Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

XWG MONDAY WAR IN YOUR HOUSE 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

New York, USA

Babiarz (B)- Witamy państwa na drugiej gali federacji Johna Ceny, XWG !

Szpakowski (S)- Dzisiaj zobaczymy wiele wspaniałych pojedynków, a zapowie nam je JOHN CENA !

(Gra enterance them Johna, ten wychodzi i wygłupia się w swoim stylu)

-Yo, yo, yo, yo, yo, yo, yo, yo ! Witam was na drugiej ziomalskiej gali mojej ziom federacji ! Na początku kilka ogłoszeń: Jak wiadomo z przyczyn osobistych z naszej federacji odszedł Johny Jeter (jęk zawodu publiczności), ale… Nie załamujcie rąk, bo jego miejsce zajmę ja ! (Gwizdy i gniewne okrzyki na Cene) Hej ! Żartowałem ! Miejsce Jetera zajmie… No właśnie, kto ? Przekonacie się już dziś ! W walce przed main eventem wystąpi ten właśnie wrestler ! Ale kto to, dowiecie się dopiero pod koniec tej gali ! Nie myślcie że to koniecznie ten, który wygrał głosowanie, bo ja zawsze mogę zmienić zdanie ! Dopiero na koniec dowiecie się kto to ! A teraz już pierwszy pojedynek ! Single Match ! Jack Evans vs Sting !

B- No to będzie niezłe widowisko !

S- Z pewnością ! Więc przenosimy się na ring !

Single Match:

Jack Evans vs Sting

Końcówka: Sting leży na środku ringu a Evans robi top rope moonsault ! Jednak Sting w ostatniej chwili odsuwa się, a Evans upada z hukiem ! Teraz wstaje Sting, podnosi Evansa, drop kick w brzuch, kilka Right handów w twarz. Podnosi go i skorpion Death drop ! Podnosi go i jeszcze jeden ! Pin.1,2 i kickout by Jack Evans. Sting nie może w to uwierzyć ! Ma pretensje do sędziego ! Ale ten moment wykorzystuje Evan, wspina się na narożnik i crossbody ! Sting wstaje, ale Evans odbija się od linek i flying forearm ! Sting leży na środku, a Evans wchodzi na narożnik. Skacze i frog splash ! Pin. 1,2 i kickout by Sting ! Evans podnosi Stinga, ale ten uderza go kilka razy pięścią w brzuch. Teraz elbow to face, Sting odbija się od linek i elbow drop w Evansa. Podnosi go jeszcze, chce wykonać Skorpion Death Drop, ale reversal, Evans wykonuje thumb to the eye, łapie Stinga i whip w narożnik. Rozbiega się i flying drop kick. Sting wypada poza ring. Evans wciąga go i układa na środku ringu. Jeszcze kilka kicków i Evans wchodzi na najwyższą linę. Skacze i TOP ROPE DOUBLE MOONSAULT ! Pin.1,2,3 i wygrywa Jack Evans !

B- Właśnie zakochałem się w High fly-u !

S- Tak, te skoki w wykonaniu Evansa to było coś niesamowitego !

B- Sting, Ikona wrestlingu sobie z nim nie poradził, a to o czymś świadczy !

S- Tak, ale teraz czas reklamowy

(Po przerwie)

B- Witamy państwa na 2 gali XWG !

S- Za nami już pierwszy pojedynek, Sting vs Jack Evans !

B- I wygrana Evansa ! A teraz kolejny pojedynek. Szpaku, mogę tak do ciebie mowić ?

S- Eee…

B- No to okey ! Więc Szpaku, podobno wiesz jaka czeka nas teraz walka. Zdradzisz nam tą tajemnice ?

S-(Lekko zszokowany), tak, będzie to Handicap match ! Cm Punk& Chris Hero vs Sabu !

B- Tak, ale zanim to nastąpi obejrzyjmy co się stało na backstage, mam szokujące wieści !

(Widzimy Tomko myjącego twarz w łazience. Nagle podchodzi do niego zamaskowany człowiek)

Zamaskowany człowiek (ZC)- Dawaj kasę

Tomko (T)- (Śmiejąc się) Chyba śnisz !

ZC- Dawaj forsę

(Tomko przymierza się do ciosu, ale ZC odskakuje, łapie go i wykonuje na nim suplex, rozwalając ciałem Tomko umywalkę poczym ucieka. Tomko ostatkiem sił dociera do telefonu i dzwoni po ochronę)

B- Wow ! Co to za napad ! Kto ośmielił się zaatakować takiego zabijakę jakim jest Tomko !

S- Nie wiem, ale ten ktoś musi być bardzo silny ! Suplex na takim potworze ?

