Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestling w Internet Archive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Internet Archive (archive.org) posiada nieprzemierzone zasoby internetu zachowane "dla potomności" :) 

Nie zabrakło w nim też wrestlingowych itemów:

Stare i nowsze wrestlingowe czasopisma

Wrestlingowe gry i programy
Wrestlingowe video, w tym gale i walki współczesne i z czasów dawnych. Wiele z nich zapewne dość cieżko jest odnaleźć poza, ewentualnie, XWT.

Być może znajdziecie w tych archiwach jakiś numer czasopisma odnoszący się do ciekawego zdarzenia w historii wrestlingu, albo jakąś retro galę lub walkę, której dawno szukaliście. Dzielcie się swoimi znaleziskami poniżej :)   

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 387
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Kiedyś dokopałem się do podcastów z czasów upadku WCW o czym pisałem tutaj: Ogólnie internet wayback machine, to wspaniałe narzędzie do znalezienia wielu smaczków z przeszłości jak np to jak wyg

• Fajny temat, sam kiedyś trochę rzeczy znalazłem na tej stronie i to nie tylko w odniesieniu do wrestlingu. Często były to np. książki historyczne czy inne pozycje gdzie indziej bardzo trudne do zdobyc

Opublikowano

Kiedyś dokopałem się do podcastów z czasów upadku WCW o czym pisałem tutaj:

Ogólnie internet wayback machine, to wspaniałe narzędzie do znalezienia wielu smaczków z przeszłości jak np to jak wyglądały kiedyś strony wwe.com, wcw.com czy również nwatna.com. 

Również odwiedzenie witryn z naszej polskiej sceny wrestlingowej z dawnych lat daje dużo zabawy… ;) 

Opublikowano

Fajny temat, sam kiedyś trochę rzeczy znalazłem na tej stronie i to nie tylko w odniesieniu do wrestlingu. Często były to np. książki historyczne czy inne pozycje gdzie indziej bardzo trudne do zdobycia. Oczywiście jeśli chodzi o wrs też nieraz się przydała, zwłaszcza kiedy mocno nadrabiałem lata 90. i gale WWF oraz WCW. Szkoda, że większość rzeczy przepadła mi wraz ze zmianą lapka:-D Jakimś wieczorem, bo teraz robią się one coraz dłuższe pewnie siądę z ciekawości ponownie i coś poszperam. Rzadko zdarzało mi się szukać gal, ale uwielbiałem wyszukiwać stare czasopisma z lat 90. wydawane wtedy w Stanach Zjednoczonych. Można tylko zazdrościć z perspektywy czasu ówczesnym fanom, którzy nie dość, że oglądali świetne lata dla naszego ukochanego biznesu w tv to jeszcze w dodatku mogli o tym poczytać:D Poniżej daje próbkę:

https://archive.org/details/inside-wrestling-1997-05-b

A tu kozacka okładka (które też zdarzało mi się kolekcjonować na kompie):

Inside%20Wrestling,%201997-05%20(B)_0000

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg