Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Za co lubisz swoją ulubioną federację??

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

WWE - Za ten rozmach , filmową otoczke , najlepszych wrestlerów , i zajebiste feudy.
Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KIL

4

• Cerebral Asasin

3

• Venomus

2

• Brychu

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Cerebral Asasin, z twoją wypowiedzią bym się nie zgodził.

TNA za sześciokątny ring, dywizję X i fajne walki

Cerebral Asasin, z twoją wypowiedzią bym się nie zgodził.

_________________[/quote

Szkoda że nie powiedziałeś dlaczego. Ale ok uzasadnie moją wypowiedż. Oglam od zawsze tylko WWE/F próbowałem TNA , ROH , CZW ale to nie było to .Więc dlaczego WWE. Rozwine mojego wcześniejszego posta

1. Za ten Rozmach - Wystarczy porównać jakąkowiek gale WWE czy to RAW , Smackdown , PPW do gal innych federacji żeby zrozumieć o czym mówię.Nie ma porównania.

2 Filmowa otoczka - Każdy słyszał zapewna określenie że Wrestling to telenowela dla mężczyzn i ja sie z tym zgadzam wrestling to zajebisty serial . Wrestlerzy sie kłócą , godzą , nienawidzą , to są storilyny i WWE w tym przoduje i za WWE lubie.

3. Nqajlepsi wrestlerzy - Stone Cold , HHH , The Rock , Kurt Angle , Bret Hart , Chris Benoit , JBL ..czy mam,wymieniać dalej ?. Żadna inna federacja nie może sie poszczycić wrestlerami takiej klasy.

4. Zajebiste feudy - Austin vs McMahon , Triple H vs Kurt Angle , The Rock vs Austin/HHH, HBK vs Triple H, JBL vs Eddie...i tak można jescze długo.Jedym słowem mimo gorszych chwil WWE RULES FOREVER I NIC TEGO NIE ZMIENI NEWER :D

ECW jak juz ktos powiedzial walcza tam czesto przypalowcy jest taki jeden co mu cos z ryja wylatywalo ale nie pamietam jak sie nazywal

taki jeden co mu cos z ryja wylatywalo

Niedługo ktoś wyleci z forum jeśli nie zacznie myśleć przed napisaniem posta.

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

WCW i tylko WCW.Najlepsi wrestlerzy najlepszy klimat i jedyna konkurencja dla federacji Mcmahona dzis a takiej rywalizacji mozna tylko pomarzyc..

Z obecnych federacji to TNA za to ze chociaz troche sie stara zwalic z tronu WWE,ale rowniez za ciekawe walki i ambitnych wrestlerow

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Cerebral Asasin, z twoją wypowiedzią bym się nie zgodził.[/quote

Szkoda że nie powiedziałeś dlaczego. Ale ok uzasadnie moją wypowiedż. Oglam od zawsze tylko WWE/F próbowałem TNA , ROH , CZW ale to nie było to .Więc dlaczego WWE. Rozwine mojego wcześniejszego posta

1. Za ten Rozmach - Wystarczy porównać jakąkowiek gale WWE czy to RAW , Smackdown , PPW do gal innych federacji żeby zrozumieć o czym mówię.Nie ma porównania.

2 Filmowa otoczka - Każdy słyszał zapewna określenie że Wrestling to telenowela dla mężczyzn i ja sie z tym zgadzam wrestling to zajebisty serial . Wrestlerzy sie kłócą , godzą , nienawidzą , to są storilyny i WWE w tym przoduje i za WWE lubie.

3. Nqajlepsi wrestlerzy - Stone Cold , HHH , The Rock , Kurt Angle , Bret Hart , Chris Benoit , JBL ..czy mam,wymieniać dalej ?. Żadna inna federacja nie może sie poszczycić wrestlerami takiej klasy.

