Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWC SHOW #27

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Na ring zmierza nowy mistrz WWC - CM Punk. Publika wita go owacją na stojąco. Mistrz dziękuje wszystkim. Mówi o tym ile ten tytuł dla niego znaczy i jak mocno musiał na niego pracować. Wtedy pojawiła się czwórka wrestlerów - drużyna Rhodesa. Wszyscy weszli spokojnie na ring pokazując CM Punkowi by również zachował spokój. Shelton Benjamin wziął mikrofon i powiedział, że żąda title shota i to natychmiast. CM Punk odpowiada, że na title shot trzeba sobie zasłużyć, a Shelton na niego nie zasługuje. Shelton i jego towarzysze zaatakowli mistrza i natychmiast pojawili się na ringu Vampiro i Evans zaprowadzając porządek. Wtedy na rampę wszedł Roderick Strong i powiedział, że chce odzyskać tytuł. Potem dodał, że z przydupasami Rhodesa rozprawi się kiedy indziej. Zaraz po nim pojawił się Heyman i zarządził walkę Evans & Vampiro vs Benjamin & Homicide, która odbędzie się już teraz.

Styles: CM Punk biędzie miał ciężko... wszyscy chcą go dopaść!

JBL: I dobrze! Wygrał ten pas nieuczciwie, więc powinien go szybko stracić...

Styles: Jak nie uczciwie? O czym ty mówisz?

JBL: Tak, wiem co mówię! Ty się nie znasz na wrestlingu, więc nie wiesz! Ja jestem bogiem wrestlingu, więc się ze mną zgadzaj.

Tag Team Match: Jack Evans & Vampiro vs Shelton Benjamin & Homicide

Końcówka: Homicide i Evans walczą w ringu. Homicide ma przewagę. Zmienia się z Sheltonem i obydawaj atakują Evansa. Trwa to długo i Vampiro w narożniku zaczyna się denerwować, aż w końcu próbuje dołączyć do walczących. Powstrzymuje go sędzia i zaczyna tłumaczyć, że tak nie wolno. Wtedy na ring wchodzi Dusty Rhodes i krzesłem uderza Evansa. Shelton wykonuje jeszcze T-Bone Suplex i pinuje Evansa.

Winner: Benjamin & Homicide

Wywiad z Carlito: "Startuję dzisiaj w walce tag teamów by pokazać, że jestem lepszy od MVP. Pasy Tag Team mnie nie interesują. Miałem już pas Attitude i nawet ten pas nie jest dla mnie ważny. Chcę być mistrzem WWC wagi cięzkiej!" Wtedy podchodzi MVP i odpowiada: "Jeżeli chcesz być ode mnie lepszy to musisz mnie dziś spinować! Ale zapewniam cię, że to ci się nie uda!"

Na ringu stoi Monty Brown i mówi: "El Generico! Zakończyłeś moją zwycięską serię i przez ciebie nie zrobię tego co zamierzałem! Mam nowy cel! Zakończyć twoją karierę! A teraz pokaże ci na ile mnie stać w walce z twoim kolegą - Excaliburem!"

Match: Monty Brown vs Excalibur

Końcówka: Bardzo krótka walka. Monty Brown zdominował ten pojedynek kończąc go Pouuuuuncem nie dając szans Excaliburowi. Po walce Brown wyciągnął stół i wykonał The Alpha Bomb na Excaliburze prosto na stół.

Winner: Monty Brown

Jimmy Rave, tak jak w zeszłym tygodniu, chodzi po backstage'u i szuka Chrisa Hero. Pyta ludzi spotykanych na korytarzach, ale nikt nie może mu pomóc. W końcu trafia na Paula Heymana, który oświadcza mu, że Hero dzisiaj nie ma na hali i nie wiadomo czy w ogóle będzie, bo nie odbiera telefonu. Jimmy Rave będzie musiał radzić sobie sam w walce tag teamów.

W jednej z szatń widzimy Elijaha Burke, który leży na ziemi, a nad nim stoi Ron Killings z krzesłem w ręku. Killings mówi do półprzytomnego Burke'a: "Myślałeś, że się na mnie zemścisz? Ha, ha! Nie rozśmieszaj mnie... Byłeś, jesteś i zawsze będziesz śmieciem!". Killings odwraca się i zaczyna uciekać. Do Burke podbiegli Ruckus oraz Sabian i zaczęli wzywać pomoc.

Attitude Title Match: Delirious vs Gregory Helms

Końcówka: Również krótka walka. Delirious od pierwszej sekundy rzucił się do ataku i zdecydowanie przeważał. Wykonał Huracanrana, a Gregory Helms sturlał się z ringu. Helms machnął ręką i poszedł na backstage. Delirious bezradnie rozłożył ręce, a sędzia doliczył do 10 i zakończył walkę.

Winner: Delirious

Styles: Już teraz klatka zjeżdza na doł i wiemy co to znaczy! Main Event!

JBL: Ta walka będzie bardzo zwariowana! Liczę na wielkie emocje!

Styles: Miejmy nadzieję, że tak będzie! O słyszę muzykę Paula Heymana!

JBL: Po co on tu jeszcze?!

Na ring wchodzi Paul Heyman by ogłosić zasady walki tag teamów: "Walka może toczyć się w klatce jak i poza nią. Jeżeli jeden wrestler z tag teamu zostanie policzony lub się podda to tag team odpada. W walce można używać krzeseł, stołów itp. Sędziów będzie czterech by niczego nie przegapili. Niech wygra najlepszy!"

No. 1 Contenders for Tag Team Titles Elimination Cage Match:

Teddy Hart & Harry Smith vs El Generico & Jigsaw vs Jimmy Rave & Chris Hero vs Alex Shelley & Austin Aries vs Ron Killings & Carlito vs Montel V. Porter & Elijah Burke vs Johnny Jeter & Nick Gage vs Mark Briscoe & Jay Briscoe vs Sabian & Ruckus

1. eliminacja: Walka się zaczęła, a Johnny Jeter zaczął wyzywać się z Teddy Hartem. Gdy się tak kłócili, nagle Jimmy Rave wykonał roll-up i spinował Jetera, przez co udział Jetera i Gage'a się zakończył.

2. eliminacja: Harry Smith od początku walki walczył z Ronem Killingsem, który ciągle bił go krzesłem. Smith jednak się nie poddawał. Ale cios kijem baseballowym już nie pozwolił mu wstać. Teddy Hart jeszcze chciał interweniować, ale trzymało go trzech wrestlerów, a Killings spinował Smitha.

3. eliminacja: Jay Briscoe po walce poza klatką wraca na ring i był w nim sam. Zaraz za nim wszedł Jimmy Rave i odrazu zrobił Jay'owi speara, eliminując go i Marka z walki.

4. eliminacja: Jigsaw i El Generico razem pracują nad Carlito. Jigsaw kładzie Carlito na stole i trzyma go by nie uciekł, a El Generico ustawia drabinę, wchodzi na nią i skacze Moonsault. Nie zauważył, że Carlito zdołał się uwolnić i na stole leżał już Jigsaw. El Generico znokautował swego kolegę, a Carlito spinował Jigsawa.

5. eliminacja: Ruckus kładzie na leżącego Ariesa krzesło i wchodzi na drabinę. Gdy już jest na samym szczycie drabiny podbiega Shelley i przewraca drabinę, a Ruckus trafia na klatkę i twarzą przejechał po siatce, co spowodowało mocne krwawienie. Shelley założył Scarecrow Submission, a Ruckus odrazu stapował. Sabian i Ruckus odpadają.

Końcówka: Jimmy Rave walczy z Alexem Shelleyem. Rave trze twarzą rywala o klatkę. Nagle na ring wpada Chris Hero!!! Powala MVP, Austina Ariesa i Carlito. Podchodzi do Rave'a i spogląda mu głęboko w oczy. Hero wykonał na nim Indian Deathlock Piledriver. Hero opuścił ring, a Killings spinował Rave'a. Po minucie tworzą się w ringu dwie pary - MVP i Carlito oraz Killings i mocno już poobijany Burke. MVP przeważał nad Carlito, aż w końcu założył mu Figure Four Leglock. Carlito jest bliski poddania się. Killing widząc to złapał za krzesło i walnął nim Bruke'a, po czym go spinował i Burke oraz MVP odpadli. Killings był z siebie dumny, aż nagle dostał Superkick od Shelleya. Aries w ringu podniósł Carlito, położył go na stole, wszedł na szczyt klatki i wykonał 450 Splash trafiając w Carlito, poczym spinował rywala i wraz z Alexem Shelleyem wygrywa walkę.

Winners: Alex Shelley & Austin Aries

Shelley i Aries razem schodzą na backstage ciesząc się ze swego zwycięstwa. Na tym kończy się WWC Show.

Proszę o komentarze! ;)

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Elliott

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Atmosfera się zagęszcza - idol tłumów, propagator czystego sumienia i organzimu - CM Punk musi obronić swój title przed zakusami niemiłego Ariesa i chciwego Sheltona Benjamina. Wiem, ze to mu się uda. Jak zwykle dobra gala, tylko coś krócej tym rażem. Świetny match o tag title.

• Reputacja:   0

Gala zaczepista :) Mi tylk pozostaje mieć nadzieje , że kiedyś osiągnę twój poziom :roll: :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...