Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubiony film

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A ja tam lubie Rona Jeremego i Jenna Jemson. Chociaz Rocco i sylvia Sainy tez daja rade . He he he To jest dopiero zajebisty wrestling a ile róznych chwytów i finisherów . FIU FIU . :mrgreen:
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

6

• Eugene

4

• Ricass

3

• Dejv

3

Top użytkownicy w tym temacie

Aha Freddy vs Jason jeszcze , i Terminator 2 . Memento i Tożsamośc też . Z bajek Dwa Głupie Pieski ( sam mam jednego) i Strażnicy czasu . he he he

A tak na serio to najbardziej lubie "Misia" ," Co mi zrobisz jak mnie złapiesz " trylogie o Pawlakach i Kargulach , "Alternatywy 4" wogOle filmy Bareii. Niektore filmy Jima Carrey'a oraz jak byłem mały to markowałem ekipie BIlly Blanks . Jalal Merhi , Cynthia Rothrock temu duzemu blondynowi (I COME IN PEACE) I całej tej spółce. aha po Blair Witch project bałęm sie isc do piwnicy . he he eh :mrgreen:

Mi najbardziej podoba się Street Fighter. :lol:
Człowiek przede wszystkim.

Gra spoko i film też niczego sobie

Powaqżnie :D

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Gra to klasyka.. ale ludzie film to kaszana maksymalna.. !! 8)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Naprawdę mój ulubiomu film to Zabójcy. :roll:
Człowiek przede wszystkim.

Kilka tytułów do których zawsze lubię wracać:

12 małp

Przypadek - reż. K. Kieślowski

Matrix I

Podejrzani (Dziś w TVP1!!!!- polecam)

Upadek- reż. J.Schumacher

Star Wars - New Hope oglądeałem chyba z 60 razy
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

A moje ulubione filmy to:

1.Filmy gangsterskie - Chlopaczki z Ferajny, Scarface, Zycie Carlita

2.Piekny umysl

3.K-Pax

4.Filmy z Van Dammem (ale do The Quest)

5.Tylko dla najlepszych

6.Zielona mila

7.wszystkie czesci Wladcy Pierscieni :D

Teraz moje typy:

1.Hard Boiled-kino akcjii "made in China" na niesamowitym poziomie John Woo pokazuje dlaczego jest nazywany mistrzem kina akcjii.Niesamowita choreografia strzelanin!

2.Psy1 i 2-filmy kultowe a do tego te teksty.

3.Bad Boys 1 i 2-Humor,akcja non stop i super muzyka jesli ktos lubi hip-hop.

4.Wiekszosc filmow akcjii z Chin za ich nowatorskosc teraz masowo przenoszona na amerykanskie ekrany np:Jet Li,John Woo,Chow-Yun Fat,Yao Wu Ping(walki w Matrixie)

R-K-O 4 LIFE

No to czas na mnie przede wszystkim

1.trylogia Lucasa

2.BTTF tez trylogia

3.filmy gangsterskie [ktos o nich tu juz wspominal]

no i polskie komedie

Quoth the Raven, Nevermore.

Trylogia - WŁADCA PIERŚCIENI !!!!

78269406145f2cb280ea01.jpg

• Reputacja:   1

Pierwsze miejsce Braveheart. Kto nie oglądał tego filmu gorąco polecam (ostatni leciał na polsacie). Swietna rola Gibsona. Gdy oglądałem ten film kilka razy az mnie przeszły dreszcze. Napewno NAJLEPSZY film jaki oglądałem

Leon Zawodowiec. Także swietny film. W nowym numerze VIVY jest dołączona płytka DVD z filmem!!

Skazani na ShawShank. Ehh gosc sobie wykopał tunel małą łyżeczka ;]

The Ring. Wersja Amerykanska jak i Japonska sa na tym samym poziomie. Z tym ze made in usa posiada wiekszy klimat. Swietny film.

Szeregowiec Ryhan. Lądowanie w Normandii na plaży Omaha... :shock:

The Crow. Kultowy film. Inspiracja dla Stinga na jego nowy image :)

Shaolin Soccer Swietny film o mnichach grających w piłke nożna :)))

A tak poza tym to jeszcze Matrix, Krzyk, Władca Pierścieni,Fight Club, MIlczenie Owiec,Piekny Umysł no i oczywiscie nie mogło zabraknąć Terminatora2 :)

• 4 miesiące temu...

Matrix 1,2,3

Bruce Wszechmogący

Spijanie kwasa z bracholami

Straszny Film 1,2,3

Ali G. In Da House

Shaolin Soccer

Noc w Roxbury

Wszystkie powyższe filmy są po prostu wyjebane.Mógłbym je oglądać bez przerwy.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• PpW
      Po raz pierwszy ever - Gabriel Queen kontra Robert Star, na Mystic Festival 2025 🔥🔥🔥 "Polski Ogier" powracający do rodzinnego Trójmiasta pod sztandarem Ewenementu - tego pewnie nie było na Twojej wrestlingowej karcie Bingo na 2025, a jednak! 🤯 Czy ulubieniec publiki, Gabriel Queen poradzi sobie z kolosem z Gdyni na jego terenie? Przekonamy się już 5 Czerwca na More Brutal Than Metal 🔥🤟 Przeczytaj na fanpage.
    • PTW
      KOLEJNY MOCNY PARTNER NA POKŁADZIE? YES PLEASE! :) Rehabilitacja Pourazowa Andrzej Czyżewski idealnie wpasowuje się w klimat świata pro wrestlingu i jest ku temu wiele powodów! Po pierwsze - popularny chiropraktyk jest znany jako Fizjoterapeuta Gwiazd, a tych w PTW nigdy nie brakowało :) Po drugie - każdy kto widział ringowe wygibasy naszych wojowników wie, że przy takich ewolucjach kręgosłupy i nie tylko lubią się powyginać we wszystkie kierunki. Między innymi dlatego cieszymy się niesamowicie z ogłoszenia tej współpracy, ale to nie wszystko - jutro pochwalimy się kolejnym projektem partnerskim, z którym Andrzej jest mocno powiązany, a który zapowiada się bardzo ekscytująco :) Skoro już mowa o ekscytujących zapowiedziach - do zobaczenia w sobotę na naszej gali! Biletów coraz mniej, ogarniajcie i robimy show! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 12 Data: 29.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Joetsu, Niigata, Japan Arena: Region Plaza Joetsu Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #95 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Taped Data emisji: 31.05.2025 Platforma: TNT Komentarz: Tony Schiavone, Nigel McGuinness & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #118 Data: 29.05.2025 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: USA Format: Taped Platforma: ROHWrestling.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
  • Dodaj nową pozycję...