Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  3. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  4. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Mercy 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
obstawiam ze na no mercy zobaczymy Kennedy'ego w walce z Ortonem. jednakze nie zdziwie sie jesli nowym mistrzem zostanie....Edge :)

129287286446c8a666924a3.jpg

• Odpowiedzi 136
  • Wyświetleń 31,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Edge powracajacy po kontuzji na RAW jako face i zdobywajacy odrazu pas? Jak bardzo jestem jego fanem to sobie takiej sytacji nie wyobrazam :) Chociaz mam nadzieje, ze powroci na RAW :D
Opublikowano

nie ukrywam, że ciesze się, że będziemy mieli nowego WWE Champa i wcale nie przeszkadza mi, że nowy mistrz nie zdobędzie go w walce z Ceną. Kontuzje się zdarzają i to jest element tego "sportu"... szkoda tylko, że to stało się na ostatnim Raw przed NM, bo gdyby było jeszcze jedno Raw to może zobaczylibyśmy Cene oddającego pas Vince'owi bądź Regalowi.

Co do kandydatów to nie widze nikogo innego jak Randy Orton, choć WWE potrafi czasami niespodziewanie zaskoczyć (przykład: Hornswoggle jako syn Vince'a)

Opublikowano
WWE Powinno dać pas teraz Ortonowi....kawałek czasu bujał się w walkach o pas i głupotą ze strony WWE byłoby danie WWE Championship komuś innemu , ale WWE lubi nas czasem zaskakiwać i nie zdziwię się jak z pasem mistrzowskim śmigał będzie Vince...

58408955248ca8d1b12ed4.jpg

Opublikowano
Edge powracajacy po kontuzji na RAW jako face i zdobywajacy odrazu pas? Jak bardzo jestem jego fanem to sobie takiej sytacji nie wyobrazam :) Chociaz mam nadzieje, ze powroci na RAW :D

czemu jako face ? :)

no wlasnie, zakladajac ze Orton zdobywa pas (face turn jest srednio mozliwy), to wychodzi na to ze bedzie od razu feudowal z HHH'em bo to jedyny face o odpowiedniej pozycji.

Opublikowano
czemu jako face ? :)

Generalnie zazwyczaj wrestler oczeiwany wraca jako face a raczej jego powrot jest oczekiwane :) Chociaz oczywisciscie wolalbym go jako heela dalej.

Opublikowano
Kennedy wrocil jako heel, HHH wrocil jako heel (na homecoming), the rock wrocil jako heel (przed WM19). starczy ;)

Opublikowano
Powrot powrotowi nierowny :) I nie chodzi tylko o wielkosc 'nazwiska'. Zreszta nie wazne, i tak nie wroci na NM :)
Opublikowano
A jest szansa że przywróca normalny pas czy nadal bedzie ten bzdetny spinner?
Opublikowano
Mysle, ze na RAW zaraz po No Mercy nowy posiadacz (zapewne heel) wyrzuci/zrezygnuje z obecnego pasa i powroci do starego, dobrego WWE Title ;) Mam przynajmniej taka nadzieje..
Opublikowano

e... a jak ten pas wygląda ? (Może by ktoś wrzucił screena )

Sorka za offtop

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Opublikowano
  • Autor

Obecnie tak

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7d/WWE-Spinner-Belt%40Commons.jpg

kiedyś tak

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f0/WWF_big_eagle_belt.jpg

Opublikowano

No Undertaker, te pen stary pas, który ty dałeś to jest na prawdę stary. Jeszcze WWF. JBL nosił jeszcze taki:

http://www.steveswrestling.com/info/newwwftitle.jpg

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Opublikowano
  • Autor

Wiem pokazałem dawną postać pasa.

Koniec offtopa

Orton jest jedynym możliwym zawodnikiem z RAW który może wygrać ale jak widać nikt nie bierze pod uwagę opcji zawodnika z innego brandu ale teraz znowu kto większość osób które mogły by wygrać mają już walki więc chyba tylko Orton nam został ale może jeszcze coś na SD nam coś powie

Opublikowano
słuchajcie to ze champ orton, chyba musi by sie stac,pytanie z kim bedzie walczył, przegladam własnie sąde wwe.com wyniki Val Venis 42%, gługo długo nic poxniej Snitsky 18% kenedy 7%, a jeff hardy 4%, według mnie powinna być walka triple między ortonem, umaga i hhh. zobaczymmy jak to sie potoczy
show hogan, siła goldberga, odwaga jeffa hardego, blada twarz stinga... czego więcej potrzeba??

5204694374947fff7d1497.jpg