Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA iMPACT! 1.11.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA iMPACT! 1.11.2007

[backstage, do pokoju Cornette`a wchodzi Jimmy Rave, Lance Hoyt i Christie Hemme, cała trójka ubrana w inne niz dotychczas stroje]

Cornette: No ładnie, kogo tu widzę..

Jimmy: Witaj Jim, jak widzisz przyszliśmy tutaj odmienieni, poważnie myślimy o rywalizacji drużynowej i kierujemy prośbę do Ciebie o to, abyś dał nam walkę dzisiaj z jakimś dobrym tagiem.

Cornette: Dobrze, dawno już wspólnie nie walczyliście, dostaniecie walkę z Shark Boy`em i Eric`iem Young.

Jimmy: Co !? daj nam lepszych przeciwników!

Cornette: Masz szczęście, że mam teraz dużo pracy, w innym razie rozmawialibyśmy inaczej, dobrze dostaniecie walkę z Voodoo Kin Mafia, ale za tydzień!

Jimmy: Dobrze, dziękuje, liczę, że w przyszłości będziesz dawał nam równie dobre drużyny do zaliczenia!

Cornette: Zobaczymy, żegnam.

Opener`s Match

Motor City Machine Guns vs. Triple X

Przebieg : Elix Skipper SuperKick dla Sabina. Senshi wchodzi na narożnik i Warrior's Way!! Ale Shelley łapie go w powietrzy Dropkickiem i Senshia upada. Shelley wyrzuca Senshiego i biegnie na Elixa. Unika Clotesline i Springboard back elbow smash. Podnosi Sabina, Sabin od razu biegnie i Leg Drop. Teraz Shelley robi tree of woe. Teraz obaj biegają na ringu i Baseball slide robi Shelley a Sbain Hesitation Dropkick!! Senshi jednak wchodzi na ring I Springboard Dropkick w plecy Sabina i Shelleya. Senshi próbuje podnieść Skippera ale uderza Theme L.A.X. Skipper i Senshi rozglądają się po arenie gdzie jest L.A.X. ale to wykorzystują Sabin i Shelley i Roll Up! 1…2…3…Koniec! Sabin i Shelley pokonują przeciwników teraz ciesząc się udają się do szatni.

Zwycięzcy : Motor City Machine Guns

Rozbrzmiewa utwór "Creed - One", na rampie pojawia się Christie Hemme, ubrana w białą bluskę i obcisłą, skurzaną sukienkę mini, na nogach ma czarne buty po kolana, Christie wykonuje kilka prowokujących ruchów, po czym rękę wyciąga w stronę wejścia, z którego wyłania się Lance Hoyt i Jimmy Rave, obaj ubrani w czarne, elastyczne koszulki bez rękawów oraz skurzane spodnie, Hoyt na głowie założoną ma czarną czapkę, a w ręku trzyma pałkę tonfa, Rave ma założone okulary przeciw słoneczne, cała drużyna wchodzi na ring.

[Christie schyla się pod drugą liną i odbiera od So Cal Val dwa mikforony, po czym podaje je swoim partnerom]

Jimmy: Witajcie fani TNA, powitajcie nową stajnię w rosterze, The Heat Seekers! jak widać ja, mój partner Lance i Christie, ale to jest nie ważne.. ważne jest to co będziemy teraz robić, co osiągniemy razem w TNA!

Lance: Dokładnie, ja i Jimmy chcemy utorować sobie drogę do walki o pasy!

Jimmy: Nie ma takiej drużyny, która zdoła nas powstrzymać, mistrzowie przegrywają wszystko co się da!

Lance: Podczas Bound For Glory walka Triple X i Latin American Xchange zakończyła się remisem, oznacza to, że nie ma obecnie żadnych pretendentów do pasa..

Jimmy: Zgadza się! niech jakaś drużyna ruszy swoje dupska żeby z nami walczyć!

