Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

po co rikishi w tna?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

rko oczywiście masz racje w 100% ale dla mnie wrestling to show który ma za zadanie podgrzać do czerwonosci publike,tak?? dla mnie nie nic szczególnego gdy do cage który dostaje łomot przybiega aj i tomko to az mam ochote zmienic kanał bo to staje sie nudne po któryms takim razie...

ILL tez miałem taki pomysł jr fatu vs joe ale to chyba było by bardzo jednostronne widowisko, az nasowma mi sie na myśl raw chyba 2 miechy temu gdy kenedy w 2 min pokonał sandmana całkiem bez sensu a gdyby walczył z aj to raczej by to troche trwało..

show hogan, siła goldberga, odwaga jeffa hardego, blada twarz stinga... czego więcej potrzeba??

5204694374947fff7d1497.jpg

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• gonzosarny

6

• IIL

5

• Pioro

4

• LegendKiller

4

Top użytkownicy w tym temacie

ILL tez miałem taki pomysł jr fatu vs joe ale to chyba było by bardzo jednostronne widowisko

nie no.. jak takiemu czlowiekowi przetlumaczyc.. :/ Joe vs Fatu byloby jednostronnym pojedynkiem i co za tym idzie malo realistycznym, natomiast Styles moglby zrobic rownorzedny w sensie realistycznym pojedynek z Rikishim?

ale dlaczego akurat styles? Notabene styles z kazdym robi dobry pojedynek, to jest chyba najlepszy technicznie wrestler w tna... Debilby jest gimmick fatu, i jakie "dyskotekowe" ruchy:) wolalbym go jako heela w innym gimmicku feudujacgo no dobvra niech bedzie z joe, czy tez z cagem. Ale to nie w chodzi w gre bo Cage jest slaby jako face, dopiero pokazuje pazurki przy majku jako heel, walki robi tez niezle... a co do wkraczania ciagle tomko i aj to norma, nie powinienes sie bulwersowac, zawsze tak jest jesli "stajnia"(jesli mozna powiedziec tak o 3 osobach) jest heelowa. W przeciwienstwie do aj'a Cage nie jest szmacony, pewnie niedlugo zdobedzie pas bo jest jednym z nielicznych wrestlerow które ciagnia TNA... pozdro
www.pioro1986.blog.onet.pl moj blog wchodzcie:))

1129067717453a6bc46302d.jpg

tez mam take wrazenie ze cage niedługo bedzie champ ale chyba x duvision bo kurt chyba ma za pewną pozycję, sting juz sie troche posunął wiekowo i pas do niego raczej nie pasuje a szkoda...
show hogan, siła goldberga, odwaga jeffa hardego, blada twarz stinga... czego więcej potrzeba??

• Urządzenie:  Android

Cage X champem :?: nie no normalnie mnie to rozwalilo przeciez Cage nadaje sie tak samo jak Rikishi :P

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

tez mam take wrazenie ze cage niedługo bedzie champ ale chyba x duvision

Dobrze, na tym zakonczmy ta dyskusje.

• Reputacja:   705
  • Urządzenie:  Windows

take wrazenie ze cage niedługo bedzie champ ale chyba x duvision

Kurt Angle jest mniej więcej takiej postury jak Christian Cage a pas X posiadał :D Na poważnie to co do pasa Heavyweight dla Cage`a to jeszcze minimum raz go na pewno zdobędzie, niedawno negocjował nowy kontrakt w którym ma zapewniony jeszcze jeden title reign :twisted:

ill dzięki, ta dyskusjia miała byc chyba o rikishim??

• 2 tygodnie później...

na szczescie na zeszlym impact nie bylo rikishi, ale cos czuje ze na debiutanckim dwu godzinnym progamie chyba sie pojawi:( mam nadzieje ze bedzie jakas walka x-division, co sadzicie o walkach div w zeszlym tygodniu? dla mnie bomba, niezle akcje w porownaniu z divami w wwe to tak jak dzien do nocy... a ten szpagat Christie hemme (legdrop jak zwał tak zwał) z narazonika to mistrzostwo swiata!

no i cos sadze ze samoa i rikishi stowrzą team ale to tylko moje spekulacje (stwierdzilem to po obejrzeniu gali z 4.11)

10573618274737f2ee243d1.gif

Joe i Fatu.. dość mam face`owego Joe, chętnie widziałbym jak Joe heel turn`uje i niszczy pulchnego braciszka z wysp :D

a samoa to taki anorektyk :lol: nie no mieli by dosc duze szanse na wygrana Tag Team

10573618274737f2ee243d1.gif

Samoa Joe miał by się znów "cofnąć" do zmagań drużynowych ? :? nie ma takiej opcji, wśród tag team`ów obecnie w TNA jest wiele utalentowanych drużyn. Moim zdaniem Joe powinien czym prędzej przejść heel turn, a przede wszystkim kontynuować karierę solową.. feud z Rikishim to jedyna interesująca rzecz jaką moim zdaniem mogą wyciągnąć z Rikishi`ego, eh.. Muscle Buster na tym grubasku byłby miodzio :twisted:

jestem tuz po obejrzeniu dwugodzinnego impactu i nie zawiodlem sie, kazda walka byla dobra no moze oprocz pierwszej z black reignem ale to dyskusja na osobny temat... main event zabil mnie, siedzialem na fotelu i nawate gdyby sie palilo, ktos wlamywal sie do mojej chaty to i tak bym nie odszedl od tv.. w sumie fatu tak zle nie wyszedl w tej walce nawet zrobil show... wkurza mnie caly czas team pacman o ile w walce z 3d dodali troche humoru to i tak ile mozna patrzec na pacmana ktory wchodzi na ringo po czym po chwili znowu zschodzi na zmiane z kilingsem, zauwazyliscie ze tna w ostatnim czasie stawia czesciej na humor? sama postac guru czy tez tydzien temu 3d vs shark boy, postac aj'a, ja to kupuje...

• 4 tygodnie później...

okazalo sie ze rikishi wytrzymal lekko ponad miesiac bo juz zostal zwolniony...po co go zatrudniali i wciskali do tv ?

129287286446c8a666924a3.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...