Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Football Manager

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Widze ze duzo osob na forum gra w ta gierke wiec postanowilem zalozyc temat poswiecony wlasnie tej gierce. Mozecie sie teraz pochwalic swoimi osiagnieciami, jakims wyszperanym talentem, treningiem czy taktyka :) Prosilbym tez abyscie podawali w jaka wersje gracie.

Ja gram w oczywiscie w wersje 2007 z patchem 7.0.1 a oto sklad prowadzonego przezemnie Arsenalu:

http://img301.imageshack.us/img301/7113/p1ll8.jpg

Rezerwy:

http://img299.imageshack.us/img299/1894/p2xt0.jpg

U-18:

http://img299.imageshack.us/img299/4660/p3in5.jpg

A to taktyka jaka najczesciej grywam:

http://img228.imageshack.us/img228/9782/tamk2.jpg

Gdyby ktos chcial przetestowac moja taktyke to pisac :)

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• chudinho94

58

• Ganzes

35

• rocket

31

• mistico

30

Top użytkownicy w tym temacie

Ze tez nikt wczesniej (w tym ja) nie pomyslal o stworzeniu takiego topicu :)

Ja zaczalem nowa kariere dzisiaj bo sejw z Realu M. mi sie zjebal ;/ (mialem przerwe troszke w graniu w FM)a do grania wrocilem przed wczoraj

Szczegolnie polecalbym Lucasa (ale i tak pewnie wiekszosc wie jaki z niego talencik :P )na rekomendacje powiem ze w debiucie ustrzelil u mnie hattricka. I wogule we wczesniejszych grach w innych klubach takze spelnial oczekiwania.

W karierze w ktorej prowadzilem Real (czas gry bylo ponad 6 dni :) ) zdobywalem Mistrzostwa, Pucharu, Superpuchary Hiszpani wygralem Lige Mistrzow kilka razy z rzedu nawet chyba wygralem Puchar UEFA w 2-3 sezonie jak odpadlem wczesnie z LM :P ale cos kiepsko pamietam...

Dodatkowe z reprezentacja miałem sukcesy także z Z Hiszpania Mistrz Europy Mistrz Swiata, z argentyna Mistrz Swiata ze 2-3 razy zdobywca Copa America.

Edit

W tym poscie zamiescilem sklad i taktyke z kariery ale cos mi nie pasowalo granie Bayernem dzisiaj zaczne nowa kariere a jak juz dobiore odpowiednia taktyke i dopasuje odpowiedni sklad to dodam screeny :)

Edytowane przez rocket

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Ja gralem kiedys w CM4. Gralem Wisłą Kraków. Grałem chyba 5 sezonów i zawsze miałem mistrza Polski i Puchar, a raz wygrałem UEFA Cup. Musze przyznać że zrobiliście mi smaka na tą gre i musze ją ściągnąć :grin:

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Też całkiem niedawno miałem założyć podobny temat, ale chciałem zaczekać na nową część tej jakże wciągającej gry ;) Obok Pro Evolution Soccer zdecydowanie moja ulubiona :)

Kadra część 1 :

http://img401.imageshack.us/img401/2632/fmscreen1wi9.png

Kadra część 2:

http://img213.imageshack.us/img213/4170/fmscreen2la0.png

Taktyka:

http://img204.imageshack.us/img204/7136/fmtaktykaie7.png

Oj wiele razy się człowiek złościł jak po 20 strzałach na bramkę w tym 18 celnych przegrywał z Empoli po jednym strzale w ich wykonaniu :P

15974308365193fac7b7921.jpg

dawne czasy. kiedys rypalem w to jak glupi, po kilkanascie godzin dziennie :) obecnie daje sobie na wstrzymanie i jakos mnie nie ciagnie ;)

129287286446c8a666924a3.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

mnie tez FM07 nie wciągnął tak jak poprzednie mimo, że jest dużo lepszy... ale raz na jakiś czas pykam, jak znów włącze to pokaże mój skład

Moja pierwsza gra z serii FM byl CM 93/94. Od tego czasu grywam w kazda kolejna edycje (choc od paru lat nie moge poswiecic grze tyle uwagi co kiedys). Z reguly trenuje kluby z nizszych lig w Europie i wychodzi roznie :) Czasem sie uda awansowac i zrobic jakis sensowny transfer, a czasem mam zero kasy i nie udaje mi sie wypozyczyc nikogo wartosciowego i wtedy moja przygoda z klubem konczy sie na ogol po jednym sezonie :sad:

ralem Wisłą Kraków. Grałem chyba 5 sezonów i zawsze miałem mistrza Polski i Puchar, a raz wygrałem UEFA Cup.

ahhh ta Wisla...w CM 03/04 wygralem nawet 3 razy Lige Mistrzow Wisla i dodatkowo Pawel Brozek Krol strzelcow w 2 edycjach :P wyciagnalem Wisle z budzetem chyba 3 mln euro do ponad 60 mln...to byly czasy....piszcie jakie wy odkryliscie talenty :)

Szczegolnie polecalbym Lucasa

Za każdym razem jest to mój pierwszy zakup :D Jak ktoś gra skrzydłami to polecam dwóch najlepszych skrzydłowych w grze czyli Guardado i Pedro Leona :) oczywiście w wersji 7.0.1

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Juz dosyc długo gra w ta gierke :) Legia zdobyłem 4x mistrzostwo kraju, 2x puchar uefa i 2x lige mistrzów :) budżet podniosłem znaczaco z jakichś 3mln do 35mln, a tu mój składzior :D szczególne polecam Oscara Ustari , Lebohang Mokoena , Omar Andrade , Juninho

Michael Schmoller , Denis Alas (pozniejsza faza gry)

http://img245.imageshack.us/img245/8403/11ka3.jpg

taktyka ;) :

http://img209.imageshack.us/img209/5352/58013545va4.jpg

i zawodnicy godni uwagi :

http://img237.imageshack.us/img237/932/14130947ty9.jpg

polecam Marcelo :D

nWo 4 EVER !!

18515964524b48ad2518894.gif

Fajowy temat :D później podołączam moje Screany :D jak narazie moge wam polecić kilku zawodników :D

Filipe - zaczyna bez klubu i po pierwszym roku jest wart 2.5 milionów :D Pozatym jest świetnym obrońcą!

Ailton - też zaczyna bezrobotny! Świetny rozgrywający! Jeżeli 25 asyst na sezon to mało to jest słaby

Sergey Kisliy - Światny napastnik a później jeszcze lepszy :)

Felipe Caicedo - zaczyna bezrobotny ale po 3 latach jest lepszy na ataku niż sam Rooney!

Nanni - jak dacie mu czas to niepożałujecie! pierwsze 3 mecze zagrał słabo a później poprostu masakra!

Peralta - możę zagrać na każdej pozycji w pomocy i jest naprawde świetny!

Osei - bardzo dobry defensywny pomocnik! Po latach nie do zastąpienia!

Co łączy tych zawodników?? są w przedziale 16-24 lat a więc cały czas się uczą!

Pomyslec, ze wsrod fanow FM sa sami geniusze taktyczni :P Wszyscy wygrywaja wszystko co sie tylko da. Nie do konca w to wierze...

Pomyslec, ze wsrod fanow FM sa sami geniusze taktyczni Wszyscy wygrywaja wszystko co sie tylko da. Nie do konca w to wierze...

Wiesz jak to działa? Sam robiłem grając w to kilka lat temu we wczesniejsze wersje. Przegrywasz mecz i tak długo odpalasz starego save'a aż nie wygrasz :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

Wiesz jak to działa? Sam robiłem grając w to kilka lat temu we wczesniejsze wersje. Przegrywasz mecz i tak długo odpalasz starego save'a aż nie wygrasz :D

I to byłoby z pewnością lepsze wyjście od tego, co ja robię ostatnio. Zacząłem słabo sezon, poszedłem w zaparte i mija półmetek, a ja nie mogę się otrząsnąć. Co najciekawsze zdarza się to po najlepszym sezonie w mojej karierze (a jestem w siódmym sezonie), pomimo że nie odszedł nikt znaczący. Nie mam zupełnie pomysłu na wybrnięcie z sytuacji. Próbuję różnych graczy, modyfikuję taktykę (z umiarem) i nadal jest kupa. Morale w szatni poniżej zera i liczę tylko na przełamanie - wygrane w dwóch meczach pod rząd - i może będzie łatwiej. Klub, który prowadzę, to Sparta Rotterdam, a skriny dodam, jak tylko uporam się z bałaganem. Mam nadzieję, że nie skończy się na spadku ligi, bo to już przerabiałem i musiałem odbudować siłę klubu. Teraz potencjał jest naprawdę wielki (patrząc na zawodników), ale nie ma gry.

