Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Drodzy Maniacy ❗️

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Drodzy Maniacy
To już jutro !

Informujemy, że sprzedaż biletów online została zakończona. Zabrakło naprawdę bardzo niewiele, by ogłosić "soldout'.

Dla tych którzy nie zdążyli nabyć wejściówek mamy informację, że będą one jeszcze dostępne na bramce przy wejściu, jednak ich ilość będzie ograniczona !

Widzimy się jutro ! 💪🏻
Centrum Kultury i Edukacji Bakara

487171183_1071617568329966_1466752306993022594_n.jpg?stp=dst-jpg_p720x720_tt6&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=pIjh1bemqC8Q7kNvgFOBfOH&_nc_oc=AdmWk_hh5p7-mXXl_5bDF9lJAxYtkeiQ7pmIDPNJ5PJpCo661IcPNdXRfPDExegx52c&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&edm=AJdBtusEAAAA&_nc_gid=wfFaGXbmn-pR899F6McvbA&oh=00_AYErdb20yShA7_N0Jci2Ri0wvmK_S77pKL5AeVmG_CnNAA&oe=67ECFB6B

Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ManiacZone

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Zgadzam się - tym bardziej, że wrzucają walki sprzed dobrych paru lat, a nie nic świeżego. Mnie tam spoilery w wrs dawno już nie bolą
    • KPWrestling
      Powrót z emerytury Kamila Aleksandra to niesamowita, pełna nostalgii podróż, dzięki której fani mogą przenieść się w przeszłość i zobaczyć legendarnego zawodnika w akcji. Były mistrz Do or Die Wrestling nie jest jednak cieniem dawnego siebie (jak niektórzy mogli przypuszczać), lecz prezentuje fenomenalną dyspozycję, racząc publikę doskonałymi walkami, tak jak za dawnych lat. O jego świetnej formie świadczy choćby zwycięstwo z Veitem Müllerem na KPW Arena 33. Aleksander, dzięki wspomnianemu tr
    • Mr_Hardy
      Moje największe obawy są związane z CyberFight oraz NOAH, które współpracuje z W.  A co twojego wpisu to mega głupotę robią. Strzelają sobię jeszcze bardziej w kolano. Gdybyś o tym nie napisał to nawet bym nie wiedział bo staram sie nic na YT związanego wrestlingiem oglądać bo potem pojawiają się proponowane rzeczy i można naciąć się na spoilery w tytule czy miniaturce. 
    • MattDevitto
      @ Mr_Hardy przypomniałeś mi swoim wpisem o NJPW, a miałem coś tu napisać wczoraj, bo mnie zatkało jak to zobaczyłem... Od jakiegoś czasu (krótkiego) federacja wrzuca pojedyncze całe walki na swój kanał youtube - brawo, tak to powinno wyglądać. Wszystko spoko do momentu, kiedy nie obejrzysz jednej czy drugiej walki...Te tęgie głowy z social mediów New Japan wpadły na to, że będą zamieszczać całe pojedynki, ale nie ma w nich końcówki. Oglądasz kilkanaście minut jakąś walkę i nie widzisz kto w
    • PTW
      WEJŚCIE SMOKA, ALBO I LEPIEJ! Mini tradycją ostatnich gal stało się mocne otwarcie gali przez Łukasz Okoński. Tym razem Prezes i jego aniołki (lub atomówki, jak kto woli) także przygotują dla Was małe co nieco, więc zaczniemy jak u Hitchcocka - od trzęsienia ziemi, a później będzie jeszcze lepiej! :) (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na fanpage.
  • Dodaj nową pozycję...