B- Mam nadzieje że ochrona go znajdzie i spotka go zasłużona kara !

S- A Ja nie ! Nigdy nie lubiłem Tomko !

(Widzimy Tomko który wychodzi obandażowany z trybun, po czym uderza z wysiłkiem Szpakowskiego, upada na ziemię i krzyczy)

-Bierz go !

Z trybun wyskakuje Jack Evans i obija dotkliwie Szpakowskiego.

Szpakowski leży, a nad nim staje Tomko, krzyczy coś mu sadystycznie, ale przybiega ochrona, oraz sanitariusze którzy zabierają napadniętego komentatora. Z trybun wychodzi Szaranowicz i zastępuje Szpakowskiego.

Szaranowicz (Sz)- Pod nieobecność naszego kolegi to ja będę komentował za niego. Witam cię Przemku !

B- Witam ! Teraz już musimy przenosić się na ring, bo zawodnicy czekają !

Sz- a więc teraz Handincap match: CM Punk&Chris Hero vs Sabu !

Handicap Match:

CM Punk& Chris Hero vs Sabu

Koncówka: Punk łapie Sabu, whip od linek I drop kick w brzuch. Teraz unosi go, chce wykonać the GTS, ale Sabu ucieka odbija się od linek, ale nadziewa się na but CM Punk’a. Ten łapie go i rzuca w narożnik. Biegnie ale nadziewa się na but sabu. Ten podnosi go i DDT. Wchodzi na narożnik i Flying Arabian facebustar, teraz odbija się od linek, ale podcina go Cris Hero (Czego sędzia nie widział), a Sabu niefortunnie upada i zwija się z bólu. Nagle słychać enterance them Vampiro. Ten wbiega na ring i CHokeslam na Hero, podnosi CM Punka i na nim również chokeslam. Sędzia przerywa walkę i wygrywa CM Punk& Chris Hero przez DQ

Po walce Vampiro i sabu znęcają się nad przeciwnikami i dopiero interwencja ochrony ratuje duet Hero& Punk

B- No tak . Vampiro nieźle urządził CM Punka i Hero.

Sz- To prawda, ale Sabu też nieźle sobie radził, do momentu tej zagrywki Chris’a Hero przy linkach.

B- A teraz czeka nas już kolejna walka…

Sz- Fantastyczny match, moim zdaniem lepiej się nadaje na main event od…

B- Cicho. Powiem krótko: Nowy pomysł Johna Ceny. Match który on sam nazwał Safe your ass

Sz- Zawsze wiedziałem że Cena to prymityw…

B- Polega on na tym, aby wyrzucać przeciwników za seciuryty Wall, do publiczności i samemu nie dać się wyrzucić !

Sz- Tak, w tym Matchu będzie uczestniczyło aż 12 zawdoników !

B- Będą to: Saturn, El Generico, Delirious, Monty Brown,, Super Crazy, Jay Lethal, Zandig, 2 cold Scorpio, Vampiro, Homicide, Jeff Jarret i Christian Cage !

Sz- A więc udajemy się już na ring !

Safe your Ass match:

Saturn vs El Generico vs Delirious vs Monty Brown vs Super Crazy vs Lethal vs Zandig vs 2 cold Scorpio vs Vampior vs Homicide vs Jeff Jarret vs Christian Cage

Końcówka: Na trybunach już Saturn, Delirious, Cage, Zandig Vampiro i Jarret. Super Crazy podaje ręke swojemu Tag team partnerowi, Lethalowi. Ten mu ufa więc robi to soamu, a super crazy przyciąga go do siebie wchodzi na narożnik i rzuca Lethala w trybuny !

Lethal wyeliminowany

To że Super Crazy jest na narożniku wykorzystuje El generico, wypychając go. Jednak Super Crazy zahaczył nogą o narożnik i wpadł pod ring, czego nikt nie zauważył. 2 cold scorpio łapie Homicide, odbija go od linek i potężny drop kickiem wypycha go z ringu. Schodzi, uderza jego głową kilkakrotnie o schodki, poczym wyrzuca go w trybuny

Homicide wyeliminowany

Monty Brown puka El Generico w ramię, podnosi na barki i skacze z narożnika w locie puszczając El Generico.

El Generico wyeliminowany

2 Cold scorpio atakuje Browna serją kicków, podnosi go i wychodzi poza ring. Chce go rzucić, ale Monty Brown uwalnia się, thumb to the eye i wpycha 2 Cold Scorpio na trybuny. Teraz staje na narożniku i cieszy się ze swego zwycięstwa. Ale z pod ringu wychodzi super crazy, z pycha go z narożnika i to on wygrywa ten pojedynek !

Po walce Monty Brown wykonuje Punce na Super Crazy i wyrzuca w trybuny sędziego, po czym odchodzi do szatni.

B- Zachowanie Browna było nie sportowe

Sz- To jest wrestling !

B- Ale wygrał za to Super Crazy którego bardzo lubię !

Sz- Ja również. A teraz przed nami walka pomiędzy trzema wrestlerami ! Shelton Benjamin vs Ron Killings vs ???

B- No właśnie ? Kto ? Czy John Cena pójdzie za „Głosem ludu” czy może sam wybierze wrestlera z pośród 5 kandydatów: Umagi, MVP, Carlito, Kendricka i Londona !

Sz- A więc na ring !

3-way match:

Ron Killings vs Shelton Benjamin vs ???

Końcówka: Trzeci wreslter nie stawił się więc walka zamieniła się w Shelton Benjamin kontra Ron Killings. Ta dwójka okłada się nawzajem pięściam, Nagle Benjamin uderza Killings’a poniżej pasa i rzuca nim narożnik . Podbiega do niego, chce go uderzyć gdy nagle słychać enterance them MVP ! Już wiadomo kto to ten nowy wrestler ! MVP Wbiega na ring, running clothesline na Benjaminie, łapie go i The Malicious Entent, a na Killingsie The Play maker, jeszcze elbow drop i zwycięstwo MVP.

B- Cóż za walka i emocje !

Sz- No i zwycięstwo debiutanta cieszy !

B- Ale wolałbym żeby wygrał Benjamin !

Sz- A ja nie ! MVP jest stokroć lepszy ! Ale koniec dyskusji na ten temat, no przed nami main event dzisiejszego wieczoru !

B- Match o XWG FLY Championship !

Sz- Jack Evans…

B- Kontra Aj Styles !

Już za kilka chwil ten mecz, ale wcześniej reklamy !

(Po przerwie)

Widzimy Styles’a kopiącego worek w Sali treningowej. Wychodzi z Sali i widzi Evansa, rozmawiającego z Tomko. Podsłuchuje ich rozmowę.

Tomko (T)- Dobra, nic na szczęście nie stało mi się po tym suplexsie

Evans (E)- Więc mi pomożesz ?

T- Jasne, dzięki za oklepanie tego komentatora

E- Nie zrobiłem tego bezinteresownie. Słuchaj, plan jest taki: W trakcie walkli zakradniesz się, ogłuszysz sędziego, razem pobijemy Styles’a, wtedy ty uciekniesz a ja ocucę sędziego, pin i moja wygrana ! Deal ?

T- Deal !

Tomko i Evans Przybijają piątke i zadowoleni odchodzą !

Przerażony Styles podnosi telefon i dzwoni do kogoś, mówiąc:

-Pamiętasz jak pomagałem ci kiedyś ? No, powiedziałeś wtedy że mogę na ciebie liczyć, pamiętasz ? Tak wtedy ! No, to właśnie chcę odebrać swój dług. Podczas mojej walki bądź na hali. W razie interwencji Tomko wież co robić. NO. Dzięki , cześć !

Main Event: Match for The XWG Fly Tittle

Jack Evans vs Aj Styles

Końcówka: Styles clotheslinem przewraca Evansa. Podnosi go i rzuca w narożnik biegnie i uderza drop kickiem w bruzh. Teraz kładzie go na środku maty i wchodzi na narożnik. W tym samym momencie wyskakuje Tomko i chce ogłuszyć sędziego, ale przeszkadza mu w tym Christian Cage pięknym Spearem. W tym samym czasie Styles wykonuje jeszcze styles Cash, pinuje i to Aj Styles zostaje XWG FLY CHAMPION.

Po walce Aj I Cage biją swoich przeciwników i ogłaszają powstanie Tag teamu: Stles & Cage. Pokazywana jest zapowiedź trzeciej gali, między innymi fragment walki Vampiro i Chirs Hero na parkingu i gala kończy się.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Szachx

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Bastian
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. Dominik Mysterio 4. Stephanie Vaquer (c)  
    • Jeffrey Nero
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • Kejrol
      1. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena (c) 4. Stephanie Vaquer (c)   
    • KyRenLo
      Godziny zostały do ostatniego pojedynku (Gala Premium rzecz jasna – Później już zostaje tylko finałowa walka na WWE Saturday Night's Main Event) legendarnego Johna Ceny, który to zmierzy się z Dominikem Mysterio. Żeby oddać Cenie hołd wrzucam jego pojedynek z dawnych lat. Rywal akurat nieprzypadkowy. Nigdy tego nie widziałem. Fajny klimat trzeba przyznać.
    • Mr_Hardy
      Walka słaba, ale theme song do którego wychodził przeciwnik Mondo to chyba theme El Generico.
  • Dodaj nową pozycję...