4. Zajebiste feudy - Austin vs McMahon , Triple H vs Kurt Angle , The Rock vs Austin/HHH, HBK vs Triple H, JBL vs Eddie...i tak można jescze długo.Jedym słowem mimo gorszych chwil WWE RULES FOREVER I NIC TEGO NIE ZMIENI NEWER :D

pkt. 1 - no zgodze się jest największa publiczność i te sprawy (ale to głównie za sprawą budżetu)

pkt. 2 - nie do końca, w tna tez powoli przypomina telenowelę. Ale nie każdy lubi oglądac takie rzeczy, Dobre walki to podstawa, a pod nie robi się tą "filmową otoczkę". Pokaz mi jakąś walkę w WWE, w której było tyle high -fyingu i techniki co w TNA.

pkt. 3 - wszyscy, których wymieniłeś to ci z dawnych lat swietności WWF/E (Kurt jest już w TNA)

ps. połowa wrestlerów z WWE przenosi się do TNA. IMO - lekki błąd

pkt. 4 - podobnie jak wyżej, feudy z lat swietności:P. Obejzyj sobie gale TNA z 04-06, a przekonasz się, że tamte feudy też sa świetne.

Ogólnie mówiąc nigdy nie dojdzie się do porozumienia który fed jest lepszy, kazdy twierdzi, że jego. Ja uważam, że TNA chodziaż od pewnego czasu zbytnio chce przypominać WWE.

END

• 2 tygodnie później...

Ogólnie mówiąc nigdy nie dojdzie się do porozumienia który fed jest lepszy, każdy twierdzi, że jego.

Właśnie, dla każdego liczy sie co innego. Dla jednych wrestling to tylko walki najlepiej jedna po drugiej a te wszystkie feudy , storilyny i pierdolenie przez mikrofon mogły nie istnieć. Dla mnie natomiast ta cała '' otoczka"" gra bardzo ważną role dlatego oglądam WWE.Sam przyznasz że na pojedynek który jest podbudowany feudem i dobrze rozpisanym storilynem czeka sie dużo bardziej niż na walke znikąd. Dla przykładu jeżeli zapowiedzieli by na Wrestlemanie walke Stone Cold vs Goldberg , z tym że będzie to tylko walka

a do tego czasu nic , to owszem będę na nią czekał i z przyjemnością obejrzę , ale czekałbym bardziej i przyjemność oglądania byłby większa gdyby ta walka została wcześniej podparta solidnym feudem obu wrestlerów.

Uważam iż na cotygodniowych galach uwaga powinna być skupiona właśnie na rozwijaniu feudów których kulminacią byłoby świetne PPW.

Cerebral Asasin, z tym się zgodze. Sam wole oglądać walki podbijane na cotygodniówkach, ale bez przesady. Sama otoczka to jednak nie wszystko. Weźmy jakieś walki z WWE są IMO strasznie wolne, (jak ktoś pięknie powiedział: odbiorcy wwe są zazwyczaj młodymi i niewymagającymi ludźmi) więc wystarczy lekko porzucać przeciwnikiem i OK. Dla mnie liczy się jednak technicznie dobra walka. Biorąc nawet twoją wypowiedź o WM. Sam powiedziałeś, że obejrzałbyś ją ale napewno chciałbyś, żeby stała na wysokim poziomie.

ja zgadzam sie z the great khalim gdyz uwielbiam TNA i Aj Styles'a zgadzam sie również z Kil'em bo w X division są czasami naprawde fajne walki lubie ez wwe ale tylko ze względu na to że są tam Jeff Hardy i Jonh Cena

10136801454e08b07ab2e86.jpg

ja zgadzam sie z the great khalim gdyz uwielbiam TNA i Aj Styles'a zgadzam sie również z Kil'em bo w X division są czasami naprawde fajne walki lubie ez wwe ale tylko ze względu na to że są tam Jeff Hardy i Jonh Cena

To rzeczywiście masz za co lubić WWE :lol: :lol: :twisted:

Sorka za offtop :P ale nie mogłem się powstrzymać ...

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

w poprzednim poście zapomniałem napisać:głównie za to że są tam Jeff Hardy i John Cena ale mimo wszystko znacznie wole TNA

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Mimo wszystko WWE, no WWE jest jak liga Polska: każdy na nią narzeka, krytykuje, ale jednocześnie cały czas ogląda...

A z federacji Indy to jeszcze całkiem nie dawno CZW: Naturalnie za hardcore...

Nie bierzcie ze mnie przykładu.
  • 2 miesiące temu...

Lubie obecnie zarowno WWE jak i TNA,bo moge kibicowac swoim ulubionym wrestlerom :spoko: Ale wciaz tesknie za WCW,ktore uwilbialam pasjami :serca: To byly czasy....
Misty

1468365774834935289489.jpg