Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 30 10 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 30 10 2007

Na ring wychodzą Elijah Burke i Mark Henry

Elijah – Regal i Taylor to co zrobiliście nam w niedziele wymaga waszej krwi.

Mark – Tak musicie dostać nauczkę

Elijah – Więc, na następnym PPV jesteście nasi Team New Breed przeciwko starym Angolom w Traditional Survivor Series Match drużyny będą 5 osobowe więc lepiej poszukajcie sobie jakiś dziadków do pomocy.

Mark – Tak zobaczmy jacy będziecie mocni.

Mark i Elijah schodzą z ringu.

Backstage: W gabinecie Shane są wszyscy zawodnicy którzy będą walczyć o prawo do walki w Hardcore Elimination Chamber Match na Survivor Series

Shane – Zaraz odbędzie się losowanie przeciwników każdy z was wylosuje numerek do niego przypisany jest zawodnik ze stawki Tommy Dreamer, Boogeyman, Finlay, Johny Nitro, The Miz. To może jak pierwszy losować będzie Holly Devil. Aha i każda walka eliminacyjna będzie toczona na zasadach No DQ

Holly wsadza rękę do koszyka wyciąga numerek 3

Shane – Ciekawe numer 3 to Tommy Dreamer dziś będziecie miel okazję walczyć. Dobrze teraz Balls Mahoney

Balls wyciąga numer 2

Shane - Numer 2 to Miz. Dobra Stevie Richards

Stevie wyciąga numer 5

Shane – Piątka to Johny Nitro. Teraz Mick Foley

Foley wyciąga 4

Shane – Cztery to Finlay dobrze, a więc skończyliśmy.

Hornswonge wskakuje na biurko i wkłada rękę do koszyka wyciąga numer 1

Shane – Boggeyman no to mamy wszystko dziś odbędą się pierwsze dwa mecze powodzenia.

CM Punk vs Kenny Dykstra (No title)

Końcówka: Punk łapie Kennego i wbija go w narożnik atak kolanem i Bulldog. Punk wchodzi na narożnik i Diving Clothesline, Punk czeka aż Kenny wstanie łapie go i GTS pin 1...2....3

Zwycięzca: CM Punk

Punk – Widzicie co potrafi CM Punk nie straszne mi żadne przeszkody rozwalę każdego kto będzie na mojej drodze, a ten cały Hardcore Elimination Chamber Match to możecie sobie wsadzić. Jako mistrz jako będę wychodził ze swojego boksu i nikt nie zdoła mnie pokonać.

Shane – Słucham? Słucham? Nie, nie, nie panie Punk pan jako mistrz wchodzi na ring jako pierwszy ponieważ musi pan bronić swojego tytułu od samego początku, a resztę kolejności wychodzenia z boksu będzie losowa więc nie ma co prosić o ostatni boks.

No Dq Match

Balls Mahoney vs The Miz

Końcówka: Miz łapie Ballsa za rękę i wchodzi na narożnik wyskakuje poza ring i ręka Ballsa uderza o liny, Miz bierze dwa krzesła i wrzuca je na ring. Podnosi jedno i uderza nim Ballsa pin 1...2.Shoulder up podnosi Ballsa ale ten sprzedaje mu Low Blow, Balls chwyta Miza i DDT, Balls montuje jedno krzesło w narożniku i łapie Miza Irish Wip i Back Body Drop. Balls szykuje się do Netcraker Suite łapie Miza między nogi ale ten ucieka odbija się od lin i Balls wpada w narożnik ale nie trafia w krzesło Miz rozpędza się Shoulder Attak ale Balls ucieka i Miz wpada głową w krzesło Balls robi Ballbreaker pin 1...2..3

Zwycięzca: Balls Mahoney[ będzie walczł w Hardcore Elimination chamber Match na Survivor Series

Backstage: Punk idzie korytarzem kiedy wychodzi zza rogu dostaje Chairshota od Devila, Holly zabiera mu pas i idzie dalej

No Dq Match

Holly Devil vs Tommy Dreamer / Boogeyman

Końcówka: Holly dominuje całą walkę aktualnie uderza do raz dziesiąty rękę Tommego. Bierze pas zabrany Punkowi i zakłada go na biodra, Tommy wstaje chwiejąc się na nogach Holly zdejmuje pas i uderza nim Dreamera pin 1...2.Shoulder Up Holly wbija Tommego w narożnik wsadza go na górę i SuperSuplex pin 1...2..Boogeyman zdejmuje sędziego z ringu Holly mierzy go wrogim spojrzeniem. Holly łapie Tommego do Devil Bomb chce już go rzucać ale na ring wbiega CM Punk zaczyna bić Devila temu jednak udaje się wyrwać i zaczyna bić Punka na ring wbiega Boogeyman razem z Punkiem chwytają Hollego i zakładają mu kajdanki na ręce teraz Boogey łapie Hollego i Boodeybomb , CM Punk łapie Hollego i GTS teraz zakłada Anaconda Vise, boogeyman pomaga wstać swojemu tag partnerowi ten każe mu przynieść stół boogey przynosi stół i rozkłada go koło narożnika Tommy wchodzi na narożnik, a Punk dodaje mu Devila Tommy che wykonać Tornado DDT na stół chwyta Devila za głowę ale ten przerzuca go i Samoan Slam na stół Punk i Boogey zaczynają okładać krzesłami Devila który nie ma szans na wydostanie się spod krzeseł po dwudziestu uderzeniach Punk kładzie Tommego na Devilu pin 1...2..Shoulder Up Nikt nie może w to uwierzyć po takim wycisku Holly Devil nie dał się spinoać Toomy podnosi zakrwawionego Devila i Dreamer DDT na krzesło pin 1...2...3

Zwycięzca: Tommy Dreamer będzie walczł w Hardcore Elimination chamber Match na Survivor Series

Po meczu Punk zabiera swój pas, a Boogeyman bierze robaki i częstuje nimi Devila zadowoleni opuszczają ring.

Koniec ECW

Jak zwykle zapraszamy do komentowania. Dzisiejszą gale pisałem z gorączką więc proszę o wyrozumiałość

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Undertaker_4don

1

• Biggmac

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

No i fajnie, moi faworyci wygrali swe walki. Tylko speach CM Punka jakoś mi nie pasuje do jego gimmicku.

Fajny pomysł z tym Hardcore Elimination Chamber Match :P

Walki też były dobre :)

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Oto prawdziwe poświęcenie-chory a bookuje :D ECW trzyma poziom szkoda tylko że Holly Devil tak szybko dostał po dupie :P
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Widzę że Balls i Dreamer jest pushowany! To dobrze no i CM Punk wygrywa z z Dykstrą :D Myślałem że przegra :D Dobre ECW !! :)