Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Załóżmy, że masz kończyć z wrestlingiem i możesz wracać do tylko jednej gali, jakiej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Randomowy temat, ale czemu by nie zakręcić dyskusji w taki sposób. :P

Załóżmy, że masz kończyć z wrestlingiem i możesz w przyszłości wracać do tylko jednej wybranej gali, co byś wybrał/a?

the rock GIF

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 208
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• NXT TakeOver Portland. Dla mnie cała gala to miazga, a starcia Dijaka z Keithem Lee, Cole'a z Ciampą i Balora z Gargano znam niemalże na pamięć. Najlepsze TakeOver i dla mnie najlepsze "PPV" ever.

• MattDevitto
    MattDevitto

WWF In Your House Canadian Stampede z 1997 roku - moja ulubiona gala do której wracałem sporo razy, choć przyznaję, że już dawno jej nie widziałem...Niepowtarzalny klimat i ME, który zawsze warto zoba

• Caribbean Cool
    Caribbean Cool

U mnie proste.  Royal rumble 2021. Nie trzeba tlumaczyc Ale mitb 2011, tez na pewno.  Vengance 2005. W ogole jakies ppv z tego okresu.  Backlash 2000, tez bylby wysoko. 

Opublikowano

NXT TakeOver Portland.
Dla mnie cała gala to miazga, a starcia Dijaka z Keithem Lee, Cole'a z Ciampą i Balora z Gargano znam niemalże na pamięć. Najlepsze TakeOver i dla mnie najlepsze "PPV" ever.

Opublikowano

WWF In Your House Canadian Stampede z 1997 roku - moja ulubiona gala do której wracałem sporo razy, choć przyznaję, że już dawno jej nie widziałem...Niepowtarzalny klimat i ME, który zawsze warto zobaczyć. Byłem zawsze fanem British Bulldoga, więc to dla mnie jedna z pozycji obowiązkowych:oczko2:

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

Opublikowano

U mnie proste. 

Royal rumble 2021.

Nie trzeba tlumaczyc :D

Ale mitb 2011, tez na pewno. 

Vengance 2005.

W ogole jakies ppv z tego okresu. 

Backlash 2000, tez bylby wysoko. 

163870508457e2d890447a3.jpg

Opublikowano
8 godzin temu, Caribbean Cool napisał(a):

U mnie proste. 

Royal rumble 2021.

Nie trzeba tlumaczyc :D

Serio, wybrałbyś PPV bez publiki? :P

Ze względu na sentyment wziąłbym jakieś oldschoolowe PPV TNA. Może np. Bound For Glory 2007 albo Slammiversary 2009... ;) 

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

Opublikowano
2 godziny temu, DarthVader napisał(a):

Slammiversary 2009... ;) 

Slammy z 2009 też u mnie pewnie byłoby w topce - 2 KOTM i to story z Joe, coś pięknego:D

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

Opublikowano

Jedna? W takim razie wybierałbym pomiędzy Money in the Bank 2019, a Royal Rumble 2019. Oczywiście nie chodzi o fakt, że to były jakieś absurdalnie dobre gale, a bardziej o część sentymentalną. 

Royal Rumble 2019:

Becky z wygraną/Seth z wygraną. Wyjątkowa gala pod względem zadowolenia.

Money in the Bank 2019:

Bayley wygrywa walizkę, a później zgarnia tytuł. Ruda broniąca dwóch tytułów w dwóch innych walkach. Wszak jeden pas straciła na rzecz Charlotte, ale na szczęście Bayley wykorzystała walizkę. Walka Seth vs. AJ była świetna.

Ostatecznie wybieram Money in the Bank 2019. 

LQM.png