Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kobiecy Pro Wrestling

Luźne dyskusje, recenzje, newsy na temat pro wrestlingu w wykonaniu kobiet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Wyświetleń 20,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Ktoś już wrzucił walkę na YT: Napiszę coś o niej, jak obejrzę. Na razie po 4 minutach mogę powiedzieć tyle, że skutecznie chęci do oglądania gasi mi jeden komentator, który próbuje krzy

• MattDevitto
    MattDevitto

Mówisz masz, death match  

• MattDevitto
    MattDevitto

Może kogoś to zainteresuje - na gali NJPW Presents CMLL Fantastica Mania 2024 - Lucha Libre USA odbyła się walka o nie mający posiadacza pas CMLL World Women's Title. Tytuł zdobyła co ciekawe znana z

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Ja walcze w tym kraju ponad 30 lat:cornett:

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe pasy TJPW. Bardzo mi się podobają.

toui182vyiog1.png

AEW | STARDOM | TJPWNJPW | MARIGOLD | ROH |

Opublikowano

Ostatni chyba najlepszy.

Opublikowano
W dniu 3.02.2026 o 12:24, MattDevitto napisał(a):

Marie Malenko dopiero co wczoraj zadebiutowała w Japonii w NOAH, a już w kolejnych dniach ma pojawić się w MARIGOLD. Oczywiście ring name nieprzypadkowy:icon_wink:

To dorzucając do wpisu z jakiegoś czasu, który napisał Matt można dać jeszcze coś takiego:

Cytat

Marie Malenko Reportedly Signs With WWE:

Marie Malenko was part at last month's tryouts and alongside Nikki Blackheart has been signed to a developmental deal and is expected to report to the PC very soon. Her debut was just last month at NOAH, which was said to have impress WWE scouts to invite her for the tryouts.

- Bodyslam+

LQM.png

Opublikowano

Widziałem jej walkę w NOAH i było ok, ale nie da się oprzeć wrażeniu, że WWE chciało zabezpieczyć kolejny talent przed konkurencją. Na razie o dziewczynie wiele powiedzieć nie można, raczej na tym etapie musi zbierać doświadczenie, gdzie się da. Liczyłem po cichu, że na razie zostanie w Japonii i tam w takim Marigold będzie mogła dalej się szkolić. Wybrała inaczej, zobaczymy jak to wyjdzie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mercedes Moné wyczyszczona z niemalże wszystkich posiadanych tytułów:

jody-threat-just-defeated-mercedes-mon%C

Misja się powoli kończy.

Ciekawe, czy kiedyś jeszcze będziemy świadkami czegoś podobnego, że zawodniczka, czy zawodnik będą posiadać taką liczbę tytułów w danym momencie. Cóż, pewnie niektórzy zdziwieni, że Mercedes bez większych oporów podkłada się i zwraca te tytuły.

Czyli co teraz bez bagażu tych pasów może śmiało ruszyć po ten najważniejszy w AEW?

LQM.png

Opublikowano
25 minut temu, KyRenLo napisał(a):

Czyli co teraz bez bagażu tych pasów może śmiało ruszyć po ten najważniejszy w AEW?

To raczej jest pewne.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Opublikowano
Cytat

CMLL informs that, effective April 1, 2026, La Catalina is no longer part of the "Amazonas" roster. This follows the conclusion of her contract, which was not renewed by the sole and express decision of the wrestler herself.

Duża niespodzianka. Ostatnio za bardzo nie śledzę co się dzieje w wrs, ale lubiłem co jakiś czas spojrzeć jak jej idzie w CMLL i była w porządku. To co kierunek WWE?

Opublikowano

Nie śledzę już AAA nawet dla Dominika, bo jednak oglądanie tylko i wyłącznie jednej fedki w moim przypadku sprawdza się najlepiej, ale gdybym miał obstawiać to bardzo mocno by się tam im przydała, więc możliwe, że WWE ją zgarnie, czy nawet już zgarnęło.

LQM.png

Opublikowano
37 minut temu, KyRenLo napisał(a):

Nie śledzę już AAA nawet dla Dominika, bo jednak oglądanie tylko i wyłącznie jednej fedki w moim przypadku sprawdza się najlepiej, ale gdybym miał obstawiać to bardzo mocno by się tam im przydała, więc możliwe, że WWE ją zgarnie, czy nawet już zgarnęło.

Do NXT pasowałaby idealnie, ale przecież jest jeszcze AAA, więc koniec końców i tam mogliby ją prędzej czy później wcisnąć.

Opublikowano
Godzinę temu, MattDevitto napisał(a):

Duża niespodzianka. Ostatnio za bardzo nie śledzę co się dzieje w wrs, ale lubiłem co jakiś czas spojrzeć jak jej idzie w CMLL i była w porządku. To co kierunek WWE?

Moja ulubiona zawodniczka z CMLL :(  No nic trzeba będzie znaleźć nową ulubioną bo jeśli przejdzie do W no to znika z mojego radaru.

Edytowane przez Mr_Hardy

AEW | STARDOM | TJPWNJPW | MARIGOLD | ROH |

Opublikowano
3 minuty temu, Mr_Hardy napisał(a):

Moja ulubiona zawodniczka z CMLL :(  No nic trzeba będzie znaleźć nową ulubioną bo jeśli przejdzie do W no to znika z mojego radaru.

Moim zdaniem, gdyby miała pójść do AEW to inaczej załatwiłaby sprawę z CMLL. Innych kierunków nie biorę pod uwagę.