Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

po co rikishi w tna?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

witam niedawno obejrzalem impact gdzie debiutowal Rikishi... walka z cagem byla denna, junior fatu jest wolny przytyl i nie robi show, tak sie zastanawiam po co taki wrestler w tna? nie sadze ze jego obecnosc przyczyni sie do wzrostu ratingu... jedynym ratunkiem rikishi jako heel, bo ja go w takiej postaci jakiej teraz jest najzwyczajniej w swiecie nie"kupuje" Pozdro
www.pioro1986.blog.onet.pl moj blog wchodzcie:))

1129067717453a6bc46302d.jpg

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• gonzosarny

6

• IIL

5

• Pioro

4

• LegendKiller

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   283
  • Urządzenie:  Windows

Chodzi oczywiście tylko i wyłącznie o (w miarę) znane "nazwisko" i to, że przyciągnie ono tych fanów, którzy pamiętają Rikishi'ego z WWE, którzy będą chcieli zobaczyć co Fatu zwojuje w TNA (czyt. jedyny powód - zakładany wzrost oglądalności TNA, bo nie sądzę, by Rikishi w jakikolwiek sposób podniósł pozom produktu Dixie Carter).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   45
  • Urządzenie:  iPhone

Mnie także dziwi sprowadzenie Rikishiego. Jest jeszcze grubszy i obleśniejszy. Porusza sie jak mucha w smole a o pojęciu takim jak selling to chyba zapomniał.

na to pytanie odpowiedz znaja tylko w tna. debilizm. rikishi nie jest wielka gwiazda ktora przyciagnie tlumy, a poza tym jest cienki. odpad z wwe, bez szans na zrobienie czegos ciekawego. juz lepiej moga eugene'a sciagnac i niech ma feaud z youngiem i mackiem lubiczem ;)

129287286446c8a666924a3.jpg

Niestety macie racje. TNA powinno suplac kase na Jericho lub RVD lub Bookera T a nie trwonic ja na podrzednych wrestlerow i to w dodatku malo znanych. Sprowadzenie Goldberga byloby rownie glupim pomyslem ALE ratingi moglyby podskoczyc o troche (Lesnar to inna bajka, koles mial ptencjal ale drawem nigdy nie byl). Mam nadzieje ze Fatu na krotko zawita, zrobi swoje (put overuje kilka gwiazd TNA) i mu podziekuja.
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

rikishi to postac napewno barwna ale podkreślmy to ze dzieki swej postawie napewno jest rozpoznawalna, a teraz tna potrzebuje kogoś kto da odpocząć kurtowi angle, stingowi i samoa. rikishi napewno nie przez przypadek pojawił sie w tna i licze że pojawi sie w jakims ciekawym feudzie( ciekawie by wygladał przy nim aj styles:)
show hogan, siła goldberga, odwaga jeffa hardego, blada twarz stinga... czego więcej potrzeba??

5204694374947fff7d1497.jpg

Dzięki swojej postawie ? Według mnie Rikishi jest rozpoznawalny dzięki swojemu olbrzymiemu dupsku, a nie z powodu jakichś wielkich skillsów. Już w WWE nie był on ringowym wirtuozem, a po tym co zobaczyłem na ostatnim impactcie nie mam najmniejszej ochoty na oglądanie go w ringu.

Tna potrzebuje kogoś, kto da odpocząć Joe, Stingowi i Kurtowi ? Po pierwsze, to czy oni mają AŻ TAK napięty harmonogram, by wrestlerzy mogli poczuć się tak zmęczeni ? Po drugie, to w poza tymi, których wymieniłeś jest wielu potencjalnych main eventerów, że choćby o Christianie, Abyssie, czy Harrisie wspomnę.

Naprawdę widziałbyś Fatu w feudzie z AJ'em ? :/ Jeśli tak, to naprawdę współczuję. Współczuję Tobie i AJ'owi, który i tak jest ostatnimi czasy permanentnie udupiany, ale to już raczej wątek na nowy temat.

• Urządzenie:  Android

Z tego co czytalem na jakims zagranicznym serwie to Juniorek Fatu nie ma podpisanego kontraktu i tu mam nadzieje ze bedzie z nim tak samo jak z Testem ;) - jak juz DDP wspomnial zamiast sprowadzac do siebie Rikishiego, Testa, Steinera i Pacmana (ktory ponoc ma po BFG odejsc) moglo by ta kase zainwestowac w Jericho lub kogos innego a nawet sprobowac kogos podkupic ;)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Mi sie nie podobal nigdy styl walki Rikishiego...jak jeszcze pamietam walki z WWE to malo ciekawych akcji pokazywal, chyba jedyny plus ze z tego co pamietam byl dosyc szybki w ringu.

TNA zrobilo blad zatrudniajac go, mam nadzieje ze pozbeda sie go jeszcze szybciej niz go zatrudnili.

Tna potrzebuje kogoś, kto da odpocząć Joe, Stingowi i Kurtowi ? Po pierwsze, to czy oni mają AŻ TAK napięty harmonogram, by wrestlerzy mogli poczuć się tak zmęczeni ?

LK niby napietego harmonogronamu TNA nie ma i wrestlerzy walczac mniej niz w WWE ale pamietaj ze zawodnicy TNA walcza takze w Indys...choc to i tak nie zmienia faktu ze wrestlerzy nie moga narzekac na przemeczanie sie :)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

rko mówiąc postawa miałem m.in jego wielka dupe. nawiasiem christian jako main event to chyba przespałes ostatni rok... ostatnia jego fajna walka to ta z rhino dawno temu... aj własnie po to by rikishi mógł komuś skopać tylek bo reszta to chyba odpada....
show hogan, siła goldberga, odwaga jeffa hardego, blada twarz stinga... czego więcej potrzeba??

Christian main event przesadzam ? Przecież Christian stosunkowo niedawno stracił World Title i praktycznie cały rok kręci się wokół głównych feudów. Ba, nadal nie został poddany ani spinowany.

Ciekawi mnie również, na jakiej podstawie wybrałeś AJ'a jako mięso armatnie. Nie pisz tylko proszę, że taka chudzinka jak AJ nie ma z nim żadnych szans..

nawiasiem christian jako main event to chyba przespałes ostatni rok... ostatnia jego fajna walka to ta z rhino dawno temu...

no prosze Cie.. walki Christiana moze nie sa pokazem super techniki, ale na pewno sa strawniejsze i o wiele ciekawsze od walk Rikishiego i tym podobnych.. Poza tym, Christian to urodzony entertainer, gosc bajeczny przy majku, ktory jako heel jest wrecz genialny.. Ale sorry, to nie temat o Kapitanie Charyzmie. :)

nie został ani razu spinowany?? ile razy wygrywał dzieki tomko i aj?? ile razy w tych walkach było no contest lub DQ?? ok moze tak ale to żaden rywal dla kurta bo nie sadze ze straci tytuł na BfG.. aj to dla mnie jedyny rywal dla rikishiego który by przyciągnoł fanów którzy nie kibicuja ani jednemu ani drugiemu własnie ze wzgledu na ich postury...

Kolego, to że Christian wygrywał dzięki pomocy swojej koalicji to nie dlatego że jest słaby, tylko dlatego, że tak to przewidzieli bookerzy. Wyobrażasz sobie heela koszącego wszystkich największych face'owych tuzów federacji czysto ? Poza tym wydaje mi się, że przechodzisz jeszcze piękny okres markowania i w tym momencie zrujnuję Ci dzieciństwo :

WRESTLING JEST USTAWIANY !

• Reputacja:   702
  • Urządzenie:  Android

Sprowadzenie Rikishi`ego jest błędem, podobnie jak Rhodes`a, jeden i drugi ma ciepłą posadkę w TNA tylko dlatego, ponieważ kiedyś był znany i federacja liczy na wzrost oglądalności.. nie tędy droga :???: mam nadzieje, że Rikishi nie zagrzeje długo miejsca w TNA, aczkolwiek czytałem, że podczas pierwszych dwugodzinnych tapingów wystąpi w "solidnej" roli oraz, że TNA stara się o zakontraktowanie go na stałe..

ostatnia jego fajna walka to ta z rhino dawno temu...

