Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

PWF gala numer 2

JPP

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Enterance Them PWF (New York)

Na ring wchodzi Edge z pasem PWF

Edge(podnosząc pas):Witajcie wszyscy fani PWF i Champa Egde’a. Zapewne każdy z was pamięta co się stało na ostatniej gali , ale ja chętnie obejrzę to jeszcze raz

zostało pokazane zwycięstwo Edge’a

Edge:Ach ! Widzieliście jak rozwaliłem tego sukinsyna Goldberga. Ten idiota…

Przerwał mu Them Goldberga

Edge: Właśnie wspominałem jak Cię pokonałem łysy ******

Goldberg ryknął, wskoczył na ring i zaczął okładać Edge’a. Na ring wbiegła ochrona , a za nią Rick Flair. Gdy już ochroniarze zdołali rozdzielić dwóch panów, Flair podniósł mikrofon:

Flair: No, no… widać Goldberg’owi nie podobały się twoje oszczerstwa Edge, mi także … nie lubię typów takich jak ty, więc dam szanse panu Billowi. Tak więc dzisiejszy Main Event: Goldberg vs Edge o pas PWF…

”Time to play The Game”- Na ringu pojawia się Triple H!

Triple H: W co ty grasz Flair? Czego pozwalasz by ten bez mózg dostał szanse zrobienia miazgi z cioty - Edge’a? Czemu The King of kings nie miał by zostać PWF champem ?

”If you smell” – Ku uciesze publiczności pojawia się The Rock

Rock: Finally, The Rock has come back to New York! Triple H! Myślisz , że King of Shits powinien zostać mistrzem ? Mylisz się ! Każdy wie , że mistrzem może zostać tylko The Brahma Bull, The Great One, The most electrifying man in all of sports entertainment, The People's Champ, The Rock ! If you smell what The Rock is coo…

Przerywa mu theme Y2J

Jericho: Co to , to nie ! Na ostatniej gali PWF każdy z was miał szanse wygrać ! Ja takiej szansy nie dostałem, leczyłem kontuzje. Teraz moja kolej!

Burn In my light – Randy Orton!

Orton: Ja również byłem… nie obecny na ostatniej gali. Więc proszę… nie ja każę , zorganizować walkę o pas PWF, w której będę uczestniczył !

Chwila ciszy

Flair: A więc dobrze ! Dzisiejszy Main Event: o miano pretendenta do tytułu Randy Orton vs Y2J vs Edge. Kto z pinuje mistrza , będzie pretendentem.

Jerycho i Orton z uśmiechem opuszczają ring. Pozostali chcą innego rozwiązania

Flair: Cisza! Ja tu ustalam walki , więc mi nie podskakujcie!

HHH uśmiechną się kpiąco i uderzył Flaira w twarz.

Flair: Ty ****. Sam tego chciałeś. Następna walka Umaga vs Triple H!

HHH schodzi z ringu wciąż się śmiejąc

_____REKLAMY______

Tripe H( Shaw Michaels) vs Umaga No DQ dla Umagi

Końcówka: Na ringu znajduje się tylko krzesło. HHH przeważa kilka punchy i pcha na liny Umage i Spinning spinebuster. Umaga wstaje i odwraca się powoli. The Game robi Crotch chop i szykuje się do Pedigree. Ale kontruje! Bierze HHH na ramiona i serwuje mu Samoan Drop prosto na leżące krzesło!

Umaga przykłada : 1,2 HHH kładzie nogę na linie!

Zły Samoańczyk rzuca King of Kings w narożnik i szykuje się do Samoan Wrecking Ball! Ale w ostatniej chwili HBK zabiera przyjaciela z ringu. Umaga uderza w pusty narożnik. Rozgniewany schodzi z maty i podnosi schody. W międzyczasie HBK ocuca Triple H i daje mu Sledgehammer. Umaga z biegu atakuje The Game schodami , ale ten uderza Sledgehammer’em w …. No powiedzmy , że Umaga nie zrobi sobie więcej dzieci.

Zwyciężył Umaga przez DQ

Backstage( Abdul przeprowadza wywiad z PWF champem Edge)

Abdul: No więc Edge…

Edge(przerwya) : Nie jesteśmy na „ty”..

Abdul: … eee … Przepraszam … No więc panie Edge… Co pan myśli o pana przeciwnikach?

Edge: Tak lepiej. Co mam Ci powiedzieć Abdul? Jericho to ciota… nie ma ze mną szans, natomiast Rendy… Jest świetny i w ogóle za*******, ale o klasę gorszy niż ja.

Przechodzący obok Orton usłyszał to

Orton: O klasę gorszy ? W którym ty świecie żyjesz ? Jestem Legend Killer, a o tym przekonasz się dzisiaj …

Orton odszedł zostawiając zdumionego Edge’a

_____REKLAMY______

Matt Hardy vs Rey Mysterio

Końcówka: Rey na narożniku przyszykowany do skoku na leżącego Matt’a. Robi Moonsault , ale Matt odsuwa się. Obolały Mysterio powoli wstaje , ale Hardy okłada go Punchami. 1,2,3,4,5 Matt pcha go na liny i szykuje się do Side Effect , ale Mysterio wykonuje Droppin' Da Dime. Rey pinuje

1,2 Hardy nie daje się !

Mysterio sprzedaje kicki w kolano Matt’a i wykonuje Hurricanrana. Głowa Mata ląduje między linami ! Mysterio szykuje się do 619! Ale Matt w ostatniej chwili odsuwa się ! Z dezorientowany Rey nie wie co się dzieje. Mat to wykorzystuje i Twist of Fate. Matt pinuje.

1,2,3!

Zwycięscą został Matt Hardy.

Szatnia(Bracia Hardy)

Jeff: To była wspaniała walka. Gratuluje wygranej

Matt: Dzięki, a Ty dzisiaj nie wlaczysz?

Jeff: Niestety nie. Ale mam dla Ciebie wiadomość. Na następnej gali zmierzymy się o miano pretendenta do tytułu Extreme Championship. Zadowolony?

Matt: Nie za bardzo… Myślałem , że będziemy mierzyli w tytuł Tag Team...

Jeff: To później… No to do zobaczenia

______REKLAMY______

Main Event

Edge vs Randy Orton vs Chris Jericho

Końcówka: Jericho leży nie do końca przytomny , a Orton trzyma w Headlocku Edge,a. Edge stara się dotknąć lin, ale jeszcze trochę mu brakuje. Na całe szczęście (dla Edge) Jericho kopie Ortona w głowę. Podnosi Edge’a , i próbuje sprzedać mu Chopa, ale ten schyla się pod ręką i wykonuje Edge-O-Matic! Pin!

1,2 Orton przerywa.

Podnosi Edge’a i sprzedaje mu punche ! Dochodzą tak do narożnika, i Orton wsadza Edge’a na niego. Orton wykonuje DDT z narożnika ! Edge leży nieprzytomny. Ucieszony Orton się odwraca i dostaje Running Enzuigiri od Y2J ! Jericho pinuje Edge’a

1,2 Edge dotyka liny!

Zdenerwowany Y2J odciąga Edge’a od lin i podnosi jego nogi wykonując Walls of Jericho ! Edge nie może już wytrzymać i zaraz się podda… ale co to ! Randy wstał i zaserwował RKO Y2J’owi! Orton tauntuje… i dostaje spear’a od Edge’a ! Wygląda na to , że jeszcze nie dowiemy się kto jest pretendentem do tytułu… jednak… za Edgem pojawia się Shawn Michaels HBK! Edge powoli się odwraca i dostaje Sweet Chin Music !

Na rampę wchodzi GM(przy themie HBK)

Flair: Panie i panowie o to nowy pretendent do tytułu ! The Hartbreak Kid Shawn Michaels!

PWF schodzi z anteny…

----------------------------------------------

Proszę o komentarze ;) Tym razem postarałem się bardziej w backstageu. :P

Jeśli chcecie zobaczyć walkę pas Peoples Champion napiszcie w komentarzach kto ma w niej brać udział :)

https://forum.wrestling.pl/topic/8306-pwf-gala-numer-2/

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Peoples Champion:

Triple H vs. Chris Jericho vs. The Rock...

do gali nic nie mam, aczkolwiek moglaby być z deka dłuższa... o 2, 3 walki ;]

https://forum.wrestling.pl/topic/8306-pwf-gala-numer-2/#findComment-76170

Gala mi się bardzo spodobała, tak jak poprzednia. Trzymaj tak dalej :spoko: :spoko: .

Choć mogłaby być dłuższa ale i tak oceniam na 8/10. A co do walki o peoples champion:

Triple H vs Rob Van Dam vs Jeff Hardy i ewentualnie vs Goldberg

https://forum.wrestling.pl/topic/8306-pwf-gala-numer-2/#findComment-76207

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Patrzcie. Właściwie to słuchajcie co znalazłem: Kurwa no słowo upadek, to jest jednak potężne nadużycie. To chyba musiał fan WWE przygotowywać ten materiał.   Liv Morgan:
    • KyRenLo
      Zależy, od której strony na nią spojrzeć Jest w porządku, ale jej koleżanka Steph wygląda na teraz lepiej. Zobaczymy, co to będzie w przyszłości. Rywalizacja między Paniami jest nieunikniona.  New Year's Evil:  
    • KyRenLo
      WWE ranks the Top 10 rivalries of 2024:   Dobra lista? Zdecydowanie zasłużone pierwsze miejsce. Miło widzieć, że Panie zostały wrzucone na podium.
    • Mr_Hardy
    • KyRenLo
      WWE Women's United States Title Tournament Final Match (vakant) Jesteśmy obecnie w fazie półfinałowej i wygląda to tak: Bayley vs. Chelsea Green Michin vs. Tiffany Stratton Bayley taki pas nie jest potrzebny. Tiffy ma walizkę i czekamy na udaną realizację. Wychodzi, że najlepszy zestaw na finał to Green vs. Michin, bo właśnie takie zawodniczki powinny rywalizować o tytuł US. Natomiast coś mi mówi, że któraś z tych bardziej uznanych Bayley/Tiffy w finale się znajdzie.  Liv Morgan (c) vs. IYO SKY Ringowo i wizualnie powinno być ładnie. Wynik, jednak chyba z góry znany. Walka Liv vs. Rhea to droga, na której jesteśmy i dziwne byłoby, gdyby Liv gdzieś w trakcie straciła tytuł. Gunther (c) vs. Finn Balor Kolejna walka ze sporą szansą na dobry poziom. Czy jest możliwa niespodzianka? Moim zdaniem nie. Priest się pewnie pojawi, a Gunther obroni tytuł. Cody Rhodes (c) vs. Kevin Owens Dodałbym tutaj jakąś stypulację, ale nawet bez niej będzie dobrze. Mogę sobie napisać, że fajnie byłoby zobaczyć KO na chwilę z pasem, ale nie sądzę, że Blondas przed WM straci tytuł. Spoko to wygląda. Zobaczymy, czy już po fakcie też będę chwalił. Jak wam się podoba karta na teraz? Myślicie, że coś zostanie jeszcze dodane? Będą jakieś niespodzianki (Nie chodzi o wyniki)? Jaki finał turnieju o pas US pasowałby wam najbardziej? I jaka zawodniczka powinna zdobyć ten tytuł na starcie?
  • Dodaj nową pozycję...