Skocz do zawartości
Attitude Wrestling Forum Attitude Wrestling Forum
Women Wrestler Render
SmackDown Fist
Men Wrestler Render
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 154
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Money in the Bank 2026:

CS-054310_MITB_New_Orleans_2026_Social_S

Ciekawe. Money in the Bank w 2026 roku odbędzie się po SummerSlam. Dziwna kolejność.

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   387
  • Urządzenie:  Android

Taka ciekawostka 3 najbardziej disliked videos roku 2025.

Screenshot_2025-10-23-21-44-50-50_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

• Haha 2

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   132

Dla mnie trochę mało rzetelne, bo WMka zawsze generuje kilka(naście?) razy większe liczby niż randomowe RAW, co jednak nie zmienia faktu, że Jey był jest i będzie tag team playerem razem z bratem, i jak to swego czasu korpo Tryplak mówił "Player B". Poza wejściówką która de facto jest już do porzygu przeruchana i przewijam śmiało z 8 minut, bo przecież trzeba jeszcze po wejściu do ringu zrobić repeat. 
Ring skilla może i ma, ale też sranie superkickami (pozdrawiam przy okazji Bucksów) wcale nie pomaga, a wręcz szkodzi. Jego czy Jimmy'ego też nie da się zrozumieć tylko wymawianie początkowych sylab albo końcowych przeplatane "us us us us us us us" to też nie idzie się połapać co autor miał na myśli. Ja już mam dosyć Jeya jako solowego zawodnika. Dawać go znowu w normalny team z bratem i niech się ganiają w dywizji tag team.
W sumie jest jeszcze opcja heel turnu bliżej niż dalej, ale też jakoś czarno to widzę, aczkolwiek czarne charaktery zawsze zyskiwały "to coś". 

• Lubię to 2

No właśnie słyszałem, że Jey ma pokonać Punka i zostać nowym mistrzem i przejść heel turn na swoim bracie także tego...

• Zmieszany/a 1

• Reputacja:   112
  • Styl:  Klasyczny

9 godzin temu, Jeffrey Nero napisał(a):

No właśnie słyszałem, że Jey ma pokonać Punka i zostać nowym mistrzem i przejść heel turn na swoim bracie także tego...

Zobaczymy co im chatGPT podopwiedział

• Haha 1

NAJWIĘKSZY POLSKI FAN AEW

bkCjbFy.gif

Jakaś tajemnicza postać:

Kto to? Kogo obstawiacie? 

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   636

14 minut temu, KyRenLo napisał(a):

Jakaś tajemnicza postać:

Andrade :D A tak na poważnie, to nie wiem kto to, może w końcu jakaś niespodzianka, chociaż te tajemnicze proma sprzed lat zawsze były powiązane z Jericho więc nie zdziwię się jak to Y2J :P 

W dniu 23.10.2025 o 23:34, Nialler napisał(a):

Dla mnie trochę mało rzetelne, bo WMka zawsze generuje kilka(naście?) razy większe liczby niż randomowe RAW, co jednak nie zmienia faktu, że Jey był jest i będzie tag team playerem razem z bratem, i jak to swego czasu korpo Tryplak mówił "Player B". Poza wejściówką która de facto jest już do porzygu przeruchana i przewijam śmiało z 8 minut, bo przecież trzeba jeszcze po wejściu do ringu zrobić repeat. 
Ring skilla może i ma, ale też sranie superkickami (pozdrawiam przy okazji Bucksów) wcale nie pomaga, a wręcz szkodzi. Jego czy Jimmy'ego też nie da się zrozumieć tylko wymawianie początkowych sylab albo końcowych przeplatane "us us us us us us us" to też nie idzie się połapać co autor miał na myśli. Ja już mam dosyć Jeya jako solowego zawodnika. Dawać go znowu w normalny team z bratem i niech się ganiają w dywizji tag team.
W sumie jest jeszcze opcja heel turnu bliżej niż dalej, ale też jakoś czarno to widzę, aczkolwiek czarne charaktery zawsze zyskiwały "to coś". 

Ej us, ej us, ej us :D Coś mi się zdaje że Jey przejdzie turn i zawalczy na WM 42 ze swoim kuzynem Romanem, cała otoczka do tego prowadzi mają za sobą dwie batalie gdzie Jey był zawsze face'm, teraz będzie na odwrót... Rollins się wykruszył więc rywala dla Romana brak, no jest Punk ale wątpię że zestawią ich solo na WM 42... Może akurat Jey wyrobi się jako Heel, przypominam że każdy ze Samoańczyków zyskiwał poparcie jako Heel wsród fanów The Rock, Roman :P teraz może być podobnie. 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

20 minut temu, Grins napisał(a):

Andrade :D A tak na poważnie, to nie wiem kto to, może w końcu jakaś niespodzianka, chociaż te tajemnicze proma sprzed lat zawsze były powiązane z Jericho więc nie zdziwię się jak to Y2J :P 

Ej us, ej us, ej us :D Coś mi się zdaje że Jey przejdzie turn i zawalczy na WM 42 ze swoim kuzynem Romanem, cała otoczka do tego prowadzi mają za sobą dwie batalie gdzie Jey był zawsze face'm, teraz będzie na odwrót... Rollins się wykruszył więc rywala dla Romana brak, no jest Punk ale wątpię że zestawią ich solo na WM 42... Może akurat Jey wyrobi się jako Heel, przypominam że każdy ze Samoańczyków zyskiwał poparcie jako Heel wsród fanów The Rock, Roman :P teraz może być podobnie. 

