Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. -Raven-
    -Raven- odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Supermanem, bo gra w serialu Superman i Lois?
  2. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Serio nikt nie czeka na Summerslam?
  3. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Zgoda, ale też z drugiej strony kiedyś mam wrażenie bardziej czekało się na gale, bo najzwyczajniej w sieci było tego wszystkiego mniej. Dzisiaj gale z Japonii są na żywo do obejrzenia, a pamiętam jak jeszcze te naście lat temu z wypiekami na twarzy czekało się na choć fragmenty gali nawet parę tygodni. Poza tym jak dajmy na to w takim 2007 ściągałem całą noc impakt do obejrzenia to później nawet nie miałem odwagi by coś przewijać... Napisałbym tu ogólnie o social mediach, które mocno popsuły zabawę. Co do reszty - niestety, ale dziś same federacje łamią kayfabe na prawo i lewo zamieszczając materiały zza kulis. Jest to oczywiście interesujące, ale jak to ktoś powiedział ten biznes stracił swoją magię... Od siebie jako główną zaletę dałbym mimo wszystko poziom przygotowania poszczególnych gwiazd do wrs, które czerpią oczywiście z przeszłości. I tak jak wszystko poszło do przodu tak i dzisiaj zawodnicy mają po prostu więcej narzędzi do tego by być lepszym wrestlerem. Wiek cały czas się wydłuża i dzisiaj taki 45-50 latek spokojnie ciągle może radzić sobie w ringu. Główna wada to moim zdaniem brak klimatu, że tak to ujmę. Wystarczy włączyć sobie gale z lat 90. by wiedzieć o czym mówię. Dzisiaj każda gala wygląda jak kopia poprzedniej, dawniej mam tak wrażenie, że federacje starały się dbać o każdy szczegół. Od takich totalnych pierdółek jeszcze na backstage'u do tych poważniejszych motywów w ringu. Ale tu znowu dochodzimy do tego, że jest tego wszystkie tyle, że nie da się już zadbać o każdy szczegół.
  4. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na pokrytyśniegiem temat w TNA Wrestling
    Obejrzałem wszystkie najnowsze odcinki Dark Side of the Ring i czuć niewykorzystany potencjał. Interesująca historia JJ to trochę jednak dla mnie mało. Prosiło się też by niektóre wątki dostały więcej czasu, ale jest jak jest. Najbardziej boli, że nie dali rady przekonać Carter do wywiadu, bo to na pewno rzuciło by nieco inną perspektywę na wiele kwestii. Ogólnie polecam jedynie starym fanom TNA i ludziom, którzy w tamtym czasie nie śledzili biznesu. Fajne na raz, ale nigdy więcej nie wrócę, bo nie ma za bardzo do czego...

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Przyszłość CM Punka?

Przyszłość CM Punka 18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki będzie jego następny krok?

• WWE
      44%
      8
    • New Japan
      5%
      1
    • Impact
      5%
      1
    • Powrót do AEW
      0%
      0
    • Coś niezwiązanego z pro wrestlingiem
      44%
      8

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

punkk.jpg

Jak wiemy - dramatyczne wydarzenia w szatni podczas All In skutkowały zwolnieniem CM Punka z All Elite Wrestling:

Jaki będzie jego następny krok?

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 797
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Szczerze to w dzisiejszym wrs go już nie widzę - może jakiś występ w New Japan, ale raczej nic stałego. Jakoś nie widzę Punka, który walczy przez cały Climax etc. Myślę, że teraz czas na coś poza naszym ulubionym biznesem - może jakiś film klasy Z, który za jakiś czas trafi na Tele 5?:D

Edytowane przez MattDevitto

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

Opublikowano

Coś czytałem, że niby iMPACT zainteresowane. Mam nadzieję, że nic z tego nie wyjdzie. Nie chce go w mojej ukochanej federacji.

AEW | STARDOM | TJPWNJPW | MARIGOLD | ROH |

Opublikowano

Survivor Series w Chicago.

Royal Rumble 2024.

Cytat

“January 27th, 2014, I left sports entertainment. January 27th, 2024, I’m back.”

Szansa zawsze jest. Wszystko jest możliwe, ale ja uważam, że WWE sobie odpuści takie posunięcie, dlatego mój głos idzie na: Coś niezwiązanego z pro wrestlingiem.

LQM.png

Opublikowano
6 godzin temu, Mr_Hardy napisał(a):

Coś czytałem, że niby iMPACT zainteresowane. Mam nadzieję, że nic z tego nie wyjdzie. Nie chce go w mojej ukochanej federacji.

Szanse bym tu oceniał 50/50 - Impact chce, ale Punk niekoniecznie:D

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg