Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kobiecy Pro Wrestling

Luźne dyskusje, recenzje, newsy na temat pro wrestlingu w wykonaniu kobiet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Nialler napisał(a):

A mi się podoba. Czarny z różowym bardzo się dla mnie lubią.

Kolory jak kolory, ale to wykonanie jest takie nie wiem jak opisać "amatorskie". 

AEW | STARDOM | TJPWNJPW | MARIGOLD | ROH |

• Odpowiedzi 283
  • Wyświetleń 20,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Ktoś już wrzucił walkę na YT: Napiszę coś o niej, jak obejrzę. Na razie po 4 minutach mogę powiedzieć tyle, że skutecznie chęci do oglądania gasi mi jeden komentator, który próbuje krzy

• MattDevitto
    MattDevitto

Mówisz masz, death match  

• MattDevitto
    MattDevitto

Może kogoś to zainteresuje - na gali NJPW Presents CMLL Fantastica Mania 2024 - Lucha Libre USA odbyła się walka o nie mający posiadacza pas CMLL World Women's Title. Tytuł zdobyła co ciekawe znana z

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Pasy jak pasy, tu liczy się ilość a nie jakość:D

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

Opublikowano
13 minut temu, MattDevitto napisał(a):

Pasy jak pasy, tu liczy się ilość a nie jakość:D

No w sumie to tak Mone leci w ilość. AEW, CMLL i RevPro (2 pasy, ale zunifikowane lecz nosi 2) reszta to już dużo niższa jakość.

Edytowane przez Mr_Hardy

Opublikowano
53 minuty temu, IIL napisał(a):

Szkoda, że gala PTW jest tylko dla wspierających 🙄

To jest dla nieporozumienie, bo mając Mone i dając to dzisiaj za free mogłeś przyciągnąć sporo nowych osób i sprawić, że latałoby to na x, reddicie etc. A tak zobaczyła to zamknięta bańka i jacyś die-hard fani ex-Banks.

Opublikowano

Mi też pas PTW się podoba 

Opublikowano

Ktoś już wrzucił walkę na YT:

Napiszę coś o niej, jak obejrzę. Na razie po 4 minutach mogę powiedzieć tyle, że skutecznie chęci do oglądania gasi mi jeden komentator, który próbuje krzyczeć w stylu "stara śpi za ścianą" - niby głos przymodulowany, że emocje i krzyk, ale ewidentnie po prostu mówi.

6427638215a28716991f4b.jpg

Opublikowano

Podoba mi się, że po 10 sekundach rzucił ,,niesamowite co tu się dzieje'':diabel: Spokojnie znalazłby zatrudnienie w WWE:D

Opublikowano
6 minut temu, MattDevitto napisał(a):

Podoba mi się, że po 10 sekundach rzucił ,,niesamowite co tu się dzieje'':diabel: Spokojnie znalazłby zatrudnienie w WWE:D

Vince McMahon wrócił i teraz drze ryja do słuchawki komentatorom w PTW :D 

A sama walka no to tak, hmm... jakby bardzo poganiana. Miałem wrażenie, jakby ktoś paniom po 5 minutach powiedział że trzeba już kończyć, no i teraz lecimy sprintem do mety. Jakieś takie mniejsze momenty nie bardzo miały czas, żeby wybrzmieć, a większe - miały za mało czasu przed, żeby wiązały się z jakimikolwiek emocjami. Może to po części przez to, że ze strony Diany ewidentnie stresik - nie jest to nic złego, nie chcę sobie nawet wyobrażać przez jaki wachlarz emocji przechodziła w ostatnich dniach. Z innej strony - Mercedes nie przyjechała tutaj zrobić 60-minutowego Iron Womana.

Tak technicznie to ja się gówno znam, ale bardzo mi się podobało jak nasza rodaczka przyjmowała bumpy, selling - klasa. Fajnie też rozgrywały na początku ten pojedynek, że Mercedes próbuje coś zrobić znanymi, prostymi ruchami, żeby się nie namęczyć, ale Diana jest za silna, żeby to cokolwiek dało - niestety potem zabrakło mi jakiegoś płynnego przejścia do pokazania siły doświadczenia Mone. Chociaż, z drugiej strony... można to wziąć jako coś na zasadzie "dobra młoda, pobawiłaś się ale już kończymy" no i dwa bezproblemowe backstabbery, szybki submission i elo.
Wrestling jest jak wiersze - można sobie interpretować po swojemu :D 

Rezultat - jedyny logiczny, Polska trafia na mapę w mocniejszy sposób niż w lutym zeszłego roku, kiedy MxM "wygrali" pasy w Częstochowie. Fajnie. Oby do przodu.

6427638215a28716991f4b.jpg

Opublikowano

Opublikowano

Chciałem sobie zerknąć wczoraj przed snem chociaż na część pierwszego dnia 5STAR Grand Prix od Stardom, ale jak zobaczyłem kartę to myślałem, że się przewidziałem:D 16! 16 walk turniejowych na jednej gali to naprawdę spore wyzwanie nawet do obejrzenia i widać, że po wstępnych ocenach nie do końca ludziom przypadł do gustu ten pomysł. Moim zdaniem też jest to lekka przesada, bo pewnie część z tych pojedynków szybciej się skończy niż zacznie:icon_wink:

Opublikowano

Miły moment po walce dla naszej rodaczki:

Dzięki za podrzucenie całej walki. Bez zbędnej przesady muszę przyznać, że pojedynek mi się podobał.

LQM.png

Opublikowano

Uuu ciężki czas dla fanów joshi i to w pozytywnym sensie :D

TJPW Princess Cup 27.07.2025-07.08.2025

princesscup2025.jpg

STARDOM 5* Grand Prix 27.07.2025-23.08.2025

STARDOM-5-Star-Grand-Prix-2025.jpg?resize=1024,576

MARIGOLD Dream Star Grand Prix 02.08.2025-14.09.2025

Gswq81ga8AAxJ6X?format=jpg&name=orig

Opublikowano

Z powodu zapalenia płuc Senka Akatsuki (Marvelous) wypada z Dream Star GP i jej miejsce zajmie Maria (Marvelous).

GxJ4Ad5awAAnThT?format=jpg&name=large

W Sobotę startuje Dream Star GP i tego dnia odbędą się dwa show. W ciągu dnia i wieczorem.

GxD5IqObEAA7m5i?format=jpg&name=large

GxD5IqQaQAABzqY?format=jpg&name=large

Edytowane przez Mr_Hardy