[włącza się muzyka Team 3D]

Lance: O kto się to się odezwał! sławne pseudo ikony zmagań drużynowych, pospolicie znane jako świniaki!

Ray: oh, Jimmy Rave i Lance Hoyt kim Wy to cholery jesteście !? myślicie, że jak wejdziecie tu z lalą i ubierzecie się jak eskimosy to wam wszystko wolno!

Lance: Przestań jeść jak do mnie mówisz! ja, Jimmy Rave i Christie Hemme jesteśmy nową drużyną, która w przyszłości wespnie się na szczyt!

Ray: Ja i mój brat jesteśmy na szczycie, 20 krotni mistrzowie drużynowi! jedyni Grand Slam Tag Team Champions!

Lance: Trochę Wam przybyło kilogramów od czasów, gdy wasza dwójka coś jeszcze znaczyła!

Ray: Head Seekers uważaj z kim rozmawiasz! jesteśmy..

[Jimmy Rave przerywa w pół zdania]

Jimmy: Cipkami!

[Team 3D natychmiast ruszyło w stronę ringu, Christie Hemme zaczaiła się koło niego, a Rave i Hoyt zaczęli bujkę z 3D, w końcu zainterweniowała ochrona, a na rampę wszedł Jim Cornette]

Cornette: Co się tu wyprawia to jasnej cholery! Jimmy i Hoyt dostaliście już walkę z VKM! nie mieszajcie się w nie potrzebne kłótnie z Team 3D!

[3D i Head Seekers w akompaniamencie ochrony odchodzą w swoją stronę]

[backstage, w szatni Christiana Cage, w szatni znajduje się Leticia, Christian Cage, Tomko i AJ Styles, wszyscy trzej świętują ubiegło tygodniowe zwycięstwo jakie odniósł Tomko dzięki pomocy Styles`a.]

Leticia: Witam fanów TNA oto przed nami mistrzowie drużynowi Tag Team i Christian Cage (słychać pop publiczności)

Tomko: Tak, mistrzowie drużynowi! dzięki pomocy mego partnera wygrałem tydzień temu pojedynek z Lance Hoyt`em!

AJ: Widzisz, nie zawsze można polegać tylko i wyłącznie na sobie..

Cage: Chłopaki, dzisiaj stoczycie pojedynek z Latin American Xchange, drużyną, która na ostatnim ppv mogła zdobyć pretendenstwo do pasa drużynowych oraz byłych mistrzów..

AJ: Zgadza się, dzisiaj ja i Tomko współpracując pokażemy LAX i reszcie drużyn kto jest najlepszą drużyną w TNA!

Tomko: Dobrze tylko nie plącz mi się znów po ringu, gdy zajmuje się przeciwnikiem..

AJ: Ale przecież..

Cage: Dobra, dobra, czas walczyć!

Match 2

Non-Title

AJ Styles & Tomko[Tag Team Champions] vs The Latin American Xchange

Przebieg: Na ringu znajduje się Homicide i AJ Styles, AJ atakuje pięściami Homicide`a w narożniku, następnie zmienia się z Tomko, który wykonuje whip na liny, jednak Homicide rewersaluje i to Tomko odbija się od lin.. dropkick! teraz szybka zmiana z Hernandezem, który próbuje wykonać Border Toss! jednak z publiki nadbiega Senshi i Elix Skipper! Skipper aplikuje Hernandez`owi low blow, a Senshi atakuje stojącego przy narożniku Homicide`a! Senshi wykonuje atomic drop Homicide`owi na liny, Elix wchodzi na liny i.. New School !!! sędzia odgania Triple X, a Tomko szybko zmienia się z AJ Styles`em, który wykonuje whip na liny Homicide`owi, który po odbiciu próbuje clothesline! Aj robi unik.. Tomko nadbiega i Yakuza Kick! AJ wykonuje Pele Kick! Tomko kopniakiem odsuwa Homicide`a, tym samym zgarniając Pele Kick Styles`a! AJ nie może uwierzyć, że sprzedał kopniak Tomko, który teraz patrzy się z gniewem na Styles`a.. AJ próbuje coś powiedzieć, ale od tyłu chwyta go Homicide i.. Da Gringo Killa! AJ wyraźnie przyjął cios na kark.. ! Tomko opuszcza ring i przygląda się wszystkiemu, Hernandez dźwiga AJ`a i wykonuje Border Toss! pin 1-2-3 LAX odnoszą zwycięstwo! Tomko wbiega na ring, podnosi oszołomionego Styles`a.. rozpędza się i Yakuza Kick! Na twarzy Tomko rysuje się złowrogi grymas, znów podnosi mdlejącego Styles`a i przymierza się do Double Chokeslama! wtedy na ring wbiega Christian Cage i odpycha Tomko od AJ`a.. zdenerwowany Tomko w odpowiedzi odpycha Cage`a i schodzi z ringu, zabierając oba pasy drużynowe Tag Team..

Zwycięzcy: The Latin American eXchange

Backstage :

[J.B.i James Mitchell]

J.B. : Witaj co się dzieje z twoim … synem że nie widzimy go na ringach??

James : Szykuje się na tajny pakt jaki już zawarłem. Ostrzy swój miecz na osobę którą tak znienawidziłem przez ostatni czas! Abyss o tobie mowa! Traktowałem Cię lepiej niż własnego syna i ty mi się tak odpłaciłeś?? Za swoją głupotę będziesz Cierpieć! Nie ma już twoich znajomych! Sting?? Zapomniał o tobie! Teraz zajmuje się pasem do którego Cię doprowadziłem! Tak JA! Ja zrobiłem z Ciebie kreaturę która ma za zadanie niszczyć wszystko co stanie mu na drodze! Stworzyłem prawie idealną maszynę do zabijania! Ale posiadałeś wadę którą naprawi mój syn! Jeżeli się do nas nie przyłączysz to zostaniesz unicestwiony! Rozumiesz mnie??

J.B. : CO TO MA ZNACZYĆ??

James : Wkrótce zobaczysz o co mi chodziło na razie ciesz się tym z czego możesz się cieszyć bo niedługo może być za późno.

[wchodzi Raven]

Raven : James za dużo powiedziałeś im! Zamilcz następnym razem!

James : No w sumie racja… [oddala się]

J.B. : Za dużo powiedział??

Raven : Quote the Raven?? Nevermore!!

[Raven odchodzi a J.B. patrzy się na niego przerażony]

Match 3

First Blood Match

Raven vs. Rhino

Przebieg : Raven wchodzi na ring z krzesłem, i bije Rhino po plecach. Teraz podnosi go i próbuje uderzyć go w głowę ale Rhino robi unik łapie Ravena i Belly to Belly Suplex! Teraz sam podnosi Kendo Stick Ravena i bije go po plecach z całej siły! Raven ma teraz całe plecy ze znakami po tych ciosach! Rhino schodzi i na ring wprowadza stół. Havok wbiega na ring i pomaga wstać Ravenowi. Rhino biegnie na Havoka, ale Havok ucieka i Rhino wpada w narożnik. Rhino się obraca i Enzuigiri! Rhino upada. Na ring wchodzi Abyss z pineskami. Havok najpierw się oddala ale Raven mu krzyczy żeby walczył. Abyss rzuca pineski i czeka na Havoka. Havok biegnie i Black Hole Slam!! Abyss wykańcza Havoka i wstaje Rhino biegnie i GORE! Na stół! Abyss dostaje za to co zrobił mu tydzień temu. Raven widzi swoją okazję, wysypuje pineski, łapie Rhino za głowę, krzyk i Raven Effect DDT. Rhino podnosi głowę z pinesek i widzimy krew! Koniec walki! Raven wygrywa. Podnosi Havoka i schodzą z ringu zostawiając swoich przeciwników.

