Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. -Raven-
    -Raven- odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Supermanem, bo gra w serialu Superman i Lois?
  2. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Serio nikt nie czeka na Summerslam?
  3. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Zgoda, ale też z drugiej strony kiedyś mam wrażenie bardziej czekało się na gale, bo najzwyczajniej w sieci było tego wszystkiego mniej. Dzisiaj gale z Japonii są na żywo do obejrzenia, a pamiętam jak jeszcze te naście lat temu z wypiekami na twarzy czekało się na choć fragmenty gali nawet parę tygodni. Poza tym jak dajmy na to w takim 2007 ściągałem całą noc impakt do obejrzenia to później nawet nie miałem odwagi by coś przewijać... Napisałbym tu ogólnie o social mediach, które mocno popsuły zabawę. Co do reszty - niestety, ale dziś same federacje łamią kayfabe na prawo i lewo zamieszczając materiały zza kulis. Jest to oczywiście interesujące, ale jak to ktoś powiedział ten biznes stracił swoją magię... Od siebie jako główną zaletę dałbym mimo wszystko poziom przygotowania poszczególnych gwiazd do wrs, które czerpią oczywiście z przeszłości. I tak jak wszystko poszło do przodu tak i dzisiaj zawodnicy mają po prostu więcej narzędzi do tego by być lepszym wrestlerem. Wiek cały czas się wydłuża i dzisiaj taki 45-50 latek spokojnie ciągle może radzić sobie w ringu. Główna wada to moim zdaniem brak klimatu, że tak to ujmę. Wystarczy włączyć sobie gale z lat 90. by wiedzieć o czym mówię. Dzisiaj każda gala wygląda jak kopia poprzedniej, dawniej mam tak wrażenie, że federacje starały się dbać o każdy szczegół. Od takich totalnych pierdółek jeszcze na backstage'u do tych poważniejszych motywów w ringu. Ale tu znowu dochodzimy do tego, że jest tego wszystkie tyle, że nie da się już zadbać o każdy szczegół.
  4. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na pokrytyśniegiem temat w TNA Wrestling
    Obejrzałem wszystkie najnowsze odcinki Dark Side of the Ring i czuć niewykorzystany potencjał. Interesująca historia JJ to trochę jednak dla mnie mało. Prosiło się też by niektóre wątki dostały więcej czasu, ale jest jak jest. Najbardziej boli, że nie dali rady przekonać Carter do wywiadu, bo to na pewno rzuciło by nieco inną perspektywę na wiele kwestii. Ogólnie polecam jedynie starym fanom TNA i ludziom, którzy w tamtym czasie nie śledzili biznesu. Fajne na raz, ale nigdy więcej nie wrócę, bo nie ma za bardzo do czego...

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak oceniasz tegoroczne SummerSlam(1/2 dzień), czyli którym HHH jesteś?

Trzeba ocenić co nie co...

Jak oceniasz SummerSlam? 11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którym HHH jesteś?

• Uśmiechniętym.
      36%
      4
    • Niezadowolonym.
      54%
      6
    • Innym - dodaj poniżej w komentarzu jakim (liczę na zdj.,gify).
      9%
      1

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HHH #1

hhhhh.jpg.adec7518cecc5fef7c49bb0e59f7bb65.jpg

HHH #2

hihi.jpg.7fd44d84aeba91dae9d7e37adbc2001a.jpg

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 276
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Biorę udział w ankiecie bo mogę. Nie muszę ogladać całej gali aby widzieć że nie ma tam dla mnie niczego interesującego. 20 minut skipowania aby zobaczyć sobie wejściówki (to jakie kawałki mają Tag-Te

• Sorry ale po co bierzesz głos w ankiecie w takim razie? Jak nawet nie oglądałeś gali to się nie wypowiadaj a nie obniżasz ocenę. Co do tygodniówek to masz niestety rację, sam przestałem na żywo ogląda

• Zaznaczyłem innego i zgodnie z prośbą wrzucam: ...ale gdybym nie chciał tego wrzucić to niezadowolony, czyli numer 2.

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Ja WWE nie oglądam od lat, nic nie znajdę tam ciekawego i zaskakującego, a jakbym chciał oglądać reklamy przerywane od czasu do czasu programem to bym sobie odpalił YouTube bez premium. Zaznaczyłem że jestem HHH numero 2, ale po chwili zorientowałem się że jednak jestem #1 bo dostałem kolejny dowód że nie oglądanie WWE to dobra decyzja.

NAJWIĘKSZY POLSKI FAN AEW

bkCjbFy.gif

Opublikowano
2 godziny temu, vieiraa55 napisał(a):

Ja WWE nie oglądam od lat, nic nie znajdę tam ciekawego i zaskakującego, a jakbym chciał oglądać reklamy przerywane od czasu do czasu programem to bym sobie odpalił YouTube bez premium. Zaznaczyłem że jestem HHH numero 2, ale po chwili zorientowałem się że jednak jestem #1 bo dostałem kolejny dowód że nie oglądanie WWE to dobra decyzja.

Sorry ale po co bierzesz głos w ankiecie w takim razie? Jak nawet nie oglądałeś gali to się nie wypowiadaj a nie obniżasz ocenę. Co do tygodniówek to masz niestety rację, sam przestałem na żywo oglądać przez reklamy ale tu mówimy o PLE gdzie kiedyś walkami tylko przerywniki i to nie dużo tym razem...

Dla mnie gala roku 

Opublikowano

Zaznaczyłem innego i zgodnie z prośbą wrzucam:
spacer.png

...ale gdybym nie chciał tego wrzucić to niezadowolony, czyli numer 2.

Edytowane przez Tomos

6427638215a28716991f4b.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, GGGGG9707 napisał(a):

Sorry ale po co bierzesz głos w ankiecie w takim razie? Jak nawet nie oglądałeś gali to się nie wypowiadaj a nie obniżasz ocenę. Co do tygodniówek to masz niestety rację, sam przestałem na żywo oglądać przez reklamy ale tu mówimy o PLE gdzie kiedyś walkami tylko przerywniki i to nie dużo tym razem...

Biorę udział w ankiecie bo mogę. Nie muszę ogladać całej gali aby widzieć że nie ma tam dla mnie niczego interesującego. 20 minut skipowania aby zobaczyć sobie wejściówki (to jakie kawałki mają Tag-Teamy to jest masakra,dablju nie umie w muzyczki, ale to to już jest mastersztyk), kto wygrał i wisienke na torcie czyli Lesnara. Pomyśleć że najbardziej bezpłciowy faceturn Ceny był tylko po to aby dostał Lesnara za rywala na kolejnej gali u Arabów....

1 godzinę temu, GGGGG9707 napisał(a):

Dla mnie gala roku 

Gala roku była 12 lipca w Teksasie

bkCjbFy.gif

Opublikowano

Całościowo trudno jednak jednoznacznie ocenić, bo dla mnie dzień pierwszy bardzo mocno uratowała realizacja walizki, a tak to szału nie było.

Natomiast dzień drugi to już była gala bliska 9na10 ze sporym minusem, czyli walką Solo vs. Fatu.

Ostatecznie po SummerSlam moja ukochana zawodniczka jest dalej mistrzynią plus cash in Rollinsa to była poezja. Podsumowując wszystko ja jestem zadowolony po tym, co zobaczyłem, więc odpowiedź może być tylko jedna. Zaznaczam Uśmiechniętym.

LQM.png

Opublikowano
20 minut temu, vieiraa55 napisał(a):

Biorę udział w ankiecie bo mogę. Nie muszę ogladać całej gali aby widzieć że nie ma tam dla mnie niczego interesującego. 20 minut skipowania aby zobaczyć sobie wejściówki (to jakie kawałki mają Tag-Teamy to jest masakra,dablju nie umie w muzyczki, ale to to już jest mastersztyk), kto wygrał i wisienke na torcie czyli Lesnara. Pomyśleć że najbardziej bezpłciowy faceturn Ceny był tylko po to aby dostał Lesnara za rywala na kolejnej gali u Arabów....

No spoko, trochę racji masz, np face turn Ceny ładnie podsumowuje jakość tego heel turnu. Po prostu mnóstwo ludzi hejtuje dla hejtu nawet bez oglądania. Ludzie anty WWE nawet nie wiedząc jakie walki były na gali będą dawać złe oceny, tak samo ultra fani WWE anty AEW będą jechać po AEW (ja np AEW bardzo nieregularnie oglądam i sporo przewijam i raczej się nie wypowiadam bo może po prostu pominąłem jakieś wątki które tłumaczą rzeczy które mi się nie spodobały) ale są ludzie którzy tylko na złość komentują i myślałem że jesteś jednym z tych osób. Ale ok skoro przepatrzyłeś przynajmniej galę to zwracam honor.

24 minuty temu, vieiraa55 napisał(a):

Gala roku była 12 lipca w Teksasie

Bardzo mi się podobała to fakt, ale dla mnie SummerSlam jeśli chodzi o emocje (bo poziom ringowy dla mnie i tu i tu wysoki) wygrało ten rok. Nie wszystkie rzeczy mi się podobały (zwłaszcza niektóre wyniki) ale przymykam oko bo dużo pozytywów miałem. 

I dla mnie ostatnie lata WWE są świetne. Parę walk było takich które na zawsze zostaną mi w pamięci, np ME WM40, ME 1 dnia tegorocznej WM, wczorajsza walka Cody'ego. Choć są też słabe i bardzo słabe rzeczy.

Opublikowano

Koniec końców o to w tym wszystkim chodzi aby dobrze się bawić i czerpać rozrywkę, a że mamy inne zdanie i szukamy czegoś innego w naszej ulubionej rozrywce to nie szkodzi. Ważne aby czuć satysfakcję :D

bkCjbFy.gif

Opublikowano

Moja reakcja: 

trips.0.0.png

A tak na poważnie to gala nie była z tych najgorszych chyba najlepsza od WWE w tym roku nawet WM przebiło a starcie Cody'ego ze Ceną można było rozpisać już tak na WM niż przeciągać ten cyrk. 

A reakcja taka bo zaznaczyłem ostatnią opcję: 

023_RAW_10312011MM_0578__78a6ac71a1ee86c

image-3.png

Opublikowano

Sam poziom walk typowy dla WWE, czyli średnio-słaby, ratowany przez pojedyncze pojedynki, ale wyniki, zwłaszcza tych o pas, to w większości jakiś nieśmieszny żart.