Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   410
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

20250129_HOF25_TripleH_16x9--5f3de8c6c9f

No i mamy to Triple H zostanie wprowadzone w tym roku do Hall of Fame, moim zdaniem to już powinno się stać dwa lata temu czy nawet trzy lata temu :) Ciekawe kto go wprowadzi Stefa czy HBK, a może całe DX tak by było najlepiej tylko za pewnie bez Billy Gunna, co jak co Triple H już dawno powinien znaleźć się w Hall of Fame już po walce z Rollinsem z 8 lat temu. 

• Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   685
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Czy on już czasem nie został wprowadzony razem z całym DX? 

Trochę dziwne. Vince nigdy nie wprowadzał siebie, gdy był szefem. Tripel też raczej nie powinien tego robić. ;)

• Reputacja:   593

Godzinę temu, IIL napisał(a):

Trochę dziwne. Vince nigdy nie wprowadzał siebie, gdy był szefem. Tripel też raczej nie powinien tego robić. ;)

Słyszałem plotkę, że to była decyzja narzucona z góry i Triple H nie miał nic do gadania i to nie była jego decyzja, ile w tym prawdy nie mam pojęcia, dlatego jeszcze nie oceniam, ale mimo to uważam, że zasłużył na bycie singlowo w Hall Of Fame bez względu czy to jego decyzja czy nie i to samo bym uważał jeśli chodziłoby o Vinca, szef szefem, ale swoje dla biznesu zrobili obaj, pomimo tego, że Vince prawie stoczył ten biznes na dno pod sam koniec, ale przed PG Erą to było świetnie. 

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   763

Szczerze, myślałem, że dawno już tam jest:D

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

• Reputacja:   272

5 godzin temu, IIL napisał(a):

Czy on już czasem nie został wprowadzony razem z całym DX? 

Ponoć była to decyzja Nicka Khana i Tryplak stanął przed faktem dokonanym (nikt go nie pytał o zdanie).

7 godzin temu, Grins napisał(a):

20250129_HOF25_TripleH_16x9--5f3de8c6c9f

No i mamy to Triple H zostanie wprowadzone w tym roku do Hall of Fame, moim zdaniem to już powinno się stać dwa lata temu czy nawet trzy lata temu :) Ciekawe kto go wprowadzi Stefa czy HBK, a może całe DX tak by było najlepiej tylko za pewnie bez Billy Gunna, co jak co Triple H już dawno powinien znaleźć się w Hall of Fame już po walce z Rollinsem z 8 lat temu. 

Stawiam, że wprowadzi go Taker, bo to dobrzy kumple są.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   287

25 minut temu, -Raven- napisał(a):

Stawiam, że wprowadzi go Taker, bo to dobrzy kumple są.

A może HBK?

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   694

Pięcioletnia umowa dla powracającej zawodniczki:

Spoiler

Alexa Bliss has signed a brand new 5 year deal with WWE.

(Fightful)

WWW.WRESTLEZONE.COM

Alexa Bliss is set to stay with WWE for years to come, according to a new report.

Elegancko.

2fc62c6029e1c3ad96d31ce40e51149d.jpg

Charlotte zalicza kolejny rozwód - tym razem z niejakim Andrade, może kojarzycie przyszłego jobbera?:diabel:

• Reputacja:   410

16 godzin temu, MattDevitto napisał(a):

Charlotte zalicza kolejny rozwód - tym razem z niejakim Andrade, może kojarzycie przyszłego jobbera?:diabel:

Właśnie chciałem to pisać, długo byli małżeństwem XD normalnie rekord. 

• Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

Miała 3 mężów. Z pierwszym była 3 lata z drugim 2 lata i z ostatnim 3 lata czyli co z kolejnym 2 lata?🤣

• Haha 1

• Reputacja:   279

Poszła po starym jak prąd po drutach

• Haha 1

wrestlers-on-the-road.jpg

28 minut temu, Jeffrey Nero napisał(a):

Miała 3 mężów. Z pierwszym była 3 lata z drugim 2 lata i z ostatnim 3 lata czyli co z kolejnym 2 lata?🤣

Ja do teraz zastanawiam się jak oni funkcjonowali przez pierwsze miesiące w codziennym życiu, skoro Charlotte nie potrafiła praktycznie słowa po hiszpańsku, a Andrade angielski miał na poziomie podstawówki:D

• Reputacja:   279

Rozmawiali w języku miłości 😍 

• Haha 1

wrestlers-on-the-road.jpg

1 godzinę temu, MattDevitto napisał(a):

, a Andrade angielski miał na poziomie podstawówki

Ty mówić wolno ja dużo rozumieć 😂

• Haha 1

• Reputacja:   272

7 godzin temu, MattDevitto napisał(a):

Ja do teraz zastanawiam się jak oni funkcjonowali przez pierwsze miesiące w codziennym życiu, skoro Charlotte nie potrafiła praktycznie słowa po hiszpańsku, a Andrade angielski miał na poziomie podstawówki:D

Rozmawiali wyłącznie po francusku:hbk:

• Haha 2

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Mariah May: Major Update On Mariah May's AEW Status And Potential WWE Future WWW.SI.COM One of AEW's top stars very well may be on her way to WWE in the near future. Mariah May made her way from Stardom to AEW in the fall of 2023 and was quickly i Spory dystans do tego trzeba mieć, bo to jednak WOR, ale oczywiście jestem za.
    • Bastian
      Siadamy do ostatniego RAW przed WM. Walka ocierająca się o 5 Star tak samo prawdopodobna jak srebrne gody u Charlotte Flair.  Ale szybciutko zleciała ta czerwona tygodniówka. Fantastyczne walki, niespodzianki, mocarne segmenty, promosy, reklamy, zapowiedzi... W sam raz, żeby nie rozstawać się na długo z opcją przewijania...  A tak serio to w kwestii walk nie wypadło tak źle. Sądziłem, że będzie jeszcze krócej i bezpieczniej, a tymczasem Liv z Bayley oraz Penta z Balorem spisali się całkiem nieźle, jak na 5 dni przed WM. Bayley odlicza Liv, niby budujemy wiarygodność pretendentek, ale pasy raczej zostaną u Judgment Day. A propos... Jedna wątpliwość co do Fatal 4 Way o IC Title - rozłam w JD przez to, że Dom wygra kosztem Balora czy może "przez przypadek" Mysterio junior pozbawi Irlandczyka zwycięstwa... Nie mogę YEET słuchać YEET Jeya Uso Yeet... 🫤 Seth Rollins znowu robi porządek w ringu i tylko utwierdza w przekonaniu, w Las Vegas wygra Punk lub Reigns. Ładny motyw z krzesłem w plecy Romana. Seth miał też kamizelkę a'la Hollywood The Rock 2003, więc może to on pomoże Jasiowi z Rhodesem?     
    • Kaczy316
      Ostatnie Raw w drodze do WM, do WM jeszcze 5 dni, Hunter proszę postaraj się xD. Zaczynamy od powtórki segmentu Jeya i Gunthera z zeszłego tygodnia, a potem do ringu wbija Gunther i mamy wywiad z Guntherkiem! Ostatecznie dostaliśmy dobre i emocjonalne promo od Gunthera, który teraz był tym prawdziwym Guntherem jeszcze za czasów panowania z tytułem IC, szkoda, że za wiele w tym promie nie było prawdy, jak chociażby to, że jest najwspanialszym WH Championem, bo odkąd ten tytuł wprowadzili to jest najgorszym xD, ale no jest jak jest, ogólnie promo bardzo przyjemne, ale w sumie lepsza chyba byłaby konfrontacja słowna, ale chociaż nie było brawlu, to nie wiadomo kto wygra na WM(wcale nie Jey) xD. Lecimy dalej Liv i Raquel wbijają do ringu! Uuuaaa Liv vs Bayley, będzie co oglądać! Kurde prawie 13 minut naprawdę bardzo dobrego pojedynku, oglądałem z przyjemnością mogę przyznać, wygrywa Bayley i to oznacza jedno, Liv i Raquel bronią xD, ale to było raczej pewne, Lyra i Bayley to szykują się potencjalnie do feudu o tytuł Women's Intercontinental, tak mi się wydaję, więc pasów Tagowych nie zdobędą, ale kto wie, niemniej jednak pojedynek bardzo dobry i można obejrzeć. Rey vs Julius, kurde kolejny pojedynek, który może wypaść bardzo fajnie. Ponad 10 minut przyjemnego starcia, ale to było do przewidzenia, Rey jak i Julius to genialni zawodnicy, którzy w ringu potrafią zdziałać cuda, w międzyczasie American Made jak i lWo zostało wywalone z areny, ale pojawił się El Grande Americano! Próbował przeszkodzić Reyowi wygrać, ale coś nie pykło i jednak Rey to wygrał, ale na koniec El Grande Americano rozwalił swojego przeciwnika z WM i to zapowiada, że raczej przegra na WM xD, ale zobaczymy, Rey prawie pozbawił maski El Grande Americano, więc w sumie na tym może się opierać ich walka na WM lub nawet tak zakończyć, zobaczymy. AJ Styles vs Karrion Kross, zobaczymy czy dadzą ciekawszy pojedynek niż ich walki na SD w 2023 xD. Prawie 10 minut kolejnego fajnego pojedynku, tutaj psychologicznie przyjemnie to wyglądało, chociaż akcja w ringu też była git, myślałem, że będzie gorzej, a było całkiem przyjemnie po walce Logan wbija na stage i mówi, że chciałby pogratulować Stylesowi i obraża chyba Sacramento standardowo jak zrozumiałem, potem pokazał Stylesowi filmik, który zmontował meh, a na koniec mamy atak Krossa i Logana na Stylesa, ale AJ daję sobie radę z obydwoma przeciwnikami....znaczy prawie, bo ostatecznie dostaję finishera od Logana i elo, no jakoś starają się robić ten feud, żeby jakkolwiek wyglądał, ale walka powinna oddać.   Jey Uso wbija i stoi na stole komentatorskim, zobaczmy co ma do powiedzenia! Promo totalnie do skipa, nie powiedział nic czego by nie mówił w ciągu ostatnich 3 miesięcy, Gunther się go boi, pokona go na WM i zdobędzie tytuł i tyle, kiepsko jak na ostatnie Raw przy jednym z kluczowych feudów na Raw.   Bron na backu rozwalony przez JD, a teraz przypadkiem jest walka Penta vs Balor, no ciekawe, wcale tutaj Breakker nie powróci i nie rozwali JD xD. Ulala Penta zaatakował Balora przed walką, takie zagrywki należą zwykle do heeli. No i tak jak się spodziewałem, po 11 minutach dobrego pojedynku przy swoim theme songu wbija Bron! Który rozwala Balora, ale potem JD atakuję Breakkera, lecz Bron rozwala ich Double Spearem na Domie i Carlito xD Penta ostatni na nogach przed WM, to chyba nie wróży dla niego dobrze, ale w sumie git, bo mówiąc wprost, Penta bardzo przygasł według mnie, nie wiem no mój ulubiony wrestler ze sceny niezależnej, a jak go widzę w WWE to niezbyt dobrze mi się go ogląda, lepiej jego brata Fenixa mi się ogląda, ale no jest jak jest, może to ze mną coś jest nie tak xD, walka była spoko i tylko spoko jak dla mnie, a co do tytułu IC to mam wielką nadzieję, że Dom wyjdzie z mistrzostwem lub Balor, ktoś z tej dwójki chociaż wolałbym Doma, niemniej jednak liczę, że ktoś z tej dwójki i żebyśmy dostali program Doma z Balorem o tytuł IC na SummerSlam czy coś, to byłoby świetne.   Heyman dalej czeka na backu na kogoś jak przez całe Raw, Punk do niego podbija, obejmuję i rozmawia z nim, a Roman akurat przyjeżdża i zirytowany idzie na ring, Romuald wbił na ring ostatecznie razem z Paulem i czekamy albo na to co powie, albo na resztę zawodników! O kurde Roman nie wziął mikrofonu od Heymana tylko wziął od osoby, która zawsze podaję mikrofon każdemu ulala coś się kroi. Oj Romuald oskarża Heymana o zdradę, grubo i w sumie w końcu mówi coś do fanów, interesujące. CO JEST, CZEMU HEYMAN JEST WYBUCZANY?! xDD Reigns zachowuję się teraz dość heelowo, w sensie nazywa przysługę Heymana głupią i co ma teraz zrobić z Heymanem, a dodatkowo mówił, że nie prosił nigdy nikogo o pomoc w War Games i w sumie tu ma rację, czyli dlatego tak to wyglądało, dość logiczne wypomnienie tego. Wbija SETH! No w sumie Seth dobrze gada storyline'owo oczywiście, że przez takich ludzi jak Roman i Punk ten biznes umiera, w sensie z punktu widzenia wrestlera jest to logiczne, bo wiadomo, że Punk i Roman to topka jeśli chodzi o sprzedaże, więc biznesowo są mega opłacalni, ale fakt, że często kiepsko się ogląda taki part timing, jednak co mnie zaciekawiło w promie Setha to to, że powiedział, że ten biznes potrzebuję ludzi takich jak on, bo on zawsze robi to co jest "Best For Business" Oj Triple H vibe, 2k14 vibe, oj czuję, że będzie grubo na WM. Seth Ty bydlaku jak możesz tak manipulować ludźmi, ahhh kocham takiego Setha, jest świetny w tym co robi, genialny zawodnik i manipulator, przypominam, że jeszcze nie tak dawno był 100% facem, a teraz wygląda jakby przechodził dość powolny heel turn i fajnie Seth to dawkuje w każdym swoim promie czy to do fanów czy w stronę zawodników/menadżerów jeśli chodzi o manipulację, kurde no super się to ogląda, nie ma lepszego manipulatora od Setha w tym biznesie. Roman też nieźle zakręcił, przyznał rację Sethowi, ale jednocześnie go zaatakował i wywalił z ringu, a potem odepchnął Paula, który myślał, że Reigns tak nie myślał tylko chciał uśpić czujność Setha no i jednak się pomylił, smutny rozpad takiego duetu, ale no może dzięki temu dostaniemy Punka i Heymana razem albo nawet Setha i Heymana, to może być ciekawe, a Reigns bez wisemana i powrót do gimmicku "Wreck Everyone Leave" też byłoby świetne dla mnie, wszystko przerywa CM Punk!  Na sam koniec to Seth stoi w ringu jako wygrany atakując Romana dokładnie w takim samym stylu jak 11 lat temu przy zdradzie Shield, szkoda, że Reigns jeszcze nie upadł tak samo na liny jak wtedy, kurde powiem tak, zbyt dużo jest tutaj nawiązań, Seth przejdzie heel turn tylko nie wiem czy na WM czy po WM i tym bardziej nie wiem czy wygra, uważam, że mu się należy wygrana i najlepsze story by ogólnie z tego wyszło, Seth z heel turnem, a u jego boku Heyman, coś pięknego, ale mnie zmieszali naprawdę, ale przez to czekam na ten main event jeszcze bardziej, oj Seth, Punk i Roman przyćmili mocno Cody vs Cena i widzisz Hunter? Da się bez idiotycznego budowania na siłę "historycznej" walki w postaci Cena vs Rhodes, które na tle tego feudu wypada tak blado, że to hit? No właśnie, świetny segment, świetny feud, świetna podbudowa, czekam mega.   Plusy: Segment otwierający Bayley vs Liv Morgan Rey Mysterio vs Julius Creed AJ Styles vs Karrion Kross Finn Balor vs Pentagon Segment kończący i feud Romana, Punka i Setha Minusy: Promo Jeya Uso Podsumowanie: Ogólnie jako całość to solidny odcinek, poza segmentem końcowym nie było nic nadzwyczajnego, jak dla mnie Bayley i Liv zrobiły Match Of The Night, a Reigns, Punk i Seth świetnie wykonali swoją robotę, TAK SIĘ BUDUJĘ MAIN EVENT WM! UCZ SIĘ JOHN! Bo do Rhodesa nie mogę nic mieć, on się pojawia i stara się, dobry odcinek, przestałem się łudzić, że dostaniemy coś więcej podczas tej drogi do wm niż to co dostaliśmy do tej pory, czyli w większości mega przeciętne feudy i tylko od Reignsa, Punka i Rollinsa można było coś oczekiwać i tak też się stało, czekamy teraz na SD po którym planuję coś napisać o tej drodze na WM, chociaż nie wiem co, niewiele jest do napisania, a wszystko co miałem to już napisałem podczas podsumowań czy po prostu w temacie o WM 41 i raczej za wiele się nie zmieniło, więc tygodniówka ok, taka do obejrzenia, można jedynie segment końcowy w sumie obejrzeć i za wiele się nie straci.  
    • rtjftdjtf
      Roman ma zniknąć po WM i wrócić latem albo przed Night of Champions które będzie u Arabów 28 czerwca albo przed SummerSlam, więc na pewno nie wygra na WM.
    • KyRenLo
      WrestleMania 41 coraz bliżej, więc powoli tradycyjnie można coś krótko napisać przed galą.  Dzień Pierwszy: The War Raiders (Erik and Ivar) (c) vs. The New Day (Kofi Kingston and Xavier Woods) Skip. A nie czekajcie przecież będę oglądał na żywo. Zdecydowanie wolałbym starcie drużyn ze Smackdown w tym miejscu. W sumie Big E zawsze może jakoś przeszkodzić swojej byłej ekipie, ale po co komplikować? Niech sobie zdobędą te pasy. Ostateczny typ: The New Day. Rey Mysterio vs. El Grande Americano Pod względem ringowym to nie ma prawa się nie udać, ale czy to jest materiał na WM? W dodatku z taką od czapy wrzutką na kartę? Rey nie podkładał się własnemu synowi na ostatnich dwóch edycjach WM, więc tutaj też nie przegra. Chyba. Walka 50na50. Ostateczny typ : Rey Mysterio. Jade Cargill vs. Naomi Rywalizacja jakaś tam była. Naomi jako heel też jest do oglądania. Walka pewnie nie porwie, a Jade zgarnie wygraną. Ostateczny typ: Jade Cargill. LA Knight (c) vs. Jacob Fatu Za wiele do napisania nie mam. Oby Fatu dostał ten pas i trochę z nim polatał.  Ostateczny typ: Jacob Fatu. Tiffany Stratton (c) vs. Charlotte Flair Zawód spory ten program. Chyba największe rozczarowanie. Walka ma papiery na bycie świetną i liczę, że właśnie taka będzie, żeby przykryć słabą podbudowę. Zdania w sprawie zwyciężczyni nie zmieniłem. Tiffy obroni złoto. Ostateczny typ: Tiffany Stratton. Gunther (c) vs. Jey Uso Kolejna kiepsko rozpisana rywalizacja. Pamiętam, że broniłem Uso, gdy dali mu wygrać Royal Rumble teraz sam już nie wiem czy chciałbym zobaczyć go jako mistrza, ale skoro WWE powiedziało A to musi powiedzieć B i dokończyć historię z Uso jako nowym mistrzem. Osateczny typ: Jey Uso. Roman Reigns vs. CM Punk (with Paul Heyman) vs. Seth Rollins Najlepsza historia w drodze na Wrestlemanię co biorąc pod uwagę osoby biorące udział wielkim zaskoczeniem nie jest. Trójka Punk/Seth/Heyman się spisała. Jeszcze przed obejrzeniem czerwonej tygodniówki po cichu liczyłem na scenariusz, który przedstawił gdzieś jeden z użytkowników, czyli niespodzianka i wygrywa Rollins, ale po tym, co stało się na RAW jakoś tego już nie widzę. W myśl pewnej zasady trzeba go ołówkiem wykreślić. Trudno sobie wyobrazić drugą porażkę z rzędu kogoś tak ważnego jak Roman, ale mój typ to Punk. Mam nadzieję, że WWE nagrodzi go nie tylko samym Main Eventem, ale także wygraną, bo wykonał od powrotu do fedki dużo dobrej pracy. Ostateczny typ: CM Punk.
  • Dodaj nową pozycję...