Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PWF gala numer 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Enterance Them PWF (New York)

Na ring wchodzi Edge z pasem PWF

Edge(podnosząc pas):Witajcie wszyscy fani PWF i Champa Egde’a. Zapewne każdy z was pamięta co się stało na ostatniej gali , ale ja chętnie obejrzę to jeszcze raz

zostało pokazane zwycięstwo Edge’a

Edge:Ach ! Widzieliście jak rozwaliłem tego sukinsyna Goldberga. Ten idiota…

Przerwał mu Them Goldberga

Edge: Właśnie wspominałem jak Cię pokonałem łysy ******

Goldberg ryknął, wskoczył na ring i zaczął okładać Edge’a. Na ring wbiegła ochrona , a za nią Rick Flair. Gdy już ochroniarze zdołali rozdzielić dwóch panów, Flair podniósł mikrofon:

Flair: No, no… widać Goldberg’owi nie podobały się twoje oszczerstwa Edge, mi także … nie lubię typów takich jak ty, więc dam szanse panu Billowi. Tak więc dzisiejszy Main Event: Goldberg vs Edge o pas PWF…

”Time to play The Game”- Na ringu pojawia się Triple H!

Triple H: W co ty grasz Flair? Czego pozwalasz by ten bez mózg dostał szanse zrobienia miazgi z cioty - Edge’a? Czemu The King of kings nie miał by zostać PWF champem ?

”If you smell” – Ku uciesze publiczności pojawia się The Rock

Rock: Finally, The Rock has come back to New York! Triple H! Myślisz , że King of Shits powinien zostać mistrzem ? Mylisz się ! Każdy wie , że mistrzem może zostać tylko The Brahma Bull, The Great One, The most electrifying man in all of sports entertainment, The People's Champ, The Rock ! If you smell what The Rock is coo…

Przerywa mu theme Y2J

Jericho: Co to , to nie ! Na ostatniej gali PWF każdy z was miał szanse wygrać ! Ja takiej szansy nie dostałem, leczyłem kontuzje. Teraz moja kolej!

Burn In my light – Randy Orton!

Orton: Ja również byłem… nie obecny na ostatniej gali. Więc proszę… nie ja każę , zorganizować walkę o pas PWF, w której będę uczestniczył !

Chwila ciszy

Flair: A więc dobrze ! Dzisiejszy Main Event: o miano pretendenta do tytułu Randy Orton vs Y2J vs Edge. Kto z pinuje mistrza , będzie pretendentem.

Jerycho i Orton z uśmiechem opuszczają ring. Pozostali chcą innego rozwiązania

Flair: Cisza! Ja tu ustalam walki , więc mi nie podskakujcie!

HHH uśmiechną się kpiąco i uderzył Flaira w twarz.

Flair: Ty ****. Sam tego chciałeś. Następna walka Umaga vs Triple H!

HHH schodzi z ringu wciąż się śmiejąc

_____REKLAMY______

Tripe H( Shaw Michaels) vs Umaga No DQ dla Umagi

Końcówka: Na ringu znajduje się tylko krzesło. HHH przeważa kilka punchy i pcha na liny Umage i Spinning spinebuster. Umaga wstaje i odwraca się powoli. The Game robi Crotch chop i szykuje się do Pedigree. Ale kontruje! Bierze HHH na ramiona i serwuje mu Samoan Drop prosto na leżące krzesło!

Umaga przykłada : 1,2 HHH kładzie nogę na linie!

Zły Samoańczyk rzuca King of Kings w narożnik i szykuje się do Samoan Wrecking Ball! Ale w ostatniej chwili HBK zabiera przyjaciela z ringu. Umaga uderza w pusty narożnik. Rozgniewany schodzi z maty i podnosi schody. W międzyczasie HBK ocuca Triple H i daje mu Sledgehammer. Umaga z biegu atakuje The Game schodami , ale ten uderza Sledgehammer’em w …. No powiedzmy , że Umaga nie zrobi sobie więcej dzieci.

Zwyciężył Umaga przez DQ

Backstage( Abdul przeprowadza wywiad z PWF champem Edge)

Abdul: No więc Edge…

Edge(przerwya) : Nie jesteśmy na „ty”..

Abdul: … eee … Przepraszam … No więc panie Edge… Co pan myśli o pana przeciwnikach?

Edge: Tak lepiej. Co mam Ci powiedzieć Abdul? Jericho to ciota… nie ma ze mną szans, natomiast Rendy… Jest świetny i w ogóle za*******, ale o klasę gorszy niż ja.

Przechodzący obok Orton usłyszał to

Orton: O klasę gorszy ? W którym ty świecie żyjesz ? Jestem Legend Killer, a o tym przekonasz się dzisiaj …

Orton odszedł zostawiając zdumionego Edge’a

_____REKLAMY______

Matt Hardy vs Rey Mysterio

Końcówka: Rey na narożniku przyszykowany do skoku na leżącego Matt’a. Robi Moonsault , ale Matt odsuwa się. Obolały Mysterio powoli wstaje , ale Hardy okłada go Punchami. 1,2,3,4,5 Matt pcha go na liny i szykuje się do Side Effect , ale Mysterio wykonuje Droppin' Da Dime. Rey pinuje

1,2 Hardy nie daje się !

