Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 19.10.2007

Który z zawodników ma dostać szanse walki o Cruiserweight Title?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który z zawodników ma dostać szanse walki o Cruiserweight Title?

• Jimmy Wang Yang
      3
    • Shannon Moore
      2
    • Sonny Marella
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage:Kevin Thorn bez koszuli trenuje na siłowni.Do pomieszczenia wchodzi Undertaker.

Taker:Ten Stone Cold.

Thorn(przestaje ćwiczyć):Co?

Taker:Widziałem co zrobił na ostatnim Raw(uśmiecha się arogancko)Poradził sobie z Tobą i z tym łysym.

Thorn(wstaje i podchodzi do Phenoma):Nie nie poradził sobie.Nikt nie może poradzić sobie z Big Bad Bastards.

Taker:Z pewnością.

Thorn:Ten łysy palant Austin co on może?Oblać się paroma puszkami piwa i zrobić swojego pieprzonego stunnera.Ten gość ledwo może walczyć.Jeśli myślisz że Kevin Thorn przejmuje się facetem umiącym mówić jedynie(głosem udającym Stona Colda) If you want look at bald, fat Texas Rattlebitch give me a motherfuckin hell yeah....(milknie po chwili)to jesteś w błędzie,Phenom.

Taker(z pobłażliwym uśmiechem):I słyszałeś że wyzwał Ciebie i tego łysego do walki.

Thorn:Tak słyszałem!I wyobraź sobie że ja i Snitsky zmieciemy Austina i jego nowego pupila Ortona z powierzchni ziemi!

Taker:Okay.

Thorn:Pozwolisz że wróce do ćwiczeń.(siada na ławeczke i zaczyna wyciskać)

Taker:Jasne(wychodzi rzuca jednak przez ramię)Gdybyś chciał wiedzieć jak pokonać Austina.Ja wiem.

Thorn:Wytłumacz mi czemu kurwa nam pomagasz?Kane Cię nienawidzi Ty jego zapewne też.

Taker:Becose I'm born to be(publika zamiera z wrażenia)American Bad Ass.

Wychodzi, Thorn patrzy w ślad za nim po czym wzrusza ramionami i wraca do ćwiczeń.

Match#1 Deuce vs Chad Collyer

Końcówka:Chad robi tornado ddt,próbuje pinować 1..kick out. Deuce wstaje i naciera na swego rywala,nie trafia jednak chlotheslinem ponawia uderzenie jednak przeciwnik unika i sam wykonuje double arm suplex.Pin 1.2...kick out. Deuce jest już wściekły!Próbuje chwycić rywala,ten jednak znów mu sie wyrywa przewraca go i zakłada side figure four leglock!Deuce szarpie się w uchwycie,ale nie może się wyrwać!Czyżby sensacja?Nie,mężczyzna chwyta się lin i błyskawicznie wstaje.Nim Collyer udaje się to samo dostaje crack'em in da mouth!Deuce krzywi się z bólu,pinuje 1...2...3!Kolejne zwycięstwo Deuca na Smackdown!.

Winner:Deuce.

Backstage:Biuro Vickie.Nie ma jednak jej samej jest tylko Chavito i Rey.

Chavo:Słuchaj machismo.W głosowaniu internetowym ludzie wybiorą Ci przeciwnika.

Rey:Okay,okay powiedz mi tylko na kogo moge trafić.

Chavo:Może to być książe punku Shannon Moore

Rey:Szalony?Przecież ten gość od stu lat nie wygrał walki.

Chavito:Może to być Jimmy Wang Yang.

Rey:Tego skośnookiego pajaca powinni już dawno wyrzucić z WWE.

Chavito:Może to być też...Sonny Marella.

Rey:Co?Zdaje mi się że on nie jest cruiserem.

Chavito:Może i nie.Może i tak.W każdym razie zgłosił się a Vickie się zgodziła.

Rey:Cholera...Cóż mam nadzieje że fani nie wybiorą akurat jego.

Chavito:Ohh z pewnością nie.A nawet jeśli(klepie go w ramie)ty jesteś machismo.

[b]Jbl przeprowadza wywiad ze zwycięzcą poprzedniej walki-Deucem.[/b]

Jbl:Hi Deuce.

Deuce:Witam Jbl.

Jbl:Ostatnio widać że łapiesz lepszą forme.Odkąd przestałeś tworzyć team z Domino,całkiem dobrze radzisz sobie jako solista.

Deuce:Co tylko potwierdza że jestem bardziej odlotowy od mojego eks-partnera.

