Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. -Raven-
    -Raven- odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Supermanem, bo gra w serialu Superman i Lois?
  2. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Serio nikt nie czeka na Summerslam?
  3. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Zgoda, ale też z drugiej strony kiedyś mam wrażenie bardziej czekało się na gale, bo najzwyczajniej w sieci było tego wszystkiego mniej. Dzisiaj gale z Japonii są na żywo do obejrzenia, a pamiętam jak jeszcze te naście lat temu z wypiekami na twarzy czekało się na choć fragmenty gali nawet parę tygodni. Poza tym jak dajmy na to w takim 2007 ściągałem całą noc impakt do obejrzenia to później nawet nie miałem odwagi by coś przewijać... Napisałbym tu ogólnie o social mediach, które mocno popsuły zabawę. Co do reszty - niestety, ale dziś same federacje łamią kayfabe na prawo i lewo zamieszczając materiały zza kulis. Jest to oczywiście interesujące, ale jak to ktoś powiedział ten biznes stracił swoją magię... Od siebie jako główną zaletę dałbym mimo wszystko poziom przygotowania poszczególnych gwiazd do wrs, które czerpią oczywiście z przeszłości. I tak jak wszystko poszło do przodu tak i dzisiaj zawodnicy mają po prostu więcej narzędzi do tego by być lepszym wrestlerem. Wiek cały czas się wydłuża i dzisiaj taki 45-50 latek spokojnie ciągle może radzić sobie w ringu. Główna wada to moim zdaniem brak klimatu, że tak to ujmę. Wystarczy włączyć sobie gale z lat 90. by wiedzieć o czym mówię. Dzisiaj każda gala wygląda jak kopia poprzedniej, dawniej mam tak wrażenie, że federacje starały się dbać o każdy szczegół. Od takich totalnych pierdółek jeszcze na backstage'u do tych poważniejszych motywów w ringu. Ale tu znowu dochodzimy do tego, że jest tego wszystkie tyle, że nie da się już zadbać o każdy szczegół.
  4. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na pokrytyśniegiem temat w TNA Wrestling
    Obejrzałem wszystkie najnowsze odcinki Dark Side of the Ring i czuć niewykorzystany potencjał. Interesująca historia JJ to trochę jednak dla mnie mało. Prosiło się też by niektóre wątki dostały więcej czasu, ale jest jak jest. Najbardziej boli, że nie dali rady przekonać Carter do wywiadu, bo to na pewno rzuciło by nieco inną perspektywę na wiele kwestii. Ogólnie polecam jedynie starym fanom TNA i ludziom, którzy w tamtym czasie nie śledzili biznesu. Fajne na raz, ale nigdy więcej nie wrócę, bo nie ma za bardzo do czego...

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WM 43 [2027] - Arabia Edition: osąd wydarzenia!

Mleko się rozlało...

Jaki hype towarzyszy Ci kiedy wspomina się o WM 43? 10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak wygląda WM 43 z twojej perspektywy?

• Na pewno nie pojadę na tę WMkę i nie obejrzę tej gali.
      30%
    • Sprawdzę jedynie fragmenty/pojedyncze walki, które mnie zainteresują.
      30%
    • Obejrzę całość i jeszcze będę klaskał przed monitorem.
      10%
    • Tapeta z logo już lata, zaraz kupuje merch, więcej gal w tamtej części świata!
      10%
    • Nie wiem co będzie się działo za kilka dni, a co dopiero w 2k27!
      20%

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.thumb.png.825a8d0ffb5b109b2f98cb518eb950cb.png

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 458
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• WMka od dawna nie jest najlepszym PPV od WWE - jest to święto głupich decyzji i dziwnego bookingu w najlepszej oprawie przy największej publice, ale dodając do tego Arabię Saudyjską gdzie wszystko jes

• Brakuje odpowiedzi zgodnej z moją prawdą: Obejrzę WMkę jak każdą inną od 2010 postarawszy się nie zwracać szczególnej uwagi na miejsce wydarzenia. Postaram się dobrze bawić jak przy każdym evencie w

• Pojechać nie pojadę, ale obejrzeć zamierzam. Albo wszystko, albo nic. Nie ma półśrodków. Całość jak najbardziej. Klaskanie absolutnie wykluczone. Opcja najciekawsza do zaznaczenia

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Brakuje odpowiedzi zgodnej z moją prawdą:
Obejrzę WMkę jak każdą inną od 2010 postarawszy się nie zwracać szczególnej uwagi na miejsce wydarzenia. Postaram się dobrze bawić jak przy każdym evencie wrestlingowym. Oczywiście przed TV jak zwykle.

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Nialler napisał(a):

Obejrzę WMkę jak każdą inną od 2010 postarawszy się nie zwracać szczególnej uwagi na miejsce wydarzenia.

Myślę, że to będzie zadanie niewykonalne z uwagi jaka będzie pompa na to wydarzenie. Będzie absolutnie kino i już dzisiaj można zakładać, że pójdą na całość.

Opublikowano
Cytat

Na pewno nie pojadę na tę WMkę i nie obejrzę tej gali.

Pojechać nie pojadę, ale obejrzeć zamierzam.

Cytat

Sprawdzę jedynie fragmenty/pojedyncze walki, które mnie zainteresują.

Albo wszystko, albo nic. Nie ma półśrodków.

Cytat

Obejrzę całość i jeszcze będę klaskał przed monitorem.

Całość jak najbardziej. Klaskanie absolutnie wykluczone.

Cytat

Tapeta z logo już lata, zaraz kupuje merch, więcej gal w tamtej części świata!

Opcja najciekawsza do zaznaczenia, jeżeli miałbym przełożyć swoje niezadowolenie to taka ironia byłaby dobrym wyjściem.

Cytat

Nie wiem co będzie się działo za kilka dni, a co dopiero w 2k27!

W sumie to nigdy nie wiadomo, co przyszłość przyniesie.

Ostatecznie głos na:

Tapeta z logo już lata.

Oczywiście z zaznaczeniem, że podchodzimy do tematu na luzie.

15 minut temu, Nialler napisał(a):

nie zwracać szczególnej uwagi na miejsce wydarzenia.

Ubiór Pań będzie przypominał, gdzie się gala odbywa.

LQM.png

Opublikowano

Mix większości odpowiedzi. Nie jestem zadowolony z lokalizacji, bardzo mi ona nie pasuje. Do tego godzina gali w takim momencie pewnie 17-18 co mi się też nie podoba bo Wrestlemania to jednak Wrestlemania, to się ogląda w nocy, jest klimat i w ogóle a nie o 17...

Żadnej gali u arabów nigdy na żywo nie oglądałem i to się nie zmieni w przypadku zwykłych gal. 

Ale Wrestlemania to gala którą zawsze oglądam na żywo także obejrzę. Nie będzie mi pasowała lokalizacja i nie będę się zachwycał ale obejrzę

Choć boję się karty bo ponoć oferty walk dostali już SCSA, Rock, HBK i Undertaker 

Opublikowano
12 godzin temu, GGGGG9707 napisał(a):

Choć boję się karty bo ponoć oferty walk dostali już SCSA, Rock, HBK i Undertaker 

roman-reigns-headache.gif

Walka Dwayne vs. Roman jest do obrony. Natomiast jeżeli Shawn i Taker dadzą się przekonać wielkim hajsem, aby zawalczyć to nie byłby to fajny widok.

13 godzin temu, MattDevitto napisał(a):

Będzie absolutnie kino

Spoiler

GsOYlAraMAMJFeD.jpg

LQM.png

Opublikowano

WMka od dawna nie jest najlepszym PPV od WWE - jest to święto głupich decyzji i dziwnego bookingu w najlepszej oprawie przy największej publice, ale dodając do tego Arabię Saudyjską gdzie wszystko jest robione na odpierdol to czeka nas niezły pierdolnik :D Szkoda, ale mogę się mylić - wolę się pozytywnie zaskoczyć. Obejrzę jak zawsze, ale raczej na przewijce, bo coraz mniej mnie ten wrestling pociąga. Co widać po obecności na forum :P

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, CzaQ napisał(a):

Obejrzę jak zawsze, ale raczej na przewijce, bo coraz mniej mnie ten wrestling pociąga.

Na szczęście istnieje świat poza WWE:icon_wink:

Opublikowano
4 godziny temu, MattDevitto napisał(a):

Na szczęście istnieje świat poza WWE:icon_wink:

Tak, na przykład zloty przy okazji gal :diabel:

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Opublikowano

Ja to raczej będzie mocny skip, skupie się na wejściówkach, zdziwie się jakie bezpłciowe theme songi teraz robią i pójdę oglądać AEW :P

NAJWIĘKSZY POLSKI FAN AEW

bkCjbFy.gif