Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   631
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

The Rock:

Elegancko byłoby. W sam raz na Survivor Series.

https://forum.wrestling.pl/topic/76416-world-wrestling-entertainment-dyskusje-og%C3%B3lne/page/14/#findComment-627418

• Reputacja:   592

Raw wraca do dwóch godzin od października! Po raz pierwszy od kilkunastu lat da się chyba w końcu całe obejrzeć... :D

WWW.F4WONLINE.COM

Raw will begin at 8 pm ET and end at 10 pm ET starting next month.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/76416-world-wrestling-entertainment-dyskusje-og%C3%B3lne/page/14/#findComment-627439

• Reputacja:   303

1 godzinę temu, IIL napisał(a):

Raw wraca do dwóch godzin od października! Po raz pierwszy od kilkunastu lat da się chyba w końcu całe obejrzeć... :D

WWW.F4WONLINE.COM

Raw will begin at 8 pm ET and end at 10 pm ET starting next month.

Oj będzie ciężko to wszystko upchać z tak dużym rosterem, nie zapominajmy że mamy dwie stajnie które potrzebują chociaż 30 minut na RAW, mamy Punka, Rollinsa, Gunthera, Zayna, Usos'a ja nie wiem jak oni to zrobią :P Zobaczymy może rzeczywiście wyjdzie to na dobre. 

Edytowane przez Grins
https://forum.wrestling.pl/topic/76416-world-wrestling-entertainment-dyskusje-og%C3%B3lne/page/14/#findComment-627441

Kiana James:

Co do tego obcięcia czasu, to ja jestem troszkę zaniepokojony. Roster RAW jest mocny i biorąc pod uwagę, ile minut zabierają reklamy wypadałoby zostać na tym, co jest. Dla mnie za dużo tu zawodników i zawodniczek godnych czasowo i nie wiem, jak WWE chce to poskładać.

Zobaczymy co w 2025 wymyśli Netflix.

https://forum.wrestling.pl/topic/76416-world-wrestling-entertainment-dyskusje-og%C3%B3lne/page/14/#findComment-627443

• Reputacja:   613

Dla mnie oznacza to jedynie, że Roł będę ogarniał poniżej 10 minut:classic_smile:

https://forum.wrestling.pl/topic/76416-world-wrestling-entertainment-dyskusje-og%C3%B3lne/page/14/#findComment-627444

• Reputacja:   82

W dniu 3.09.2024 o 13:10, Grins napisał(a):

całujący się chłop z chłopem albo chłop z fają przebrany za babę im nie przeszkadza

A co jest złego jak się chłop całuje z chłopem? Nie wspominając o tym, co jest złego jak się chłop za babę przebierze (chociaż polskie kabarety nie są zbyt śmieszne).

Godzinę temu, MattDevitto napisał(a):

Dla mnie oznacza to jedynie, że Roł będę ogarniał poniżej 10 minut:classic_smile:

+1, o to chodzi, tak trzeba żyć. Jeszcze trochę i dostaniemy idealne 1.5 godziny, w końcu będą musieli trochę przyspieszyć tempo storylajnów.

Edytowane przez Tomos
dopisek, żeby być w temacie
  • Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/76416-world-wrestling-entertainment-dyskusje-og%C3%B3lne/page/14/#findComment-627445

• Reputacja:   492

Raw 2h, nie widzę tego, w sensie dobrze że to najwyżej do końca roku, wątpię, żeby po przejściu na netflixa było to samo, z tego co czytałem to ma wrócić do formatu 3h i tak by było najlepiej, 2h na taki roster to zdecydowanie za mało, jak dla mnie SD definitywnie pokazuję, że nawet przy 2h można robić kiepskie show i zapychacze, więc to nie jest tak że to wina formatu tylko pomysłów, a w zasadzie to często ich braku lub na siłę wciskania czegoś bezsensownego co można by zastąpić czymś lepszym, ale no jest jak jest, nie skreślam tego i ciekawi mnie jak to wyjdzie, chyba od 7 Października ma być 2-godzinny format.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/76416-world-wrestling-entertainment-dyskusje-og%C3%B3lne/page/14/#findComment-627448

• Reputacja:   11
  • Urządzenie:  Android

Ciekawe newsy pojawiają się na belgijskich stronach i forach wrestlingowych a także w grupach fanów w mediach społecznościowych.

Jakiś czas temu autor plakatu "Belgium wants a PLE" (który Cody pokazywał na ringu na koniec live eventu) który okazał się być adminem sporej grupy fanów wrestlingu przekazał że temat jest grant i WWE bierze to poważnie pod uwagę.

W zeszłym tygodniu przedstawiciele WWE zjawili się w Brukseli aby spotkać się z władzami miasta i zorientować się jak by wyglądała organizacja dużej gali.

W grę ma wchodzić ING Arena przy Atomium w Brukseli także miejsce dobre bo autostrada blisko, turystyczne miejsce, metro sprawdzone przy masowych imprezach tuż obok. Negocjacje ponoć przebiegły dobrze.

Dzisiaj podali nieoficjalnie, że są gala jest bardzo prawdopodobna, WWE chce zrobić PLE w Bxl a samo miasto też jest chętne i w grę wchodzą dwa terminy. Pierwszy to październik i gala Bash in Brussels a druga to styczeń i... Royal Rumble 2026. Osobiście nie wierzę w RR w takim mieście ale zobaczymy, w listopadzie ma zapaść ostateczna decyzja i oficjalne ogłoszenie.

Do tego niezależnie od terminu SmackDown dzień wcześniej ma się odbyć też w Brukseli a aktualnie rozważają następne RAW we Francji jako, że jest blisko.

Ja akurat podchodzę do tego z dystansem i nie uwierzę dopóki nie potwierdzą ale takie info pojawiają się na wielu belgijskich forach i piszą je osoby raczej dobrze zorientowane na belgijskim rynku (a to, że przedstawiciele WWE przybyli do Bxl na rozmowy to akurat potwierdzone info)

https://forum.wrestling.pl/topic/76416-world-wrestling-entertainment-dyskusje-og%C3%B3lne/page/14/#findComment-627453

Intrygujące rewelacje, @ GGGGG9707 .

Kiedyś bym w to od razu nie uwierzył, ale sądząc po tym ile EU krajów odwiedzili w tym roku można spokojnie sądzić, że trend zostanie podtrzymany... ;)

Na Royal Rumble nie ma co liczyć (grubsze PLE poza USA powędrują raczej tylko do Arabii Saudyjskiej + ewentualnie do UK).

Bash in Brussels natomiast brzmi całkiem do zrobienia. To stolica Europy i po ostatnim live eventcie widać było, że pod względem atmosfery na widowni są w stanie dorównać Backlash z Lyon. Również kasa powinna się zgadzać. 

15 godzin temu, GGGGG9707 napisał(a):

Jakiś czas temu autor plakatu "Belgium wants a PLE" (który Cody pokazywał na ringu na koniec live eventu) który okazał się być adminem sporej grupy fanów wrestlingu przekazał że temat jest grant i WWE bierze to poważnie pod uwagę.

Chodzi o Vlaamse Wrestling Group na FB?

Ja akurat podchodzę do tego z dystansem i nie uwierzę dopóki nie potwierdzą ale takie info pojawiają się na wielu belgijskich forach i piszą je osoby raczej dobrze zorientowane na belgijskim rynku (a to, że przedstawiciele WWE przybyli do Bxl na rozmowy to akurat potwierdzone info

Mógłbyś podać linki do tych źródeł?  

Nie orientuje się w francuskojęzycznych stronach o wrestlingu w Belgii. Te po nl zdają się być od dawna wymarłe. 

https://forum.wrestling.pl/topic/76416-world-wrestling-entertainment-dyskusje-og%C3%B3lne/page/14/#findComment-627459

23 godziny temu, Tomos napisał(a):

A co jest złego jak się chłop całuje z chłopem? Nie wspominając o tym, co jest złego jak się chłop za babę przebierze (chociaż polskie kabarety nie są zbyt śmieszne).

Nie chce mi się tutaj kłócić upodobania polityczne bo to nie forum od tego, już i tak wystarczająco nas banda polityków podzieliła aby jeszcze tutaj robić syf, w Ameryce to nie jest już normalne albo się zbytnio nie interesujesz tym co tam się dzieje albo nie wiem tobie to może nie przeszkadza, ja takiej nowoczesności nie akceptuje i mi tutaj nie chodziło o żadne kabarety a odklejenie tamtejszych ludzi co im lewacka propaganda wyprała łeb. 

Ciekawe newsy pojawiają się na belgijskich stronach i forach wrestlingowych a także w grupach fanów w mediach społecznościowych.

W zeszłym tygodniu przedstawiciele WWE zjawili się w Brukseli aby spotkać się z władzami miasta i zorientować się jak by wyglądała organizacja dużej gali.

W grę ma wchodzić ING Arena przy Atomium w Brukseli także miejsce dobre bo autostrada blisko, turystyczne miejsce, metro sprawdzone przy masowych imprezach tuż obok. Negocjacje ponoć przebiegły dobrze.

Dzisiaj podali nieoficjalnie, że są gala jest bardzo prawdopodobna, WWE chce zrobić PLE w Bxl a samo miasto też jest chętne i w grę wchodzą dwa terminy. Pierwszy to październik i gala Bash in Brussels a druga to styczeń i... Royal Rumble 2026. Osobiście nie wierzę w RR w takim mieście ale zobaczymy, w listopadzie ma zapaść ostateczna decyzja i oficjalne ogłoszenie.

Do tego niezależnie od terminu SmackDown dzień wcześniej ma się odbyć też w Brukseli a aktualnie rozważają następne RAW we Francji jako, że jest blisko.

Ja akurat podchodzę do tego z dystansem i nie uwierzę dopóki nie potwierdzą ale takie info pojawiają się na wielu belgijskich forach i piszą je osoby raczej dobrze zorientowane na belgijskim rynku (a to, że przedstawiciele WWE przybyli do Bxl na rozmowy to akurat potwierdzone info)

Ja mam dziwne wrażenie że WWE rzeczywiście poważnie podchodzi do organizacji po szczególnych gal w Europie, ja się nie dziwię w Ameryce publiczność jest po prostu nijaka, albo zmęczona wrestlingem, albo wręcz idą tam  tylko posiedzieć odbębnić galę i do domu nie widać w nich żadnej werwy, WWE może sobie teraz na to pozwolić aby podróżować po całym świecie i organizacja takich gal w Europie jest strzałem w dziesiątkę :) Szkoda że Polska jest taka zacofana pod względem Wrestlingu bo kto wie czy nie udałoby się tutaj z organizować takiej gali.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/76416-world-wrestling-entertainment-dyskusje-og%C3%B3lne/page/14/#findComment-627460

• Reputacja:   82

1 godzinę temu, Grins napisał(a):

Nie chce mi się tutaj kłócić upodobania polityczne bo to nie forum od tego

Stary, sam zacząłeś wciskać swoje upodobania pisząc taki a nie inny post. Jeśli to rzutuje w jakiś sposób na to jak postrzegasz sam wrestling, to jest to forum od tego.

albo się zbytnio nie interesujesz tym co tam się dzieje albo nie wiem tobie to może nie przeszkadza

Interesuję się i te osoby, które wymieniłeś, mi nie przeszkadzają. Zawsze znajdą się albo idioci, albo ludzie, którzy chcą zabłysnąć, albo po prostu chciwi manipulatorzy, ale nie wrzucam wszystkich do jednego wora.

ja takiej nowoczesności nie akceptuje

Mordo, to nie jest nowoczesność - po prostu Twoje myślenie jest jakieś 15 lat do tyłu.

Btw, w temacie o Forbidden Door napisałeś:

Toni leci dalej z pasem... Ale te całusy, no no :D Czekamy aż się jakieś lesbijskie story z tego zrobi.  

zakładam że nie czekałeś na takie story (które w sumie odbywało się już wtedy), żeby po nim jechać równo, więc ewidentnie Twoje wyczulenie na lewacką propagandę jest bardzo wybiórcze. No i na ogół to raczej chwalisz AEW, bardzo pro-LGBT federację. Chyba że tam Ci nikt nie wciska propagandy.

A żeby mi tu nikt nie zarzucał, że się tematu nie trzymam - 10-15 lat temu zdarzały się House Show w Pradze, teraz jakoś ani widu, ani słychu... przydałby się taki evencik, na który można przyjechać pociągiem, zamiast się pakować w samolot i poświęcać w cholerę czasu. Jakiś wiatr zmian wrestlingowych niechaj zawieje na wschód i przyniesie nam jakieś bliższe eventy o rozsądnych cenach (tak Bash in Berlin, o tobie mówię)

Edytowane przez Tomos
  • Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/76416-world-wrestling-entertainment-dyskusje-og%C3%B3lne/page/14/#findComment-627466

4 godziny temu, Tomos napisał(a):

Mordo, to nie jest nowoczesność - po prostu Twoje myślenie jest jakieś 15 lat do tyłu.

Jakie 15 lat do tyłu, czyli twoim zdaniem nowoczesna Ameryka jest spoko pół nadzy ludzie na paradach LGBTQ? Faceci z gołymi fujarami wśród dzieci, handel narkotykami że w takim Los Angeles czy Kalifornii to miliony ćpunów na co dzień przechadza się przez uliczki, pełno brudasów na ulicach jeśli tak twoim zdaniem wygląda nowoczesność to pozdro, Ameryka zmaga się z bardzo duży syfem ale co tam ważne że czuć nowoczesność :D to ja jednak wolę być te 15 lat do tyłu i zakończmy ten temat bo coś czuje że każdy z nas skręca inną drogą tobie bardziej bliżej do obecnej nowoczesności a mi bardziej bliżej do normalnego życia bez pard równości, bez patologi na ulicach, narkomanów, czarnuchów, inżynierów itd. więc wolę pozostać starym prawkiem. 

Jakiś czas temu udzieliłem wypowiedzi odnośnie LGBT w AEW, chyba tam też się udzieliłeś jeśli się nie mylę :D Mnie irytuje ta propaganda LGBT i cały ten lewacki syf ale nie przestanę tego oglądać tylko dlatego że się tam ludziom coś pod durnymi łbami odpaliło, nie każdy w WWE czy AEW ma poglądy lewackie większość zawodników musi się kryć ze swoimi poglądami by nie zostać ocenzurowanym w chorym świecie lewaków, dobrze pamiętam jak chcieli zjeść Jericho jak się wypowiedział na temat BLM w dość nie przychylnych słowach :D finalnie się okazało że jednak ten czarnuch to był recydywa, narkoman a do tego aktor we filmach dla dorosłych, zajebisty bohater :D Na prawdę nie ma sensu już dalej tutaj dyskutować na te tematy, tak jak napisałeś ja jestem 15 lat do tyłu jednak warto zostać w tym 2009 roku niż w 2024 gdzie lewacy opanowali Europę i cały zachód i wprowadzają swoją nowoczesność, z chęcią bym wrócił do tych czasów gdy w internecie nie było lewackiego szamba i całej tej cenzury. 

• Lubię to 2
https://forum.wrestling.pl/topic/76416-world-wrestling-entertainment-dyskusje-og%C3%B3lne/page/14/#findComment-627468

• Reputacja:   492

Podpisuję się pod całym zdaniem Grinsa, co prawda nie każdy LGBT jest spierdolony czy nienormalny, są normalni jak najbardziej, nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora, ale chodzi o to, że to co teraz się dzieję to jest już przesadzanie w drugą stronę, jak kiedyś cenzurowali lewaków tak teraz cenzurują nas i czym to się różni? Kompletnie niczym, zawsze musi być równy i równiejszy, dalej nie ma wolności słowa i ktoś musi być cenzurowany, żeby inny nie czuł się gorszy, aż strach pomyśleć co wymyślą do ocenzurowania za kolejne 15 lat, dla mnie najlepiej ten temat opisują tego typu słowa "LGBT jest normalne i naturalne? To przeżyjcie kurwa X lat bez wymarcia i wtedy pogadamy" Można to tolerować, ale nie można zaprzeczyć, że nie jest to naturalne, gdyby tak każdy człowiek w tej chwili stał się LGBT to ludzie by wymarli, kto by rodził? Kobieta z kobietą, facet z facetem? Nie jest to też do końca normalne, ciekawe, że jak ksiądz ugania się za tym co nie powinien czyli dzieckiem to jest nienormalny i chory psychicznie, bo ma inne poglądy, ale jak facet się ugania za facetem to to jest w zupełności normalne i jest zdrowy psychicznie, mimo że to też inne poglądy sprzeczne z naturą, tak samo kobieta z kobietą, świat już dawno zatracił się w tym co jest normalne, a co nie i teraz tylko popadamy ze skrajności w skrajność.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/76416-world-wrestling-entertainment-dyskusje-og%C3%B3lne/page/14/#findComment-627472

Na forum panuje wolność słowa zarówno dla lewej jak i prawej strony, ale prosiłbym założyć osobny wątek na tę dyskusję i nie zaśmiecać więcej tematu do dyskusji o WWE.

https://forum.wrestling.pl/topic/76416-world-wrestling-entertainment-dyskusje-og%C3%B3lne/page/14/#findComment-627473