117380471846b21e8779201.gif

Za każdym razem jest to mój pierwszy zakup :D Jak ktoś gra skrzydłami to polecam dwóch najlepszych skrzydłowych w grze czyli Guardado i Pedro Leona :) oczywiście w wersji 7.0.1

Lucas jest stosunkowo tani 10-14 ml euro i mozna go kupic i odrazu ma 4 "gwiazdki" :D

Ja polece graczy do Ataku: Fernando Forestieri argentynczyk dobrze gra takze jako ofensywny(nie wiem czy dostepny na poczatku gry...), Carlos Vela z Arsenalu w Realu takze go mialem jako grajacego tuz za napastnikami (w reprezentacji Meksyku mial cos kolo 75 wystepow i prawie 60 bramek :D ) I dobry takze jest Alejandro Sanchez z Perugii

Jupiter ale to raczej ciezko tak...bo jak juz przegrasz to wiadomo ze nagle nie olsni twoich pilkarzy i nie wygraja i mozna tak przez save dziesiatki razy znam ludzi ktorzy w takiej chwili dodaja nowego menago i obejmuja nim "przeszkadzajaca" druzyne, kombinuja ze skladem i wtedy latwiej wygrac :P raz tak moj golega przy mnie zrobil...

zapomnialem dodac ja gram w wersje 7.0...

Edytowane przez rocket

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 12 Data: 29.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Joetsu, Niigata, Japan Arena: Region Plaza Joetsu Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #95 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Taped Data emisji: 31.05.2025 Platforma: TNT Komentarz: Tony Schiavone, Nigel McGuinness & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #118 Data: 29.05.2025 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: USA Format: Taped Platforma: ROHWrestling.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
    • PTW
      Vincent Caravaggio PTW i Starboy Nano Lopez znają się doskonale, choć dość dawno nie mieli okazji pogadać w cztery oczy. Jeśli wierzyć temu nagraniu, to raczej jeszcze dużo wody upłynie, zanim taką rozmowę podejmą :) Na nagraniu widzimy sporo nowych twarzy, ciekawe którzy z nich będą w przyszłości świadczyć o sile PTW i całego polskiego pro wrestlingu? :) Wpadajcie na galę w najbliższą sobotę, będzie szoł! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite. Pierwszy po Double or Nothing. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Dynamite otworzył Tony Schiavone, ale tylko po to, by zaprosić Adama Page’a. Hangman na Double or Nothing pokonał Willa Ospreaya i podkreślał mocno, jak wiele to dla niego znaczy po tych wszystkich zawirowaniach, które przeżył. Niespodziewanie… doszło do konfrontacji Page’a ze Swervem Stricklandem. Swerve chciał wiedziec, czy rzeczywiście The Young Bucks dla Adama zaatakowali Stricklanda na Dynasty. Page zaznaczył, iż gdyby chciał, to sam przeszkodził mu w zdobyciu pasa. Sytuację chciał uspokoić Will Ospreay i doprowadzić do pokoju, ale niezbyt mu się to udało. Jon Moxley, Gabe Kidd i Marina Shafir pokonali w Trios Matchu zespół złożony z Marka Briscoe, Mike’a Bailey’ego i Willow Nightingale. Megan Bayne i Penelope Ford w No DQ Matchu pokonały Annę Jay i Harley Cameron. The Opps szybko rozprawili się z The Frat House (Cole Karter, Griff Garrison & Preston Vance). Thekla zadebiutowała w AEW, atakując Jamie Hayter. Walka o TNT Championship pomiędzy Adamem Colem, a Kylem Fletcherem zakończyła się dyskwalifikacją. Z niej i z brawlu zwinnie przeszliśmy do main eventu, gdzie Brody King pokonał Josha Alexandra. Show kończyła natomiast pierwsza konfrontacja mistrzyni AEW Toni Storm i mistrzyni TBS Mercedes Mone przed ich pojedynkiem na All In. Skrót gali
  • Dodaj nową pozycję...