Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Football Manager

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Football Manager 2008 CloneCD-NETSHOW, czyli nowa wersja już wyszła :)

15974308365193fac7b7921.jpg

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• chudinho94

58

• Ganzes

35

• rocket

31

• mistico

30

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

ja właśnie ściągam najnowszego managerka :) mam już 14% :D dzisiaj wieczorem już sobie zacznę wymiatać Wisełką :) :)

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

• 2 tygodnie później...

Nie wie ktos o co chodzi?

Mam FM2008 wlaczam i bialy ekran nic nie widac tylko wczytaj ostatnia gre po trafieniu na NOWA GRA pisze ze nie moze wczytac bazy danych chociaz ze jest ona w folderze z gra....

Moze to wina systemu? Cos slyszalem ze na XP 64 bitowym sa problemy....

Jak ktos wie to niech cos poradzi pozdro :)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

• 4 tygodnie później...

Ma ktos moze cracka do patcha 8.0.1 ??

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Hm.. a po co crack, skoro chodzi on na piracie bez cracka? Ja np. wczoraj zainstalowalem patch i dzis juz sobie zaczalem sezon Wisla..

ja instalowalem gre pozniej cracka nocd i po zainstalowaniu patcha wola mi plyte wiec trzeba mi cracka do tego patcha a nigdzie nie moge znalesc

aaa.. bo sciagnales zla wersje gry ;) tzn. wersje, ktora zawiera cracka, ja mam v Football.Manager.2008.CloneCD-NETSHOW i po zainstalowaniu patcha wszystko smiga..

[ Dodano: 2007-11-23, 19:06 ]

Hah, chyba czar prysl.. ;) drugi mecz w lidze i caly pierwszy sklad nieuprawniony do gry, gdzie w ogole nie proszono mnie o rejestracje zawodnikow.. laaaadnie.. ;)

macie może pełne spolszczenie do 08 ?

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

to jest do 08 w 100% czy to jest spolszczenie z 07 ?

[ Dodano: 2007-11-23, 23:07 ]

pytam bo z rapida i nie bede mógł nic ściągać potem przez godzinke ;P

G4G.pl

Zapraszam!

do 08 :) plik ma 15 mb wiec nie bedziesz musial czekac godziny tylko krocej chyba

Ganzes, jak znajdziesz gdzies tego cracka, lub cokolwiek zwiazanego z tym nowym patchem, aby mozna bylo toczyc normalna rozgrywke to daj znac ;)

znalazlem ten program YASU http://yasu.copybase.org/ wkleilem go tam gdzie mam zainstalowanego daemona i odpala sie go przed wlaczeniem gry wciskasz Cloak minimalizujesz program odpalasz gre i ma chodzic tak jest przynajmniej umnie :)

[ Dodano: 2007-11-24, 13:22 ]

yasu musi byc wlaczony podczas gry

Ganzes, mógłbyś wrzucić to na jakiś inny serwer ? bo mam problemy z rapidem jakieś :/

G4G.pl

Zapraszam!

a ja mam pytanko :) mianowicie w najnowszym FM-ie po rozegraniu kwalifikacji (np do Euro 2008) do finalowego turnieju awansuja ostatnie druzyny i tak np na Euro gra Moldawia badz Cypr. Slyszalem ze to jest zabezpieczenie a wlasciwie celowy trick dla posiadaczy "niedokonca legalnej wersji" :P Czy wie ktos jak to ominac?

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 12 Data: 29.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Joetsu, Niigata, Japan Arena: Region Plaza Joetsu Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #95 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Taped Data emisji: 31.05.2025 Platforma: TNT Komentarz: Tony Schiavone, Nigel McGuinness & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #118 Data: 29.05.2025 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: USA Format: Taped Platforma: ROHWrestling.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
    • PTW
      Vincent Caravaggio PTW i Starboy Nano Lopez znają się doskonale, choć dość dawno nie mieli okazji pogadać w cztery oczy. Jeśli wierzyć temu nagraniu, to raczej jeszcze dużo wody upłynie, zanim taką rozmowę podejmą :) Na nagraniu widzimy sporo nowych twarzy, ciekawe którzy z nich będą w przyszłości świadczyć o sile PTW i całego polskiego pro wrestlingu? :) Wpadajcie na galę w najbliższą sobotę, będzie szoł! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite. Pierwszy po Double or Nothing. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Dynamite otworzył Tony Schiavone, ale tylko po to, by zaprosić Adama Page’a. Hangman na Double or Nothing pokonał Willa Ospreaya i podkreślał mocno, jak wiele to dla niego znaczy po tych wszystkich zawirowaniach, które przeżył. Niespodziewanie… doszło do konfrontacji Page’a ze Swervem Stricklandem. Swerve chciał wiedziec, czy rzeczywiście The Young Bucks dla Adama zaatakowali Stricklanda na Dynasty. Page zaznaczył, iż gdyby chciał, to sam przeszkodził mu w zdobyciu pasa. Sytuację chciał uspokoić Will Ospreay i doprowadzić do pokoju, ale niezbyt mu się to udało. Jon Moxley, Gabe Kidd i Marina Shafir pokonali w Trios Matchu zespół złożony z Marka Briscoe, Mike’a Bailey’ego i Willow Nightingale. Megan Bayne i Penelope Ford w No DQ Matchu pokonały Annę Jay i Harley Cameron. The Opps szybko rozprawili się z The Frat House (Cole Karter, Griff Garrison & Preston Vance). Thekla zadebiutowała w AEW, atakując Jamie Hayter. Walka o TNT Championship pomiędzy Adamem Colem, a Kylem Fletcherem zakończyła się dyskwalifikacją. Z niej i z brawlu zwinnie przeszliśmy do main eventu, gdzie Brody King pokonał Josha Alexandra. Show kończyła natomiast pierwsza konfrontacja mistrzyni AEW Toni Storm i mistrzyni TBS Mercedes Mone przed ich pojedynkiem na All In. Skrót gali
  • Dodaj nową pozycję...