Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   44
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

4 godziny temu, KyRenLo napisał(a):

Czemuż to? Logan to dobry wrestler. Spokojnie materiał na pretendenta, a nawet głównego mistrza. Można go nie lubić, ale chyba udowodnił, że posiada godne umiejętności. W ringu bardzo dobry. Na mikrofonie więcej niż niezły. Jako Heel naturalnie dobrze sobie radzi.. Panowanie z pasem US to była lipa, ale głównie przez jego niezbyt częste pojawianie się. Teraz pewnie wyglądałoby to już inaczej. 

Pełna zgoda. Jako zawodnik jak najbardziej daje radę, to fakt i ciężko się nie zgodzić.

Ale zadaj sobie pytanie czy gdyby nie jego pseudo sława to czy w tym momencie byłby w WWE z taką pozycją? Osobiście mam dość że nie wrestlerzy pchają się kosztem ludzi którzy całe życie poświęcili swojej pasji...

Do tego po jego wybrykach jego miejsce powinno być za kratami a nie na ringu 

• Dzięki 1

• Reputacja:   747
  • Urządzenie:  Windows

John Cena:

Cytat

John Cena’s final match in his ‘Farwell Tour’ is scheduled to take place in December at the TD Garden in Boston, Massachusetts.

– Chronicle 5 WCVB

Night of Champions:

wwe-night-of-champions-1.png

18 godzin temu, GGGGG9707 napisał(a):

Ale zadaj sobie pytanie czy gdyby nie jego pseudo sława to czy w tym momencie byłby w WWE z taką pozycją? Osobiście mam dość że nie wrestlerzy pchają się kosztem ludzi którzy całe życie poświęcili swojej pasji...

Trochę tak i trochę nie, bo na moje jednak Logan udowodnił, że miejsce w WWE mu się należy. W każdej swojej walce Logan pokazuje, że nie odstaje od reszty zawodników ba moim zdaniem jest na luzie lepszy od sporej części. Gdy dostaje mikrofon/Czas antenowy, to dobrze go wykorzystuje. Oczywiście rozumiem twoje podejście, ale dla mnie Logan na teraz jest już pełnoprawnym zawodnikiem. Co do pasji to myślę, że gdyby Paul tak naprawdę nie pasjonował się tym biznesem to poświęciłby swój cenny czas na coś innego. 

Moja opinia taka:

Logan Paul w WWE nawet walczący o pas jest jak najbardziej okej.

• Lubię to 1
  • Dzięki 1

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png

6 godzin temu, KyRenLo napisał(a):

Trochę tak i trochę nie, bo na moje jednak Logan udowodnił, że miejsce w WWE mu się należy. W każdej swojej walce Logan pokazuje, że nie odstaje od reszty zawodników ba moim zdaniem jest na luzie lepszy od sporej części. Gdy dostaje mikrofon/Czas antenowy, to dobrze go wykorzystuje. Oczywiście rozumiem twoje podejście, ale dla mnie Logan na teraz jest już pełnoprawnym zawodnikiem. Co do pasji to myślę, że gdyby Paul tak naprawdę nie pasjonował się tym biznesem to poświęciłby swój cenny czas na coś innego. 

Moja opinia taka:

Logan Paul w WWE nawet walczący o pas jest jak najbardziej okej.

No i szanuję opinię zwłaszcza że jest poparta argumentami a nie "bo tak", częściowo też się zgadzam bo (choć go nie trawię do tego stopnia, że przewijam proma / walki a jak ja PLE coś robi a akurat na żywo oglądam to się czymś innym zajmuję i nie obchodzi mnie zbytnio co tam się dzieje) z tego co tu czytałem i jakieś tam urywki mi się gdzieś tam wyświetliły to fakt, przykłada się, daje radę, robi robotę i jest lepszy od wielu (choć gdyby WWE akurat na to patrzyło to zwolnienia by zupełnie inaczej wyglądały i same drewna by wylatywały). Moja opinia jest taka, że gdyby powalczył trochę na niezależnej wcześniej i WWE zobaczyło by potencjał to ok jeszcze by przeszło a tak to wygląda jak typowy celebrity no-name któremu WWE podkłada swoich zawodników żeby nakarmić jego ego (tak, wiem że zły przykład bo on większość przegrywał z początku ale w momencie sprowadzenia go tak to wyglądało)

Nie wiem, może problem u mnie jest w tym, że należę do 0.001% społeczeństwa które nie uznaje czegoś takiego jak youtuber i dla kogo celebryta to aktor, piosenkarz, polityk (chociaż polityki nie śledzę), sportowiec a nie ktoś kto sobie nagrywa jak gra w gry, reaguje sztucznie na jakieś filmiki czy robi z siebie klauna (z całym szacunkiem dla klaunów) i dlatego wyjątkowo nie mogę go przetrawić.

Ale szanuję Twoje zdanie, częściowo się zgadzam i dajesz dobre przekonywujące argumenty.

• Lubię to 4

Cytat

WWE is potentially looking at the weekend of July 12 in Atlanta for EVOLUTION 2, timed with a Saturday Night's Main Event taping the same weekend.

The idea would be SNME on Saturday 7/12 and the EVOLUTION PLE on Sunday 7/13.

- PWInsider

• Dzięki 1

• Reputacja:   827
  • Status:  Online

Chyba ktoś tu chce wbić na RR:leo:

Ej CzaQ, widać po mnie???:D

sr.jpg.c870ab4188908c3d6d06c5f5101bfd2b.jpg

• Reputacja:   137

1 godzinę temu, MattDevitto napisał(a):

Punk posiada najważniejszą cechę wrestlera z sukcesami - jest hipokrytą :D :

spacer.png

• Lubię to 1

6427638215a28716991f4b.jpg

• Reputacja:   43

2 godziny temu, MattDevitto napisał(a):

Nie będzie Ceny, Lesnara, Roman coś tam majaczy o odejściu z biznesu, Rhodes wygrywał 2 razy, ten skalp ma już chyba każdy szanowany w WWE wrestler. Może - choćby w turbanie - wreszcie się uda? :icon_biggrin:

• Haha 1

70800448856fb97a41e5eb.jpg

3 godziny temu, MattDevitto napisał(a):

Chyba ktoś tu chce wbić na RR

Wpierw niech wpada na Night of Champions. Chyba nawet był w tej zapowiedzi gali.

Travis Scott\Money in the Bank 2025:

Cytat

There's a belief in WWE creative circles that Travis Scott will be available for Money In the Bank, and there have been pitches for him and John Cena teaming in either a tag match or 6-man tag of some sort. Scott has been training off and on with Booker T in Texas.

- PWInsider

• Reputacja:   54

Może mi ktoś wytłumaczyć skąd się wzięła nagła popularność Kariona Krossa? Typ ledwo co dostaje czas antenowy, Final Testament to wielki niewypał. Wtapia niemalże wszystkie walki. Jego segmenty na backu są....dziwne i de facto nic nie wnoszące (przynajmniej dla mnie) a tu nagle #1 sell merchandise i każdy się nagle znikąd nim podnieca?
Ja wiem, że w TNA (którego nie oglądam) był chyba topową gwiazdą (a przynajmniej miałem go zawsze w grze WWE) i lubię typa dzięki NXT, ale on obecnie jest w sumie nikim. Skąd nagle taki jego fenomen? Coś przeoczyłem?

Godzinę temu, Nialler napisał(a):

Może mi ktoś wytłumaczyć skąd się wzięła nagła popularność Kariona Krossa? Typ ledwo co dostaje czas antenowy, Final Testament to wielki niewypał. Wtapia niemalże wszystkie walki. Jego segmenty na backu są....dziwne i de facto nic nie wnoszące (przynajmniej dla mnie) a tu nagle #1 sell merchandise i każdy się nagle znikąd nim podnieca?
Ja wiem, że w TNA (którego nie oglądam) był chyba topową gwiazdą (a przynajmniej miałem go zawsze w grze WWE) i lubię typa dzięki NXT, ale on obecnie jest w sumie nikim. Skąd nagle taki jego fenomen? Coś przeoczyłem?

Pipe Bomb ;) ludzie uznali, że powiedział na głos to co wszyscy myślą i zyskał szacunek wszystkich. Potem też wypuścił "dokument" o swoim weekendzie Wrestlemanii po którym ludzie stwierdzili, że w sumie on jest spoko

Ja ogólnie lubię Kross'a choć głównie wersję z NXT ale uważam że jedno promo nie powinno dać mu takiej popularności.

Teraz trzeba śledzić jak WWE zareaguje, czy przemilczą temat i poczekają aż jego popularność wróci na swoje miejsce czy stwierdzą, że dadzą mu szansę skoro ludzie tak za nim są. Biorąc pod uwagę że zbliża się Money In The Bank a paru faworytów do walizki nie potrzebuje jej aktualnie (Dom, Breakker) to myślę, że Kross nie mógł na lepszy moment trafić bo nie zdziwię się (choć nie rozumiem tego) jak dostanie zaraz mega push i nam zaraz walizkę ściągnie 

Edytowane przez GGGGG9707
  • Lubię to 1
  • Dzięki 1

• Reputacja:   827
  • Status:  Online

8 minut temu, GGGGG9707 napisał(a):

Ja ogólnie lubię Kross'a choć głównie wersję z NXT ale uważam że jedno promo nie powinno dać mu takiej popularności.

Tak to już działa, że idealnie wbił się w moment i zażarło. A że ludzie nie lubią w wrs Loganopodobnych gości zabierających czas innym to już inna kwestia:spoko:

• Dzięki 2

Ej CzaQ, widać po mnie???:D

sr.jpg.c870ab4188908c3d6d06c5f5101bfd2b.jpg

• Reputacja:   54

@GGGGG9707
A to ja tych zakulisowych rzeczy z YT i innych twitterów nie oglądam, no ale faktycznie kozak. Ja tam zawsze mu kibicowałem, a w grach trzymał u mnie nieraz mistrzostwo świata, mimo że poznałem go dopiero w NXT i zrobił konkret wrażenie aż do dzisiaj.
Dzięki chłopaki. Wiedziałem, że tu można na każdego liczyć :D

• Lubię to 1

1 godzinę temu, Nialler napisał(a):

@GGGGG9707
A to ja tych zakulisowych rzeczy z YT i innych twitterów nie oglądam, no ale faktycznie kozak. Ja tam zawsze mu kibicowałem, a w grach trzymał u mnie nieraz mistrzostwo świata, mimo że poznałem go dopiero w NXT i zrobił konkret wrażenie aż do dzisiaj.
Dzięki chłopaki. Wiedziałem, że tu można na każdego liczyć :D

Ja generalnie też nie bardzo śledzę ale to z Kross'em akurat mi wyskakiwało ciągle to zwróciłem uwagę.

Generalnie też go od NXT znam i lubię, no i też w grach z WWE pusha mu daję i dobrze mi się zawsze za niego gra 

• Lubię to 1

Draft:

Cytat

The WWE Draft is expected to take place before the SummerSlam PLE, which is scheduled for August. There were rumours circulating that the Draft could take place at the end of May, but that hasn’t been confirmed.

– WrestleVotes 

Jade vs. Charlotte:

Cytat

One of the top matches pitched for ‘WWE Evolution’ II is Jade Cargill vs. Charlotte Flair. Plans for Evolution II should start to become clear following the Money in the Bank PLE on June 7.

– WrestleVotes 

Cody Rhodes:

Cytat

Cody Rhodes return to WWE is on the horizon. The expectation is that Rhodes’ return will “likely” take place prior to MITB. Rhodes will remain as a “top priority player” and will be a “focal point” on TV throughout the summer.

– WrestleVotes 

• Dzięki 1

• Reputacja:   639

33 minuty temu, KyRenLo napisał(a):

One of the top matches pitched for ‘WWE Evolution’ II is Jade Cargill vs. Charlotte Flair. Plans for Evolution II should start to become clear following the Money in the Bank PLE on June 7.

– WrestleVotes 

Tak czułem po tym face to face Jade z Charlotte z bodajże ostatniego SD. Nie wiem czy jestem fanem, w sensie ważne pytanie czy Flair tu wygra? Jeśli tak to nie jestem fanem, ale raczej nie uwali kolejnego pojedynku, a taki feud ogólnie mógłby być dłuższy, wydaję mi się, że pierwszą walkę wygra Flair, ale cały feud Jade, kurde Charlotte wróciła i zawsze była topem topów, a teraz gdyby nie star power to jej umiejętności nadają się na mid card moim zdaniem, jakby straciła skilla, w ringu nudy, przy micu nudy, no ja nie wiem, jedynie nazwisko i osiągnięcia trzymają ją w tym ME jak na razie.

35 minut temu, KyRenLo napisał(a):

The WWE Draft is expected to take place before the SummerSlam PLE, which is scheduled for August. There were rumours circulating that the Draft could take place at the end of May, but that hasn’t been confirmed.

– WrestleVotes 

Totalnie nie rozumiem jeśli zrobią to przed SummerSlam, nie jestem tego fanem, jeśli już to po SummerSlam czy coś, a dlaczego? Bo moim zdaniem draft przed PLE bardzo odbiera samemu PLE, bo często jest tak, że o mistrzostwa walczą wtedy zawodnicy z przeciwnych brandów czy feudowo jakoś to się  nie zgrywa i bardzo często jest to spoiler wyniku, a przy tak dużej gali jak SummerSlam uważam, że nie byłoby to rozsądne, dlatego niech zrobią to już pod koniec tego Maja lub po MITB nawet albo wcale.

37 minut temu, KyRenLo napisał(a):

Cody Rhodes return to WWE is on the horizon. The expectation is that Rhodes’ return will “likely” take place prior to MITB. Rhodes will remain as a “top priority player” and will be a “focal point” on TV throughout the summer.

– WrestleVotes 

Może odbierze pas Cenie xD Cena vs Rhodes, dawno nie było.

• Dzięki 1

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)