Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Football Manager

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

gram w gre EA Sport Fife Manager 2007 moim skromnym zdaniem jest to najlepszy manager jaki wychodzi .

Gdybyś nienapisał że twoim skromnym zdaniem to bym upadł na plecy ze śmiechu. Football manager jest lepszy grałem w 5 managerów : Liga Polska Manager, Fifa Football Manager, Championship manager, Real Manager i Football manager! Najlepszy ten ostatni wiadomo! Nic nie może się do niego równać. Ale inne nie są złe Fifa Manager też fajny ale ... strasznie skomplikowany na początku i nudny na końcu.

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• chudinho94

58

• Ganzes

35

• rocket

31

• mistico

30

Top użytkownicy w tym temacie

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Nie wiecie gdzie sciagnac aktualizacje skladów?? Szukam tego inie moge znaleźć. Same facepacki itp. rzeczy. Myślałem że jak zainstaluje patcha to bedzie wszystko aktualne, ale nie udalo sie :(

maly619, zainstaluj sobie RRU 2.0 (FM 2007 Rambo Revolution Update 2.0 FIX). Link :

http://cmrev.com/fileplanet/pobierz/123.htm

Mogą jednak być problemy z database-em, mi się zainstalował ale nie działał... Więc podmieniłem pliczki z oryginalnego Database-u na pliczki RRU 2.0. Jak coś to ślij PW ;]

EDIT: Rocket, ja tak to zrobiłem że wypakowałem sobie RRU 2.0 i wszystkie pliczki z głównego foldera które się kończą na .dat pozamieniałem z oryginałem i wszystkie ładnie działa.

Edytowane przez Rzeznik

Mogą jednak być problemy z database-em, mi się zainstalował ale nie działał... Więc podmieniłem pliczki z oryginalnego Database-u na pliczki RRU 2.0

hmm ja tak zrobilem i mi sie pochrzanilo cos i nie moglem np tworzyc nowa gre i reinstalka byla konieczna...czy wie ktos jak normalnie "uruchomic" update??

maly619 do tego RRU 2.0 potrzebny jest patch w wersji 7.0.2 jak by co :P

1480916194a0b1a85edad5.jpg

http://fmweegieupdate.proboards92.com/

Trzeba się zarejestrować pod powyższym adresem. Przez całe wakacje pojawiały się tam regularne update'y do FM-a. Wersja finalna (po zamknięciu okienka transferowego) ma się pojawić lada dzień.

117380471846b21e8779201.gif

rocket, ja mam ten sam problem, ale to chyba przez to, że mamy pirata. Próbowałem każdego sposobu jaki byl na stronkach i nic. Wydaje mi sie ze u mnie nie dziala to przez to ze nie mam możliwosci wyboru Data Basu. Chyba jakąś głupią wersje ściągnolem i musze znaleźć nową żeby pograć

hmm ja tez po zainstalowaniu nie moge wybrac Dany Bazych (nawet swojej wczesniej edytowanej i zapisanej) mial ktos podobny problem co ja i maly619 i go jakos rozwiazal czy z racji pirata nic nie da sie zrobic?

rocket i maly619 : Niedługo może dam linki do wersji w którą ja gram, ale ostrzegam że na Rapidzie ;] Oczywiście w temacie Gry

Ma ktoś jakieś godne polecenia treningi ?

Ja pobrałem ten

http://cmrev.com/fileplanet/plik/119.html

Duzo ludzi go poleca

A co do gry, to dalej nie mam uaktualnienia. Nie wiem czemu ale ja nie mam opcji wyboru bazy danych mimo iz sciągnolem wersje wrzucona przez Szym'a. Pogodzilem sie juz z tym i gram bez aktualizacji.

oj gralo sie w fma gralo

nie mam obecnie na dysku wiec nie wkleje wam moich taktyk ale ze znaczacych osiagniec zdobylem w 1szym sezonie mistrza belchatowem tak na prawde bez zadnych wzmocnien

taktyka jaka gralem to 4-4-2 diamond gdzie najwazniejsze postacie to def pomocnik skrzydlowi oraz odgrywajacy napastnik, preferencje to dosc ofensywna taktyka, gra z kontry, gra skrzydlami i gra na odgrywajacego

polecam ta taktyke nie jest to moja autorska tylko troche zmodyfikowana ale czyni cuda, mozna wygrywac z potegami slabszymi zespolami

i zeby bylo jasne brzydze sie metoda save load;p

• 2 tygodnie później...

oto moj sklad Liverpoolu

http://img391.imageshack.us/img391/5764/liverpoolskladdb0.jpg

a to taktyka standardowa 4-4-2

http://img181.imageshack.us/img181/9977/taktykael5.jpg

• 2 tygodnie później...

Od kilku dni jest juz dostepne demo wersji 2008 gral juz ktos w nie? ja jeszcze nie mialem okazji a znajomy stwierdzil ze narazie mecze sa nie dopracowane i np napastnicy strzelaja tylko za pola karnego bo nie atakuja obroncow. Jak ktos moze cos wiecej powiedziec to niech napisze bo nie wiem czy psuc sobie zabawe grajac w nie dopracowane demo.

ja gralem

demo konczy sie w momnecie gdy konczy sie rok 2007

demko rzeczywiscie jest niedopracowane

doslownie w kazdym meczu strzelalem bramke i sedzie odgwizdywal spalonego

poza tym gra wydaje sie strasznie latwa

co prawda gralem barca ale mialem sklocone pol druzyny bo wybralem ronaldinho na kapitana zamiast puyola, nikt mnie nie lubil jako menadzera, puyola nie lubili inni obroncy, ronaldinho zlapal szybko kontuzje na pol roku i ogolnie atmosfera fatalna a w lidze mialem komplet 17 zwycietsw w lm 5 zwyciestw i porazka

gralem taktyka 4-3-3 ale bez skrzydlowych tylko jakby 2 napastnikow cofnietych i etoo jako snajper (bodajze w 18 meczach 19 goli)

p.s. miejmy nadzieje ze finalna wersja bedzie bardziej dopracowana

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 12 Data: 29.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Joetsu, Niigata, Japan Arena: Region Plaza Joetsu Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #95 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Taped Data emisji: 31.05.2025 Platforma: TNT Komentarz: Tony Schiavone, Nigel McGuinness & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #118 Data: 29.05.2025 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: USA Format: Taped Platforma: ROHWrestling.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
    • PTW
      Vincent Caravaggio PTW i Starboy Nano Lopez znają się doskonale, choć dość dawno nie mieli okazji pogadać w cztery oczy. Jeśli wierzyć temu nagraniu, to raczej jeszcze dużo wody upłynie, zanim taką rozmowę podejmą :) Na nagraniu widzimy sporo nowych twarzy, ciekawe którzy z nich będą w przyszłości świadczyć o sile PTW i całego polskiego pro wrestlingu? :) Wpadajcie na galę w najbliższą sobotę, będzie szoł! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite. Pierwszy po Double or Nothing. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Dynamite otworzył Tony Schiavone, ale tylko po to, by zaprosić Adama Page’a. Hangman na Double or Nothing pokonał Willa Ospreaya i podkreślał mocno, jak wiele to dla niego znaczy po tych wszystkich zawirowaniach, które przeżył. Niespodziewanie… doszło do konfrontacji Page’a ze Swervem Stricklandem. Swerve chciał wiedziec, czy rzeczywiście The Young Bucks dla Adama zaatakowali Stricklanda na Dynasty. Page zaznaczył, iż gdyby chciał, to sam przeszkodził mu w zdobyciu pasa. Sytuację chciał uspokoić Will Ospreay i doprowadzić do pokoju, ale niezbyt mu się to udało. Jon Moxley, Gabe Kidd i Marina Shafir pokonali w Trios Matchu zespół złożony z Marka Briscoe, Mike’a Bailey’ego i Willow Nightingale. Megan Bayne i Penelope Ford w No DQ Matchu pokonały Annę Jay i Harley Cameron. The Opps szybko rozprawili się z The Frat House (Cole Karter, Griff Garrison & Preston Vance). Thekla zadebiutowała w AEW, atakując Jamie Hayter. Walka o TNT Championship pomiędzy Adamem Colem, a Kylem Fletcherem zakończyła się dyskwalifikacją. Z niej i z brawlu zwinnie przeszliśmy do main eventu, gdzie Brody King pokonał Josha Alexandra. Show kończyła natomiast pierwsza konfrontacja mistrzyni AEW Toni Storm i mistrzyni TBS Mercedes Mone przed ich pojedynkiem na All In. Skrót gali
  • Dodaj nową pozycję...