Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 613
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

12 minut temu, Grins napisał(a):

Hunter ty debilu, bo z tego co czytałem to on jest za to odpowiedzialny, uważając to za estetyczne, no kurwa gamoń gorszy niż Vince i błagam nie piszcie że to sprawka TKO nawet oni nie są aż tak trzepnięci bo w końcu prowadzą UFC gdzie jest od groma krwi gdzie również młodsi widzowie oglądają ten sport. 

Poza tym na Netflixie też było MMA puszczane, więc trochę krwi to raczej nie problem...

• Lubię to 1

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

• Reputacja:   865
  • Status:  Offline

8 minut temu, MattDevitto napisał(a):

Poza tym na Netflixie też było MMA puszczane, więc trochę krwi to raczej nie problem...

Właśnie, mówię wam to wina Huntera on ma jakieś jazdy była już informacja rok temu że to on właśnie stwierdził że chanty Holy Shit psują efekt show i są mało estetyczne, tak samo krew... Na starość mu na łeb siadło, typ który wywodził z najbrutalniejszej ery w historii Wrestlingu, pierdoli takie bzdury, dlatego nie wiem czy na serio te jego sprawowanie nad show to dalej dobry pomysł, ośmiesza tylko produkt, bo takie pajacowanie raczej nie wyjdzie im na dobre, nigdy wręcz takiego czegoś nie widziałem w żadnej produkcji... Cały internet ma z tego bekę, bo sobie oglądasz a tu chłop ma całą mordę zablurowaną XD

• Lubię to 1

image-3.png

• Reputacja:   12

Właśnie ta cenzura w walce Brona z Rollinsem to nie wymysł Netflixa a samego WWE tak zresztą pisze PWinsider, co najlepsze oni już od dłuższego czasu blurują krew na ryju zawodników, a co do Huntera to wątpię że to jego wina on jest gościem do spraw kreatywnych i contentu on nie rządzi WWE bo WWE rządzi Nick Khan, TKO i Endeavor, więc ta decyzja musi zapadać gdzieś wyżej i co najciekawsze dotyczy to wyłącznie wersji edytowanej po gali która ma międzynarodowy komentarz i tylko ta wersja ma cenzurę bo na oficjalnym kanale federacji na Youtube krew jest nieocenzurowana, moja teoria jest taka że wersja ocenzurowana jest dawana jako powtórka do telewizji w USA i na resztę świata na zasadach takich jak u nas WWE było emitowane na naszym Extreme Sports Channel.

PWinsider.png

• Reputacja:   865

8 minut temu, LionTamer napisał(a):

Właśnie ta cenzura w walce Brona z Rollinsem to nie wymysł Netflixa a samego WWE tak zresztą pisze PWinsider, co najlepsze oni już od dłuższego czasu blurują krew na ryju zawodników, a co do Huntera to wątpię że to jego wina on jest gościem do spraw kreatywnych i contentu on nie rządzi WWE bo WWE rządzi Nick Khan, TKO i Endeavor, więc ta decyzja musi zapadać gdzieś wyżej i co najciekawsze dotyczy to wyłącznie wersji edytowanej po gali która ma międzynarodowy komentarz i tylko ta wersja ma cenzurę bo na oficjalnym kanale federacji na Youtube krew jest nieocenzurowana, moja teoria jest taka że wersja ocenzurowana jest dawana jako powtórka do telewizji w USA i na resztę świata na zasadach takich jak u nas WWE było emitowane na naszym Extreme Sports Channel.

PWinsider.png

To nieźle mają tam spaczony mózg w tych Stanach jak blurują krew, wręcz to jest śmieszne i absurdalne bo to tak jakby ktoś mi podał gówno na talerzu... Do tego te edytowanie chatnów, nie no, mnie oni nigdy nie przestaną zaskakiwać swoimi durnymi pomysłami, jest tyle sposobów nawet szaro biały ekran byłby dobrym sposobem ale po co? Lepiej nałożyć jakieś gówno i zepsuć walkę. 

Edytowane przez Grins

image-3.png

• Reputacja:   12

34 minuty temu, Grins napisał(a):

To nieźle mają tam spaczony mózg w tych Stanach jak blurują krew, wręcz to jest śmieszne i absurdalne bo to tak jakby ktoś mi podał gówno na talerzu... Do tego te edytowanie chatnów, nie no, mnie oni nigdy nie przestaną zaskakiwać swoimi durnymi pomysłami, jest tyle sposobów nawet szaro biały ekran byłby dobrym sposobem ale po co? Lepiej nałożyć jakieś gówno i zepsuć walkę. 

Też tego nie rozumiem ale pewnie starają się za wszelką cenę utrzymać niską kategorię wiekową.