Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   813
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

2 minuty temu, GGGGG9707 napisał(a):

Coś jakbyś teraz powiedział że Niemcy w tej chwili mają bałagan jeśli chodzi o administracje i ciężko cokolwiek załatwić więc tęsknisz za Hitlerem bo za jego czasów Niemcy były krajem poukładanym. To, że coś akurat było lepsze za tyrana nie znaczy że od razu można mu wszystko wybaczać czy "tęsknić" za jego czasami bo wiele innych problemów było mimo że ten jeden aspekt był akurat lepszy.

A to dobry przykład, chociaż Hitlera teraz świat przytacza pod innym względem że miał rację co do pewnego narodu, ale to już się nie zagłębiajmy malarzowi zbyt sodówka do głowy odjebała od władzy, kto wie może jakby Piłsudki żył w tamtych czasach to skończyło to by się dla nas całkowicie inaczej co nie oznacza że wojny by nie było później i tak możemy być zadowoleni że tu teraz siedzimy i że sowieci nie spuścili żadnej car bomby na Europę, tam gdzie naród wybrany tam kłopoty ale już skończymy ten temat bo zaraz ktoś mi tu poleci że jestem antysemitą i że jak tak można pisać o przepięknym narodzie położonym w Palestynie.

Ogólnie mi nie chodziło o jego osobę w sensie Vince'a bo dla mnie to też gnój ostatni za to co robił zawodniczkom i nie tylko za pewnie im, ale pod względem wrestlingowym to sam musisz przyznać znał się jednak na rzeczy nie podejmował tak lekkomyślnych decyzji, ja jestem w szoku że Hunter się na to godzi albo po prostu może sam Triple H chce doprowadzić do końca tej fedki? Aby się pogrążyła w totalnym syfie, a później jak już sobie odejdzie to stworzy coś swojego? Kasę mają, możliwości w sumie też, sam Triple H to duże nazwisko więc jak stworzył swoją fedkę to wgl bym mnie to nie zdziwiło, bo ja się dziwię że sami zawodnicy się nie buntują i na niego nie wjężdzają a właśnie na TKO. 

11 minut temu, GGGGG9707 napisał(a):

Tak na szybko bez żadnego zastanawiania się

- Hornswoggle i wszystko co z nim związane 

- Revival golący sobie plecy 

- Revival swędzący zadek 

- Titus puszczający pawia na ringu 

- Reigns psia karma

- Triple H zabawia się ze zwłokami zmarłej żony Kane'a

To ja chyba wolę już brak mrocznych gimnicków niż oglądanie zbezczeszczenia zwłok albo takiego humoru.

Dobra może pod tym względem był debilem, ale szczerze ja większość z tych segmentów już nie pamiętam, a o tych zwłokach to sobie przypomniałem ostatnio po 13 latach :D Był idiotą ale miał kutas też dobre strony których TKO nie potrafi wyczuć, szczerze będziemy to odczuwać jakoś bardziej i tu nie chodzi o mrocznę gmmicki a po prostu że zawodnicy są bezpłóciowi taki Roman jako OTC powstał za czasów Vince'a, taki Rhodes też jako tako dostał szansę że czasów Vince'a, taki Punk i Summer of Punk to pewnie też był pomysł tego dziada, nawet pieprzony Ziggler to był jego pomysł, był chujem ale jednak sprawił że będę dobrze wspominał tamte czasy prócz oczywiście tych bezbeków które czasami serwował. 

15 minut temu, GGGGG9707 napisał(a):

Vince swojego czasu też był anty-mroczny gimnick. Zobacz sobie przykład Leo Krugera. Dobry gimnick uważam po upływie czasu, jeśli ktoś nie zna to w skrócie afrykański bojownik z traumą pourazową, mroczny, tajemniczy, dziwny, generalnie mroczny klimat. WWE parę razy przymierzało się do awansu go z NXT jednak Vince za każdym razem blokował pomysł mówiąc że raczej nie chce mrocznych zawodników i woli kids friendly gimnicki (coś jak teraz się dzieje) i dopiero jako kolorowy przerysowany Adam Rose bez przyszłości Leo się odnalazł.

W sumie fakt było coś takiego, ale obecny produkt wgl nie jest nastawiony na PG gdyby tak było nie przywracaliby krwi, obecny produkt jest po prostu nijaki, ani to PG, ani to Era Attitude ani nic, produkt który zmierza w jakimś kierunku i zaraz spadnie z klifu tak to wygląda

image-3.png

• Reputacja:   306
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Godzinę temu, Grins napisał(a):

A to dobry przykład, chociaż Hitlera teraz świat przytacza pod innym względem że miał rację co do pewnego narodu, ale to już się nie zagłębiajmy malarzowi zbyt sodówka do głowy odjebała od władzy

Haha no faktycznie teraz trochę inaczej wygląda przytaczanie go ale jak mówisz zostawmy temat, nie po to jest to forum.

Chodziło mi ogólnie o ekstremalny przykład kogoś kto co by nie mówić robił też dobre rzeczy ale złe przeważały. Widzę że Tobie chodziło jedynie o strefę kreatywną no ale wolałem sprecyzować moje zdanie na jego temat bo wiem że są ludzie którzy modlą się o jego powrót.

Ogólnie mi nie chodziło o jego osobę w sensie Vince'a bo dla mnie to też gnój ostatni za to co robił zawodniczkom i nie tylko za pewnie im, ale pod względem wrestlingowym to sam musisz przyznać znał się jednak na rzeczy nie podejmował tak lekkomyślnych decyzji, ja jestem w szoku że Hunter się na to godzi albo po prostu może sam Triple H chce doprowadzić do końca tej fedki? Aby się pogrążyła w totalnym syfie, a później jak już sobie odejdzie to stworzy coś swojego? Kasę mają, możliwości w sumie też, sam Triple H to duże nazwisko więc jak stworzył swoją fedkę to wgl bym mnie to nie zdziwiło, bo ja się dziwię że sami zawodnicy się nie buntują i na niego nie wjężdzają a właśnie na TKO. 

Zgadzam się, Vince zarządzać umiał (do końcówki gdzie na koniec mu coś na głowę siadło i nie dało się oglądać, nie było żadnej logiki ani ładu w tym co się działo a poziom był tragiczny), tworzył ciekawe rzeczy a TKO oprócz paru zawodników jak Bron czy Femi jadą jedynie na oparach produktu stworzonego przez poprzedników. Udało im się zmarnować wiele talentów, w tym Blacka i Giulie w ostatnim czasie. U niego były ciekawe feudy, pamiętne momenty, dużo się działo, pasy miały znaczenie a na PPV się czekało, trwało po 3-4 godziny z czego 2-2.5 to były walki. Było wprawdzie 8-10 walk na galę i walki trwały w większości 5-10 min a Triple H to zmienił mówiąc że woli PLE z 5 walkami po 20-30 min a teraz mamy 3-4 walki po 8-10 min i ME z 20. Za starych czasów WWE nigdy by się nie sprzedało sponsorom.

Co do Triple H'a który nie umie się postawić. Pamiętasz czasy gdzie Vince marnował koncertowo talenty z NXT jeden za drugim ? Mieszał w NXT, wymuszał bookingi, zabierał zawodników w środku feudów w NXT, w samym środku feudu Gargano/Ciampa ten ich wziął do WWE jako Tag Team (co potem Triple H odkręcił zdradą). Wtedy też się mówiło że Triple H się postawi i zagrozi odejściem a nawet jak McMahon zrobił mu reset na NXT 2.0 i zwolnił pół rosteru HHH siedział grzecznie cicho. McMahon wrócił parę lat temu i też zaczął psuć wszystko co HHH zrobił, nawet to co działało. Co Triple na to ? Nic. Myślę że wbrew jego wyglądowi i charakterowi postaci wrestlera on po prostu nie ma charakteru żeby się postawić władzy. Tak było z Vince'm i tak jest z TKO niestety. 

ale szczerze ja większość z tych segmentów już nie pamiętam

Ja niestety mam takiego pecha że jak coś mi się nie spodoba to bardzo długo to pamiętam i psuje mi to pozytywny obraz.

Był idiotą ale miał kutas też dobre strony których TKO nie potrafi wyczuć, szczerze będziemy to odczuwać jakoś bardziej i tu nie chodzi o mrocznę gmmicki a po prostu że zawodnicy są bezpłóciowi taki Roman jako OTC powstał za czasów Vince'a, taki Rhodes też jako tako dostał szansę że czasów Vince'a, taki Punk i Summer of Punk to pewnie też był pomysł tego dziada, nawet pieprzony Ziggler to był jego pomysł, był chujem ale jednak sprawił że będę dobrze wspominał tamte czasy prócz oczywiście tych bezbeków które czasami serwował. 

Dokładnie, zrobił to czego nie widać teraz za TKO poza paroma przykładami : tworzył. Nawet jeśli były momenty gdzie brakowało Main Eventerow wypromowanych bo skupiał się na 3-4 osobach to mid card istniał i dużo się działo. Inna sprawa że dalej utrzymuję zdanie że dużo dała liczba zawodników walczących na PPV. Taki Hayes czy Dragunov czy Giulia nie będą traktowani jako ME dopóki nie zaczną walczyć na dużych galach a z 4-5 walkami nie jest to możliwe. Co im szkodzi zwiększyć liczbę walk albo dać 1-2 do kick offu?

W sumie fakt było coś takiego, ale obecny produkt wgl nie jest nastawiony na PG gdyby tak było nie przywracaliby krwi, obecny produkt jest po prostu nijaki, ani to PG, ani to Era Attitude ani nic, produkt który zmierza w jakimś kierunku i zaraz spadnie z klifu tak to wygląda

Niestety tak to wygląda, nie ma żadnej tożsamości. Wszystko jest byle jakie, za dużo nie wrestlerów się pojawia, za bardzo nastawiają się na jeden moment zamiast na cały feud czy długi storyline.

a o tych zwłokach to sobie przypomniałem ostatnio po 13 latach :D

Aż się boję pomyśleć w jakim kontekście sobie o tym przypomniałeś :diabel:

Edytowane przez GGGGG9707