Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 418
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Taka ciekawostka. Wiek to tylko liczba:

ages-of-some-current-champions-v0-5ry74j

Czy to dobrze, czy to źle, że obecnie tak to wygląda niech już odpowie sobie sam oglądający. Mnie to jakoś zbytnio nie przeszkadza póki zawodnik daje dobrą rozrywkę to jego wiek nie ma znaczenia, ale pasy typu IC czy US chyba powinny być dla troszkę młodszej krwi.

LQM.png

• Reputacja:   1 030
  • Styl:  Ciemny

Widziałem te porównania na X gdzie zestawiają obecny wiek mistrzów WWE z wiekiem main eventerów WCW z 1998... Fakt jest jednak taki, że czasy się zmieniły i przy innym stylu życia oraz mniejszej presji na walenie środków i pompowanie sylwetki wiele workerów w dzisiejszej dobie wypada w ringu o wiele lepiej niż poprzednie pokolenia wrestlerów. 

Co nie zmienia faktu, że czas goni i ostatnie częste emerytury powinny zmusić WWE do zmiany pokoleniowej, co im akurat ostatnio się udaje - Oba Femi czy Trick Williams np będą wkrótce main eventerami. 

• Lubię to 1
  • 3 tygodnie później...

Sol i Ethan i Jacy i Joe w górę:

Cytat

Sources indicate to Bodyslam that Jacy Jayne, Ethan Page, Joe Hendry, and Sol Ruca have all been heavily discussed for main roster call ups recently.

- Bodyslam+

Bez niespodzianek. Hendry i Page powinni się stosunkowo dobrze odnaleźć. Sol obroni się swoim naturalnym talentem i umiejętnościami. Jacy sama może mieć malutki (Większy) problem i uważam, że tutaj raczej powinno się przenieść całą grupę, ale wyjdzie w praniu.

• Dzięki 1

LQM.png

• Reputacja:   143

Ciężko mi się tu odnieść do całej puli, bo NXT oglądam ultra rzadko i tylko "PPV", ale dla mnie Sol Ruca to automatyczny call up przez jej akrobatyczne skille (a nigdy nie ukrywałem, że ja kocham "flippy flop wrestling" pokroju Bucksów.) Swoją drogą zastnawia mnie to dlaczego na socialach każdy hejtuje AEW za takie małpki, a jak ktoś przechodzi do WWE albo pokazuje w WWE połowę akrobatycznego wrestlingu to już nagle ludzie mają na ustach "holy shit" i w ogóle co tu się odjaniepawla i jakie to świetne nie jest.
Ethan Page na pewno ma charyzmę znając go tylko z AEW więc w main rosterze WWE też powinien dać sobie radę przy odpowiednim prowadzeniu. O Hendrym to się nie wypowiem, bo widziałem go tylko na WMce w szybkim squashu, ale ma jednak chwytliwy theme song więc można to pociągnąć jako wprowadzenie do głębokiej mainstreamowej wody.
Reasumując: Przyszłość main rosteru ma się świetnie, tylko potrzeba tu jeszcze pomysłu i nie powoływać bezsensownie ludzi którzy będą tłem, albo zaraz przepadną, albo nawet nie będą być wykorzystywani.

• Dzięki 1

• Reputacja:   298
  • Urządzenie:  Android

42 minuty temu, Nialler napisał(a):

Swoją drogą zastnawia mnie to dlaczego na socialach każdy hejtuje AEW za takie małpki, a jak ktoś przechodzi do WWE albo pokazuje w WWE połowę akrobatycznego wrestlingu to już nagle ludzie mają na ustach "holy shit" i w ogóle co tu się odjaniepawla i jakie to świetne nie jest.

To raczej logika typowych fanów WWE-antyAEW, ja podchodzę do tego na zasadzie że wolę WWE, walki w AEW są dużo lepsze ale mi się lepiej ogląda WWE mimo wszystko. ALE dlatego właśnie nie zachwycam się np takim Je'Vonem bo ok jest młody ale jakby był w takim AEW to by się nie wyróżniał na tle innych akrobatycznych. Ja bardziej próbuję porównać roster obu pod względem ringowym zanim zachwycę się kimś. 

45 minut temu, Nialler napisał(a):

Ethan Page na pewno ma charyzmę znając go tylko z AEW więc w main rosterze WWE też powinien dać sobie radę przy odpowiednim prowadzeniu

Ja właśnie odwrotnie mam. NXT nie oglądam ale z tego co widzę z urywek daje on radę a nawet pozytywnie zaskakuje a w AEW właśnie w ogóle mi nie podsiadł. Tak samo jak Starks którego w AEW nie dawałem rady oglądać i w WWE też nie bardzo mi się chce. Page jednak mnie z urywek przekonuje.

• Dzięki 1

• Reputacja:   413
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

1 godzinę temu, Nialler napisał(a):

Ethan Page na pewno ma charyzmę znając go tylko z AEW więc w main rosterze WWE też powinien dać sobie radę przy odpowiednim prowadzeniu. O Hendrym to się nie wypowiem, bo widziałem go tylko na WMce w szybkim squashu, ale ma jednak chwytliwy theme song więc można to pociągnąć jako wprowadzenie do głębokiej mainstreamowej wody.

Ethan Page i Joe Hendry mają na tyle charyzmy, aby poradzić sobie w WWE, jednak obawiam się, że szczytem ich możliwości będą typowe rozrywkowe storyline' y / ekipy z Mizem, Truthem czy Danhausenem. :D 

• Lubię to 1

Cena.jpg

• Reputacja:   808

2 godziny temu, Nialler napisał(a):

Ciężko mi się tu odnieść do całej puli, bo NXT oglądam ultra rzadko i tylko "PPV", ale dla mnie Sol Ruca to automatyczny call up przez jej akrobatyczne skille (a nigdy nie ukrywałem, że ja kocham "flippy flop wrestling" pokroju Bucksów.) Swoją drogą zastnawia mnie to dlaczego na socialach każdy hejtuje AEW za takie małpki, a jak ktoś przechodzi do WWE albo pokazuje w WWE połowę akrobatycznego wrestlingu to już nagle ludzie mają na ustach "holy shit" i w ogóle co tu się odjaniepawla i jakie to świetne nie jest.
Reasumując: Przyszłość main rosteru ma się świetnie, tylko potrzeba tu jeszcze pomysłu i nie powoływać bezsensownie ludzi którzy będą tłem, albo zaraz przepadną, albo nawet nie będą być wykorzystywani.

Ci co najwięcej komentują, obrażają to są typowe marki i sajko od WWE i ich opinia jest mało znacząca, to tacy co nienawidzą AEW i muszą się przypierdalać o byle gówno nawet o to że Khan poszedł w program dla starszej widowni i nagle przeszkadza im krew itd. Ogólnie też bym się nie zdziwił jakby konkurencja po prostu wykupywała jakieś boty które mają obrzydzić właśnie AEW i kto to zweryfikuje? No raczej że nikt ;) więc ja nawet nie czytam opinii tych ekspertów, ale ostatnio było im ciężko wybronić to gówno które TKO zaserwowało na SmackDown :D 

Przyszłość main rosteru ma się dobrze? No stwierdziłbym tak jeśli dawaliby szansę tym gwiazdą, patrz LA Knight chłop mimo że ma charyzmę ludzie jedzą mu z ręki dalej nie może się dopchać do pas i nawet go potrzymać przez 5 minut, drugi był nie jaki Kross który został zwolniony publika jadła mu z ręki był cheerowany co zrobili? Wyjebali go na zbity pysk, Finn Balor kisi się od lat w głównym rosterze i do tej pory nic szczególnego nie osiągnął mimo że ma swoje lata to przez te lata mógł wiele zdziałać... Fatu zaraz będzie 3 rok już we fedce. też jeszcze jakoś nie przykręcił się do main eventu, wątpię aby Hendry, Page, Starks otarli się o Main Event jak najlepsi wyjadacze ledwo co dostają szanse a co dopiero tacy jak oni... 

image-3.png

8 godzin temu, GGGGG9707 napisał(a):

Ja bardziej próbuję porównać roster obu pod względem ringowym zanim zachwycę się kimś. 

Trudno to jednoznacznie porównywać, gdy w AEW nie ma zaciąganego hamulca i zawodnicy jadą wszystko z siebie co mają. W WWE jak każdy wie wygląda to zdecydowanie inaczej. Zresztą w WWE skill pod tytułem umiejętności czysto ringowe nie jest tym najważniejszym.

9 godzin temu, Nialler napisał(a):

a jak ktoś przechodzi do WWE albo pokazuje w WWE połowę akrobatycznego wrestlingu to już nagle ludzie mają na ustach "holy shit" i w ogóle co tu się odjaniepawla i jakie to świetne nie jest.

Może dlatego, że w jednej fedce takie atrakcje to norma, a w drugiej nie. Tak się domyślam. Może błędnie. 

9 godzin temu, Nialler napisał(a):

Swoją drogą zastnawia mnie to dlaczego na socialach każdy hejtuje AEW za takie małpki

Dlaczego, to nie wiem. Generalnie na takim X można znaleźć wiele głupkowatych wpisów z obu stron i nigdy nie zrozumiem, jaki ludzie mają w tym interes, żeby tak się czepiać tej przeciwnej fedki i na odwrót. Obustronna nienawiść części fanów jest w moich oczach bardzo przesadzona niepotrzebna i zwyczajnie głupia. Najgorsi są tacy, którzy oglądają tylko swoją ulubioną fedkę i plują jadem na drugą stronę tylko, na jakiej podstawie, skoro ich nie oglądają? Z jakiego powodu można nienawidzić czegoś, czego się nawet nie widzi? Nie wiem.

Natomiast słowo każdy jest chyba lekkim nadużyciem. Sam śledzę parę kont osób, które oglądają obie fedki i jak głupie się jarają jak widzą jakiś pojebany spot w AEW i mocno ów AEW chwalą. Co raczej dziwne nie jest, skoro zwykle AEW potrafi przygotować galę PPV na świetnym ringowym poziomie i rzadko w tej materii zawodzą. Na naszym forum też nie znajdziesz potężnych ataków w stronę AEW. Ci najwięksi fani WWE u nas albo w ogóle się na temat AEW nie wypowiadają, albo sporadycznie piszą o nich pozytywnie. Fan WWE nie zawsze się równa przeciwnik AEW i na odwrót. Pamiętam, że jak rok temu oglądałem obie fedki to w jednej znajdowałem coś fajnego, a i w drugiej było coś innego co również sprawiało frajdę, więc obie fedki na swój sposób da się lubić i zdecydowanie rozumiem tych, co oglądają je obie. 

LQM.png