Mysterio sprzedaje kicki w kolano Matt’a i wykonuje Hurricanrana. Głowa Mata ląduje między linami ! Mysterio szykuje się do 619! Ale Matt w ostatniej chwili odsuwa się ! Z dezorientowany Rey nie wie co się dzieje. Mat to wykorzystuje i Twist of Fate. Matt pinuje.

1,2,3!

Zwycięscą został Matt Hardy.

Szatnia(Bracia Hardy)

Jeff: To była wspaniała walka. Gratuluje wygranej

Matt: Dzięki, a Ty dzisiaj nie wlaczysz?

Jeff: Niestety nie. Ale mam dla Ciebie wiadomość. Na następnej gali zmierzymy się o miano pretendenta do tytułu Extreme Championship. Zadowolony?

Matt: Nie za bardzo… Myślałem , że będziemy mierzyli w tytuł Tag Team...

Jeff: To później… No to do zobaczenia

______REKLAMY______

Main Event

Edge vs Randy Orton vs Chris Jericho

Końcówka: Jericho leży nie do końca przytomny , a Orton trzyma w Headlocku Edge,a. Edge stara się dotknąć lin, ale jeszcze trochę mu brakuje. Na całe szczęście (dla Edge) Jericho kopie Ortona w głowę. Podnosi Edge’a , i próbuje sprzedać mu Chopa, ale ten schyla się pod ręką i wykonuje Edge-O-Matic! Pin!

1,2 Orton przerywa.

Podnosi Edge’a i sprzedaje mu punche ! Dochodzą tak do narożnika, i Orton wsadza Edge’a na niego. Orton wykonuje DDT z narożnika ! Edge leży nieprzytomny. Ucieszony Orton się odwraca i dostaje Running Enzuigiri od Y2J ! Jericho pinuje Edge’a

1,2 Edge dotyka liny!

Zdenerwowany Y2J odciąga Edge’a od lin i podnosi jego nogi wykonując Walls of Jericho ! Edge nie może już wytrzymać i zaraz się podda… ale co to ! Randy wstał i zaserwował RKO Y2J’owi! Orton tauntuje… i dostaje spear’a od Edge’a ! Wygląda na to , że jeszcze nie dowiemy się kto jest pretendentem do tytułu… jednak… za Edgem pojawia się Shawn Michaels HBK! Edge powoli się odwraca i dostaje Sweet Chin Music !

Na rampę wchodzi GM(przy themie HBK)

Flair: Panie i panowie o to nowy pretendent do tytułu ! The Hartbreak Kid Shawn Michaels!

PWF schodzi z anteny…

----------------------------------------------

Proszę o komentarze ;) Tym razem postarałem się bardziej w backstageu. :P

Jeśli chcecie zobaczyć walkę pas Peoples Champion napiszcie w komentarzach kto ma w niej brać udział :)

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nekrophage

1

• JPP

1

• kondzio251

1

Top użytkownicy w tym temacie

Peoples Champion:

Triple H vs. Chris Jericho vs. The Rock...

do gali nic nie mam, aczkolwiek moglaby być z deka dłuższa... o 2, 3 walki ;]

Gala mi się bardzo spodobała, tak jak poprzednia. Trzymaj tak dalej :spoko: :spoko: .

Choć mogłaby być dłuższa ale i tak oceniam na 8/10. A co do walki o peoples champion:

Triple H vs Rob Van Dam vs Jeff Hardy i ewentualnie vs Goldberg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Jeśli to prawda to jest to dość śmieszne, to debiut na Royal Rumble nie miał kompletnie znaczenia, kolejny moment dla momentu, bez sensu.
    • Grok
      Przyjaźń Cody'ego Rhodesa miała ogromny wpływ na Ricky'ego Saintsa zarówno prywatnie, jak i zawodowo. W 2020 roku Rhodes ściągnął Saintsa (znanego jako Ricky Starks) do AEW na walkę, co zaowocowało jego kontraktem z tą federacją. Obaj są teraz w WWE – Rhodes w głównym rosterze, a Saints w NXT. Nie widują się często osobiście, ale Rhodes wciąż wspiera Saintsa w karierze i codziennym życiu. Saints występuje w NXT od debiutu w WWE w lutym 2025 roku. Ma szansę zostać dwukrotnym mistrzem NXT, b
    • Grok
      Gdy Ricky Starks wspomina ważne momenty z kariery wrestlingowej, na czoło wysuwa się „sleeper match” z czasów jego pobytu w AEW. Były gwiazdor AEW, Ricky Starks, gościł w podcaście The Battleground Podcast przed galą NXT Vengeance Day. Zapytany o moment, w którym fani zaczęli postrzegać go jako prawdziwą gwiazdę, wskazał na strap match z Bryanem Danielsonem na AEW All Out 2023 jako oczywisty wybór. Z sentymentem wspomina jednak też eight-man tag match z drugiego odcinka Collision, w którym tea
    • KyRenLo
      Trick vs. Sami: Gunther: Ciekawe. Zastanawiam się i tak wiele opcji pewnie nie ma. Rey nasuwa się sam, a może to Gunther odpowie na wyzwanie Lesnara. W walkę Gunther vs. Oba nie chce mi się jakoś wierzyć.
    • KyRenLo
      Royce Keys:  Biorą typa i nie mają dla niego wcześniej przygotowanych planów
  • Dodaj nową pozycję...