Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Fifa 08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Właśnie zostałem szczęśliwym (?) posiadaczem Fify 08. Od razu tryb Managerski i zaczynam grać ukochaną Wisełką :) no i zaczyna się mecz ... bramkarz rywali zachowuje się niczym Terminator John Cena - bez problemu powstrzyma każdy atak ... zawodnicy z pola są jak krewniacy The Great Khaliego i nie odziedziczyli po nim chyba tylko wyglądu. Tak drewnianych zawodników nie widziałem jeszcze w żadnej Fifie. Zagrałem dwa towarzyskie mecze w Trybie managerskim (przed sezonem można ich wybrać 4) i tylko się wynudziłem. Ogólnie większość meczu toczy się w środku boiska i w strasznie powolnym tempie. Spędziłem na samym graniu jakieś 30 minut i bardzo tego żałuję. Pozostaje jeszcze tryb, w którym gramy stworzonym przez siebie lub wybranym zawodnikiem. Oby to było lepsze, bo kariery raczej na pewno już nie tknę.

Gra jest jednym słowem beznadziejna i chętnie podpiszę się pod gdzieś usłyszanymi słowami " Jest to początek końca Fify" ... No niby są aktualne składy, w miarę realne umiejętności zawodników ( Burns lepszy od Kosowskiego ? ), ale to jest tylko mały plusik na tle ogromnej liczby minusów. Ogromnie się cieszę, że nie mam wersji PL i nie muszę słuchać Polskiego komentarza.

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mistico

6

• rocket

4

• nttn

3

• Stylu

3

Top użytkownicy w tym temacie

Podwyzsz sobie poziom trudnosci w poprzednich fifach sprawialo to ze albo bramkarz bronil fenomenalnie albo tez AL zaczynalo lepiej "sterowac" pilkarzami przeciwnej druzyny :)

swoja droga to w fifach najczesciej byli drewniani pilkarze...Pewnie wielu to zauwazylo ale w fifie nie zachodza znaczace zmiany moze od edycji 2005 albo 2006....grajac w kolejne edycje mialem Deja vu. Dopiero jak pogralem w Fife 07 i potem zainstalowalem 2004 to zobaczylem roznice w sterowaniu zawodnikami. Jaki z tego moral??...lepiej poczekac na PES-a 2008 chociaz ja i tak w Fife bede gral pewnie przez dlugi czas :P

Zauwazylem ze Konami jak i EA Sports preferuja zasade "Po co cos zmieniac jak to jest dobre?" tylko z tym wyjatkiem ze EA nie zmienia to co jest dobre ale tez specjalnie nie poprawia tego co jest "zle" w Fifie...

Ogromnie się cieszę, że nie mam wersji PL i nie muszę słuchać Polskiego komentarza.

Ja zawsze wyciszalem komantarz i wlaczalem muzyczke w tle :D

PS/jak dostane w lapy plytke z Fifa zagram i napisze co mysle o "nowym" tworze Electronic Arts :P

1480916194a0b1a85edad5.jpg

• Urządzenie:  Windows

u mnie juz sie konczy sciagac.. .roznica jest taka, ze to wersja na wii, a z tego co czytalem managerskiego trybu nie ma tam w ogole :D

14412508044c725aa0e19e.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

-download

-play

-delete

;)

15974308365193fac7b7921.jpg

Podwyzsz sobie poziom trudnosci w poprzednich fifach sprawialo to ze albo bramkarz bronil fenomenalnie albo tez AL zaczynalo lepiej "sterowac" pilkarzami przeciwnej druzyny :)

chodzi mi o ogólne zachowania piłkarzy. jest gorsze niż w 07. przynajmniej ja mam takie wrażenie.

specjalnie grałem ostatni tydzień w fifke 07 i teraz po przerzuceniu się na 08 widzę, że jest po prostu słaba :/ jest kilka beznadziejnych nowych trybów, jak choćby gra w meczu tylko poszczególną formacją (np. tylko napastnikami albo bramkarzem) no i jest ten bardzo fajny tryb kariery piłkarzem. zaraz zacznę w niego łupać :) ogólnie to mam nadzieję, że jakieś patche poprawią tą grę.

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

chodzi mi o ogólne zachowania piłkarzy. jest gorsze niż w 07. przynajmniej ja mam takie wrażenie.

zagram zobacze i ocenie na ile zmienila sie fifa nowa :) z doswiadczenia wiem ze miedzy grami z serii fifa (dwoch "sasiednich" edycji np 07 i 06) trudno zauwazycc roznice...

1480916194a0b1a85edad5.jpg

no a między 07 i 08 różnice są i to widoczne. i nie chodzi tu o różnice wizualne ale o różnice w grze :)

G4G.pl

Zapraszam!

• Urządzenie:  Android

fifa szczerze mowiac taka sobie. Nie ukrywam ze sam preferuje PES'a ale i w fife gram czasami. W fife zabraklo jakiegos mocnego kopa ktory zachecil by do gry. Sama kontrola nad jednym zawodnikiem a szczegolnie tryb takowej kariery jest zbyt malo urozmaicona wedlug mnie. Moze gdyby nie mozliwosc kontorli druzyny podczas kariery w tym trybie byloby ciekawiej bo trzeba by wywalczyc miejsce w skladzie. Taka jest moja opinia na ten temat.

11210267854ec833ae4df82.jpg

Wgrywajcie PES-a i tyle!!! Od paru ładnych lat szkoda czasu na fife.
...

no ja gorąco na Pro Evo czekam :) bo fifa jest denna i beznadziejna :) ma tyle licencji i tak ogromne możliwości i nie wykorzystuje ich wcale ... czekamy na PESa :)

G4G.pl

Zapraszam!

widze ze temat zszedl na PES-a wiec i ja sie wypowiem w tej sprawie. Otoz ja czekam niesamowicie na Pro Evo za sprawa zmian lub moze lepiej wyraze sie uzywajac slowa urozmaicen. Wszytskie te teoretycznie niezbyt wazne nowosci(swietowanie w restauracjach, wywaidy itd.) dodadza grze dodatkowego klimatu. Mam nadzieje ze PES pokusi sie o wiecej zmian w stosunku do poprzedniej wersji niz fifa.

demko już jest, zajmuje 1.10 GB, dzisiaj w nocy już będę ściągał :) a propo fify - pograłem dzień i usunąłem ... nigdy wcześniej FIFA nie była tak nudna

G4G.pl

Zapraszam!

ja nie scaigam demka bo nie chce psuc sobie niespodziewajki:D

Ja mam tylko trzy słowa : Fifa do Domu !

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

a ja demko PESa już mam i powiem jedno - Z-A-J-E-B-I-S-T-E :D :D

G4G.pl

Zapraszam!

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 49 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 923 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 351 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 524 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 854 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...