Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 2.11.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage:Biuro GM.Pukanie.

Vickie:Już będą truli...Wejść!

Do biura wchodzi ekipa Big Bad Bastards.

Vickie:A Wy czego tutaj!Wynocha...

Thorn(przerywa jej):Cii....Teraz mówimy my Vickie. Zrozumiałaś? Mamy do Ciebie pewną sprawe.

Kane:Wiesz co cię czeka Vickie?

Vickie:A niby o co Wam chodzi?

Edge:Nie udawaj że nie wiesz,pani GM.Cóż,mała podpowiedź....Survivor Series!

Vickie:Tak gala PPV.I?

Bastardzi zaczynają się śmiać.

Vickie:CO?!

Kane:My kontra Ty.

Thorn:Czas skończyć z erą Vickie...i rozpocząć nową mroczną ere!

Vickie:Żartujecie sobie? Nie będzie żadnej walki teamów, żadnego classic survivor match między Wami a moim zespołem...

Thorn(znów jej przerywa):Ooo tak...nie będzie żadnych klasycznych meczów. Orzeźwimy troche amtosfere na Smackdown!.

Vickie:Można jaśniej?

Kane:Big Bad Bastards vs Team Guerrero. War Games!

Vickie:War Games...

Thorn:Dokładnie tak.

Edge:Chcesz tego,prawda? Niezależnie od wyniku będą to pierwsze War Games od 10 lat!Przejdziesz do historii!

Vickie:Okay.Macie ten mecz. Jeśli uda wam się wygrać,odchodze.Jeśli ja wygram,rozwiązujecie BBB.

Kane:Okay.

Snitsky:Szykuj się na BÓL!

Bastardzi zaczynają wychodzić z gabinetu.

Vickie:Ahh...jeszcze jedno.5vs5. Potrzebujecie jeszcze jednego zawodnika.

Kane zatrzymuje się w drzwiach obraca się,ale nic nie mówi i wychodzi.

Vickie rozpiera się w fotelu.

Vickie:Ciekawe,kto zeche im pomóc.

Nagle na sekunde gaśnie światło.Zapal się-za Vickie stoi Undertaker.

Taker:Wesołego Halloween,Vickie!

Mrs GM wstaje i z krzykiem ucieka z gabinetu.

Taker:This is Halloween,this is Halloween,everybody scream....Welcome to Smackdown's! Halloween Edition.

Match#1 Deuce vs Funaki.

Funaki przebrany jest za wojownika ninja,a Deuce ma maske wilkołaka na twarzy.

Końcówka:Funaki skacze na przeciwnika ze springboard,Deuce jednak łapie go i wykonuje powerslam. Leg drop i pin 1..2..shoulder up. Deuce wraz z przeciwnikiem wstaje i znów powala go jumping heel kick enzuguri! Funaki próbuje się podnieść i zgarnia crack'em in da mouth! Pin 1..2..3!

Deuce tryumfuje, gdy na ring wpada facet w czarnej kominiearce i z gazrurką którą dość szybko powala Deuca. Jbl wstaje ze swego stanowiska i rusza w kierunku ringu,ale postać wskakuje na top rope i powala Johna missile dropkickiem.Staje nad nim i zdejmuje maske...to Sonny Marella.Włoch uśmiecha się z wyższością,zapala papierosa i odchodzi.

Winner:Deuce.

Backstage:Maria przeprowadza wywiad z Kevinem Thornem.

Maria:Wow,Kevin na Survivor Series będziemy świadkami War Games!

Thorn:Tak...Możecie szykować się na najwspanialsze widowisko w historii Smackdown!

Maria:Rozumiem,że jesteście pewni zwycięstwa.

Thorn:A może być inaczej? Kto pomoże Vickie Guerrero?Mysterio?Chavito?Khali?Nikt po za nimi...My stworzymy legende.

Maria:Hmm....Wam też brakuje jednego zawodnika!

Thorn:Cóż...póki co niech Vickie kompletuje team.My poradzimy sobie nawet w czterech...po za tym(tajemniczy uśmiech)może znajdziemy 5 Bastarda.

Maria:Okay,powiedz mi jeszcze dziś Halloween,wasze święto tak?

Thorn:O tak...Niestety,po ostatniej gali nie będe dziś w stanie walczyć.Mimo to będe sędzia w dzisiejszym main evencie.

Maria:Co to za main event?

Thorn:Nie mogę Ci powiedzieć.To tajemnica.Jedyne co zdradze to że będzie to First Blood Match bo krew...to moja domena.

Thorn odchodzi.

Maria:Nie wiem o co chodzi ale chyba powinniśmy szykować się na coś niesamowitego!

Edge siedzi w szatni,nagle wbiega do niej Chris Masters.

Chris:Witaj,Edge.Słyszałem że masz bardzo ciekawy mecz na Survivor Series.

Edge:O tak,panie Posąg.Pewnie zazdrościsz że to nie ty będziesz brał udział w tak przełomowym wydarzeniu.

Chris:W rozwiązaniu Big Bad Bastards?Cóż...może się do niego przyczynie.

Edge:Żartujesz sobie?Mam Cię za śmiecia,ale nie podejrzewałbym że dołączysz do Mrs.Vickie,Chris.

Chris:Co to nie,ale....nie przypominasz sobie jaki miałbyć Twój pierwszy mecz po powrocie na ring?

Edge(chwile milczy):Tak...Tatoo Your Name on My Back....

Chris:Edge vs Chris Masters,prawda?

Edge:Hej,Chris skopie Ci dupe na Smackdown,zaraz po PPV,okay?

Chris:Nie okay.Na SS chce się z Tobą zmierzyć.Rozumiesz?

Edge(milczy i wpatruje się w Chrisa)

Chris:Żądam tej walki.

Edge:Cóż,powinienem powiedzieć,że masz takie samo prawo do żądania czegokolwiek jak świnia do myślenia...Dobra Chris.Bastard Edge może stoczyć dwie walki na jednej gali.Na SS pozbawie Vickie stanowiska i wydziaram Ci piękny napis na plecach.

Chris(zbliża się do Edga):Wprost nie mogę się doczekać założenia Ci Masterlock'a.Wesołego Święta Zmarłych,Edgie.

Masterpiece wychodzi,Edge uśmiecha się arogancko.

Match#2 4 Way Match

Chris Masters vs William Regal vs Dave Taylor vs Elijah Burke.

Regal i Taylor weszli na ring w trupich maskach,Elijah założył strój szkieleta a Chris zadrwił z BBB przebierając się za wampira.

Końcówka:Anglicy działali razem i obijali reprezentanta ECW. Masters po przyjęciu Elijah experience po za ringiem był wyłączony z walki.

Regal obija Burke w narożniku,popycha go w kierunku Taylora a ten aplikuje mu short arm chlothesline.Pin 1..2..kick out. Stary Angol podnosi go i chce założyć abdominal stretch,ale Burke wyrywa się więc Dave robi na nim suplex powerslam. Pin 1..2..shoulder up. Podchodzi Regal i zakłada na przeciwniku mexican surfboard stretch!Wydaje się że Murzyn będzie tapował,ale na ring wkracza Chris Masters,powala Taylora i przerywa submission. Potem podnosi Regala i wykonuje wheelbarrow suplex.Pin 1..2..przerywa Taylor i szybko zakłada abdominal stretch.Robi to jednak za blisko lin, i Posąg chwyta je.Sędzia każe Taylorowi puścić,ten wykonuje polecenie,po czym wyrzuca Chrisa chlotheslinem za ring.Zaraz potem sam tam ląduje po dropkicku od Elijaha. Murzyn został na ringu sam z Regalem. Dwaj wrogowie mierzą się wzrokiem po czym zaczynają brawlować. Elijah obrywa z łokcia w skroń i zaczyna krwawić, zaraz potem wykonuje jednak Elijah experience i schodzi do pinu 1..2...w ostatniej chwili przerywa Masters. Masterpiece podnosi obu przeciwników,irish whip i powala ich chlotheslinem. Na ring próbuje wrócić Taylor, Chris częstuje go bootem. Czeka aż któryś z przeciwników wstanie... jest to Burke łapie go do Master answer,ale Burke wyślizguje się i częstuje Chrisa kilkoma backhand chopsami.Masters jednak odpycha go i wyrzuca za ring,odwraca się...Regal powala go i zakłada Regal stretch! Nagle rozbrzmiewa muzyka Henrego i olbrzymi Murzyn kieruje się ku walczącym. William puszcza chwyt i podbiega do lin, zaczyna wrzeszczeć na grubasa...nagle roll-up! 1...2...3!Chris Masters zwycięża!

Henry i Burke wykonują double suplex na Taylorze i śmieją się z Regala.Nagle od tyłu atakuje ich Paul Burchill! Regal zeskakuje z ringu i przyłącza się do walki! Ochrona interweniuje i rozdziela walczących, w tym czasie Masters beztrosko pręży się na top rope.

Winner: Chris Masters.

Backstage:Do szatni Umagi pukają zakrwawieni:Mark Henry i Elijah Burke.Otwiera im Armano Estrada.

Estrada:A Wy tu czego szukacie,huh?

Burke:Witam panie Estrada.

Estrada:Jeśli chcieliście się przywitać to okay:witam.I żegnam.(pojawia się Umaga)

Burke:Przychodzimy do pana z prośbą...

Estrada:Tak?Jaka prośba?

Burke:Hmm...pamięta pan jak Umaga zdobył tytuł z rąk Williama Regala?

Estrada:Si.Pomogliście nam.Tak jakoś skądś was kojarzyłem.

Burke:Teraz chcielibyśmy żeby Umaga...pomógł nam.

Estrada:W jaki sposób?

Burke:Więc na Survivor Series,ja i mój zespół stoczymy walke z ludźmi tego starego Angola.Chcielibyśmy żeby Wielki Umaga,zasilił nasze szeregi.

Estrada:Hm....Co o tym sądzisz Umaga?

Umaga zaczyna coś krzyczeć,na koniec uderza pięścią w drzwi.

Estrada:Myśle,że możemy na to pójść. Wielki Umaga z chęcią zetrze swoich wrogów w pył.

Burke(wyciągając dłoń):Bardzo nam miło,panie Estrada.

Estrada(ściska dłoń Elijaha):Nie wątpie.W takim razie.Do zobaczenia.

Match#3 Jesse & Festus Dalton vs Robbie & Rory McAllister

Szkoci zignorowali amerykańskie święto, Jesse założył sobie maske Reya Mysterio a Festus maske Kane.

Końcówka:Jesse powala Roryego tiger suplexem i zmienił się z Festusem. Olbrzym wkroczył na ring i od razu wypłacił wstającemu Szkotowi big boot. Potem podniósł go i wykonał sidewalk slam.Pin 1..2..przerywa Robbie.Festus wstaje i chwyta drugiego Szkota i aplikuje mu inverted ddt! Wykręca Roryemu ręke i zmienia się z Jessem. Ten na dobry początek robi diving splash i pinuje 1...2..shoulder up. Wstaje wraz z Rorym,ten jednak wyrywa mu się i rozpaczliwie zmienia z Robbiem. Szkota od razu przewraca przeciwnika headbuttem, potem elbow drop i top rope leg drop. Pin 1..2...Robbie odskakuje od Jessa, gdyż na ring wchodzi Festus. Na polecenie sędziego jednak wraca na swoje miejsce a Robbie zaczyna okopywać mniejszego z Daltonów. Podnosi go i aplikuje mu double underhook powerbomb. 1...2...Festus znów wchodzi na ring. Wściekł Robbie podbiega do narożnika przeciwników i zaczyna krzyczeć na Festusa ten częstuje go potężnym headbuttem! Robbie zatacza się i zgarnia monkey flip od Jessa. Ten z kolei zmienia się z Festusem. Olbrzym czeka aż Robbie wstanie i wykonuje chokebomb! Pin 1..2..3! Daltonowie pokonują Szkotów!

Winners:Jesse i Festus Dalton.

Backstage:Biuro Vickie. Oprócz Mrs.GM obecni są Chavito,Rey,Khali i tłumacz.

Vickie:Rozumiecie więc że Team Guerrero musi znów stoczyć walke. Mogę na Was liczyć?

Wśród zebranych cisza,tłumacz cicho mówi Khaliemu o co chodzi. Ten reaguje potężnym rykiem i kilkoma zdaniami.

Tłumacz:Pan Khali jest gotowy na to starcie.

Vickie:Świetnie. No a Wy?Chavo?Rey?

Nadal nikt się nie odzywa.

Vickie:Chavo,do cholery ostatnio sam mówiłeś że Guerrero znaczy wojownik?Gdzie są Twoje cojones,co?A ty Latino Machismo?

Rey:Vickie...póki co jest nas trzech.A to są Big Bad Bastards...

Vickie:Dzieciaku,ale ja tu jestem GM!Możemy mieć w teamie kogo zechce,ja tu rządze!

Chavo:Hmm...rzecz w tym...że wszyscy zawodnicy Cię nienawidzą.

Vickie:Oh...nie wierze...jak możecie być takimi tchórzami...chcecie żebym ja założyła maske luchadora i weszła na ring?

Otwierają się drzwi,pojawia się Ric Flair.

Ric:To chyba nie będzie konieczne Mrs.GM.

Vickie:A Ty tu czego?

Ric:Ohh....nie znosimy się nawzajem to fakt. Mamy jednak coś co nas łączy?

Vickie:Mianowicie?

Ric:Nienawiść do Big Bad Bastards.Słyszałem,że wyzwali Cię na pojedynek.

Vickie:Dobrze słyszałeś.Czego chcesz?

Ric:Ludzka wdzięczność nie zna granic...

Vickie:Wdzięczność?Niby za co?

Ric(za nim stają Leviathan i Big Daddy V):Za to(wskazuje obu zawodników)Za dwóch rasowych zabójców do Twojego teamu.

Vickie:Mówisz poważnie?Ostatnio prowadziłeś Team Long...

Ric:Zapomnijmy o dawnych urazach.Razem możemy zniszczyć BBB.Wchodzisz w to?

Vickie:Teraz mam już 5 zawodników. Witajcie na pokładzie.

Ric:A więc teraz...jesteśmy drużyną!

Match#4 First Blood Match.

Pierwszy na ring wchodzi dzisiejszy sędzia-Lord Wampirów Kevin Thorn.

Thorn: Znacie mnie:jestem Fanged Freak, jestem Big Bad Bastard, jestem Kevin Thorn. Dziś czeka nas coś co wszyscy lubią:mecz gdzie będzie musiała polać się krew! Kto nie lubi gdy w walce leje się krew? Nikt. Wszyscy na to czekają. Dobra nie ma na co czekać. Oto pierwszy zawodnik.

Jako pierwszy pojawia się Big Daddy V.

Thorn:W kim znajdzie godnego siebie przeciwnika? Przekonajmy się.

Rozbrzmiewa Rollin' i na ring pewnym krokiem zmierza Undertaker!

Końcówka:Obaj zawodnicy okładają się punchami, licząc że ten drugi zacznie kwawić. V odbija Takera od lin, próbuje powalić go chlotheslinem, ale Phenom unika i uderza prosto w twarz Big Daddy'ego. Ten wali się po piersiach i sprzedaje Takerowi kilka V chopsów. Zapędza go do narożnika i okłada pięściami, Undertaker umiejętnie się osłania. V rzuca więc przeciwnikiem na środek ringu i tam aplikuje spinning side slam i elbow drop. Taker jednak nie zamierza krwawić. V podnosi go i dostaje strzał prosto w nos. Chwila konsternacji....tak! Z nosa Big Daddy'ego zaczyna płynąć krew! Kevin Thorn kończy walke, ale V z nienawiścią w oczach wykonuje na Phenomie chokebomb. Thorn odpycha go, ale wściekły olbrzym robi na nim samoan drop! Uderza "This is Halloween" na rampie pojawiają się Kane, Edge i Snitksy! BBB ruszają w kierunku ringu, ale za nimi rusza Leviathan i Great Khali! Kane zgarnia spear, Snitsky również, Edge dostaje giant chokeslame. V w tym czasie kładzie Kevina na Takerze i skacze na nich z frog splashem! Leviathan podnosi Kane i aplikuje mu demonbuster, big boot Khaliego dosięga Snitskyego. Leviathan nie kończy jeszcze zabawy: robi na Edgu demonbomb! Cała trójka gromadzi się koło ringu,pojawia się Vickie Guerrero i Ric Flair.

Vickie:Drodzy Bastardzi. Taki koniec czeka Was na Survivor Series. I nie obchodzi mnie kto zostanie 5 BBB! Może być to nawet sam Bóg!

Ric:Albo i sam Diabeł!

Mrs.GM,Nature Boy i ich zawodnicy schodzą ku szatniom, Big Bad Bastards i Undertaker wciąż bezwładnie leżą...

Smackdown!schodzi z anteny.

Wszelkie komentarze,obiekcje i pochwały( :P ) zawsze mile widziane! Nie ma lepszej motywacji niż Wasze reakcje!!

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• damiandziki

1

• JPP

1

• BigMainEver

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo dobra Gala Edytowane przez BigMainEver
Wrestlemania 24.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

No cóż to był za SamckDown! Dawno tak dobrego nie czytałem. Zabawny pomysł z tymi przebraniami. Na wielką pochwałę zasługuje odkurzenie stypulacji War Games. Szkoda, że WWE w realu jakoś nie kwapi się do uczynienia tego. Angle na inii BBB vs Team Guerro świetnie jest prowadzo, bo wydaję sę że BBB są na przegranej pozycji, chociażby z powodu dwóch walk Edge'a.

Jedno słowo WOOOOOOOOOOOOW to była po prostu świetna gala oby tak dalej;) A do kolesia z pierwszego komenta to masz takie pojęcie wrestlingu jak ja szambonurkowania czyli żadne.

8363302634890420816486.jpg

Smackdown super !

Biedna pani GM :D tylko szkoda , że na ring nie wyjdzie :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Fatalne !!!

hehe 8)

SD! Kozacki w sztosie itp itd. Szczególnie podobają mi sie segmenty ..naprawde da sie to kupić i wyobrazić sobie ...super sprawa ...walki i stuplacje a także cały ogół klimatu , atmosfery backstage bardzo fajny - zajebistycznie sie to czyta ... powodzenia w dalszych pracach 8-)

915802072594e34bce782c.jpg

Co tu dużo gadać. SD! świetny. Dużo fajnych pomysłów. Czyżby SS miałoby być lepsze od genialnego Cyber Sunday

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Kolejne dobre wydanie SD! co mnie nie dziwi bo znam twoje plany hehe w końcu ktoś musi pogonic Vickie w cholerę:) a kolejne PPV oczywiście będzie lepsze:) i to jest sedno sprawy... Bo Estewu tak powiedział!

A mi się jakoś mniej podobał niż zwykle.Ale i tak obecnie fantasy SD! ma najlepsze gale w WWE :!: