Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nagrania uchwycone z widowni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dawna lubię przeszukiwać Youtube w celu znalezienia ulubionych momentów wrestlingowych uchwyconych przez fanów swoimi telefonami. 

Zawsze to zupełnie inna perspektywa, a także ma się głębszy wgląd na to jak dany segment/walka została odebrana przez publikę. 

Może ktoś ma podobnia jak ja? 

Kilka momentów do których lubię wracać:

• Chris Jericho 2007 return:
Spoiler

• Brock Lesnar 2012 return:
Spoiler

• Triple H 2011 return:
Spoiler

• Podwójny debiut Adama Cole'a i Bryana Danielsona All Out 2021:
Spoiler

• MJF 2022 Pipe Bomb:
Spoiler

Podzielcie się swoimi jeżeli macie jakieś ulubione momenty uchwycone z widowni. 

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 373
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Kiedyś często szukałem podobnych momentów, ale wtedy bardziej siedziałem w wrs i poświęcałem na niego znacznie więcej czasu. Przy okazji tematu na luzie przypomniałem sobie jednak o debiucie Stylesa w

• Jak już wspominałem w tym wątku, lubię oglądać nagrania uchwycone z widowni. Zwykle przeglądam wejściówki, ale również walki ogląda się z zupełnie innej i bardzo autentycznej perspektywy.  Dzisia

• Osobiście jednak wolę takie momenty pamiętać klasycznie, ale jest nagranie, które myślę, że więcej, niż parę razy puściłem sobie z takiej perspektywy. Oczywiście jest to powrót Becky na SummerSlam 202

Opublikowano

Kiedyś często szukałem podobnych momentów, ale wtedy bardziej siedziałem w wrs i poświęcałem na niego znacznie więcej czasu. Przy okazji tematu na luzie przypomniałem sobie jednak o debiucie Stylesa w WWE i wideo do którego często kiedyś wracałem. Powód był prosty - WWE miało jakieś problemy i ostatecznie na początku wejścia AJa podziwialiśmy Romka na ekranie. Tu natomiast można było zobaczyć reakcję na to co działo się wtedy na arenie.

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

Opublikowano

Osobiście jednak wolę takie momenty pamiętać klasycznie, ale jest nagranie, które myślę, że więcej, niż parę razy puściłem sobie z takiej perspektywy. Oczywiście jest to powrót Becky na SummerSlam 2021.

LQM.png

Opublikowano
  • Autor

Kurt Angle RPW Entrance

Angle po raz pierwszy od 10 lat wyszedł to wejściówki znanej z WWE. Dodać do tego dream match z Zackiem i publika zwariowała całkowicie. Mogłem tam być, także do tej pory żałuję, że się wtedy nie wybrałem... :P

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Jak już wspominałem w tym wątku, lubię oglądać nagrania uchwycone z widowni. Zwykle przeglądam wejściówki, ale również walki ogląda się z zupełnie innej i bardzo autentycznej perspektywy. 

Dzisiaj obejrzałem walkę Willa Ospreaya i Bryana Danielsona z Dynasty i wygląda to świetnie: