazji, że jesteś już w ringu, Rob, mam dla ciebie walkę! Oczywiście Extreme Rules przeciwko Extreme Championowi! Oto CM Punk!

EXTREME RULES MATCH

Rob Van Dam vs CM Punk ©

końcówka: Punk leży na ringu, Rob próbuje Rolling Thunder, ale mistrz w ostatniej chwili wystawia kolana na które spada Van Dam! Punk wstaje, podnosi rywala i łapie do GTS... ale Van Dam się wyślizguje i serwuje mistrzowi Van Daminator! Pin... 1...2... kickout! Van Dam wskakuje na narożnik i robi Five Star Frog Splash... ale pudłuje! To Colt Cabana odciągnął Punka na bok!

Pomaga wstać swojemu przyjacielowi, Punk ponownie szykuje rywala do GTS, tym razem skutecznie egzekwuje finisher! Chce schodzić do pinu... ale pojawia się Sabu! ECW's Evel Knievel uderza Punka krzesłem! Następnego chairshota przyjmuje Cabana! Sabu bierze krzesło i wchodzi na narożnik... Flying Arabian Facebuster na CM Punka! Punk krwawi, Sabu kładzie RVD na mistrza... 1.....2....3! RVD pokonuje Extreme Championa z pomocą Sabu! To sie nazywa Extreme!

Zwycięzca: Rob Van Dam

Jesteśmy już spowrotem na ringu, gdzie jest już Rated-R Superstar Edge! Egde będzie gospodarzem swojego Cuttin' Edge!

Edge: Witajcie wszyscy fani Edge'a! Waszego przyszłego WWF Championa! (heat) O tak! Już niebawem, wokół mojego pasa zawiśnie najdroższe złoto w tym biznesie czy wam sie to podoba czy nie! Ale to jest talkshow więc potrzeba tu gościa. A oto on, mój bliski przyjaciel: Christian! Zapowiedziany wrestler pojawia się w ringu, uściskuje swojego kompana, obaj zajmują miejsca na krzesełkach.

Edge: Cudownie widzieć nasz zespół znowu razem prawda? (buczenie publiczności pokazuje, że ta jednak nie jest z tego zadowolona)

Christian: Tak, Edge. Minęło troche czasu od kiedy ostatnim razem byliśmy wspólnie w tym ringu. Mam nadzieje, że zdajesz sobie jednak sprawę z tego, że ja też jestem tu po to by osiągać najwyższe cele.

Edge: O tak, to będzie piękne – WWF Champion Edge i Attitude Champion Christian!

Christian: Widze, że się nie zrozumieliśmy.

Edge: Jakto?

Christian: To proste. Chcę być WWF Championem tak samo jak ty przyjacielu!

Edge: To niemożliwe, bo Edge zdobędzie tytuł! Ale nieważne...

„Kennedy”! Rozmowę przerywa Ken Kennedy!

Edge: Co ty tu robisz? Nie zapraszałem cię! Jak śmiesz przeszkadzać nam w spotkaniu po latach?!

Kennedy: To jest bardzo proste, Edge! Nie moge słuchać jak wy dwaj licytujecie się kto zostanie WWF Championem! Wiesz czemu? Bo to ja jestem jedyną osobą w tym rosterze, która zasługuje na noszenie tego pasa!

Edge: Ty? Farbowany krzykacz? Nie bądź śmieszny!

Kennedy: Dokładnie tak będzie. Gwarantuje ci, że jeśli się spotkamy w turnieju do odlicze cie 1,2,3 i nie licz, że powstrzymasz mnie przed wypełnieniem mojego przeznaczenia!

Christian: O, skończ już. To ja Instant Classic jestem mistrzem z krwi i kości!

Rozbrzmiewa „Shattered Glass”! Publika mega cheerem wita Stone Cold Steva'a Austina! Austin z ochraniaczem na kolanie pojawia się na rampie! Powoli kieruje się na ring!

Austin: Każdy z was chce być mistrzem? Jak zamierzacie to zrobić? Myślicie, że ja zdobyłem mistrzostwo gadająć wokoło? Hell no! Wywalczyłem sobie drogę na ring! Żaden z was nie zdobędzie tytułu! Bo wciąż tylko gadacie! I to jest sedno sprawy bo Stone Cold tak powiedział!

Austin niespodziewanie serwuje Stunnera Edgowi! Następnie Christianowi! Kennedy się cofa, próbuje coś powiedzieć w stronę Rattlesnake'a... ale i on dostaje Stunnera! Austin gestem prosi o piwo, dostaje dwie puszki. Wchodzi na narożnik i w swoim stylu opróżnie pierwsze dwie puszki! Prosi o dwie następne i ponownie robi to samo tylko na drugim narożniku, schodzi z niego... ale dostaje Spear od Edge'a! Niesamowite! Edge nerwowo poprawia włosy i z szaleństwem w oczach spogląda na byłego WWF Championa! Pomaga wstać Christianowi i razem opuszczają ring!

NON TITLE TAG TEAM MATCH

Cryme Tyme © vs L.A.X.

końcówka: Shad zmienia się z JTG, obaj jeszcze wspólnie są w ringu i wykonują kombinacje Inverted double leg slam (Shad) / Splash (JTG) na Homicide! JTG schodzi do pinu... 1....2.. przerywa Hernandez. Ogromny Latynos wyrzuca Shada poza ring i sam wykonuje Big Man Dive na niego! Co za akcja! W tym momencie na ringu Jayson i Homicide wymieniają punche, w końcu niespodziewanie dla Murzyna Homicide wykonuje Gringo Cutter! Pin... 1....2... kickout! Homicide pomaga wstać rywalowi i szykuje się do Gringo Killa! Łapie rywala, ustawia go sobie do finishera... ale w ostatniej chwili JTG się wyrywa, odbija od linki i robi Running Neckbreaker! Pin... 1...2....3! Mistrzowie wygrywają!

Zwycięzcy: Cryme Tyme

Gdy mistrzowie Tag Team zaczynają opuszczać ring nagle rozbrzmiewa głos kosiarki... to Mexicools! Juventud, Psicosis i Super Crazy wjeżdzają pod ring swoją kosiarką Juan Deere! Cryme Tyme są wyraźnie zaskoczeni! Juvi bierze mikrofon.

Juventud (z hiszpańskim akcentem): Mexicools are in da house! (cheer) Wydaje mi się, że potrzebujecie prawdziwej rywalizacji gringos! Jeśli tak, to Mexicools wyzywają was na pojedynek! Na następnej gali Attitude 2 na 2!

Shad zdziwiony bierze mikrofon.

Shad: Yo, to nie problem dla mnie i mojego człowieka JTG. Jedyny problem to czy wy biedni Meksykanie macie flote!

Juventud: Nie mów o pieniądzach. Powiedz, że boicie się nas, prawdziwych Latynosów!

Shad: Cryme Tyme nie boi się nikogo! Prawda J?

JTG: Yeah!

Shad: Tak więc macie ten mecz! I lepiej bądźcie gotowi!

Jesteśmy w gabinecie Shane'a McMahona! Wraz z nim jest Johnathan Coachman.

Coach: To świetnie, że pan chce przywrócić Attitude do życia. W dodatku te wszystkie zmiany, King of The Ring! (Coach wrzuca kulki z imionami wrestlerów do miski) Uwielbiam to!

Shane: Daj spokój Coachman, nie musisz mi sie podlizywać tak jak mojemu ojcu! Weź lepiej wylosuj uczestników pierwszej walki w turnieju KoTR.

Coachman wykonuje polecenia i wyciąga dwie kulki z miski. Otwiera je i przekazuje wynik Shane'owi.

Coach: To będzie mecz Marcus Cor Von vs Kurt Angle!

Shane: O tak! Dwóch solidnych, silnych ludzi dziś w main evencie! Teraz przekaż obu tą wiadomość.

Montel Vontavious Porter przygotowuje się do zbliżającej się walki. Gdy wychodzi z szatni napotyka się na Bobby'ego Lashleya.

Lashley: Słyszałem, że przechwalasz się, że dziś zostaniesz Attitude Championem?

MVP: To prawda! Dziś pas Attitude, a potem zwycięstwo King of The Ring i mistrzostwo WWF!

Lashley: Nie rozmażyłeś się?

MVP: Nie! A wiesz czemu? Bo jestem lepszy niż ty... i cała reszta nieudaczników w tym rosterze!

Lashley: Tak? To co powiesz na pewien układ? Jeśli nie wygrasz dziś walki o Attitude Championship to zrzekniesz się miejsca w King of The Ring, co ty na to?

MVP: Ok, ale jeśli wygram to ty rezygnujesz z walki w turnieju!

Lashley: Umowa stoi!

15-MAN BATTLE ROYAL

ATTITUDE CHAMPIONSHIP MATCH

Uczestnicy: Santino Marella, Kane, Bobby Lashley, Colt Cabana, Jeff Hardy, Shelton Benjamin, Ron Killings, Carlito, Matt Hardy, X-Pac, Kaz, Juventud Guerrera, MVP, Jay Lethal, Teddy Hart

Zasady:

-wrestlerzy są eliminowani przez wyrzucenie przez toprope

-dwóch ostatnich zawodników walczy między sobą w walce kończonej przez pinfall lub submission

Końcówka: W ringu pozostali już tylko MVP, Juventud, Kane i Kaz. MVP próbuje wyeliminować Kane'a, ale ten ma przewagę siły i nie daje się wyrzucić z ringu! Kane łapie go, robi irish whip i Backbody Drop za liny... ale Montel spada na ring apron! Kane podchodzi, ale MVP uderza go barkiem w brzuch, Big Red Machine się odsuwa, Montel wraca na ring i robi Facebreaker Knee Smash! Kane leży, MVP chce zrobić swój signature taunt, rozpędza się o liny... ale spoza ringu Bobby Lashley obniża top rope i MVP wypada i zostaje wyeliminowany! Oznacza to, że MVP nie będzie mógł wystąpić w King of The Ring! Poza ringiem dochodzi do brawlu obu wrestlerów!

A w ringu Juvi i Kaz sprzymierzają się przeciw Kane'owi! Atakują go we dwójkę, ale Kane odpycha Kaza, a Juventuda łapie i wykonuje Chokeslam! Zaraz po tym sam przyjmuje Superkick od Kaza! Kane jest zamroczony! Kaz podnosi Juventuda i razem wyrzucają Kane'a za ring double-clothesline'em! Big Red Machine wyeliminowany!

Teraz dwaj ostatni zawodnicy walczą do pierwszego pinfall lub submission. Kaz chce podziękować Meksykaninowi za dobrą współprace, Juvi początkowo się uśmiecha... ale serwuje Kazowi kick to the midsection i Juvi Driver! Pin... 1....2....3! Szybki koniec! Juventud zostaje Attitude Championem! Na ringu pojawia się reszta teamu Mexicools i gratuluje swojemu liderowi!

Zwycięzca i nowy Attitude Champion: Juventud Guerrera

Znów jesteśmy w gabinecie Shane-O-Maca, do którego wchodzi Randy Orton.

Shane: Widziałeś tą walkę? Bomba!

Orton: Kogo to obchodzi.

Shane: Mnie bo to ja tu rządze.

Orton: No właśnie. Ja tu w tym celu. Mam nadzieje, że moge liczyć na jakieś szczęśliwe losowanie w King of The Ring?

Shane: Obawiam się, że nie. Ja nie jestem taki jak mój ojciec. Nie zamierzam faworyzować nikogo. Wszyscy mają takie same szanse.

Orton: Tylko udajesz Shane. Jaki ojciec taki syn! Prędzej czy później pokażesz swoją prawdziwą nature!

Shane: Jak śmiesz tak mówić? Za kogo ty się masz?

Orton: Za prawdziwego WWF Championa jakim już nie długo będe!

MAIN EVENT

KING OF THE RING ROUND 1

Kurt Angle vs Marcus Cor Von

końcówka: Kurt już dwa razy zakładał Ankle Lock, ale Marcus szybko się z niego oswobadzał. Angle trzyma rywala w Rear naked choke, ale Cor Von i z tego się wyrywa. Obaj zaczynają wymieniać punche, Angle próbuje Olympic Slam... ale w ostatniej chwili jego rywal się wyrywa i spada tuż za nim i kontruje z Alphalution (Back suplex side slam)! Pin... 1....2... kickout! Marcus podnosi swojego rywala, irish whip... będzie Pounce... ale Angle przeskakuje Cor Vona, powala go na ziemie i błyskawicznie zakłada Ankle Lock! Cor Von przez chwile nie może się wyrwać, ale przewraca się na plecy, drugą nogą chce kopnąć Kurta, ale ten znów przewraca Marcusa w odpowiednią pozycje i wciąż trzyma go w Ankle Locku! Cor Von cierpi... próbuje sięgnąć liny... ale Angle odsuwa go na środek ringu... Marcus tapuje! Kurt Angle awansuje dalej!

Zwycięzca: Kurt Angle

Rozbrzmiewa „Take what's mine” na rampie pojawia się Randy Orton!

Orton: Bardzo imponujące Kurt, naprawde! Ale zapomnij o mistrzostwie. Wiesz czemu? Bo w następnej rundzie możesz trafić na mnie i odpadniesz z turnieju!

Kurt: Najpierw musisz przejść pierwszą runde Randy!

Orton: To nie będzie żaden problem!

Nagle obok Ortona pojawia się Shane McMahon!

Shane: Nie byłbym taki pewny Randy!

Orton: O tak? Niby czemu?

Shane: Bo za tydzień twoja walka w pierwszej rundzie a twoim rywalem będzie Big Red Machine Kane!

Orton jest zdumiony, a zarazem wściekły, krzyczy coś w stronę Shane'a! Stojący w ringu Kurt Angle tylko się uśmiecha na tą wieść.

Attitude schodzi z anteny... a Attitude VIII już... za jakiś czas:)

Zachęcam do komentarzy, opini i ocen, może dzięki nim szybciej napisze kolejną gale:)

Edytowane przez estevez
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• Biggmac

1

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Co tu dużo mówić :D estewu jak zawsze zajebiśćie pisze, aż chce się czytać i czeka się na następne odsłony :D i kolejny raz widać jak wiele WWE Fantasy traci ;)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   0

To dobrze , że cokolwiek piszesz, bo fajnie czyta się twoje "wypociny" :P

Gala fajna :) Biedny Orton :o od razu na BRM...

Czekam na następną część

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...