Po mojemu to zawsze heelów się ogląda dużo lepiej niż fejsów. Nawet jak ludzie wyczekują face turnu kogoś to i tak za miesiąc / dwa jest nudny i zbyt słodki. Ale właśnie - czy to kwestia tego, że nie da się poprowadzić fejsa na lata, dlatego paradoksalnie heelów kochamy i wyczekujemy heel turnów? Z resztą nawet jak heel świetnie odgrywa rolę, to bliżej mu do face turnu niż bycie heelem bo publika mocno go cheeruje i on z autmatu fejsuje (patrz: LA Knight np. na szybko). Romek mówił w jakimś wywiadzie, że bycie heelem jest dużo ciekawsze i może przez to właśnie zawodnicy uwalniają dużo więcej potencjału, albo rzeczywiście we wrestlingu nie ma prawa bytu dla cukierkowych, przesłodzonych fejsów.

• Lubię to 4

99 % wrestlerów woli być tym złym wyjątkiem Kodeusz nie chciał będąc w AEW przejść turnu. Face może być ciekawy nie cukierkowy np. obecnie Mistrz AEW Hangman Adam Page.

• Lubię to 1

Może to złudne nadzieje, ale mam wrażenie, że doczekamy się długo wyczekiwanego (przynajmniej przez niektórych) powrotu piosenki "Broken Dreams" (w rzeczywistości oczywiście) gdyż w najnowszym patchu / DLC dodali entrance Drew z 2010 z ową piosenką.
Jako "jako taki" fan gier od 2K wiem, że powroty postaci do gry zwiastowały rychły powrót do ringu (Goldberg np.), więc mam cichą nadzieję, że WWE pójdzie po rozum do głowy i skoro jest muzyka w grze to dadzą ją dla Drew. Zwłaszcza że ponoć sam od dawien dawna zabiega o powrót tego theme songu.

• Lubię to 1

• Reputacja:   155
  • Styl:  Jasny

8 godzin temu, KyRenLo napisał(a):

Santos 

2 godziny temu, Nialler napisał(a):

gdyż w najnowszym patchu / DLC dodali entrance Drew z 2010 z ową piosenką.
Jako "jako taki" fan gier od 2K wiem, że powroty postaci do gry zwiastowały rychły powrót do ringu (Goldberg np.),

CM Punk '10 jest w grze od miesięcy (a nawet w 2k24 był) a jego theme song nie wrócił, więc niestety nie ma co liczyć.

AJ Styles z theme z TNA też jest w grze ale to się nie przełoży raczej, podobnie jak u Drew choć byłoby fajnie

2 godziny temu, Nialler napisał(a):

Zwłaszcza że ponoć sam od dawien dawna zabiega o powrót tego theme songu.

Sheamus też swojego czasu walczył o swój stary theme song, skończyło się na tym że (z tego co mówił) w kontrakcie miał że wraca do niego a w praktyce to wyglądało tak, że przez parę miesięcy tego używał a potem dostał jakiś total generic...

Edytowane przez GGGGG9707
  • Lubię to 1

WWE umieściło jeszcze kolejne trzy krótkie filmiki:

Jakaś nowa stajnia? Posiłki dla The Vision?

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   636

Godzinę temu, KyRenLo napisał(a):

WWE umieściło jeszcze kolejne trzy krótkie filmiki:

Jakaś nowa stajnia? Posiłki dla The Vision?

Ostatni filmik mówi sam za siebie że to będzie Brock Lesnar. 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

No cóż, rzekłbym, że rozczarowanie, i to sporawe:

Cytat

It’s a WM42 promo and it’s expected to be revealed, in full, sometime later today.

-WrestleVotes

Cytat

Several major names such as Cody Rhodes, Brock Lesnar and Roman Reigns were all at WWE HQ over the last week filming material. Given what has been heard, it’s believed the teasers that WWE has been posting on social media are likely for WrestleMania 42 promotional material.

- PWlnsider

Całe WWE. Narobiło smaka na coś fajnego, a tu w sumie nic wielkiego. Bez urazy dla samej WM.

• Lubię to 1

WeAreSoBack.png

Ja się nigdy już nie napalam na żadne niespodzianki. Pamiętam serię prom "itbegins" wypuszczane bodaj co tydzień na przełomie 2011/2012 gdzie ostatecznie za tą bardzo, ale to bardzo ciekawą serią prom stał sam Y2J. Ludzie snuli domysły tydzień w tydzień z nowym promem. Żyliśmy tym jak cholera. Ja sam w szkole nie mogłem się skupić tylko rozkminiałem co to może być, bo dyskusja była zażarta niczym o jakichś najbardziej tajnych teoriach spiskowych na szurskich forach i przewijało się sto postaci w naszych głowach, a tu faktycznie "meh" jeśli chodzi o ogłoszenie WMki. Może ja tetryczeję, ale już te "niespodzianki/proma" chyba nie wzbudzą nigdy we mnie jakichś większych emocji tak żebym naprawdę miał ochotę to rozkminiać dłużej niż minutę.