Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 544
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Liv i Dom:

Cytat

There has reportedly been internal frustration with the lack of direction for Dominik Mysterio and Liv Morgan on TV since WrestleMania 42.

- WrestleVotes

To jak Liv jest prowadzona ostatnio będąc już mistrzynią to nieśmieszny żart. Z Domem wcale to nie wygląda lepiej. Poprawcie się ludzie w WWE, bo to jest naprawdę smutne.

• Lubię to 1

LQM.png

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   853
  • Styl:  Ciemny

Mówi się że Vince ma zaliczyć powrót do WWE :P W sumie gorzej już być nie może, po tym co zaserwował nam podczas WM 40 to może jest jakaś nadzieja że mógłby ten produkt jakoś podnieść i chodzi mi tu o Main Eventowy obrazek, tak wiem Vince to zbok i śmieć i również mam o nim takie zdanie ale zastanawiam się co by się stało jakby rzeczywiście wrócił, refleksja po latach? Szpilka w Huntera? Jakby to wgl wyglądało, szefem już nie jest ale na biznesie to on się zna na pewno lepiej niż Triple H, można wiele o tym dziadu napisać ale to że z najgorszego gówna potrafił wyjść z twarzą to trzeba mu przyznać... Po tej chorej akcji robił by wszystko aby fani jakoś mu darowali, za pewnie nosa by nie wytykał po za zaplecze ale jakby się ludzie dowiedzieli że rozpisuję tygodniówki a tygodniówki znacznie by się poprawiły to już by fani mieli inne podejście do dziadygi ale dobrze wiemy jaki on był i za pewnie jest. 

Gdzieś czytałem że ta babka co go niby oskarżała jest skłonna pójść mu na rękę XD za to ma dostać solidne kasę, cóż znowu się sprawdza że dla bab liczy się tylko siano nie mają żadnego poczucia wartości w tych czasach, to jest przykre co się stało z płcią żeńską... Dlatego wgl mi nie szkoda tej pierdolniętej Grand czy jak ona tam miała, jeśli dla niej kasa jest ważniejsza od sprawiedliwości, Vince ją spłaci a wtedy goodbay. 

• Lubię to 1

image-3.png

• Reputacja:   1 056

12 godzin temu, Grins napisał(a):

Mówi się że Vince ma zaliczyć powrót do WWE :P W sumie gorzej już być nie może, po tym co zaserwował nam podczas WM 40

Czytam już któryś raz, że Vince coś zaserwował na WM 40 i się zastanawiam skąd to się wzięło, w sensie nie mówię, że to nie prawda, może i prawda, ale zwyczajnie nigdzie nie mogę znaleźć takich newsów czy informacji, Triple H w wywiadach mówi, że WM 40 była pierwszą WM, która była w pełni pod Jego kontrolą kreatywną i to On podejmował decyzję i jest z niej bardzo dumny, nie widziałem na żadnej stronie wzmianki o tym kiedykolwiek, może przegapiłem, ale nie jestem pewny, nawet jak AI z ciekawości zapytałem czy Vince miał jakikolwiek udział w jakichkolwiek story podczas WM 40, to mi odpisało, że nigdzie nie ma żadnych informacji o tym, żeby Vince miał jakikolwiek udział w tej WM'ce i w storyline'ach. Oczywiście nie zarzucam nic, bo tak jak mówię, może ja coś przegapiłem czy słabo szukałem, dlatego ciekawi mnie skąd ta informacja się wzięła.

Edit: Poszukałem bardziej i znalazłem jedną wypowiedź Huntera, gdzie nagłówek był w stylu, że Vince McMahon wciąż miał coś do powiedzenia do czasu WM 40, wciąż to tylko jeden news i nie wiem jak wiele miał do powiedzenia, jakie story wychodziło z pod Jego skrzydeł o ile w ogóle coś rozpisywał czy tylko podpowiadał, sugerował, nie wydaję mi się, żeby mieszał tak bardzo czy nawet miał aż taką władzę, żeby mógł zrobić wszystko po swojemu, kiedyś czytałem wypowiedź i to chyba tutaj na forum, ale nie pamiętam czyja to była, także przepraszam, jednak pozwolę sobie przytoczyć taką tezę jaką wywnioskowałem, że Vince umiał zrobić dobre show i story, bo umiał sobie dobrać odpowiednich ludzi pod sobą, którzy potrafili mu wybić okropne pomysły z głowy i jedną z takich osób był ponoć Undertaker, ogólnie można o tym trochę podyskutować, ale to temat rzeka, głównie możemy gdybać, bo im dalej w las z tym lecimy tym bardziej musimy się zagłębiać w rzeczy o których nie wiemy w 100% jak wyglądały, co jakiś czas potrafi wyjść coś nowego, jakieś informację, które potrafią wywrócić o 180 stopni to o czym rozmawiamy.

Edytowane przez Kaczy316
  • Lubię to 1

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   295
  • Urządzenie:  Android

Wizerunek Vince'a będzie oczywiście ocieplany i w sumie nie zdziwiłbym się, gdyby pojawił się w HoF czy na antenie ale na jakikolwiek angaż w kreatywie nie ma co liczyć. Dziadu ma 80 lat.

Edytowane przez DarthVader

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

• Reputacja:   1 056

36 minut temu, DarthVader napisał(a):

Wizerunek Vince'a będzie oczywiście ocieplany i w sumie nie zdziwiłbym się, gdyby pojawił się w HoF czy na antenie ale na jakikolwiek angaż w kreatywie nie ma co liczyć. Dziadu ma 80 lat.

Pewnie tak będzie, chociaż z angażem w CT można jeszcze dyskutować, gość tak dobrze się trzyma, że jeszcze i nas tutaj forumowiczów przeżyję.

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)