Jbl:A co z nim?

Deuce:Nie wiem.Może w końcu zdał sobie sprawde że nie jest tak odlotowy jak ja.Wow!

Jbl:Dobry z Ciebie dzieciak Deuce.Życze dalszych sukcesów.

Deuce chce odpowiedzieć,ale przed niego wpycha się Sonny Marella.

Sonny:O,pan Bradshaw.Jak leci?

Jbl:Chyba dostałeś nauczke,mało ci było?

Deuce:Ej,palancie nie widzisz że to ja jestem tu gwiazdą.

Sonny:Gwiazdą?Pieprze was obu,ale ty Bradshaw zadarłeś z niewłaściwą osobą.

Deuce:Jak zaraz się nie zamkniesz i nie odejdziesz zrozumiesz co znaczy wściekłość Deuca!

Sonny obraca się i wypłaca mu tornado kicko,potem siada na niego i okłada pięściami.W tym czasie Jbl ucieka.

Jbl pośpiesznie zajmuje swoje miejsce obok Michaela Cole zaczynają zapowiadać następny mecz,jednak na rampie pojawia się Sonny Marella.John zaczyna uciekać przez publiczność,Włoch pędzi za nim.Przebiegają przez trybuny i znów są na backstage,Jbl dzielnie ucieka Sonny tymczasem ciska w niego kubłem na śmieci.Layfield wybiega na parking w biegu każe dwóm ochroniarzom zająć się Marellą,sam wsiada do swojej limuzyny i próbuje odpalić.Sonny dość szybko powala oponentów ale Jbl ucieka mu.Marella przeklina i zapala papierosa.

Wracamy na arene,koło Cole przysiada się Tazz z ECW(dostaje spory cheer od widzów) i mówi że dziś będzie zastępował Johna.

Match#2 Robbie & Rory McAllister vs Jamie Noble & Shannon Moore

Końcówka:Rory punchuje Moore w narożniku,punk wyraźnie opada z sił Szkot próbuje to wykorzystać wykonuje side slam backbreaker i pinuje 1..2..przerywa Noble.To nie podoba się Szkotom.Rory od razu powala Pitbulla headbuttem potem robi na nim second rope leg drop. W tym czasie Shannon już wstał ale od razu przyjął dropkick od Robbiego.Rory znów próbuje go pinować 1..2..kick out.Rory zmienia się ze swoim kuzynem ten wskakuje na ring i zaczyna okopywać Shannona,ten próuje zmienić się z partnerem,ale Robbie nie pozwala mu na to podnosi go,headbutt i kilka elbow dropów. Potem znó podniesienie i double underhook powerbomb!Pin 1...2...Noble przerywa.Robbie woła Roryego chwytają Jamiego i robiąmu double hotscot slingshot potem zakładają na Moorze double boston crab! Punk nie wytrzymuje długo i tapuje,Highladners zwyciężają.

Winners:Robbie & Rorry McAllister.

Backstage:Jesse Dalton siedzi sobie na korytarzy i gra na harmonijce,obok stoi Festus i ślini się.Nadciągają chłopaki z ECW.

Elijah:Nie wierze.Znowu was widze popaprańcy,myślałem że was wylali.

Jesse:Nie,psze pana.My som miszcze i na się nie wyrzuca.

Elijah:Wieśniaku,my też jesteśmy mistrzami.Zapamiętaj.

Jesse:Ciekawe tylko jak długo będzieta tymi miszczami.

Elijah:Co to niby ma znaczyć?!

Jesse:My widzieli z Festusem jak Regal i Taylor was piorą.

Elijah:CO?!Dwa razy ich pokonaliśmy.Dwa razy!Umiesz w ogóle do tylu liczyć?

Jesse(śmieje sie):Dwa razy dostaliśta po dupalu.Kto leżał oblany krwią i kto dostał krzesłem nie raz i nie dwa my widzieli.

Elijah zaczyna coś krzyczeć Mark odciąga go i na zakończenie krzyczy"Skopiemy wam jeszcze dupy wieśniaki!"

Jesse:Śmieszne są te ludziska z ecw,co nie Festus?

Festus nie odpowiada,Jesse wraca do gry na harmonijce.

Match#3 Dave Taylor(with William Regal) vs Elijah Burke(with Mark Henry)

Końcówka:Taylor próbuje założyć abdominal stretch,ale Burke wyślizguje się i sam zakłada ten cios.Anglik jednak szybko się wyrywa;widać że nie jest zadowolony że ktoś użył jego finishera.Od razu więc powala murzyna chlotheslinem,potem elbow drop i sleeper hold.Burk wije się w uchwycie,w końcu udaje mu się położyć stope na linie.Obaj wstają,Elijah szybko wykonuje german suplex i outer limitz elbow drop.Pin 1..2..kick out.Murzyn podnosi Dave wykonuje 4 Up combo potem sto.Pin 1...2...shoulder up.Elijah wstaje i niespodziewanie dostaje roll up 1..2..kick out.Anglik i jego oponent są już na nogach i zaczyna się wymiana uderzeń.Dave wykonuje ddt potem podnosi szybko Elijaha i aplikuje mu suplex powerslam.Pin 1..2..kick out.

Taylor zaczyna kłócić się z sędzią,na ring próbuje wedrzeć się William Regal ale krzesło użyte przez Marka Henrego przeszkadza mu w tym. Elijah wstaje i jest gotowy do walki,wskakuje na top rope i powala Taylora flying chlotheslinem,czeka aż Anglik wstanie gdy tak się dzieje wykonuje Elijah experience. Pinuje 1..2...3!Ekipa z ECW wygrywa na Smackdown!Obaj murzyni tryumfują i powoli schodzą do szatni.

Winner:Elijah Burke.

Backstage:Chris Masters siedzi sobie w szatni.Słychać pukanie.

Masters:Wejść.

Wchodzi Vickie Guerrero.

Vickie:Panie Masters,nie przypominam sobie żebym pozwoliłą panu chodzić bez spódnicy.

Masters(staje blisko niej):Serio?Wyobraż sobie że przestaje mnie to interesować.Mam ważniejsze problemy niż ty i Twoje pomysły.

Vickie:Panie Masters niech pan nie zapomina że jestem GM!

Masters(wzrusza ramionami):A bądź sobie nawet prezydentem Kanady.Chris Masters ma dość,Chris Masters idzie teraz skopać dupe Kevinovi Thorn a ty Vickie nie próbuj stać na mojej drodze.

Wychodząc z szatni,Masters zauważa Kevina Thorna.

Masters:Przygotuj się na przegraną.

Thorn:Fanged Freak wanna your blood.

Masters wzrusza ramionami.

Thorn:Nie masz szans.Wiesz czemu?

Za niego wyłaniają się Snitsky i Edge.

Edge:Becose we are born to be big...

Snitsky:...bad...

Cała trójka i Kane która stanął za Mastersem:BASTARDS!

Match#4 Chris Masters vs Kevin Thorn(with Torrie)

Końcówka:Chris powala Thorna kilkoma Polish hammerami potem kilka leg dropów.Czeka aż wampir wstanie i wykonuje inverted ddt.Potem zaciska dłonie i krzyczy"Masterlock!".Fanged Freak powoli wstaje,Masterpiece próbuje zacisnąć submission ale Kevin nie daje się uderza Mastersa łokciem potem powala go big bootem i zakłada half boston crab.Chris próbuje wyrwać się ale nic z tego,Lord Wampirów mocno zaciska chwyt. Masters z wielkim trudem doczołguje się do lin i chwyta je.Sędzia nakazuje Thornowi puścić. Masters wstaje widać że noga go boli,wampir bezlitośnie zaczyna atakować właśnie ją.Po kilku kopnięciach Masters ledwo stoi,Kevin chce powalić go chlotheslinem,ten jednak unika i chwyta przeciwnika w bearhug.Mocno ściska Thornowi zaczyna brakować powietrza....udaje jednak mu się rozerwać chwyt i od razu zaatakować noge Chrisa.Żywy Posąg upada ,Thorn znów chce założyć boston crab, ale Chris odpycha go i przy pomocy lin wstaje.Thorn szarżuje na niego,Masters łapie go na fireman's carry ale obijana noga odmawia posłuszeństwa.Thorn uwalnia się,rzuca Mastersa na liny i aplikuje original sin.Chce schodzić do pinu ale co to?Na ring wbiega Steve Austin odpycha sędziego i znienacka wykonuje na wampirze Stone Cold Stunner.Rozbrzmiewa"This is Halloween",na rampie pojawia się reszta ekipy Big Bad Bastards, Austin pokazuje im dwa środkowe palce i ucieka z ringu.Bastardzi wchodzą na ring,sędzia staje na nogi każe im zejść z ringu.Snitsky podnosi Mastersa a Edge aplikuje mu spear!Kevin Thorn zostaje zdyskwalifikowany.Wampir wstaje,Torrie podaje mu puchar,Thorn pije z niego po czym..pluje sędziemu w twarz czerwonym płynem!"This is Halloween" i BBB schodzą z ringu.

Winner:Chris Masters by dq

Backstage:Vickie siedzi w gabinecie ewidentnie jest wściekła.Wchodzi Chavo i Rey.

Chavo:Hej Vicks.

Vickie:Nawet Masters ma mnie za nic.

Chavo:Masters dostał przed chwilą baty od Bastardów.

Vickie:Ohh,świetnie naprawdę.

Chavo:No tak przepraszam.

Vickie:Macie może jakieś pomysły?

Chavo:Hmmmm.....nie wiem nie wiem...może,może na przykład zoorganizujesz szybko jakiś wielki main event.Tak żeby ludzie poczuli kto rządzi brandem.

Vickie:Czy ja wiem...

Rey:Chavito dobrze mówi to spoko pomysł.

Vickie:Okay.W taki razie powiadomcie Big Daddy'ego V,Leviathana i...i Undertakera że za chwile stoczą triple threat match.

Chavo:Oh shit taki main event z pewnością wstrząśnie kibicami.

W drzwiach pojawia się Taker,widać że Vickie jest przerażona.

Taker:O tak.Z pewnością wstrząśnie.Miłego dnia mrs.Guerrero.

Match#4 Triple Threat Match

Big Daddy V(with Kristal) vs Leviathan(with Ric Flair) vs Undertaker

Przebieg:Taker wchodzi na ring i od razu dostaje double chlothesline.Pada na ring,zostaje jednak szybko podniesiony przez V kóry wykonuje gorilla press drop.Teraz Phenoma podnosi Leviathan który z kolein robi demonbuster.Kristal i Ric z uśmiechami na twarzach przypatrują się jak ich zawodnicy demolują Undertakera.Ten jednak nagle wstaje,powala Leviathana big bootem i rozpoczyna brawl z Big Dadd'ym.Dostaje jednak low blow od Flaira. Sędzia chce go zdyskwalifikować ale Levy wbija się w niego spearem!Taker znów wstaje chlothesline na Leviathanie potem drugi wyrzucający V za ring. Phenom podnosi Demona,wykonuje last ride....i dostaje chairshota w plecy!Potem jeszcze kilka!To Ric Flair ratuje swego pupila przed porażką.

Na ring wraca wściekły Big Daddy V i robi swinging side slam potem samoan drop.Swoje dokłada też Levy wykonując demonbomb. V wchodzi na top rope i ....frog splash wprost w Takera.Flair podaj obu potworom krzesła ale nim zaczynają ich używać rozbrzmiewa dobrze nam znana muzyka. Drugi raz tego wieczora nadciągają Big Bad Bastards.Cała czwórka wpada na ring i okłada się z przeciwnikami.Tydzień temu to Taker ratował Kane teraz BBB odwdzięczają się za to.V i Levy po przyjęciu kilku uderzeń uciekają z ringu,Flair wypada po za niego z pomocą chokeslamu Kane.Potem BRM bierze mikrofon.

Kane:V,Levy see you later.Jak nie to wracajcie na ring i bijcie się z nami a nie spierdalajcie jak panienki.To pierwsza sprawa.Teraz Ty bracie.(odwraca się do powoli wstającego Takera).Ostatnio przyznaje pomogłeś mi kiedy miałem kłopoty.Miałem wobec Ciebie dług.Ale teraz już go nie mam. Teraz ja pomogłem Ci gdy byłeś w naprawdę wielkich kłopotach.Wiesz co to oznacza?Oznacza to że nadal jesteśmy wrogami!To wszystko w temacie.Wampirze miałeś chyba słówko do Stone Colda.

Thorn:Austin!Fanged Freak wanna your blood.

Kane:We are born...

Thorn:to be...

Snitsky:big...

Edge:bad...

Cała czwórka:Bastards!

Smackdown! schodzi z anteny.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Biggmac

1

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Jakoś tak mniej atrakcji niż tydzień temu. I nie rozumiem tego pushowania Sonnyego. Koleś chyba nie jest aż taki straszny, by JBL brał nogi za pas na sam jego widok...

• Reputacja:   0

Nooo pushowania Sonnyego tak strasznie nie jest cool :D

No i mam nadzieje , że Austin nie da sie BBB:P

W ogóle to jest spoX :D

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg