Witaj na forum Attitude
Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl
Top 10. Ulubione walki
Rekomendowane odpowiedzi
Tomos
Niby oglądam wrestling od początku 2009, ale na początku to wiadomo - gimbus jarał się Reyem Mysterio i nie lubił poza nim każdego face'a, bo oni oczywiście są do dupy i znają 3 ruchy na krzyż.
W 2011 po WrestleManii (dzięki Del Rio, pało głupia, przez ciebie Summer of Punk przegapiłem) przestałem, głównie przez niezadowolenie oglądanym przeze mnie WWE (nie oglądałem nic innego).
Wróciłem pod koniec 2013, zbudowany wzrostem popularności Danielsona. Po WM w 2014 znowu przestałem. No i potem,
MattDevitto
Podjąłem się próby stworzenia listy (co nie jest takie proste) Top 10 i muszę przyznać, że skłoniło mnie to do kilku przemyśleń. Zdecydowanie ciężko jest sobie przypomnieć wiele walk, szczególnie tych, które miały miejsce niedawno - tu myślę, że ma znaczenie szeroki dostęp do różnego rodzaju wrs. Dawniej nie było tylu gal do obejrzenia to człowiek spokojnie ogarniał temat. Poza tym już od dawna nie oceniam pojedynków, a kiedyś sam bawiłem się w takie zestawienia, więc na koniec roku łatwo było o