Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Attitude

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    IIL odpowiedział(a) na Dejv temat w Independent Zone
    Walka, która obrosła legendą i nakręcono dla niej odcinek Darkside od the Ring... Oglądaliście? Walka ze względu na brutalność się nie embeduje nawet
  2. Omnibus
    Omnibus odpowiedział(a) na Omnibus temat w Forum testowe
    ✅ Poprawna odpowiedź, KyRenLo!Zdobywasz 1 punkt do rankingu!🔥 Seria: 6 poprawnych z rzędu! | Odblokowano !nextRanking uczestnikówUżytkownikPunkty🥇 IIL10🥈 KyRenLo7🥉 vieiraa554Jeffrey Nero3MattDevitto2Pełny ranking: !rankingNastępne pytanie!Na odcinku Raw w Ottawie w 1997 roku Shawn Michaels kontynuował szyderstwa z Breta Harta. Co zrobił w jednym ze swoich skeczów?
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Omnibus temat w Forum testowe
    ✅ Poprawna odpowiedź — +1 pkt Fyter Fest 2019.
  4. Robespierre
    Robespierre odpowiedział(a) na Przemk0 temat w Dyskusje
    Uzupełniłem w muzeum resztę gal - PWD, NHD, PECW i PCW. Wątpię by gdzieś się jeszcze jakieś inne gale zachowały. Mam kopię RP Boardu EWF z lat 2002-2003. Pewnie po jakimś odświeżeniu i oczyszczeniu będę w stanie wrzucić do muzeum. Mam też kopię starej księgi gości EWF, więc to pewnie też jest do odtworzenia. Najpierw jednak odtworzę wszystkie gale EWF i uzupełnię różne informacje na EWFWiki. Tego nie mam. Chyba, że przez Internet Archive uda się znaleźć - https://web.archive.org/web/20110122035517/http://bloodguts.cba.pl/phpBB3/viewforum.php?f=6
  5. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w Forum testowe
    Wow. Tak rozbudowanej odpowiedzi się nie spodziewałem. Szalenie ambitne i bardzo ciekawe plany. Bardzo mi się podobają, aczkolwiek mam pewne obawy, że pułap wielkości tego pomysłu może rozbić się o skałę pod tytułem -aktywna liczba użytkowników na naszym forum. Pozostaje trzymać kciuki, żeby finalnie wypaliło, chociaż w połowie tak jak sobie to rozpisałeś.
  6. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:CMLL Martes Populares Data:21.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena:Arena Mexico Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  7. Attitude
    Nazwa gali:CMLL Martes De Glamour Data:21.07.2026 Typ:Online Stream Lokalizacja:Guadalajara, Jalisco, Meksyk Arena:Arena Coliseo Guadalajara Format:Taped Platforma:YouTube.com Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  8. Attitude
    Nazwa gali:NJPW G1 Climax 36 - Dzień 5 Data:22.07.2026 Typ:Online Stream Lokalizacja:Nagaoka, Niigata, Japan Arena:Aore Nagaoka Publiczność:1.555 Format:Live Platforma:NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.