Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

nie lubie poniedziałków .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

** od autora : to gówno jest przejebane , może urazić uczucia coniektórych słabych psychicznie albo nadpobudliwych skurwieli . więc jeśli nie masz mocnych nerwów i nie boisz sie poczytać to czytaj . jeśli jest inaczej to spierdalaj stąd . ale już .

kamera ukazuje nam podjazd przed jedną z łódzkich restauracji , o nazwie nie ma sensu wspominać bo chuj Cie obchodzi , gdzie możesz spotkać biauego . 8) na marginesie dodam też , że w oknach zasunięte są zasłony , a sam wjazd do knajpy poprzedzony jest znalezieniem swojego nazwika na liście gości . bez tego wejścia nie ma i weź to czytaj skurwysynsko ekskluzywny wieczór , dziś edycja specjalna : najlepsi z najlepszych inside . :D anywayz , mimo to ( albo dokuadnie dlatego . :twisted: ) nie ma w okolicy tysiąca ośmiuset fanów i fanek , nie ma paparazzich , nie ma czerwonego dywanu i pozwolenia na posiadanie marihuany , nie czeka też żaden z reporterów żądnych krwi celebrities i po tej krótkiej i cichej chwili wstępu zastanawiasz sie , czy to aby na pewno dobry link ale wrzuć spokój , dobry . ale o tym dlaczego tak myślisz później bo na podjazd podjeżdża ze średnią ( to też niby nowość , nie krzysiu ? :D ) prędkością nowe , oczywiście białe audi tt , na chromowanych felach od bbs , które swoją drogą jest kurewsko zajebiaszcze . :D zatrzymuje się bez pisku opon .. ( co też można uznać za dziwactwo , kto to wogle jest ten psycho ?? :D ) drzwi od kierowcy otwierają się po czym z ciepuej furki razem z zapachem skuna wychodzi vanessa candice , oczywiście od stóp do głów nastawiona na lansowanie swojej własnej osoby gdyż , jak to wiele osób zauważyuo ostatnio candi jest już raczej tylko dodatkiem do psycho . który nie zawsze jest przy psycho . :twisted: anywayz : ubrana przez projektantów od dolce & gabbana w jakieś biało szare , eksluzywne ciuszki plus błyskotki , wśród których wyraźnie wyróżnia się duży , złoty wisior w kształcie cukierka ( na samą myśl o nim w Twojej wyobraźni pojawia się candi mówiąca ' blinggggg ' i puszczająca oczko do Ciebie .. ale wrzuć na luz , to tylko Twoja wyobraźnia . :lol: ) . vanessa zgrabnie odwraca się do kamery zamykając drzwi plus odgarniając swoje blond włosy w tym momencie jakiś ukryty realizator przenosi nas sprytnie na drugą strone furki , drzwi odskakują gwałtownie , a na chodnik spada zdecydowanie , aczkolwiek niezwykle płynnie i z gracją , biały but , przypierdalając po oczach złotą łyżwą i niezawiązanymi sznurowadłami , po chwili na najka osuwa się jasny jeans od graczy z sean john ( oczywiście widzisz to po białym napisie na nogawce .. :twisted: ) , a obok niego spada drugi but ... po czym z audiolki wyłania się ten niezwykle gustowny i stylowy dżentelmen , a jednocześnie skurwysynsko wrogi i siejący zamęt skurwiel , niezwykle elektryzujący i wzbudzający nie mniej skrajnych emocji niż pokazująca cycki na ulicy lil kim .. :twisted: ubrany jak zwykle : niezwykle . :D od białych najków i szerszych , jasnych jeansów od sean johna , o których już wiesz , wyżej masz białą koszulke , mega grubą , jakieś xxxxl ja myśle , na którą Biały ma jeszcze narzuconą rozpiętą koszule ( nie mniejszą , również białą .. :D ) ze sporym , odstającym w góre kołnieżem , pozatym w oko wpada jeszcze wisior psycho w kształcie grubego , złotego jointa , kiedy już masz zobaczyć jego twarz kamera zdecydowanie oddala się od białego , widać , że nie ma maski , za to czarne okulary i duża czapka z siatki od massdnm ( dobre bo polskie . ) , która opada nisko na oczy , dodatkowo jego twarz zasłania tkołnież i nie jesteś w stanie wymyślić kto co tak naprawde jest za skurwiel , który do tego w pysku trzyma cygaro , z którego ulatuje narkotyczny , pachnący skunem dymek . biauy sięga do samochodu , siedzenie odskakuje , a z tylnych siedzeń tt ( szkoda gadać , nie mieścisz sie z nogami .. :D ) z nienacka wyskakuje biały bullterier , w węższych kręgach znany jako chico one czyli pies biauego skurwiela , bo sam jest biauy skurwiel . ;d po czym z radością wpatruje sie w białego .. ten zakłada psu kolczatke ze smyczą po czym samyka drzwi od samochodu ( a Ty widzisz to wszystko z tyłu , tak , że twarz białej śmierci jest dla Ciebie jednym wielkim znakiem zapytania . i niech tak , kurwa , zostanie , comprende ? )

psycho - so fresh , so clean , kochanie , to miasto jest nasze . < buch + eyebrow > ale ten samochód zdecydowanie odbiega od moich standartów . musimy go wymienić , jest taki .. mały ?

candi - nie moja wina , że porsche pali tyle ropy ile Ty palisz jointów dziennie , czyli : kurewsko dużo . i nie moja wina , że nie mogliśmy pojechać Twoim samochodem bo akurat musiałeś sobie kupić 3 kilo dragów , a w domu nie było gotówki . swoją drogą : mam nadzieje , że znowu zaczną Ci płacić dobre pieniądze za to , co robisz , spójrzmy prawdzie w oczy : za 300 tysięcy miesięcznie to co ja sobie moge kupić .. ( akcentuje z uśmiechem ) waciki !? :/

biały - pieprzona materialistko . :lol: nawet chico nie lubi tej Twojej furki , jedyne , co mi sie w niej podoba .. ( candi dokancza razem z psycho ) .. to kolor . 8) swoją drogą , kotku , to chico też potrzebuje komfortu i spowrotem to on pojedzie z przodu . jest przyzwyczajony do czarnej skóry w porsche więc mu nie obniżaj standartu ...

candi - czyli Ty pojedziesz z tyłu ?

biauy ( odpalając jointa ) - nie , Ty pojedziesz z tyłu . ja poprowadze . :twisted:

biały wypuszcza chmure dymu ponad głowe po czym przepuszcza kobiete przodem tylko po to , żeby popatrzeć przez chwile na jej dupe .. ( co , nie wiedziałeś , że po to sie przepuszcza panny w wejściach ? :lol: how lame . :D ) .. po czym rusza za nią wraz ze swoim najlepszym przyjacielem , blantem . no .. i z chico . :D po krótkim spacerze korytarzem , przed biauą ekipą otwierają sie drzwi , takie od poduogi po sufit , candi ponownie wchodzi pierwsza , a biauy , ciągle kopcąc jointem , schyla się do psa ...

psycho - a teraz siedzisz tutaj i obserwujesz wszystkich . i nie wolno Ci sie ruszyć . ( klepie psa po pysku + akcentuje ) stay cool , chico .

psycho w chwilke potem dogania vanesse po czym razem z nią siada przy stoliku , przy którym siedzi kamerzysta filmujący wejście smoka ( feat candi + chico :D ) do wnętrza . psycho natychmiast podaje jointa w strone kamery .

biauy - taste that , man . 8) chyba jesteśmy punktualnie , co ? gdzie Twoja towarzyszka ? :twisted:

kamera kieruje się za jointem , widzimy w koncu tego , który przejmuje go od białego .. scyther jak zwykle uśmiechnięty , z butelką whiskacza w ręku ładuje sobie splifa do ust po czym wskazuje na jakąś zdecydowanie młodą , niską tajke ubraną w ciuszki od cocco chanel ...

scy - poszła przypudrować nosek ale właśnie wraca . < pociąga jointa > jesteście na czas . zajebiście na czas . :D

biauy - a propos noska , dostałem dziś taką małą paczke i informacje , że jest nie_do_wyjebania .

kayle - za każdym razem dostajesz taką informacje , brat . :D

psychozilla - nie , nie , tym razem to podobno naprawde strzelające w ryj < akcentuje > gówno . prosto z kolumbii . :twisted:

the vanilla killa - no to po co tracisz czas ? 8) przecież czas .. ( dokancza razem z biauym ) .. to pieeeniądz . :D

biały przypala kolejne narkotyczne cygaro po czym wstaje , chwyta za swój wisior po czym rzuca nim okręcając łańcuch wokół szyi i chwyta jointa z nieskrywaną pewnością siebie rusza między stołami , dochodzi do wyjścia , idzie chwile korytarzem , otwiera drzwi do toalety , zamyka .. podchodzi do luster , wyciąga z kieszeni złotą vise i robi to tak , że logo widzisz na pierwszym planie ... obraz zaczyna lekko migotać .. biały chwyta za swój złoty wisior po czym sprawnym ruchem odkręca mniej więcej w połowie .. obraz miga już wściekle po czym na chwile znika , pojawia się , znika ... słychać tylko dwa charakterystyczne pociągnięcia nosem . ( a co myślałeś , że poszedł sie , kurwa , odlać ? :lol: ) błysk . pierwszy ... drugi ... chwila ciszy .... biały starał sie otworzyć oczy jednak światło , które napierdalauo w nie z niezwykłą siłą i jasnością uniemożliwiauo jakikolwiek ruch powiek . po kilku chwilach jednak otwiera oczy , kamera odjeżdża dynamicznie od psycho , widać , że siedzi , a właściwie na wpół leży on pod dość wysoką , śnieżnobiałą ścianą . próbuje sie podnieść jednak jest czymś wyraźnie osłabiony , nie może utrzymać się nawet podpierając na rękach .. widać , że ma na sobie jakieś białe , zbyt długie spodnie , tak długie , że nie widać stóp psycho , do tego białą , rozpiętą na trzeci guzik koszule , któej rękawy są dużo dłuższe i szersze niż powinny , psycho ciągając je po ziemi próbuje się podnieść .. na głowie ma lśniąco białą maske z dwoma biauymi rogami wystającymi spośród jego białych włosów i jedyne , co wyróżnia się spośród otoczenia to czerwone oczy psycho . otoczenie ? białe ściany , białe okna zza których widać jasnoniebieskie , bezchmurne niebo , biała posadzka . zimna posadzka . białemu w koncu udaje się przewrócić na plecy .. otwiera oczy po czym na jego twarz z nikąd spada znak stopu !! psycho natychmiast podrywa się na nogi jednak wokół nie ma nikogo , tylko ściany okna bez klamek i schody w górę w jednej ze ścian . chwile rozgląda się , a jego serce wściekle pompuje adrenaline , widać , że maska na czole biauego jest rozcięta , tak samo zresztą jak i samo czoło psycho , z którego płynie krew , która zdążyua już zalać połowe maski białego i część jego koszuli . biały po chwili staje się coraz słabszy , w koncu upada na ziemie .. a tuż obok jego głowy leży znak stop . psycho uświadamia sobie to po czym odwraca się i uderza pięścią w znak ...

psycholiciouz - pokaż sie , skurwielu , pokaż !! < wściekle akcentuje > kopów to jebne Ci w pysk_setke i kark Ci_skręce bo powinieneś już dawno zdechnąć jak mistrz_presley !

biały po raz kolejny próbuje się podnieść , staje na czworakach jednak wtedy na jego plecy spada z ogromną siłą kolejny znak stopu ! biały stawia czołem kleksa na posadzce po czym przewraca się ponownie na plecy .

great one ( leżąc , cedzi agresywnie słowa przez zęby ) - dopadne Cie , śmieciu , zobaczysz . a wtedy , kiedy już będziesz stał na przeciw biauej śmierci , na przeciw Ciebie znajdą się wszystkie Twoje koszmary , wszystkie lęki i wszystko to , co złe i kurewsko niszczace Twoje morale , na przeciw Ciebie zobaczysz białego skurwiela , który raz na zawsze wybije Ci z głowy znak_stopu kiedy spadnie na Ciebie grad_kopów , pieprzona superkrowo z nadwagą . specjalnie dlatego , że jesteś taki chujowo cukierkowy , a wszyscy wpierdalają Cie wzrokiem jak cukierka , specjalnie zbiore dodatkowo wchuj_siły , żeby te pięć minut walki Ci sie później wchuj_śniły . spójrzmy prawdzie w oczy , nie możesz wiecznie uciekać , chować sie gdzieś po kątach i zasłąniać leśnymi dziadkami .. ( psycho podnosi się na kolana , spogląda w kamere i pokazuje na nią ręką , a właściwie rękawem ... ) a Ty , pieprzony robin hoodzie , lepiej stul pysk i ciesz sie , że nie rozjebaem Ci doszczętnie mordy . bo aż tak brzydkich nawet u ruskich nie dorabiają . :twisted: pieprzony zbuntowany elfie , myślisz , że naprawde jesteś w stanie stawić czoła białemu skurwielowi ? pieprzonemu , najtwardszemu graczowi w tym kraju , na tym świecie ? najbardziej pierdolniętemu w głowe świrowi , którego nikt jeszcze nie zamknął_w_klatce bo zbyt twardo_grać_chce ?? ( podnosi się z trudem na nogi ) jesteś tego pewny , pieprzony , nieatrakcyjny jak żona prezydenta wiochmenie ? < akcentuje agresywnie > no to mi udowodnij bo , kurwa , wątpie_w_Ciebie bo moczem_jebiesz i idź Ty sie wogle_przebierz .. < pogardliwie > dzi - dzi - dziwko .

psycho z trudem ale jednak się wyprostowuje ... i spostrzega schody .. włócząc za sobą po ziemi rękawy i nogawki od spodni , męcząc się przy tym niemiłosiernie biały dociera do stopni .. widać , że ściany przy prowadzących w góre schodzach są pobazgrane krwią , gdzieniedzie zaschniętą , gdznieniegdzie świeżą , która w kontakcie z rękawami opierającego się o ściane psycho pozostawia za sobą rozmazany ślad ... biały w koncu dociera po czym wchodzi do kolejnego z białych pomieszczeń i z nienacka obrywa strzał w pysk , pada na ziemie , a zaraz obok jego głowy upada na ziemie również znak stop ... biały chwile leży w bezruchu . jego koszula jest już cała we krwi . otwiera oczy ... czuje tylko chęć zemsty ..

psycho - myślisz , Ty wzbudzający nie mniej współczucia co roman giertych , pieprzony chodzący kabanosie , że jeśli będziesz tłukł mnie w głowe znakiem to ze mną wygrasz ? myślisz , kurwa , że żeby wygrać wystarczy zadać ból ? gówno wiesz , panie jak Cie nie lubie tak długo będe Cie napierdalać , ból to tylko nazwa uczucia , takiego jak każde inne ... i tak , jak każde inne jest do wytrzymania . a Ty , jesteś jak każdy inny przeciwnik biauego , jak każda inna gwiazda , którą już dawno strąciłem , wypaliłem albo wypaliua się sama , przed osiągnięciem apogeum swojej kariery . a apogeum kariey każdego tego śmiecia .. to walka_z_biauym , bo jestem jak litr goudy , a Ty jesteś jak ćwiartka_stary . więc lepiej stul_morde bo spadnie na Ciebie wchuj_kopnięć bo jesteś nieskomplikowany jak strój_toples . i weź mi już_oszczędź . ( biały z trudem podnosi się na łokciach ... ) tak naprawde nie obchodzi mnie , czy będziesz miał znak stopu , dwa znaki stopu czy , kurwa , armie leśnych skrzatów ze znakami stopu za plecami , dla mnie ciągle jesteś tym samym bubbą , który był śmiesznym frajerem z bad monsters , ekipy takich , kurwa , graczy jak answer czy mysterio ? który potem był śmiesznym frajerem , który przyjaźnił się z franckiem ribery'm polskiego wrestlingu , panem wymalowana blizna na pysku , claw'em ? gimme a break , dude , powiedz mi jak Ty wygrałeś pieprzony tytuł z taką przeszłością ? jesteś spalony na starcie jak pierdolony trabant na mistrzostwach świata samochodów z nieograniczoną pojemnością ... < akcentuje > rozpierdalasz sie ze strachu przed wyjazdem na start . ( biały rozgląda się po ścianach , nagle na jednej z nich dostrzega miecz samurajski . ) uwierz na słowo , b-shit , wybór jest tylko jeden . poddaj sie , spierdol pędem albo zgiń jak dziwka , która nie ma nic do powiedzenia w swojej walce .

biały gwałtownie podnosi się z ziemi , unika spadającego niewiadomo skąd znaku stopu po czym zwinnie wbiega na biurko i chwyta miecz ... wyłania się zza biurka po czym po raz kolejny , niespodziewanie unika znaku stop po czym , mieczem , rozcina napatnikowi ręke !! kręw tryska we wszystkie strony , biały niewiele myśląc chce po raz kolejny zadać cios jednak nagle otwiera oczy .... i widzi przed sobą wnętrze toalety ... opiera się jedną ręką o ściane ... podnosi głowe i widząc swoją białą maske w lustrze zaczyna nerwowo rozglądać się dookoła ... podnosi do góry ręce , spostrzega , że ma na sobie tą samą białą koszule ... spogląda w lustro ... i z przerażeniem robi dwa kroki w tył , gdy widzi śmiejącego się bubbe ......

biały - skurwielu , myślisz , że jesteś na tyle silny , że możesz cokolwiek zrobić z białym smokiem ? ( biały chwyta za lustro ) jesteś tylko pieprzonym wojciechem mannem poslkiego wrestlingu , będziesz niczym jjjerk , w stanie pieprzonego szoku emocjonalnego , kiedy pokaże Ci dlaczego mówią , że kiedy biauy , uparty skurwiel jest zmotywowany , żeby skopać komuś pysk to kopie ten pysk tak , jak chce . przy pierwszej lepszej okazji . więc lepiej dodatkowo zainstaluj dodatkową pare oczu , panie triple b , big , bad bitch , < akcentuje > z tyłu głowy . bo coś Cie tam może , kurwa , uderzyć . ( w tej chwili biauy uderza czołem w lustro , które pęka ) pieprzony _zbyt_ pewny siebie fajfusie : po raz kolejny , tym razem z Twoją pomocą , udowodnie wszystkim , że jestem pierdolonym mistrzem , niedopokonania kiedy zmotywowany , kiedy wkurwiony : nie pytaj o nic bo już samo pytanie może być dla Ciebie niczym pięć_w_żołądek bo mówie szanuj grube ale co ? pierdol_drobne . bo jestes tylko drobnym szczegółem , który pojawia się na drodze biauego po world title , na drodze , na której leży biały dywan i jeśli taki frajer jak Ty ma czelność wejść na niego w swoich brudnych , usyfionych w łajnie butach , jeśli taki nieskomplikowany niczym dorota rabczewska , przereklamowany niczym produkty z biedronki i wkurwiający jak brak bibułek wieśmac jak Ty ... wchodzi na ten dywan i < akcentuje > przeryyyywa mi pieprzony marsz do miejsca w którym stoi kraven , the wanker ... a kiedy już zdeptam Cie , pierdolony tuczniku ( greetz rotty :twisted: ) i będe miał okazje porozmawiac z kravenem o tym , który z nas byłby lepszym mistrzem i dlaczego to właśnie psycho ... :twisted: i kiedy już wytłumacze , oczywiście ręcznie , ser_gey_owi dlaczego tak powinno być i zapoznam go z matą tak , że przywiąże sie z nią na staue będziesz wiedziau , dlaczego mówią na mnie biaua_śmierć . pamiętaj , to ja jestem litr , a Ty , już teraz niecaua_ćwierć .

biauy z nienacka zrywa lustro ze ściany po czym rzuca je na ziemie ! spogląda wokół , widzi tylko jedno wyjście , okno ... robi trzy szybkie kroki i wyskakuje , rozbijając szybę ... po czym otwiera oczy i widzi śmiejącego się scythera z jointem w ręku , który po chwili patrzy ze zdziwieniem na białego ..

scy - co , jednak niezbyt dobra ta dziadzia , już godzine siedzisz i nic nie mówisz .. ( poodaje mu jointa ) masz , wrzuć na luz troche .

film sie urywa .

**

drugz are baaad , remember .

ewf 2oo7 , białe kreski zastrzeżone .

nie kopiuj . Ty zagubiona gameto prosto ze suabej erekcji . :twisted:

jebać frajerów enterteinment , siema .

[ Dodano: 2007-09-18, 00:04 ]

jak zostawisz krytyke to sie nie obraże . ;]

oczywiście ankieta , ankieta , ale jakby co mam amnezje . :twisted:

Kwestionariusz wypełnia : type 'o' psychosive

( najlepszy z najlepszych , haha . :D )

Chciałbym walczyć z : ze sobą . o world title , prestiż sie liczy . :twisted: [ ] (zaznacz jeśli walka może być non-title gdy zawodnik ten posiada któryś z pasów)

( to byuaby najlepsza walka z najlepszych . )

Co można zmienić w EWF : więcej psycho . :D (długie pole)

( bo to najlepsze . :twisted: )

Czy smakowało Ci dzisiejsze danie dnia? : TAK / NIE (podkreśl odpowiednią pozycję)

( oczywiście , tylko łosoś był troszke zbyt za suony . )

Edytowane przez mu
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

2

• Vaclav

1

Top użytkownicy w tym temacie

specyficzne, klimatyczne, dobre...

Deja f'n Vu?

No dobra, ale tak z lekka na poważnie, to RP jak zwykle wybajerzony niczym buały bolid F1 ver. BMW. Wstawka o zawiążaniu znajomości z matą rządzi. :lol:

buały bolid F1

to jakiś nowy bo nie znam takiego modelu . :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg