Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Serio nikt nie czeka na Summerslam?
  2. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Zgoda, ale też z drugiej strony kiedyś mam wrażenie bardziej czekało się na gale, bo najzwyczajniej w sieci było tego wszystkiego mniej. Dzisiaj gale z Japonii są na żywo do obejrzenia, a pamiętam jak jeszcze te naście lat temu z wypiekami na twarzy czekało się na choć fragmenty gali nawet parę tygodni. Poza tym jak dajmy na to w takim 2007 ściągałem całą noc impakt do obejrzenia to później nawet nie miałem odwagi by coś przewijać... Napisałbym tu ogólnie o social mediach, które mocno popsuły zabawę. Co do reszty - niestety, ale dziś same federacje łamią kayfabe na prawo i lewo zamieszczając materiały zza kulis. Jest to oczywiście interesujące, ale jak to ktoś powiedział ten biznes stracił swoją magię... Od siebie jako główną zaletę dałbym mimo wszystko poziom przygotowania poszczególnych gwiazd do wrs, które czerpią oczywiście z przeszłości. I tak jak wszystko poszło do przodu tak i dzisiaj zawodnicy mają po prostu więcej narzędzi do tego by być lepszym wrestlerem. Wiek cały czas się wydłuża i dzisiaj taki 45-50 latek spokojnie ciągle może radzić sobie w ringu. Główna wada to moim zdaniem brak klimatu, że tak to ujmę. Wystarczy włączyć sobie gale z lat 90. by wiedzieć o czym mówię. Dzisiaj każda gala wygląda jak kopia poprzedniej, dawniej mam tak wrażenie, że federacje starały się dbać o każdy szczegół. Od takich totalnych pierdółek jeszcze na backstage'u do tych poważniejszych motywów w ringu. Ale tu znowu dochodzimy do tego, że jest tego wszystkie tyle, że nie da się już zadbać o każdy szczegół.
  3. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na pokrytyśniegiem temat w TNA Wrestling
    Obejrzałem wszystkie najnowsze odcinki Dark Side of the Ring i czuć niewykorzystany potencjał. Interesująca historia JJ to trochę jednak dla mnie mało. Prosiło się też by niektóre wątki dostały więcej czasu, ale jest jak jest. Najbardziej boli, że nie dali rady przekonać Carter do wywiadu, bo to na pewno rzuciło by nieco inną perspektywę na wiele kwestii. Ogólnie polecam jedynie starym fanom TNA i ludziom, którzy w tamtym czasie nie śledzili biznesu. Fajne na raz, ale nigdy więcej nie wrócę, bo nie ma za bardzo do czego...
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w All Elite Wrestling
    Aktualna karta: • Kenny Omega vs. Kevin Knight - AEW World Championship • Thekla vs. Willow Nightingale - AEW Women’s World Championship • Kyle Fletcher vs. Bandido - AEW International Championship • Mark Davis vs. Andrade El Idolo - AEW National Championship • Painmaker Jericho vs. Tommaso Ciampa • Cage & Cope (C) Vs. Claudio Castagnoli & PAC - AEW World Tag Team Titles Obrazkowo:

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AEW Full Gear 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png

Data: 18/11/23

Arena: KIA Forum

Karta:

AEW World Tag Team Title Four Way Match

Big Bill & Ricky Starks (c) vs. FTR (Cash Wheeler & Dax Harwood) vs. The Kings Of The Black Throne (Brody King & Malakai Black) vs. La Faccion Ingobernable (Dralistico & Rush)

AEW TBS Title Three Way Match

Kris Statlander (c) vs. Julia Hart vs. ???

Tag Team Match

The Young Bucks (Matt Jackson & Nick Jackson) vs. The Golden Jets (Chris Jericho & Kenny Omega)

Texas Death Match

Adam Page vs. Swerve Strickland (w/Prince Nana)

AEW Women's World Title Match

Hikaru Shida (c) vs. Toni Storm (w/Lutha)

Six Man Tag Team Match

Christian Cage, Luchasaurus & Nick Wayne vs. Adam Copeland, Darby Allin & Sting

AEW International Title Match

Orange Cassidy (c) vs. Jon Moxley

AEW World Title Match

MJF (c) vs. Jay White

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• A ja się tym razem zawiodłem i tutaj chodzi o booking w ME, niech Khan nie idzie w tego typu akcje bo to Vince'owe kaszańskie pomysły na który federacja tylko straci niż zyska, nie tędy droga. 

• 1. Sting, Darby Allin, and Adam Copeland (with Ric Flair) vs. The Patriarchy (Christian Cage, Luchasaurus, and Nick Wayne) - średni wybór jako opener, ale pomimo nieporywającego bookingu, walka miała

• AEW Full Gear 2023 ROH World Tag Team Titles: MJF & Samoa Joe -vs- The Gunns Ringowo nie dali im poszalec, ale jako rozwinięcie story wypadło to dobrze. Powrót Cole'a mnie zdziwił i licz

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Autor

Po ostatnim Dynamite potwierdzono kolejny handicap match w którym MJF będzie bronił pasów ROH Tag Team. Tym razem przeciwko The Gunns.

Wyglada również na to, że dostaniemy 6 Man tag: Christian Cage, Luchasaurus & Nick Wayne vs Darby Allin, Sting i partner którym będzie zapewne Edge.

Powoli budują walki na te show, ale jeszcze ponad trzy tygodnie, także mają czas. ;)

Bilety wyglądają dobrze:

Opublikowano
  • Autor

Oficjalnie dodano walkę Stinga na Full Gear:

F9h_LOgX0AAiAxo?format=jpg&name=small

Partnerem Bordena i Allina okaże się oczywiście Adam Copeland. 

Wygląda też na to, że Toni Storm zawalczy z Hikaru Shidą o pas kobiet AEW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualna karta:

AEW World Tag Team Title Four Way Match

Big Bill & Ricky Starks (c) vs. FTR (Cash Wheeler & Dax Harwood) vs. The Kings Of The Black Throne (Brody King & Malakai Black) vs. La Faccion Ingobernable (Dralistico & Rush)

AEW TBS Title Three Way Match

Kris Statlander (c) vs. Julia Hart vs. ???

Tag Team Match

The Young Bucks (Matt Jackson & Nick Jackson) vs. The Golden Jets (Chris Jericho & Kenny Omega)

Texas Death Match

Adam Page vs. Swerve Strickland (w/Prince Nana)

AEW Women's World Title Match

Hikaru Shida (c) vs. Toni Storm (w/Lutha)

Six Man Tag Team Match

Christian Cage, Luchasaurus & Nick Wayne vs. Adam Copeland, Darby Allin & Sting

AEW International Title Match

Orange Cassidy (c) vs. Jon Moxley

AEW World Title Match

MJF (c) vs. Jay White

Dosyć słabo grzeje ta karta. Najbardziej czekam na pojedynek Bucks vs Golden Jets oraz main event.

#SmartFanZone
Opublikowano
  • Autor

Karta Full Gear w końcu nabrała rumieńców. Czy tylko ja nie mogę się doczekać, aż MJF w końcu odbierze pas White'owi? :P 

AEW dokonało niemożliwego. Zwykle przy tak długim panowaniu chce się już coś nowego, a oni w ostatnim miesiącu dali nam nieco od MJFa z pasem odpocząć, także chce się, aby znów zaczął go nosić. Inna sprawa, że Maxwell bez tego pasa bronił go kilka razy, więcej niż kiedykolwiek wcześniej gdy go faktycznie nosił... :D 

Bucks/Golden Jets wygląda na papierze dobrze. Zwykle gdy Kenny i Bucksi byli przeciwko sobie można było oczekiwać magii płynącej z ekranu, ale przyznam, że bracia złapali ostrą zadyszkę. Nie chodzi o jakiś brak formy, ale ich charaktery zdają się być bardzo "przenoszone" i od dawna nie reprezentują sobą niczego ciekawego. Mnie przynajmniej nie porywają wcale, a jeszcze nie tak dawno zawsze im kibicowałem...

Opublikowano
17 godzin temu, IIL napisał(a):

Zwykle gdy Kenny i Bucksi byli przeciwko sobie można było oczekiwać magii płynącej z ekranu, ale przyznam, że bracia złapali ostrą zadyszkę.

Samym Bucksom średnio odpowiada kolejna walka z kimś z Elity. Generalnie poza feudem z FTR i Lucha Bros tylko wokół tego od lat się kręcą. 

Nick Jackson skomentował na Instagramie, że gdyby nie wzięli walki z Kenny'm, to nie mieliby co robić na ppv... :D 

Edytowane przez DarthVader

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

Opublikowano

Tony Khan odpala fajerwerki:

Jakieś pomysły?

Mercedes/Rousey/Riddle?

LQM.png

Opublikowano

Na pewno nie będzie to 1 osoba. Z tego co widzę oni podpiszą kontrakt. 

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Opublikowano

Taka Ronda np. od razu odpada jeśli mowa o najlepszych z  najlepszych:-D Mocne słowa i na pewno ktokolwiek by to nie był znajdą się zawsze niezadowoleni.

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

Opublikowano
8 godzin temu, KyRenLo napisał(a):

Jakieś pomysły?

ryback-eating-ruffles-potato-chips-rayba

Tak na serio, to oczywiście będzie to Nick Nemeth a/k/a Dolph Ziggler;-)

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

Opublikowano

Liczba mnoga. Brzmi jak jakiś tag team. Szczerze nie mam pojęcia. Kto ostatnio był zwalniany z WWE? Bollywood Boys? To byłaby petarda :twisted:

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Opublikowano
2 godziny temu, CzaQ napisał(a):

Brzmi jak jakiś tag team.

Mandy Rose z Lacey Evans połączą swoje kanały prywatne to będzie petarda co nie:-D

Opublikowano
22 godziny temu, Jeffrey Nero napisał(a):

nie będzie to 1 osoba.

No to MJ i F.:classic_happy: Zawsze mogą ogłosić jego nowy kontrakt.

Cytat

respected by virtually every @AEW fan!

Mercedes albo Ospreay jak nic.

Godzinę temu, Jeffrey Nero napisał(a):

Mandy Rose z Lacey Evans

Plus VanZant ciekawe Trio byłoby. Wszak nie wiem, czy ona jest jeszcze jakoś związana z AEW. Z Mandy coś tam widziałem. 

Spoiler

paige-vanzant-and-amanda-saccomanno-v0-a

Można dodać, że Skye Blue uzupełniła stawkę:

Kris Statlander (c) vs. Julia Hart vs. Skye Blue Three-way match for the AEW TBS Championship

Miałem gali nie oglądać, ale walka wizualnie może się prezentować fajnie, więc pewnie na drugi dzień się popatrzy. Długa nie powinna być. 

LQM.png

Opublikowano

Tak sobie myślę a może Kazuchika Okada będzie tym głośnym nowym nabytkiem?

Opublikowano
  • Autor

Okada ma nadal kontrakt z New Japan. Zigglera obowiązuje niby non compete clause do końca grudnia. Stawiałem na niego, ale jeżeli to nie on, to może to być Sasha Banks/ Mercedes Mone. 

Pojawiają się też plotki odnośnie Ospreay’a, ale on nadal ma kontrakt z NJPW obowiązujący do stycznia/lutego 2024. Chociaż obie strony mogłyby sie dogadać ze względu na ich bliską współpracę…

Tony Khan wziął udział w podcascie AEW Unrestcricted promującym Full Gear: