Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 31.08.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome To Smackdown!

Na ring przy gwizdach publiki wchodzi Vickie z całą swoją ferajną.Pani GM bierze mikrofon i zaczyna.

Vickie:Witam wszystkich razem i każdego z osobna.Po Summerslam zaszł pewne zmiany wśród naszych zawodników.Kilku straciliśmy,kilku

zyskaliśmy.Jestem pewna że ich pozyskanie uatrakcyjni nasze show.Wymiany odbyły się między wszystkimi trzema brandami i nie były

losowe a przemyślane.Dziś moge powiedzieć że opuścili nas:Matt Hardy,czego można się było spodziewać,Mvp,Bracia Major i Mark Henry.

(widownia 'buczy' z niezadowolenia przy wszystkich nazwiskach,tylko przy Henrym cieszą się.).

Vickie(kontynuuje gdy opadają emocje):Z kolei w najbliższym czasie na naszym show zadebiutują:Umaga,Big Daddy V i Santino Marella.

Jestem pewna że każdy z nich was zaskoczy i każdy z nich będzie znaczącą postacią na Smackdown!

Promo Umagi-Samoan Bulldozer.Standardowy pokaz ofiar Umagi i jego signature moves.

Promo Big Daddy V.Olbrzym bije w worek treningowy,podnosi sztange i miażdży sparing partnerów.

Promo Santino Marelli.Ciekawe promo.Marella trenuje na starej sali gimnastycznej niczym Rocky,ubrany w stary dres.Potem widzimy jak

na rozkaz mężczyzny,wyglądającego na mafiosa,obija jakiś ludzi i odbiera od nich pieniądze.Przy tym pokazane są umiejętności Włocha:

efektowne kopniaki,szybkie i brutalne submission moves i niezłe rzuty.Na koniec pojawia się napis Sonny Marella.

Match#1 Highlanders vs Deuce & Domino(with Cherry)

Końcówka:Domino robi suplexa na Rorym,wbiega Robbie i dostaje chlothesline.Zmian z Deucem,ten od razu zaczyna kopać leżącego Roryego.

Nie zauważa jednak że jego Robbie wstaje i przyjął headbutt.Potem kilka punchy,dropkick i second rope elbow drop.Pin 1..2...przerywa Domino

kopniakiem.Wbiega Rory,zasypują Domino punchami i robią Scot Drop.Nie pinują jednak po Deuce przewraca ich double chlotheslinem.

Chwile potem cała czwórka brawluje na ringu.Nagle jednocześnie Deuce robi na Rorym vertical suplex piledriver,a Robbie na Domino

double underhook powerbomb.Jednocześnie schodzą do pinu.1..2..3!Kto wygrał?Sędzia jest bezradny,a Robbie zaczyna kłócić się z Deucem.

Trwa przepychanka,gdy pojawia się Chavo Guerrero który zapowiada że za tydzień Robbie zmierzy się z Deucem w first blood match'u.

Jeśli wygra ten drugi jego team dostanie title shot na Unforgivenn,jeśli przegra title shota dostanie kto inny.Zawodnicy zgadzają się,a Deuce

na koniec sprzedaje Szkotowi jumping heel kick enzuguri.

Winner:No contest.

Backstage:Nunzio i Chuck Palumbo przechadzają się korytarzem.

Nunzio:Hej,Chuck słyszałeś że pojawił się jakiś nowy Włoch?

Chuck:Tak,jak on się nazywa?

Nunzio:Santino Morella?

Chuck:Chyba jakoś tak.

Nunzio:Poszukajmy go,w końcu to nasz rodak.Może kiedy będzie nas trójka uda się reaktywować FBI.

Chuck:Było by nieźle,chodźmy.

(idą,widzą gościa w dresie,stoi tyłem)

Nunzio:Santino?

(gość się obraca,to faktycznie Santino)

Santino:Si.

Nunzio:Miło Cię widzieć.

Santino:Niby czemu?

Nunzio:Jesteśmy Włochami.

Santino:Ohh słodkie.Zejdź mi z drogi.

Chuck:Może grzeczniej panie Morella?A co jak nie zejdzie Ci z drogi?

Santino:Jestem Sonny Marella.Moich ofert się nie odrzuca(wykonuje tornado kick prosto w twarz Chucka,Nunzio chce mu pomoć,Sonny zakłada

mu standing armlock.)

Santino:Zapamiętajcie sobie dobrze.Jeśli chodzi o Włochów,ja tu rządze.(puszcza Nunzio,zapala papierosa i odchodzi.)

Na ring wchodzi William Regal z mikrofonem i angielską flagą.(od początku do końca heel heat)

Regal:Witam was Ameryko.Wita was ten wredny Angol,którego tak nienawidzicie.Nie ma sprawy ja was też nie lubie.Jesteście krajem

colą i bigmacami płynącym.Nie zmienia to jednak faktu,że jestem waszym mistrzem.Jaki to powód do domu? Hmm...w sumie macie

całkiem niezłą whisky.A na poważnie jestem dumny,iż Zły Angol podbił was.Haha to co się nie udało moim przodkom udało się mi!! Jestem mistrzem

Ameryki Północnej!Wiem,że chcecie zobaczyć mój tryumf raz jeszcze,więc patrzcie!(na telebimie pokazany moment zwycięstwa Anglika i celebrowanie

go z flagą W.Brytanii.)Taak....Obecnie to ja jestem US Champem!!JA William Regal,Wściekły Angol!(staje na top rope,zatyka na niej flage

i wznosi pas w powietrze.)

Regal(krzyczy):Czy któryś z was,jankesi ma jakieś pieprzone obiekcje??(mega heal heat!)

(Regal tego nie widzi,ale w kierunku ringu zmierza Armanda Alejandro Estrada)

Estrada:Hej,Ty!

Regal(zeskakując z top rope):A Ty czego?

Estrada:Wiesz kim jestem?Jestem Arrrrrrrrrmando Alejjjjjjjandro Estrrrrrrrrada!!

Regal:Oh,naprawdę?Ja jestem Wiliam Rrrrrrrrregal!

Estrada:Ja jestem menager.Menager Wielkiego Umagi.Wiesz kto to?

Regal:A powinienem?Wynoś się stąd,właśnie pokazuje tym jankesom kto tu rządzi.

Estrada:Okay(rozbrzmiewa muzyka Umagi i pojawia się Samoańczyk)

Estrada:Ten o to człowiek to będzie mistrz Ameryka!

Regal(śmieje się):Doprawdy wyborne,panie Aleksander.Póki co ja dzierże pas i nie chce tego zmieniać.

Estrada:On to sam zmieni.Wielki Umaga może pokonać każdy!!(Umaga ryczy głośno i prezentuje swoje groźne miny)

Regal:Zapraszam na ring,śmiało!

(pojawia się Torrie Wilson)|

Torrie:Wolnego panowie!Znam kogoś stokroć bardziej odpowiedniego na nowego US Champa!!(uderza muzyka wchodzi Kevin Thorn)

Torrie:Powitajcie go o to Lord Wampirów!

Regal(troche ciszej):Jego tu brakowało...

Estrada:Nie,nie co to za przebieraniec....Umaga zje go na śniadanie.

Thorn:Zamknijcie się obaj.Ja będe nowym US Champem.Pokonam Cię Regal,tak jak od dawna planowałem.

Regal:Serio?(zdziera garnitur i zeskakuje z ringu)

Wszyscy zaczynają ze sobą walczyć,wbiega jeszcze Dave Taylor który na wstępnie sprzedaje Estradzie clothesline.

Thorn robi big boot na mistrzu potem dostaje superkick od Umagi.Wraca Taylor z krzesłem i okłada oby pretendentów,Regal wstaje przejmuje od

swego towarzysza krzesło i dokłada kilka uderzeń.Torrie próbuje pomóc Thornowi ale Taylor zakłada jej abdominal stretch.Po chwili uderza ich muzyka

i Anglicy odchodzą.

Backstage:Regal i Taylor idą korytarzem,nagle dopada ich Umaga!Samoan drop na Taylorze,Regal ucieka nadziewa się na chlothesline od Thorna!

Wampir biegnie na Umaga;obaj padają,jeden po big boot drugi po superkicku.Pojawia się Leviathan a za nim Ric Flair z bezczelnym uśmiechem.

Korytarzem idzie też Vickie ze swoją załogą i kilkoma ochroniarzami.

Vickie(wskazując na Khaliego):To już dzis Ric.Już dziś.

Match#2 Chris Masters vs Shannon Moore

Końcówka:Moore chce kopnąć Chrisa,ten chwyta jego nogę więc punk robi enzuguri.Masters upada i dostaje

second rope elbow drop,pin 1...2...kick out.Obaj wstają,Moore przyjmuje polish hammer i wpada na narożnik,tam dostaje

jeszcze kilka hammerów,osuwa się na ziemie i zostaje skopany przez Masterpieca,sędzia musi go odciągać.

Gdy Moore wstaje instynktownie unika Masterlock'a,wywraca Mastersa i zakłada mu half boston crab'a.

"Żywy posąg" szarpie się,próbuje zrzucić Shannona z siebie ale na nic te próby,więc Chris stara się chwycić line,

co w końcu mu się udaje.Gdy wstaje od razu robi inverted ddt,a potem sadza Moora na top rope.

Chyba chce zaaplikować mu superplex,ale Książe Punku,wskakuje mu na głowe jak do hurricanrany!Jednak Masterpiece

się nie daje i wykonuje electric chair drop!Potem wstaje wciąż z Moorem,który bezwładnie osunął mu się na barki.

Chris odbija się od lin,Master Answer,pin 1...2...3! Masters wchodzi na top rope i cieszy się ze zwycięstwa.

Winner:Chris Masters.

Backstage:Masters idzie korytarzem,wyciera się ręcznikiem.Otwiera drzwi do szatni,a tam związan na krześle siedzi Ashley.

Chris:Dobry Boże,co się stało!Trzymaj się mała,zaraz Cię uwolnie.(podchodzi do niej,diva kręci przecząco głową ale Chris nie zwraca na to uwagi.

Chce rozerwać line ale nie może.Zdejmuje więc knebel Ashley.)

Ashley:Chris lina jest posmarowana klejem!!Nie uciekniemy teraz!

Chris:Przed kim?

(nagle na wózku inwalidzkim wjeżdża...Edge!W ręku ma kij bejsbolowy,którym kilka razy uderza Mastersa w plecy.Całuje Ashley w policzek,

a potem wskazuje swoją łysą głowe i zanosi się śmiechem.)

Match#3 Rey Mysterio vs Jimmy Wang Yang

Rey wychodzi z wielką "pompą",na ringu chwyta w ręke mikrofon i zaczyna przechwalać się że jest nowym lepszym mistrzem.Mówi że 619

znów pozwoliło mu cieszyć się ze zwycięstwa.Rozbrzmiewa muzyka Wang Yanga,kowboj Azjata biegnie w kierunku ringu.Jednak za nim rusza

Daivari i powala go krzesłem.Potem zaczyna walczyć z Mysterio.

Końcówka:Daivari robi hammerlock ddt,chce założyć camel clutch ale Rey wyzwala się i robi second rope moonsault.

Pin 1..2..kick out.Latynos robi facebuster i znów pinuje 1..2...tym razem akcje przerywa Jimmy Wang Yang,który pozbierał

się i wkroczył do akcji. Mysterio i Azjata patrzą sobie w oczy potem na leżącego Araba.Podnoszą go,robią irish swip

i double chlothesline a potem każdy z nich wchodzi na top rope.Daivari przyjmuje dwa frog splashe,publika szaleje.

Jimmy i Rey wyrzucają przeciwnika za ring,kowboj podaje Reyowi ręke a ten....wsadza mu palce w oko,dropkick,

Jimmy pada na liny!! 619 a potem Westcoast pop!! Pin 1...2...3! Mysterio wygrywa!

Winner:Rey Mysterio

Backstage:Thorn,bez swojej koszuli,z bandażem na brzuchu idzie korytarzem.Spotyka Kane.

Kane:Wampirze rezygnujesz z walki o WHC?

Thorn:Póki co Leviathan będzie się o niego starał. A ja chce zdobywać tytuły.Mistrzostwo US,też jest dobre.

Zwłaszcza że mam z Regalem porachunki do wyrównania(chce odejść,ale Kane go zatrzymuje)Coś jeszcze?

Kane:Born to Be Big Bad Bastards.

Thorn:Co?

Kane:Stworzymy grupe która zdominuje Smackdown! jesteś ze mną Thorn czy przeciwko mnie?(wyciąga do niego dłoń)

Thorn(odwzajemnia gest):Kto nie jest z nami.....jest przeciwko nam.

Match#4 Chuck Palumbo vs Dave Taylor

Końcówka:Chuck ołada Anglika w rogu,rzuca go na liny i chlothesline po za ring!Chuck wychodzi za nim i rzuca w metalowe

schodki.Taylor leży z głowy leci mu krew....Włoch zrzuca wszystko ze stołu komentatorów a potem wchodzi na niego z

przeciwnikiem.Wrzuca Anglika na fireman's carry i chce zrobić backbreaker....ale Dave kontruje w ddt!!Niesamowita akcja!

Obaj leżą zakrawieni publika nie może wyjść z zachwytu.Powoli Taylor wraz z Palumbo wraca na ring. Pin 1..2...kick out.

W Chucka wstępuje siły irish swip i big boot,nie! Włoch chybia,Taylor robi Britain-plex! 1...2...3! Palumbo wyrwał się

sekunde za poźno! Miota się z wściekłością po ringu tymczasem...co? Taylor podaje mu ręke? Chuck również zdziwiony

wyciąga dłoń a Anglik....zakłada abdominal stretch!Trzyma go tak,póki Włoch zupełnie nie opadnie z sił potem wsadza

go na liny i robi turnbuckle powerbomb! Przy heel heacie publiki Dave Taylor opuszcza ring!

Winner:Dave Taylor

Backstage:Korytarzem idzie Vickie ze swoją ekipą i mnóstwem ochroniarzy.

Vickie:Khali,zmiażdż dzisiaj Rica.Nie pinuj od razu on ma cierpieć.Rozumiesz?

(tłumacz wykonuje swoją robote,Khali kwituje to głośnym ryknięciem.)

Match#5 No dq

Ric Flair vs Great Khali

Koło komentatorów rozsiadła się pani GM i jej współpracownicy,a cały ring otoczyli ochroniarze.

Vickie(chwytając mikrofon):Widzisz Ric,jeśli liczyłeś na pomoc Leviathana to się grubo przeliczyłeś.Obiecałam Ci

ostatnią walke w karierze i oto ona.

Przebieg:Ric robi backhand chops na Khalim,ten stoi.Nagle wyrzuca ręce w góre i giant chop.

Ric pada i przyjmuje 3 leg dropy.Punjabi Warrior podnosi go i znów powala headbuttem.Vickie przez mikrofon szydzi

"gdzie jest ten Leviathan?". Gdy Flair przyjmuje kolejny giant chop,uderza muzyka Leviathana! Jednak...gdzie on jest?

Vickie zanosi się śmiechem gdy nagle.....na ringu pojawia się dziura a z niej wychodz nie kto inny jak demon z głębin

Leviathan!Błyskawiczny spear na Khalim,potem wrestler wyjmuje z dziury w ringu olbrzymi ciężki łańcuch którym odgania

się od ochroniarzy! Ci mimo krzyków Vickie uciekają! Leviathan zaczyna dusić Hindusa łańcuchem!Co za noc!

Ric Flair wstaje z uśmiechem.

Ric:Widzisz Vickie....przetrwałem!

(nagle gaśnie światło...uderza "This is Halloween"Marylina Mansona....w ciemności błyskają tylko czerwone promienie..mineła minuta..światło zapala się...

na ringu leży okrwawiony Leviathan,obok niego Ric Flair a sędzia wisi na linach.....na środku stoją Kane i Kevin Thorn.)

Kane(Torrie stojąca po za ringiem podaje mu mikrofon):Kto nie jest z nami....

Thorn:....jest przeciwko nam!.

Kane:We are...

Thorn:Born to Be....

Kane:Big...

Thorn:Bad....

Razem:BASTARDS!(obaj wskazują Vickie po czym światło znów gaśnie....gdy się zapala potwora i wampira nie ma...)

Smackdown! schodzi z anteny.

Suplement:Santino Marella występuje u mnie jakos Sonny,z nowym gimmickiem i nowym zasobem ciosów.Oto jego

profil,żeby wszystko było jasne.

Sonny Marella

Finisher and moves

*Marella Offer(tornado kick on the face after words "This offer you can't refuse.")

*Omerta(armlock)

*Sicilian Message(dropkick on the top rope)

*Sicilian Special Tour(4 german suplex)

*standing armlock,flying armlock

*sto

*ankle lock

*half boston crab

*front kick,knee strike,hook on the face,flying knee

*hanging figure four necklock

*triangle choke

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

2

• Vaclav

1

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Całkiem fajnie się czyta... A Santino jakiś paker sie zrobił :shock:

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Bardzo spodobał mi się pomysł stajni Kevina Thorna i Kane'a. Tylko jeden taki minus z mej strony - nazwa jakaś taka za mało mroczna.

Nazwa jest troche żartobliwa:D Jakoś te mroczne nazwy brzmią coraz bardziej banalnie a nie strasznie:P
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg