Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Za co lubisz swoją ulubioną federację??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jaka gala według was zasługuje na największy szacunek?
  • Odpowiedzi 37
  • Wyświetleń 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie mogę się wypowiedzieć bo oglądam tylko i wyłącznie WWE, ale i ona mi się podoba :)
Opublikowano

?? A co ma temat do tego co teraz zapytałes ??

bo w koncu nie wiem czy ty chcesz pisac o tym za co lubisz swoją ulubioną federacje czy o rispektach do gal... :roll:

30647399048b9a5c265ace.jpg

Opublikowano
Nie no współczuje ludziom co zakładaja takie temty...

65353178847073c1fdb485.gif

Opublikowano
Ja lubie WWE poniewaz i tylko dlatego jest bogatsza od innych federacji i moze sobie pozwolic na wiekszosc gwiazd tego sportu oraz extra efekty np taki efekt pioruna jak niby na jakims SD take cos tam czarowal :D a bez takich efektow i tym podobnych spraw dobrego show nie zrobisz btw TNA tez jest ok dlatego tylko e ma 6 katny ring.
"Behold to the creator of the new world"
Opublikowano
Dla zachęty powinieneś sam wpierw wymienić swego faworyta :razz:

you're going away with me alright... in a garbage bag..

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu.” Stanisław Lem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi się najbardziej podoba TNA ze względu na ring :)

No i walczy tam AJ Styles :)

Opublikowano

A mnie sie podobała WCW - za to że była.

I wielu najlepszych zawodników tam powstało i walczyło w swoich najlepszych latach.

Obecnie TNA - 6-kątny ring, zawodnicy, klimat

ale PPV z WWE też da się pooglądać :) aczkolwiek komercja przerasta powoli treść

kiełbasa smakuje najlepiej kiedy przysmażysz ją laserem
Opublikowano
WWE jest ciekawą federacją i podoba mi się nieprzewidywalność i ciekawe wątki. Poza tym najlepsze gwiazdy są w teamie z WWE. Aczkolwiek podobają mi się walki na ECW. Jest tam wielu "przypałowych" gości i walki są bardzo emocjonujące. :)

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Opublikowano
TNA, dlaczego? Mają dywizje X, coprawda podupadła ale zawsze można jakis fajny match zobaczyć. Kiedyś Dywizja X była czymś co odrózniało TNA od WWE teraz niestety zbyt dużo odpadków :(
Opublikowano
Lubie WWE, bo jednak bardziej cenie sobie entertainment, anizeli same dobre walki (ktorych ostatnio w TNA jest jak na lekarstwo), choc bywaja momenty, ze WWE potrafi zaskoczyc i pojawi sie raz na jakis czas walka - perełka, jak chocby na zeszłorocznym Armageddonie walka tagow.
Opublikowano
Ja obecnie lubie WWE I TNA.Chociaz kolega mi kiedys opowiadal o WWF.Bardzo mi sie spodobala ta federacja.Ogladalem na youtube.com wrestlerow z WWF.Andre The Giant,Hulk Hogan,The Rock,Mick Foley (Mankind) nawet Undertaker ktorego obecnie tez lubie. :)
Opublikowano
Ja obecnie lubie WWE I TNA.Chociaz kolega mi kiedys opowiadal o WWF.Bardzo mi sie spodobala ta federacja.Ogladalem na youtube.com wrestlerow z WWF.Andre The Giant,Hulk Hogan,The Rock,Mick Foley (Mankind) nawet Undertaker ktorego obecnie tez lubie. :)

Gwoli ścisłości WWE to WWF ze zmienioną nazwą.

Tu masz więcej o tym.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=6693&highlight=wwf

you're going away with me alright... in a garbage bag..

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu.” Stanisław Lem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Bez wątpienia Smackdown, chociaż jest to pod federacja WWE. Lubię ją, ponieważ jest inna niż RAW i ECW. Zapaśnicy prezentują tam ciekawe style walki swoje umiejętności w bardzo efektowny sposób. Walki Batista VS The Undertaker mmm... :roll: To jest coś, co na prawdę mi się podoba.

937572598481d76af3cbc7.gif