Domyślam się, że chodzi Ci o walkę Rhino i Cage`a w Barbed Wire Six Sides of Steel podczas specjalnego dwugodzinnego iMPACT! z 16 listopada, wtedy gdy wchodził w ramówkę primetime, owszem był to świetny pojedynek, ale od tamtego czasu Christian stoczył dość trochę dobrych pojedynków, np. walka z Abyssem i Stingiem na Final Resolution 07, czy z Samoa Joe na Destination X 07, kilka innych też by sie znalazło :)

rikishi napewno nie przez przypadek pojawił sie w tna i licze że pojawi sie w jakims ciekawym feudzie( ciekawie by wygladał przy nim aj styles:)

Rikishi pojawił się w TNA tylko dlatego, ponieważ federacja sądzi, że zwiększy to rating, co do "ciekawych" feudów to jak znam pomysły TNA pewnie wpadną na reaktywacje 2 Cool czy czegoś innego, starego i już zapomnianego.. :mad: ja nie potrafie wyobrazić sobie walki czy feudu z AJ`em, nie widzę w tym nic ciekawego, walki tej pary na pewno były by maksymalnie średniakami, bo z Rikishi`ego nie da sie za wiele wycisnąć.. Jedyną ciekawą rzeczą jaką Rikishi mógłby wnieść do TNA to feud z Samoa Joe, zakończony oczywiście zniszczeniem go przez Joe 8)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 137 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 018 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 884 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Karrion Kross w akcji: Wow. To się odpalił.
    • -Raven-
      Wg newsów w sieci, Bayley nigdy nie była planowana z występem na tej WM-ce i od początku planem było, że "niespodziewanie wypadnie", a jej miejsce "niespodziewanie" zajmie powracająca Beczka. Nie wiem co za łeb to wymyślił, ale ponoć tak właśnie było. Jeszcze co do main eventu, to dawno nie widziałem tak spierdolonego STFU. Wyglądało to jakby Jachu leżał na Homelanderze, próbując go zapiąć, a nie udusić. Kompletnie zero nacisku na szyję Kodeusza, czy choćby zaciągania mu łba do tyłu. Totalnie fake'owo to wyglądało i aż nie chce się wierzyć, że taki stary wyga jak Jachu coś takiego odjebał
    • Attitude
      W trakcie niedzielnej części WrestleManii 41 potwierdzono datę Money in the Bank 2025. WWE poinformowało, iż ta gala odbędzie się 7 czerwca w Intuit Dome w Los Angeles. Czyli tego samego dnia, co... Worlds Collide, które będzie miało miejsce w innej hali i kilka godzin wcześniej. Na Worlds Collide wystąpią gwiazdy NXT i AAA. Wygląda na to, iż WWE częściej będzie praktykować organizowanie dwóch gal tego samego dnia, nie tylko przy okazji WrestleMania Weekend. Skoro już wspomniałem o WrestleManii 41, to dużo emocji wzbudziło wśród fanów zachowanie WWE wobec Bayley. "Fightful Select" podało, że oficjele od dawna mieli w planach scenariusz, by to właśnie Becky Lynch w ostatniej chwili zastąpiła Bayley. Sama Bayley nie ma prawdziwej kontuzji. Ric Flair odniósł się w mediach społecznościowych do wyczynu Johna Ceny. Czyli zostania 17-krotnym mistrzem świata i pobicia rekordu "Nature Boya". Już dzisiaj w nocy pierwsze Raw po WrestleManii 41 i zazwyczaj można było spodziewać się powrotów lub debiutów kilku postaci. Na ten moment nie zapowiedziano żadnej walki, ale wiadomo, że pojawi się m.in. nowy WWE Champion - John Cena.Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To Wrestling Dontaku 2025 - Dzień 2 Data: 21.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Osaka, Japan Arena: EDION Arena Osaka #2 Publiczność: 857 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Lukasz5555
      Cześć wszystkim. Mam spory mętlik w głowie co do obstawiania matchy WWE. Podstawowe pytanie: - Czy wszystkie mecze np.z Wrestlemanii można było obstawiać ? Wiem, że w Polsce strony bukmacherskie WWE są blokowane, natomiast chciałbym dowiedzieć się od osoby która siedzi w tym temacie jak to wygląda? Czy tylko niektóre mecze można obstawiać ?  Są mecze które wydają się pewniakami i tutaj raczej bukmacher mógłby pójść z torbami, pomijając już fakt, że cały sztab ludzi która w tym siedzi od zaplecza czyli pracownicy WWE mogliby to wykorzystać bo by znali wynik. Jak to wygląda?  
  • Dodaj nową pozycję...