Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 26.09.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Match#1 Deuce vs Nunzio

Końcówka:Nunzio zakłada fujiwara armbar i mocno trzyma.Deuce jednak napina mięśnie i zrzuca z siebie małego Włocha.Zaczyna kopać go po twarzy, potem podnosi u wykonuje suplex.Pin 1...2 shoulder up.Deuce schodzi do partetu i chwyta Nunzio w necklock.Ten zwija się z bólu,z trudem sięga lin. Powoli wstaje ale od razu powala go big boot.Nunzio znów staje na nogi i unuka chlotheslinu,wskakuje na second rope i uderza przeciwnika missile dropkick'iem.Deuce upada na ring,Nunzio nie traci czasu i próbuje zakończyć walke sicilinia slice,ale z lin ściąga go Deuce i wykonuje Deuce's wild! Pin 1..2..3!Kolejny raz Deuce wygrywa.Na ringu pojawia się Sonny Marella!Kiedy Deuce się obraca dostaje tornado kick!Włoch zaczyna go kopać.

Jbl wstaje ze swojego stanowiska zakłąda kapelusz i wchodzi na ring.Puka Marelle w ramię a gdy ten się odwraca zostaje powalony chlothesline from hell! John pomaga zejść Deucowi z ringu po czym pokazuje środkowy palec w kierunku Włocha.

Winner:Deuce

Backstage:Pojawiaja się William Regal i Dave Taylor.

Regal:Mamy sprawe dla kilku głupców którzy ośmielili się zadrzeć z Wściekłym Angolem Regalem.

Taylor:I z Wściekłym Angolem Taylorem.

Regal:Burke.Henry.

Taylor:Czy jak kto woli: Bitch.Fatman.

Regal:Popełniliście wielki błąd.Mówiłem wam już to wiele,wiele razy.

Taylor:Ale wy nie słuchacie.

Regal:Myślicie,że wasze gówniarskie zagrywki wzbudzają nasz szacunek?

Taylor:Albo strach?Albo podziw?Albo że w ogóle coś wzbudzają?

Regal:A więc nie moi drodzy.Załatwimy nasze porachunki z zimną krwią.Bezlitośnie.

Taylor:Chcecie wiedzieć co wasz czeka?Cóż...musicie czekać do Cyber Sunday.

Regal:Tam zrozumiecie że nie warto igrać z dwoma wściekłymi Angolami!

Taylor wyciąga skądś flage Wielkiej Brytanii a Regal mówi cicho "I look at you."i wykonuje stosowny gest.

Match#2 Paul Burchil & Robbie McAllister(with Rory McAllister) & Drew McIntyre vs Jimmy Wang Yang & Shannon Moore & Funaki.

Końcówka:Na ringu Burchill,Robbie i Rory znęcają się nad Funaki.Robbie wykonuje na nim double underhook powerbomb,jego kuzyn kilka leg dropów a Paul dokłada top tope moonsault.Potem wraz z Rorym podnoszą Japończyka a Robbie częstuje go dropkickiem.Funaki zwija się na ringu i próbuje doczołać się do swego narożnika....zatrzymuje go Burchill podnosząc i robiąc rolling fireman's carry slam.Potem znów podnosi,ale Funaki wyrywa się i klepie w ręke Jimmyego Wang Yanga!Redneck-Azjata wskakuje na top rope,powala Burchilla missile dropkick'iem,potem potem superkick prosto w twarz Roryego jego kuzyn dostaje back to belly piledriver.Yang tryumfuje,niespodziewanie dostaje big boot od Drew McIntyre!Debiutujący na SD! szkocki zawodnik zaczyna obijać Azjate,wtedy na ring wskakuje Shannon.Punkowi jednak nie wychodzi atak,gdyż powstrzymuje go Burchill robiąc walking the plank!Drew podnosi Yanga,aplikuje mu thee move(cradle belly to belly piledriver) a Burchill dobija go curb stompem.Pin 1..2...3!Brytyjski team odnosi zwycięstwo!

Winners:Paul Burchill & Robbie McAllister & Drew McIntyre

Backstage:Vickie Guerrero rozmawia z Chavito.

Vickie:Co by tu jeszcze wymyślić żeby zadowolić publike...hmmmm...jakieś pomysły Chavo?

Chavo(bez przekonania):Nie wiem...może by skonfrontować Umage i Kane?

Vickie:Nie jest to takie głupie jak większość twoich pomysłów.Ale nie będą walczyć.Zrobimy jakąś konferencje.Okay.Dobra co tam jeszcze....jak się nazywają te dwa wieśniaki?Melton?Paxton?

Chavo:Dalton.

Vickie:Aaa właśnie.Chcieli dziś walczyć...więc okej nie się zmierzą z tym idiotą uzależnionym od hemogolobiny i jego łysym pajacem.

Chavo:Dobry pomysł...

Vickie:A Tobie co jest?A...nic nie mów pewnie masz jakąś próśbe,co?

Chavo(z entuzjazmem):Wiesz Vickie możliwe że będe walczył na Cyber Sunday!

Vickie:Możliwe.Niedawno nie pałałeś chęcia do walki i dlatego zostałeś moim asystentem.

Chavo:Wiem,nie zapominaj jednak że Guerrero znaczy "wojownik".

Vickie:Okay,okay jak tam chcesz.

Chavo:Dostane dzisiaj walke?

Vickie:Madre dios,teraz sobie ubzdurałeś.

Chavo:Wolę być w formie na PPV.

Vickie:Och,dobrze.Rey miał się dzisiaj zmierzyć z Jamiem Noble,ale Ty stoczysz tę walke.|

Chavo:A nasz mały machismo?

Vickie:Zrozumie.

Chavo:Wielkie dzięki Vicks.

Match#3 Chavo Guerrero vs Jamie Noble

Końcówka:Jamie punchuje Chavo ten niespodziewanie odpowiada tornado ddt.Szybko wskakuje na top rope,czyżby szykował się do frog splash? Noble jednak wstaje i dropkick'iem zrzuca go z lin.Guerrero zwija się z bólu po za ringiem.Jamie spokojnie schodzi i zaczyna okopywać przeciwnika,podnosi go, wykonuje german suplex a potem wrzuca na ring.Tam zakłada dragon sleeper i trzyma w nim Latynosa.Ten szarpie się ale bezskutecznie,nie tapuje jednak.Zdenerwowany Noble sam puszcza chwyt wstaje wraz z przeciwnikiem i próbuje zrobić double underhook powerbomb,ale Guerrero się wyrywa i wykonuje szybkie ddt.Potem kilka leg i elbow dropów.Pin 1..2..kick out.Chavo wstaje wraz z Noble i aplikuje mu three amigos!Pitbull leży wycięczony na ringu,Guerrero podnosi go i robi gory bomb.Potem spokojnie schodzi do pinu 1..2..3.Mimo tak długiej przerwy Chavito nadal jest w formie.

Winner:Chavo Guerrero

Backstage:Ric Flair wchodzi do szatni Big Daddy'ego V.Olbrzym siedzi sam.

Ric:Hej,big man.Gdzie Twoja śliczna siostrzyczka?

V:Odeszła.

Ric:Co?Gdzie odeszła?

V:Nie wiem.Powiedziała że odchodzi i że teraz Great Daddy V musi walczyć sam.

Ric:Ciekawe.(chwila ciszy)Mam dla Ciebie propozycje V.

V:Jaką?

Ric:Miałem z Twoją siostrą układ:pomagamy sobie żeby pokonać Big Bad Bastards.Teraz może wyglądać to inaczej.Możesz stać się moim zawodnikiem jak Leviathan.

V:Walczyć dla Ciebie?

Ric:Nie,nie.Walczyć razem ze mną.Stworzymy grupe zdolną pokonać Bastardów.(wyciąga ręke w kierunku olbrzyma)

V:Nie wiem...

Ric:Dalej,olbrzymie.Jak coś będzie nie tak zawsze możesz się wycofać.

V:Okay(uściskuje dłon Flaira)To my zdominujemy Smackdown!.

Ric:(poklepuje go po plecach)Nie inaczej.

Match#4 No dq

Kevin Thorn(with Torrie) & Snitsky vs Jesse i Festus Dalton

Końcówka:Obijany na zmiane przez obu Bastardów Jesse w końcu zmienia się z Festusem. Face of Smackdown wchodzi na ring! Snitsky nadziewa się na big boot,Thorn zaczyna wymiane ciosów z Festusem szybko jednak dostaje inverted ddt,potem wielkolud zakłada camel clutch.Wampir krzyczy z bólu,wydaje się że będzie musiał tapować....submission przerywa Snitsky!Łysy zaczyna okładać przeciwnika pięściami.Próbuje wykonać pumphandle slam,ale Dalton wyrywa się i częstuje Snitsa potężnym chopem.Zaraz potem reprezentant RAW dostał diving leg drop od Jessa.Daltonowie całkiem nieźle sobie radzą!Festus podnosi Thorna przytrzymuje go,a Jesse z top rope wykonuje missile dropkick...wampir jednak przerywa chwyt przeciwnika i to większy z Daltonów przyjmuje uderzenie i pada na ring.Jesse podchodzi do nie i sprawdza czy wszystko okay.Od razu jednak Thorn chwyta go do crucifixion...jednak Jesse się wyrywa i uderza dropkickiem.Potem monkey flip,leg drop i pin 1..2..przerywa Snitsky który podnosi wieśniaka i wyrzuca po za ring.Odwraca się...za nim stoi Festus!Obaj zaczynają się wzajemnie okładać,publika szaleje...nagle Snits powala Dalton short arm chlotheslinem.

Wtem z top rope skacze na niego obolały Jesse;nadziewa się jednak na big boota!Kevin Thorn podnosi Jessa wrzuca na liny i wykonuje original sin! Pin 1..2..3!BBB zwyciężają!Festus naciera na nich ale rozbrzmiewa gong i duży Dalton znów zmienia się w przygłupa.

Daltoni schodzą z ringu,Bastardzi cieszą się ze zwycięstwa.Nagle...rozbrzmiewa "Shattered Glass"!!Czyżby Stone Cold był tutaj?Thorn i Snitsky podchodzą do lin i obserwują wejście...nikt się jednak nie pojawia.Zaczynają się śmiać,jednak z tyłu za nimi stoją Stone Cold Steve Austin i Randy Orton. BBB obracają się:Snits dostaje RKO a Thorn Stunnera.Obaj zadowoleni schodzą z ringu,tymczasem w przeciwnym kierunku zmierza Chris Mastes. Widać Masterpiece jest żądny zemsty.Nim jednak uda mu się zaatakować,nie wiadomo skąd pojawia się Edge i powala swego przeciwnika spearem. Dokłada jeszcze kilka chairshotów,po czym zabiera partnerów z ringu i cała trójka udaje się ku szatniom.

Winner:Kevin Thorn & Snitsky

Backstage:Kane spokojnym krokiem zmierza na konferencje z Umagą.Nagle przed nim "wyrasta"Undertaker(cheer!).

Kane:Czego Ty znowu chcesz?

Taker:Przechodze tym samym korytarzem co Ty,bracie.

Kane:Nie nazywaj mnie tak!Wiesz że Cie nienawidze.

Taker:Pewnie.Powiedz mi,tak mnie nienawidzisz...czemu jeszcze mnie nie atakujesz Big...Red...Machine.

Kane:Bo mam na głowie poważniejsze sprawy niż Ty American...Bad....Ass.

Taker:Dobrze wiesz że musimy zawiązać przymierze.

Kane:Co?!Nigdy więcej,Undertaker.Nigdy więcej.

Taker(klepie go w ramie i uśmiecha się arogancko):Jasne,jasne.

Kane odpycha jego dłoń,poprawia pas na ramieniu i z wściekłością odchodzi.

Konferencja przed Cyber Sunday: World Heavyweight Championship Kane vs US Championship Umaga(with his menager Armando Estrada).

Na ring otoczonym kordonem ochroniarzy wchodzi Samoański Buldożer i jego nieodłączny menadżer.Zaraz potem wybuchają płomienie i pojawia się Big Bad Bastard,Big Red Machine.WH Champion-Kane.Obaj zawodnicy są na ringu,czekamy na ich rozmowe.Przez chwila cisza słychać tylko chanty "Kane".W końcu mistrz przemawia:

Kane:Wytłumaczy mi ktoś po co tu przyszedłem?Mam rozmawiać z dzikim,pomalowanym gościem który jedyne co potrafi to głośno krzyczeć?

Estrada:Nie,panie Machine.Pan będzie patrzył na Umage!Umage który na Cyber Sunday pokona pana.

Kane:Umaga?Pokona mnie?(grobowy śmiech)

Estrada:O tak.Niezależnie od wybranej stypulacji Wielki Umaga pokaże co znaczy przemoc.

Kane:Okay.Estrada,obiecuje Ci że zobaczysz zakrwawioną twarz swojego pupila nieważne czy będe miał to zrobić krzesłem,stołem czy pierdolonym kijem baseballowym.Zrozum to co rozumieją kibice,zrozum że jestem Kane,jestem mistrzem wagi ciężkiej i nikt absolutnie nikt nie jest lepszy ode mnie. A na pewno nie jest to Samoański Buldożer UUUUUmaga!Zrozum to że nie masz szans,ani ty ani on wyjść z tej walki w jednym kawałku.Zapamiętaj Estrada że jak skończe z Umagą jedno krzesło,jeden stół albo jedno uderzenie kijem...zostawie dla Ciebie.A teraz zejdźcie mi z oczu!

Kane rzuca mikrofonem pod nogi Samoańczyka po czym zaczyna schodzić z ringu.

Estrada:Holla,holla!....Kane!(BRM nie słucha i schodzi)Jesteś tchórzem słyszysz!(Kane jest już coraz bliżej zejścia do szatni) Ja wiem że się boisz! Wszyscy wiedzą że się boisz!(kibice śmieją się z Armando a mistrz WH znika)Zamknijcie się!Zobaczycie,Wielki Umaga pokona tego waszego Kane! Zobaczycie!Złamie mu kark!Słyszycie?

Wśród krzyków Armando Estrady i wrzasków Umagi...Smackdown! schodzi z anteny.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Biggmac

1

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

No cóż, Smackdown trzyma poziom. Tylko jakoś pani GM pomysły się kończą :cry:

• Reputacja:   0

Jak zawsze SmackDown(!) super!! Sonny wreszcie dostał :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg