Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubiony serial

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

rozpisujcie sie na temat ulubionych seriali

moim ulubionym serialem jest tajemnice smallville

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Dejv

2

• Przemk0

1

• Hartfan

1

• DX-Pac

1

Top użytkownicy w tym temacie

dobra teraz troszeczke serio, Nathan mamy dosc zblizone gusty bo bardzo lubie Gliniarza 1,2,3 (najlepsza oczywiscie czesc 1, nie mowie tego od tak sobie mam wszytkie czesci na kasetach) no a Smalville ogladam wszystkie odcinki, ale serial mowiac okiem fachowca jest sredni powiedzialbym ze 3/4 odcinkow dla zwyklego smirtelnika sie nie nadaja, serial jest chyba kierowany glownie dla fanow supermana, do ktorych sie zaliczam.

(Sixter podchodzi i podaje reke Nathanowi z racji zbieznosci gustow :grin: )

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Tajemnice Smallville

Mortal Kombat

Jak dwie krople wody

Pierwsze dwa filmy oglądam bo lubię,a ten trzeci tylko po to,żeby obejrzeć urocze siostrzyczki Olsen :grin:

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Friends - best sitcom evah :P

70480578844af90bfa37be.jpg

Lubie seriale komediowe typy: "Allo Allo" no i wszystko co bylo zwiazane z Monty Pythonem i jego latajacym cyrkiem, chociaz to nie byl serial :P
Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

1 - Smallville

2 - McGyver (kiedyś)

3 - A-team (kiedyś)

4 - Star Trek: Enterprise, Star Trek: Voyager;

5 - Na dobre i na złe

6 - Bajer w Bel-Air

7 - Trzecia Planeta od Słońca

- od roku nie oglądam TV hahah... nie pamiętam za bardzo co mi się jeszcze podobało czy podoba nadal :(:/.... (przynajmniej nie w tej chwili)

Edytowane przez bignash

"Alo,Alo" i "Co Ludzie powiedzą". Pozatym uwielbiałem serial animowany "Blokersi" - zawsze jak w piątek leciał na Wizji Sport wrestling (WWF) o jakieś 22 czy 23 to o 21 leciało na TV4 Blokersi. Mam nagrane pare odcinków tego jednak bardzo żałuje że nie mam całej serii bo to było świetne , śmieszne i prawdziwe (parodie prezydentów czy np.nabijanie sie z polityków i ogólnie z społeczeństwa).Szkoda ze nie idzie tego nigdzie zdobyć :cry:

Star Trek DS9 i Voy. Dla większości TNG był najlepszy, ale ja niestety mało go widziałem :( DVD ST są strasznie drogie, więc pewnie nie prędko dane mi będzie to obejrzeć ;(

M*A*S*H* (po prostu świetny serial - kto oglądał ten wie)

Allo Allo (chyba najśmieszniejszy serial jaki oglądałem :) )

Love And Married (klasyk, często mówi się, że to pierwowzór Kiepskich, pewnie coś w tym jest. W każdym razie świetne motywy były w tym serialu, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie w TV, a jak nie, to kumpel ma mieć wszystkie sezony na DVD ;) Pamiętacie jak Bud walczył na gali wrestlingu "Wrestlepalooza"?? :D

Due South (genialny serial, do czasu zmiany w obsadzie)

Roswell (i nie wstydzę się tego :P chociaż nie polecałbym nikomu zaczynać oglądać ten serial od 3 serii, bo ona momentami ssała :( )

Świat wg Kiepskich (chociaż nie wszystkie odcinki są dobre, często brakuje pomysłów na dobre zakończenie odcinka no i finish ssie)

The X Files - markowałem Mulderowi i Scully, to było jakoś w mid 90's, ale jednego odcinka na pewno nie obejrzałbym nawet dzisiaj będąc samemu w domu - chodzi mi o ten z rodziną Peackoków :D

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Taaa M*A*S*H też wymiatał nie ma co.Z X-Files właściwie to oglądałem chyba dwie pierwsze serie czy jak sie to tam zwie bo reszta mnie już nie bawiła.Pamiętam że jednym z moich ulubionych odcinków było to co jakiś koleś zjadał wątroby ludziom żeby stać sie niewidzialny (jak sie myle to popraawcie).Fajny był też odcinek co jakiś młody chłopak był opętany i potem na koniec jakieś Żydy robiły nad nim egzorcyzmy.

Friends,13 posterunek :P

576009130413fce83f1b12.jpg

• Reputacja:   22
  • Urządzenie:  Windows

"3cia planeta od słońca" !! :)

M*A*S*H, Friends, Kasia i Tomek, Camera Cafe... w tym momencie mam troszke pustkę w głowie.. jak coś sobie przypomne to dopisze..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

My turn:

X-Files - markuje temu serialowi. Mam juz pierwsze 4 sezony na dvd :) Nastepne piec w kolejce do kupienia.

North & South - Zajebista saga rodzinna w czasach wojny secesyjnej.

Prince of Bel Air - Will Smith rulez :)

13 posterunek - Pazury nie lubie ale jako Czarek jest niezly...

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

- Friends

- That 70's show

- Świat według Bundych

"I'm not black I'm not white, what i am is the reaper of wayward souls."

Zgadzam się z Tobą Hartfan The X - Files, ale tylko z Moulderem.
Człowiek przede wszystkim.

Świat według Bundych wymiata
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 40 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 173 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 514 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 851 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Marigold New Years Golden Garden - Dzień 7 Data: 07.02.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • IIL
      Coraz bardziej wierzę jedynie w to, że Rock pojawi się na WM, ale głównie po to, aby np komuś pogratulować i/lub to tam dopiero rozpocząć jakiś nowy storyline (np może w końcu vs. Roman Reigns?). W tym RTWM raczej go nie uświadczymy, a jeśli w ogóle, to nie będzie tak aktywny jak rok temu...  Z drugiej strony - mają konkretny materiał w tej edycji z ostatnią Manią dla Johna Ceny, CM Punk jest *póki co* zdrowy, ma być Roman, Seth i Cody... Nie potrzebują dobijać star powera w tej edycji. Mogą poczekać z jakimś konkretnym tąpnięciem w postaci Rock vs Reigns do WM 42. 
    • KyRenLo
      Pamiętacie? Ciekawe, jaka rola mu przypadnie, o ile w ogóle się pojawi. Uścisk dłoni Blondasa? Romana? Nic?  
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Dobra postaram się w miarę zrozumiale napisać co pamiętam: Do śmierci Carlosa głównie doprowadziło to, że był ciągnięty na łańcuchu po asfalcie, będąc przyczepionym do ciężarówki. Jego oprawcy to tak zwane Bractwo rywale Świętych. Natomiast już ostateczny finał został rozegrany przy udziale Protagonisty (Protagonistki), gdzie pada strzał w głowę Carlosa, ażeby ukrócić mu cierpienia. W ramach zemsty Protagonista udaje się do banku i porywa dziewczynę Maero (Szef tego gangu) zwaną Jessica. Chowa ją do bagażnika i jej auto zostawia na pewnym wydarzeniu, w którym główną atrakcją jest Maero. Pokazy Monster Trucków, czy jak to tam się zwie. Maero wyskakuje z rampy i ląduję na tym aucie (To fura Jessici), nie wiedząc, że Jessica jest w środku.  Mogłem coś po drodze pominąć jak to ja, ale mniej więcej powinno się zgadzać.
  • Dodaj nową pozycję...