Zwycięzca : Raven

Uderza muzyka Kurta Angle, który wyłania się wraz z swoją ekipą - Steiner Brothers i Kevin`em Nash`em, wszyscy gromadzą się na ringu.

Kurt: Tydzień temu było doskonale widać jak powinno traktować się Jarretta i Stinga.. od momentu gdy nie słusznie odebrano mi pas federacja zeszła na psy! co to ma znaczyć, wielki mistrz, a dostaje sowity wpierdol co gale !? Jim Cornette, chcę mojego title shota! chcę go już dziś!

[na rampę wchodzi Jim Cornette]

Cornette: Kurt Angle Twoje zachowanie jest naganne! na Bound For Glory przegrałeś czysto, nie mamy już o czym rozmawiać!

Kurt: Czysto !? nie odklepałem ręką! prawda jest taka, że Sting nie ztapował mnie, przejrzyj wreszcie na oczy!

Cornette: Doskonale widziałem co się działo i dzieje się teraz!

[Drugim wejściem na ring wbiega mistrz Sting i pretendent do pasa Jeff Jarrett! Skoprion zdziela baseball`em Kurta, a Jarrett uderza Kevina Nasha gitarą, rewanżując się za zeszłotygodniowe zagranie, dominacja Stinga i Jarretta jednak nie trwa długo, ponieważ Steiner Brothers włączyła się do brawlu na niekorzyść face`ów]

Cornette: Stop, ochrona! ochrona rozdzielić ich!

[Na ring wbiega ochrona i po kilku przepychankach skutecznie rozdziela wszystkich]

Cornette: Dalej tak być nie może! ogłaszam, że będzie mieć miejsce dzisiaj walka o prawo do walki o pas na Genesis! uczestników tego pojedynku poznacie później.

[backstage, do szatni Junior Fatu wchodzi Gail Kim]

Gail: Witaj Fatu, co chciałeś ?

Fatu: Cześć Gail, przekarz reszcie kobiet, aby zjawiły się za 15 minut na korytarzu głównym, mam wam coś ważnego do przekazania.

Gail: Dobrze, przekaże.

Backstage :

[J.B. i Sonjay Dutt i Jay Lethal]

J.B. : Witam są ze mną dzisiejszy przeciwnicy Sonjay Dutt i Jay Lethal

Jay : OHHHHHHH YEAH!!! Tak dzisiaj ja i Dutt pokażemy wam co to znaczy X Division! Ja jako mistrz on jako przeciwnik i jeden z bliższych znajomych! Prawda Sonjay?

Sonjay : Owszem. Sądzę że dzisiejsza walka będzie naprawdę dobra! Mój instynkt mi podpowiada że ta walka przejdzie do Historii. Ale mam obawę że dzisiaj znowu wejdzie dziwny nieznajomy i po raz kolejny zatrzymasz pas dla siebie!

Jay : Nie znam tego typka w tej masce! Ale chce wiedzieć kto to jest! Pomaga mi ale ja nie wiem nic o tej dziwnej osobie! Pomogła mi raz! Pomogła mi drugi i nie chciała nic w zamian! To się nazywa tanie wygrywanie! Ale nie mam nadzieje że dzisiaj obejdzie się bez niego! A więc słuchaj popaprańcu w masce nie chcę Cię widzieć dzisiaj na ringu! Jak Cię tam zobaczę to skopie Ci tyłek!

Sonjay : Mam również taką nadzieje! Nie potrzebujemy nikogo żeby zrobić dobrą walkę a zwłaszcza ludzi którzy psują całe piękno jakie dostaliśmy! A więc Black Machismo! Szykuj się do naszej walki, a ja idę się pomodlić o to by ta walka przeszłą bez incydentów!

Jay : OHHHHHHHHHHH JEEEEEEAAAAAAAAHHHH!! DIG IT!!

[Rozbrzmiewa theme iMPACT!, a Jim Cornette wchodzi na ring, na rampie pojawia się Kurt Angle oraz Kevin Nash, drugim wejściem wychodzą również Sting i Jeff Jarrett]

Cornette: Wydarzenia, które miały miejsce na backstage zmusiły mnie do zmiany decyzji..

[Widać uśmiech na twarzy Kurta]

Cornette: Mianowicie dzisiaj na iMPACT! dam szansę Matt`owi Morgan`owi oraz Samoa Joe na rozładowanie konfliktu trwającego między nimi! [cheer]

[uśmiech na twarzy Kurta przemienił się w złowrogi grymas]

Jarrett: A co z mną, wygrałem przecież Fight for the Right ?

Cornette: Spokojnie, zwycięzca tego pojedynku będzie dzisiaj walczył z Tobą Jeff o prawo do walki o pas! [cheer]

Kurt: Cornette, a co z mną !?

Cornette: Nie ma dla Ciebie miejsca w rywalizacji o pas! nie potrafisz się zachować i wszczynasz nie potrzebne bójki, mam do tego prawo i odsuwam Cię od walki o pas!

Kurt: To się jeszcze okaże.. !

[Kurt ruszył w strone Cornette`a, jednak Nash przytrzymał go]

Kurt: Lepiej miej się na baczności..

[Pokazał Cornette`owi środkowy palec i odszedł wraz z Nashem]

Match 4

No 1 Contender TNA Word Heavyweight Championship Match #1

Samoa Joe vs Matt Morgan

Przebieg: Joe wykonuje whip na Morganie, jednak ten szybko rewersaluje i Joe wpada w narożnik, Morgan bierze rozbieg i wykonuje big splash w narożnik! Joe jednak odsuwa się i Morgan spada na narożnik! ogłuszony Morgan odwraca się, a Joe aplikuje enzugiri! następnie podnosi go na narożnik i musclebuster! Morgan jednak uwalnia się z uchwytu i upada za plecami Joe i wykonuje roll-up! pin 1..2.. kickout! Morgan wstaje i wykonuje whip w przeciwległy narożnik, Joe rewersaluje ponownie whip i Morgan wpada w narożnik w którym znajduje się sędzia! Joe bierze rozbieg i uderza clothesline! Morgan się odsuwa i cios trafia w sędziego! Joe zdezorientowany przez chwilę się wacha, Morgan wykorzystuje sytuacje i aplikuje low blow! następnie chwyta Joe i wykonuje Sit Out Powerbomb! próba pinu! jednak sędzia nie odlicza, Morgan wstaje szturcha sędziego, odwraca się jednak Joe chwyta go w Exploder Suplex! pin sędzia powoli odlicza 1.....2... kickout! Joe ma pretensję do sędziego, wtedy Morgan wykonuje Dragon Suplex! pin 1....2 .. kickout! Morgan również wszczyna kłótnie z zmęczonym sędzią, odwraca się i przyjmuje serię stiff kick`ów od Joe, następnie Joe wykonuje whip w narożnik! Joe wbiega w narożnik i uderza clothesline! następnie poprawia enzugiri! Morgan odchodzi od narożnika i łapie go za szyje i Coquina Clutch. Morgan się dusi i szybko się poddaje! Samoa Joe wygrywa walkę i awansuje do walki z Jeffem Jarrettem!

[Korytarz główny, Junior Fatu zbiera wszystkie dziewczyny]

Fatu: Witajcie kobietki, mam od dzisiaj się Wami zajmować, obiecałem Jim`owi Cornette`owi coś specialnego, mianowicie przedstawie wam gościa z którym jedna z was będzie musiała zatańczyć!

[Dziewczyny zamiast go słuchać malowały sobie paznokcie, rozmawiały szeptem lub chihotały]

Fatu: egh! [Fatu głośno chrząka] któraś chętna ?

[Żadna z dziewczyn nie wyraża większego zainteresowania, Roxxie Leveaux rozmawia półgłosem z Kipem James i BG james`em, którzy przyszli tam razem z nią]

Fatu: Ty gadatliwa, Roxxi Leveaux, zatańczysz z moim gościem za tydzień!!

Kip: Co !? nie zgadzam się, aby..

Fatu: To już postanowione, a Ty nie wtrącaj się w nie swoje sprawy, żegnam!

[Kip James rozłoszczony chciał coś jeszcze dopowiedzieć, jednak BG James uspokoił go]

Uderza muzyka Joe który wchodzi szybko z mikrofonem na ring.

Joe : Morgan choć tutaj na chwile musze z tobą porozmawiać! Nie chce walczyć chce tylko pogadać

[na ring wchodzi zdenerwowany Matt Morgan]

Morgan : Czego chcesz Joe??!!

Joe : Słuchaj! Zastanawiałem się nad tym co mi wczoraj mówił Jim Cornette… miał rację przegrałem tą walkę i nie ma sensu dalej walczyć! Po co mamy się męczyć ty masz swoje plany pilnować Cornetta a ja teraz musze walczyć o możliwość walki o pas! Więc widzisz Morgan zakończyliśmy to wszystko piękną walką którą niestety ja wygrałem. Choć nie powiem że było łatwo ale się udało teraz Morgan już będzie wszystko spoko?

[Joe podaje Morganowi rękę a ten się patrzy raz na rękę i raz w twarz Joe.]

Cornette : Joe nie ruszaj się i nie waż się go uderzyć!

Joe : Chciałem go przeprosić za wszystko a ty mi przeszkadzasz Jim ładnie to tak!?

Cornette : Nie pierwszy raz przepraszasz i za każdym razem kończy się to rozróbą! Jeżeli tkniesz Morgana to zabiorę Ci prawo walki z Jeffem a twoje miejsce zajmie Matt.

Joe : Kozak bo trzyma władze ale ok nie ruszę go ale jak zobacze że mi przeszkadza to nie będę tak miły jak teraz!

[Joe schodzi z ringu i udaje się na backstage. A Morgan udaje się z Jimem Cornettem do jego biura]

Match 5

Sonjay Dutt vs. Jay Lethal [TNA X Division Champion]

Przebieg : Jay wchodzi na narożnik, skacze i double axe handle! Sonjay nie upada, Jay odbija się od linek ale Dutt to przewidział i Dropkick. Szybko wchodzi na narożnik i pokazuje coś do publiki i skacze. Moonsault double foot stomp!! Chyba połamał żebra Jayowi!! Pin 1…2…Ale mistrz ucieka i krzyczy z bólu co za akcja to była. Dutt szybko podnosi przeciwnika i Sonjay Cutter!! Kolejny pin 1…2…Ale Jay po raz kolejny ucieka! Siedzi i myśli co zrobić by pokonać The Black Machismo. Wstaje i łapie go w Camel Clutch! Ale na ring wbiega zamaskowana osoba z pasem X Division. Kładzie obok narożnika pas i podchodzi do Dutta. Klepie go po ramieniu. Dutt wstaje i wita tę osobę uśmiechem i podaje mu rękę. Zamaskowany łapie go za rękę i wkłada jego głowę pod pachę i Spinning DDT! Sędzia kończy walkę! Teraz osoba robi tree of woe w narożniku i na niego wchodzi, wkłada nogę w krocze Dutta i patrzy się przed siebie. Teraz puszcza, schodzi i łapie pas. Dutt trzymając się za krocze wstaje i obrywa pasem po twarzy. Dutt krwawi! Zamaskowana osoba oczyszcza pas z krwi i kładzie na plecy Jaya! Kim jest ta tajemnicza osoba!??

Zwycięzca : Sonjay Dutt

[biuro Cornette’a]

Cornette : No to ładnie. Jakieś ciche plany. Nie no co to ma być!

J.B. : O co chodzi??

Cornette : Z księżyca spadłeś?? Popatrz co się dzieje! Junior Fatu myślałem że jest osobą dojrzałą ale nie potrafi zorganizować jednej walki kobiet! Raven i James coś kombinują! Nie podoba mi się to! Poza tym Kurt ma jakieś problemy. Jeff i Sting tak samo! Do tego dochodzi że mój własny ochroniarz musi się użerać z jakimś dzieciakiem który przegrał walkę!

J.B. : Masz rację coś dziwnego się dzieje. Powiedz mi o tajemniczej osobie która pomaga The Black Machismo.

Cornette : Myślisz że ja go przysłałem?? Nie no nie no nie no!! Nie wiem kto to jest i nie mam pojęcia kto to może być! Jednak ta osoba musi mieć coś wspólnego z konkurencją! Boje się że to jakiś szpieg!

J.B. : Szpieg?? To na pewno nie jest szpieg przecież ochrona by o złapała więc to musi być wrestler!

Cornette : Kurde masz racje! Ale który wrestlera może być aż taki?? Każdemu daje walki! Każdy ma szanse wykazać się więc nie wiem o co temu typowi chodzi! Mam plan i do bardzo dobry plan!

Main Event

No 1 Contender TNA World Heavyweight Championship Match #2

Samoa Joe vs. Jeff Jarrett

Przebieg : Dropkick Jeffa I próbuje założyć mu Figure four leglock ale Joe się nie daje i odpycha Jarretta , podcina go i Coquina Clutch. Jednak Jeff się nie poddaje. Morgan się próbuje wejść na ring ale sędzia go zatrzymuje Kurt z drugiej strony wchodzi na narożnik i Moonsault! Wstaje i szybko schodzi. Obaj leżą. Sting patrzy się z rusztowania przy suficie. Obaj podnoszą się powoli, ale to Joe pierwszy uderza Jeffa w twarz, łapie go i Overhead belly to belly Suplex. Joe wstaje i odbija się od linek ale Morgan łapie go za nogi i Joe upada. Joe wstaje zdenerwowany, odwraca się i Suicide Dive na Morgana. Sędzia patrzy się na Joe a w tym czasie Kurt wchodzi na ring i atakuje Jeffa. Gdy sędzia się odwraca to Angle już chodzi z ringu. Joe wchodzi na ring, Jeff już stoi i biegną na siebie. Jeff wykonuje Back Body Drop na Joe i ten spada na sędziego który po tym zderzeniu upada i nie daje odznak życia. Na ring wbiegają Morgan i Angle. Angle łapie Jarrett`a i wykonuje Angle Slam, Morgan chwyta Samoa Joe i F-5! Teraz schodzą z ringu a obaj leżą. Joe i Jarrett podnoszą rękę i kładą sobie na klatkę piersiową! Wchodzi nowy sędzia i pin 1…2…3… Wygrał?? Kto wygrał?? Kurt Angle wszedł na ring i się zastanawia.

Angle : Kto, kto wygrał ?

TNA schodzi z anteny!

Gala napisana przez : IIL & The Sickman

Każdy komentarz sprawia że Rating skacze w górę a więc czekamy na komentarze!

Edytowane przez The Sickman
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Sickman

2

• Vaclav

1

• damiandziki

1

• AGNKP

1

Top użytkownicy w tym temacie

iMPACT! fajny choć poprzedni bardziej mi się podobał.Ciekawe kto będzie tym zamaskowanym zawodnikiem??? ja stawiam na Petey,a W.[/u]

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Jak dla mnie to najlepsza gala, jaką napisaliście. Strasznie mnie ciekawi sojusz Ravena z Mitchelem. Kroi się mroczna stajnia, tylko problem jest taki, że obaj nadają się na jej liderów.

Co tu dużo mówić świetna gala;)

8363302634890420816486.jpg

Fajnie żę tak myślicie ale czemu są tylko 3 komentarze?? Popularność TNA spada??

• Urządzenie:  Windows

Fajne, bardzo fajne... i ciekawe