Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrot JBL-a ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczatek mielismy na Cyber Sunday kiedy to Bradshaw wdal sie (w calkiem niezly zreszta) brawl z foley;em i austin'em. podczas smackdown JBL interweniowal w main evencie atakujac Undertaker'a i Batiste. Przy takich akcjach raczej nie wyobrazam sobie kontynuowania tego mini-feudu zza stolika komentatorskiego. Na SS odbedzie sie hell in a cell match z Batista i Taker;em w roli glowniej, moze tam JBL dostanie "swoja" szanse na sedziowanie tej walki ? a moze zainterweniuje w "zwykly" sposob i przeszkodzi w wygranej jednemu z nich i wtedy wda sie w normalny, wrestlingowy feud ?

ciekawe w jakiej John jest formie. z tego co widac to brzucha raczej nie zrzucil, a wrecz przeciwnie wiec powinni mu wymyslec inny stroj niz ten w ktorym zwykle walczyl :) brawl z cyber sunday pokazuje ze moze byc w calkiem niezlej (jak dla siebie rzecz jasna) dyspozycji i przy dobrych "krwawych" stypulacjach mozemy ogladac ciekawe walki ;)

jesli JBL mialby powrocic do akcji to czy na pelen etat ? czy bedzie main eventerem z realna szansa na zdobycie najwazniejszego na smackdown pasa ? czy moze bedzie takim main-eventowym jobber'em albo kaskaderem a'la mick foley ?

129287286446c8a666924a3.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wszystko nawet Cena tylko nie on. Jak wróci to dla mnie ciekawość smackdown spadnie o jakąś połowe :x Niech siedzi za stolikiem gdzie jest całkiem dobry :)

8363302634890420816486.jpg

Opublikowano
Nie podzielam twojego zadania. JBL jest spoko, może ma parę kilo za dużo ale jest o wiele lepszy niż Henry czy Pundżabi Monster XD Powrót JBL może być receptą na ciekawszy SD mam nadzieję, że John wróci i będzie ME ale od pasa niech się trzyma daleko.
Opublikowano
Nie podzielam twojego zadania. JBL jest spoko, może ma parę kilo za dużo ale jest o wiele lepszy niż Henry czy Pundżabi Monster XD Powrót JBL może być receptą na ciekawszy SD mam nadzieję, że John wróci i będzie ME ale od pasa niech się trzyma daleko.

Ten element oczywiście też może zaistnieć i w obecnej sytuacji SD byłby całkiem dobry :)

8363302634890420816486.jpg

Opublikowano
Ja nie mialbym nic przeciwko zeby powrocil a pozniej zdobył pas. Lubilem go jako champa, jego walki o pas wspominam jako ciekawe i dramatyczne, dlatego czekam na jego powrot.
Opublikowano
Trochę było by to nie teges skoro już Rey "zakończył" jego karierę. Co nie znaczy że JBL nie byłby przydatny dla SD. Tyle że z jego umiejętnościami na mikrofonie wolałbym go wiedzieć w roli nowego GM:)
Opublikowano
A ja mowie JBL'owi zdecydowane tak :) moze w ringu nie jest juz taki zajefajny (jak kiedys byl :P) ale jego postac kupuje jak najbardziej :)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg